Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Kaikki blogit puheenaiheesta PS-puolue

Politiikan uskottavuus

Kevään kuntavaaleissa vain 58.8 % käytti äänioikeuttaan. Valinnat tehdään pääasiassa puolueiden ehdolle asettamista ehdokkaista. Olen itsekin joutunut pohtimaan, kenellä olisi mahdollisuus päästä valtuustoon. Toisin kuin eduskuntavaaleissa, puolueilla on vaikeuksia löytää riittävästi ehdokkaita. Molemmissa vaaleissa oma juttunsa on valituksi tulleiden soveltuvuus ja pätevyys tehtäväänsä.

Soinin on nyt vain antauduttava

Olet väärässä Timo. Sinulla, Timo, on nyt sellainen meininki meneillään, ko entisellä pässillä, joka sano, notta etiäpäin, ko päätään seinään puski. Kaikille ihmisille tulee joskus sellainen tilanne eteen, että on katsottava peiliin ja oltava edes itselleen rehellinen. Nyt, Timo, Sinulla on edessä tällainen tilanne.

Ennustan, että kohta on EU:ssa helvetti irti

Ennustan, että hyvin pian alkaa Britannian painostus ja kiristys, sillä ennenkuin innostumme liikaa  kansanäänestyksen tuloksesta, niin pitää muistaa, että äänestys on vain neuvoa-antava, ja aikaa varsinaiseen eropäätökseen tekoon on vielä runsaasti. Kysymys herääkin, mitä nyt?

 

Antiperussuomalaisuus poliittisena aatteena

Toisinaan seuratessani poliittista diskurssia erityisesti tällä palstalla ja kahden iltapäivälehtemme etusivulla tuntuu siltä, että Suomessa oltaisiin siirrytty yksipuoluejärjestelmään. On tietenkin mainiota, että Perussuomalaisista kirjoitetaan monta palstametriä enemmän kuin muista, ehkä jopa muista yhteensä, jos ajatellaan, että kaikki julkisuus on hyväksi. Välillä homma käy kuitenkin jotenkin huvittavaksi.

Persut ja SD äänestäjiään vastaan

                    Kuten aina ennenkin ja kaikissa kysymyksissä SD ja PS toimivat prikulleen samalla lailla, ja tällä kertaa äänestäjiään vastaan.

Niinpä olen piirtänyt heidät samaan kuvaan. Pupu tupunan neonvihreällä niityllä on rikkoutunut muna jonka keltuainen on päässyt ruotsalaisen Pupu Tupunan askarteleman kukan mykiöksi. Päähenkilö niityllä on Sampo Pupun Tuputtaja Puputus-Suomalaisten puoleesta.

Mega jytky voi sittenkin olla mahdollista

Persut taitavat olla liiankin vaatimattomia ja tuntuvat tyytyvän pelkästään jytkyjen jytkyyn. Turuilla ja toreilla kuulee selvästi, kuinka kanslaiset ovat todella huolissaan. Vanhat hallituspuolueet ja niitten toilailut ja tihutyöt valtiolemme ja kansakunnallemme on jo nähty.  Muutosta halutaan selvästi,  ja jopa jyrkkää muutosta.

Vanhat totuudet eivät vanhene koskaan, sanovat nyt jo nuoretkin. Länsimainen sivistys, laki ja oikeus ja humanismi on rakennettu kristilliselle perinteelle ja jalustalle. Tämän jalustan murtuminen ei voi johtaa muuhun kuin katastrooffiin. 

“Veni vidi vici!” – Tulin, näin ja voitin, Timo Soini!

Timo Soini povaa tupla-jytkyä Ps-puolueelle, mutta sanon Soinille vain sen (taas oma sananlaskuni), että: ”Vaatimattomuus kaunistaa, mutta turha vaatimattomuus ei kaunista ketään”. Jolleivät persut itse usko itseensä, niin ei heihin usko kukaan muukaan. Tässä kuvassa on PS-puolueen ydin, "villakoiran ydin". Tapani mukaan sanon sanomani kuvalla, ja nyt tällä kertaa sybolisesti tarujen "Fenix"-linnulla, joka nousee tuhkasta. En selittele kuvaa tälläkään kertaa. Ajatelkaa itse.

 

Kataisjahdissa paljastui persujen ideologia kaikille

         Siitä on jo aikaa kun voimansa tunnossa oleva uusvanha puolue käytti kaiken energiansa haukkuakseen istuvaa pääministeriä erittäin henkilöön menevästi.

         Pääministeriä haukuttiin jopa kansanedustajien taholta koska hän ei  käyttänyt machomaista tyyliä ulostuloissaan ja esiintymisessään.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä