Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Soinin on nyt vain antauduttava

  • Kaikkeen tottuu. Ei enää nähdä metsää puilta. Sammakko-efekti. Kuva: Anne Lindell
    Kaikkeen tottuu. Ei enää nähdä metsää puilta. Sammakko-efekti. Kuva: Anne Lindell
  • Kekkosen lupas. Mitä lupaavat pättäjämme?  Mietikääs´tätä! Kuva: Anne Lindell.
    Kekkosen lupas. Mitä lupaavat pättäjämme? Mietikääs´tätä! Kuva: Anne Lindell.
  • Voisiko PS-puolue olla tarujen Fenix-lintu, joka nousee tuhkasta voittajana ja pelastaa Suomen. Kuva: Anne Lindell
    Voisiko PS-puolue olla tarujen Fenix-lintu, joka nousee tuhkasta voittajana ja pelastaa Suomen. Kuva: Anne Lindell

Olet väärässä Timo. Sinulla, Timo, on nyt sellainen meininki meneillään, ko entisellä pässillä, joka sano, notta etiäpäin, ko päätään seinään puski. Kaikille ihmisille tulee joskus sellainen tilanne eteen, että on katsottava peiliin ja oltava edes itselleen rehellinen. Nyt, Timo, Sinulla on edessä tällainen tilanne.

Esim. näin Soini sanoi haastattelussa, kun häneltä kysyttiin murskaavan gallupin tuloksista (alla linkki koko kirjoitukseen, quote): – Otsikko:” Soini gallupin murskaluvuista: "En antaudu, ei syytä panikointiin - henkinen kantti ratkaisee". .... Tässä haastattelu (10.8.): http://www.kauppalehti.fi/uutiset/soini-gallupin-murskaluvuista-en-antaudu--ei-syyta-panikointiin--henkinen-kantti-ratkaisee/J2WtVTvH?ref=a

 

Kritiikki tekee kipiää

Timo Soinille antaisin sellaisen neuvon, että kannattaisi ottaa hyvistä neuvoista vaarin, vaikka kipiää tekee, sillä tätä ei ratkaista ”näennäisellä” henkisellä kantilla. Selitän kohta mitä tämä ”kantti” tarkoittaa ja mihin se velvoittaa.  Ja tästä minun neuvomisesta, ei nyt kannata PS-puolueessa vetää hernettä nenään, sillä se ei tarkoita sitä, että neuvoja on ilkeä, kun kritisoi, vaan se voi olla myös rakkautta, välittämistä, aitoa huolta ja halua vilpittömästi auttaa.

Tässä hyväntahtoisessa kritisoimisessa on muuten ihan sama tilanne kuin siinä, että tiedät, että ystäväsi puoliso pettää häntä. Tiedät, että ystävyys voi silloin joutua koetukselle, jos kerrot ystävällesi pettämisestä. Mitä teet? Painatko napaasi, vaikenetko ja odotat, että ystäväsi itse saa selville pettämisen, vai kerrotko totuuden? Tällaisessa tilanteessa ystävyys todellakin punnitaan. Minä kertoisin välittömästi huonot uutiset ystävälleni, koska välitän hänestä, vaikka siinä voisi olla suuri riski, että ystäväni ei uskoisi minua, vaan päinvastoin, hän alkaisi vihaamaan minua ja syyttämään minua panettelusta. Ja entas´ sitten, jos ystäväsi saa myöhemmin tietää pettämisestä, ja saa myös selville, että sinä olet koko ajan tiennyt, mutta et ole kertonut hänelle. Miten silloin ystävänne kokee ystävyytenne? ... Jep. ... Silloin sinä myös olet ollut petturi.

 

Älkää ampuko viestintuojaa!

Miten sinä, Timo, toimisit vastaavanlaisessa tilanteessa? ... Nii´in ... kova paikka. ... Tosiasioitten tunnustaminen on rankkaa ja vaatii todella kanttia ja jaloa luonnetta.Tästä syystä kritisoin, en vaikene ... en ole ”petturi”,  ja kerron huonot uutiset perussuomalaisille (olen muuten sitoutumaton), ja otan tietoisen riskin siitä, että persut alkavat viimeistään nyt vihaamaan minua. Mutta, niin kuin sananlaskussa sanotaan: ”Älkää ampuko viestintuojaa”.

Sinä, Timo, ja monet muutkin PS-puolueesta julkisuudessa esiintyneet henkilöt olette sanoneet, että ”paljon ollaan hallituksessa saatu aikaan”, ja että ”hiljaa hyvää tulee”, ... Hyvä näin. Allekirjoitan ilolla tämän, mutta se ei riitä alkuunkaan.

Hiljaisuus, hyssyttely, pähkäily, jahkailu tai edes vatulointi ei nyt ja tässä maamme ja koko Euroopan tilanteessa ole enää suotavaa, vaan päinvastoin, aika voi näyttää, osoittautuuko hallituksemme leväperisyys ja tosiasiotten salaaminen ja kieltäminen jopa valtiorikokseksi.

Nyt tarvitaan pikaisesti ripeitä tositoimia, sillä nyt on tosi kyseessä, ja viittaan tässä edelliseen kirjoitukseni, jota ei ainakaan vielä olla täältä sensuroitu (erioten kommettini kannattaa lukea): http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/221109-en-luovuta-jaksan

 

Kansakuntamme toivo ON perussuomalaisissa

Uskon, että gallupin murskatulos PS-puolueelle oli tarkoitettu herätykseksi. Kansan syvät rivit panevat silti edelleenkin toivonsa perussuomalaisiin, koska muuta toivoa ei heillä ole. ... Faktaa. ... Perussuomalaisissa on loppujen lopuksi itsenäisyyttä, turvallisuutta ja rauhaa rakastavan kansan ainoa toivo. Tämä on fakta, jota ei voi sivuuttaa, mutta tämä fakta on samalla juuri se perussuomalaisten ”heikoin lenkki”. Toivo ja luottamus ovat asioita, jotka voi myös herkimmin menettää.

Muut puolueet (kaikki) ovat jo selvästi menneet "pimeälle puolelle" ... läpisumutettuja ... eli laulavat EU:n ja rahamaailman, USA:n ja ammattiliittojen eli valtaeliitin lauluja.  Heissä ei ole enää toivoa ... ei edes kristillisissä. PS-puolueessa on sentään vielä toivoa.  

Kenen lauluja Sinä laulat, Timo?  ... Persujen äänestäjäkunta (ruohonjuuritaso) pelkää, että olette siellä PS-puolueessa ja etenkin puolueen johdossa alkaneet luisua edellämainitulle ”pimeälle puolelle ... eli "jalka on jo pimeän puolen rullaportaitten ylätasanteella”. PS-puolueessa ei enää olla edes EU- ja eurokriittisiä ... vaan nyt ollaan  jo avoimesti EU- ja euromyönteisiä ja lisäksi Nato-myönteisiä.

 

Kuuma peruna, tabu, kielletty aihe

Maahanmuuttopolitiikka on maassamme (ei enää muualla Euroopassa) kuuma peruna, ”tabu”, niin kuuma, että ei edes perussuomalaiset uskalla julkisuudessa puuttua asiaan oikeilla nimillä ja oikealla meiningillä ja siten, kuin kansa haluaa ja tahtoo. Jos heistä jotkut uskaltavat, niin heidät tuomitaan jo julkisuudessa ensin, vaikka juridista syytettä tai edes tuomiota ei ole tullut  .. ja ei varmasti tulekaan. Tässä kansan ja julkisuudessakin esiintyvien henkilöitten maahanmuuttokritiikin vaientamisessa auttaa Sipilän 6:n miljoonan euron ”Kapula kansan suuhun” sensuurin edistämispaketti  ... eli jopa ”ennakkosensuuri”, joka on laissamme kiellety. Kaikki sananvapauden estämiseen tarkoitetut keinot / toimet / määrärahat ovat nimenomaan tätä ”ennakkosensuuria”.

Mutta miksi perussuomalaiset eivät edes puolusta omiaan? Kuunnellaan mieluummin mitä EU sanelee. Tämä jos mikä ihmetyttää PS-puolueen rivijäseniä.

 

Perussuomalaisetko syntipukkina ... ”olkiukkona” ?!

Tämäkö olisi muka syy perussuomalaisten kannatuslukujen romahdukselle. Näin Soini blogissaan quote): ...” Perussuomalaiset ottavat nyt gallupiskua siitä, että Suomea käännetään raiteilleen”.  ... Aika paksua ...vai?

Mielesätäni tilanne on juuri päinvastoin. Kansa ja jopa perussuomalaisten rivijäsenet ruohonjuuritasolla ovat pettyneitä PS-puolueen johtoon. He odottivat puolueen johdolta enemmän, kun nyt kerrankin mentiin hallitukseen, eikä noin vaisua ja rahamaailman valtaeliittiä myötäilevää politiikkaa. Miksi ihmeessä sitten muut hallituspuolueet ovat säilyttäneet tai  jopa kasvattaneet kannatuslukuaan? ... Eli, Soinin ”syntipukkiteorialta” putosi pohja pois.

 

Valoon!

Tulkaa perussuomalaiset pois sieltä "pimeältä puolelta"! Seiskää kaiken kärsineen ja kaskisen kansan syvien rivien rinnalla! Ei takana puskissa huutamassa ei edessä rahamaailman valtaeliitin lauluja laulamassa ... vaan rohkeasti rinnalla. Tiedätte tasatarkkaan mitä teidän tulee tehdä ... tehkää se! Ottakaa Kekkosesta mallia. Olkaa edes TE isänmaallisia! Kansa on silloin taatusti kokosydämisesti puolellanne ja nousette gallupykköseksi. Teistä itsestäänne se on kiinni. Valintana teillä on megajytky tai mätky.  

Ja muistakaa, muutkin kuin vain hallituspuolueet, valtio olemme me, kansa, ei hallitus eikä edes eduskunta. Ja muistakaa siellä maamme parlamentissa, että me, kansa, maksamme teidän palkkanne. Me olemme teidän työnantajianne. Te olette meidän palkollisiamme. ... Joten, hieman nöyryyttä ja kuuliaisuutta kaiken kärsineen ja kaskisen kansan syville riveille  – kiitos!

Suomessa on jo yli 1miljoonaa maamme alkuperäitä kansalaista pudonnut koyhyysrajan alapuolelle, ja tässä joukossa on paljon lapsia. Minä kumarrun vain kahden asian edessä: köyhän kansan ja Jumalan. ... Ottakaa päättäjät oppia!

.......................

Täällä lisää "kuumista perunoista" täältä (näitä ei löydy täältä "Usarin blogiltani): http://annelindell.blogspot.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Anne Lindell

On vain niin ikävä sitä vanhaa, kunnon Soinia ... sitä niska punaisena puskista-huutajaa, joka oppositiosta käsin kynsin ja hampain ja nyrkki pystyssä puolusti Suomen kaskisen ja kaiken kärsineen kansan syviä rivejä ... tai hmmm. ... ehkei sentään siellä isossa salissa, mutta ainakin käytävillä kameroitten edessä.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Ai että haluat demarit taas valtaan! Veroja kiristämään, työttömyyttä kasvattamaan ja Brysselin valtaa pönkittämään.

Annetaan nyt Sipilän hallitukselle työrauha niin Suomi nousee siitä suosta, johon se vuodesta 2008 alkaen on syösty. Hallituksella on kansan mandaatti seuraaviin vaaleihin 2019 asti. Silloin tehdään tilinpäätös ja se on kunniallinen.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Toimi, luehan kuitenkin kerranviikossa Sopimus suomalaisten kanssa.

Anne Lindell

Toimi, et lukenut kirjoitustani loppuu saakka. Tekosyyksi ei kelpaa, että kirjoitukseni oli liian pitkä, ja että siksi et jaksa lukea sitä, sillä jos kommentoi jonkun kirjoitusta, eikä edes lue kirjoitusta loppuun sakka, niin sellainen on epäreilua. Kuvatkin puhuvat toista kuin kommenttisi. Voihan sitä aina katsella kuvia, jollei jaksa lukea. En ole missään kohdassa kirjoitustani maininnut tai edes vihjannut siihen suuntaan, että toivoisin, tai että edes riskinä olisi, että juuri demarit pääsisivät vallankahvaan eli hallitukseen tai jopa pääministeripuolueeksi. ... Olenko?

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Luin jutun. Ei siinä mitään uutta. Pihvi puuttui. Eli puuttui se, mikä on vaihtoehtoinen ohjelma, jolla Suomi nostetaan tästä suosta? Pelkkä kritiikki ei ratkaise ongelmia.

Sipilän hallituksen kaataminen johtaisi vaaleihin ja ehkä punavihreän velka-työttömyys-pysähtyneisyys-politiikan paluuseen.

Nyt Suomea uudistetaan ja muutos on jo tapahtunut. Vuosina 2012, 2013 ja 2014 Suomen bkt aleni, nyt kasvaa. Samoin työllisyys paranee. Maahanmuuttokin on hallinnassa.

Hallitusohjelma puree. Ymmärrän, että oppositiota ym suututtaa, kun vuodessa on saatu selkeä suunnanmuutos ja hallituksella on 2,5 vuotta aikaa jäljellä viedä ohjelmansa täytäntöön ja Suomi terveeksi.

Anne Lindell

Jep, Toimi, "pihvi" on minulla olemassa, eli mitäpä aihetta en olisi käsitellyt, mutta en katsonut aiheelliseksi krjoittaa siitä nyt tässä. Kirjoituksestani olisi tullut romaani. Olen enismmäisen kerran kirjoittant aiheesta "Miten Suomi nostetaan ylös suosta" jo v. 2013, ja etsin sen blogiltani, ja luin läpi äsken ja ihan hyväksi totesin. En muuttaisi siinä mitään. Näinhän se menee. Jopa Suomen pankin ent. joht. on samaa mieltä kanssani ja nyt joa Sixten Korkman. Vielä muutama vuosi sitten olivat kanssani täysin erimieltä. Suomut alkavat karista EUfoorikkojen silmistä, ja hyvä näin.

Tämä kirjoitukseni samasta aiheesta eli ”Fixit”, eli 3E: ”Exit EU Ero” on siis jo vuodelta 2013, mutta silti se on nyt jopa vieläkin ajankohtaisempi kuin silloin, ja sanoisin, että kirjoitukseni oli jopa ”profetiaaninen” ... eli ennustin siinä aika hyvin tulevaa, eli sitä mihin olemme menossa ja mitä on tulossa. Suosta voimme nousta, mutta ei siten kuten päättäjät ja elinkeinoelämän johto ajattelee. Lue nousun reseptistä täältä: - - - > http://annelindell.blogspot.fi/2013/06/uskon-vakaa...

Muuten, asiasta toiseen. Olin ehkä vuosi tai pari sitten keskustellut erään hyvän ystäväni kanssa, yittäjä hänkin, siitä miten absurdi ALV-verotus Suomessa on. Tämä nykyinen mieletön ALV-veronmaksu pakottaa yritykset kassavirtavajauksessa ja varastointiaikojen pidetessä jopa älyttömiin alennusmyynteihin ja myymään jopa tappiolla. Miksi liikevidosta verotetaan joka kuukausi ja ennakkoon, jokin ennalta sovittu, määritelty ja sama tasasumma - oli sitten liikevaihtoa tai ei. Miksei veroteta vasta sitten, kun tavarasta on saatu rahat kassaan? Niin mikä estäisi? Ei muuten estänyt mikään, sillä perussuomalaiset toivat tämän asian ystäväni ehdotukseta, esityksestä esille n. vuosi sitten, ja kuulin juuri eilen, että tämä esitys on hyväksytty. ... Hyvä persut!

Se, miten kirjanpidollisesti tämä totutetaan, niin sen ei pitiäsi olla vaikeata, joutuuhan pk-yrittäjä, osakeyhtiö tms. joka tapauksessa teettämään auktoritoituneella kirjapitäjällä laskelmat joka kuukausi ja taselaskelmat kirjanpitovuoden lopussa ja börssiyhtiöt tuloslaskelmat jopa kvartaaleittain.

Kun saataisiin vielä Viron malli yritysten voiton verotuksessa, niin asiat lähtisivät maassamme rullaamaan. Uskon, että yrityksiä syntyisi kuin sieniä sateella. Päästäisin vihdoinkin työttömyyluvuissa inhimmilliselle tasolle.

Monet pitävät 0:lla työttömyyttä parhaana, mutta entisenä työnantajana, sanoisin että 3-4 %:n työttömyys on hyvä, sillä silloin työvoima liikkuu ja kysyntä ja tarjonta ovat sellaisessa suhteessa, että kumpikaan osapuoli ei pääse niskan päälle. Nyt tilanne on kieroutunut ... täysin sairasta touhua. Työttömiä ja lyhytaikaistyöntekijöitä (n.s. harjoittelijoita, pätkätyöläisiä ja määräaikaistyöläisiä kohdellaan kuin halpaa makkaraa .. orjatyövoimaa. Ei hyvä.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Taistelu jatkuu ja mä toivon Soinin jatkavan.

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/timo...

Timo Soini: "Emme voi katsoa sivusta, kun suomalainen maatalouselinkeino kuihtuu"

Soini uskoo, että perussuomalaisten kädenjälki hallituksessa näkyy. "Se on nyt huomattu."

Perussuomalaisten puheenjohtaja ja ulkoministeri Timo Soini luotaa MT:n vieraskolumnissaan katseensa syksyn budjettiriiheen.

"Tänä syksynä valmistuu tämän hallituksen toinen budjetti. Ensimmäistä ei ole vielä eletty kokonaista vuottakaan. Tilinpäätöstä ei vielä ole. Edellisten hallitusten jälkien siivoaminen vie kauemmin", Soini kirjoittaa.

Hän korostaa, että perussuomalaiset on saanut paljon aikaan jo nyt.

"Perussuomalaisten kädenjälki näkyy. Se on nyt huomattu. Olemme saaneet läpi sellaisia asioita, jotka aivan varmasti olisivat ilman perussuomalaisia jääneet toteuttamatta. Sellaisia, joita viime vaalikausina ei ole Suomessa nähty. Takuueläke, omaishoitajat, työttömyystuet ja vaikka mitä muita."

Maatalousasiat otetaan esille lisäbudjetissa.

"Siinä on otettava esille maatalouden ahdinko. Lisää tukea kaikille ei ole kuitenkaan aina se tehokkain tapa. Tuet valuvat helposti muualle kuin sinne, missä niitä todella tarvittaisiin", Soini kertoo.

"On löydettävä ratkaisuja, jotka tukevat nimenomaan pienyrittäjiä, niitä, jotka sitä jokapäiväiseen selviytymiseen tarvitsevat. Emme voi katsoa sivusta, kun suomalainen maatalouselinkeino kuihtuu. Suomalainen tuotanto on myös huoltovarmuuskysymys."

Hän lupaa, ettei leikkaaminen jatku. "Hankalimmat päätökset pitäisi olla tehty."

Anne Lindell

Tapani, tiedän että olet PS-puolueen jäsen, mutta silti voi, jos täytyy, kyetä esittämään rakentavaa kritiikkiä ja antamaan ehkä samalla ohjeita ja neuvoja miten tästä eteenpäin.

Edellisessä kirjoituksessani oli "värkkäämäni" (*1.) kuva, jossa oli kolme apinaa ja "kynitty", puolustuskyvytön rivikansalainen. Yhdellä apinalla oli kädet korvilla ja toisella suun edessä ja kolmannella silmien edessä. Tuo kuva kuvaa ehkä parhaiten sitä, mitä kansan syvissä riveissä tunnettaan, ja sitä tunnetta eivät saa valtaapitävät sivuttaa. Se tune on aito. Tässä tuo kuva, klikkaa suuremmaksi. Eli, 1 kuva sanoo enemmän kuin 1000 sanaa. http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi....

Siteeran vielä omaa kirjoitustani .. eli: ..." Ja muistakaa, muutkin kuin vain hallituspuolueet, valtio olemme me, kansa, ei hallitus eikä edes eduskunta. Ja muistakaa siellä maamme parlamentissa, että me, kansa, maksamme teidän palkkanne. Me olemme teidän työnantajianne. Te olette meidän palkollisiamme. ... Joten, hieman nöyryyttä ja kuuliaisuutta kaiken kärsineen ja kaskisen kansan syville riveille – kiitos!" ...
...........
*1. Kun teen tietokonemanipulaatiolla + piirtämällä kuvia, niin kutsun sitä värkkäämiseksi.

Käyttäjän aveollila kuva
Antero Ollila

PS:n tilanne on hyvin lyhyesti kuvattavissa. Soinin johdolla puolue myi perusaatteensa eli hyvin EU- ja eurokriittisen ohjelmansa. Siinä meni uskottavuus kertaheitolla. PS:ää äänestäneet luulivat puolueesta toista. Luottamuksen voi menettää vain kerran. Toinen syy on se, että muut hallituspuolueet syleilevät PS:n nyt henkihieveriin. PS myi poliittisen voimansa hernerokasta. PS kuihtuu seuraavissa vaaleissa satiaispuolueeksi, kuten Oinonen totesi. Lisäksi Soinin asema puolueessa sinetöi PS:n kohtalon. Missään suomalaisessa puolueessa ei voida käydä sisäistä keskustelua, koska se koetaan epälojaalisuutena puolueelle.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Puolueessa ei sallita edes sisäitä rakentavaa kritiikkiä, sillä sekin on mollaamista joka karkoittaa oikeat uskovaiset.

Anne Lindell

Anteri ja Aimo ... uskalsitte sanoa ääneen sen mitä kaikki ajattelevat. Rohkeita miehiä. Eli, meillä puolueissa toimii sisäinen ennakkosensuuri ja "jäädyttäminen ulkopuolelle"-syteemi. Kritiikkiä omasta puolueesta eikä etenkään johtajasta sallita, koska se koetaan oma puolueen "mustamaalaamiseksi" ... oman karsinansa likaamiseksi. Tämä on harmillista. Sillä silloin jokaisella, joka edes harkitsee kiriittisen palautteen esitäämistä, on pelko (ryhmästä, puolueesta, lahkosta) ulosheittämisestä - "jäädyttämisestä". Ajatelkaapa vain! Tämä sama metodi, agenda toimii monessa muussa suljetussa yhteisössä ja ryhmässä, ja se on etenkin poliittisissa ja uskonnollisissa ryhmissä todettu erittäin tehokkaaksi "vaiennussysteemiksi", eli, teho on sama kuin Siliplän "Kapula kansan suuhun"-6:n miljoonan sensuurin edistämisen tukipaketilla. Näin kritisoijat jäädytetään ryhmän ulkopuolelle, ja olet ryhmälle sen jälkeen kuin ilmaa. Esimerkkinä tällaisesta "jäädytyksestä" vaikkapa jehovantodistajat, scientologit, mormoonit, helluntailaiset, laestadialaiset jne. Ja turha väittää, että tämä ei pidä paikkansa, sillä minulla on ystävä- ja sukulaispiirissä näitä kokemuksia ... todella läheisiä ja todella traagisia. Kyllä olemme kärppänä kririsoimassa tuollaisissa sisäänlämpiävissa ryhmissä ilmenevää samankaltaista menettelyä, mutta poliittisten puolueitten sisällä jotenkin me vain sallimme sen ... ikäänkuin se olisi maan tapa, kuten hyvävelijärjestelmä (vapaamuurarit yms. kultapossukerhot) ... SDP:n vaalirahoitus SAK:n jäsenten kassasta yms. .... Outoa, perin outoa?

Anne Lindell

Nyt kun tätä kirjoitusta ei juurikaan kukaan enää lue, niin voin kertoa hieman kokemuksiani ja tuntojani siitä valtavasta palautteesta, jonka tämä kirjoituksei on saanut aikaan. Täällä ”Usarin” sivulla eivät perussuomalaiset uskalla sanoa mitään positiivista kirjoituksestani …ei yhtikäs mitään. Pelkäävät vissiin ”jäädyttämistä”.

Selvä huomio on se, että kansa alkaa nousta kapinaan. Tästä päättäjämme eivät tiedä mitään, sillä he eivät edes uskaltaudu leipäjonen läheisyyteen … eli kaiken kärsineen ja kaskisen kansan pariin. Voimakkaita närä-ääniä on alkanut kuulua kaikkialta. Jopa sellaiset, jota eivät ennen ole olleet koskaan kiinnostuneet, siitä mitä massamme tapahtuu, ovat nyt heränneet. Myöhäisheränneitä, mutta heränneitä kuitenkin.

Kun tämä kirjoituksei julkaistiin, niin sinä päivänä sain lukuisia tekstiviestejä ja sähköpostiviestejä … ja suurin osa oli vanhemmanpolven ”rivi”-persuilta … myös puhelimeni pirisi tavan takaa, ja vihaisia ääniä on kuulunut. Jopa tosi vihaisia purkauksia. Välillä on pitänyt pitää luuria kaukana korvasta. Soittajat eivät ole olleet minulle vihaisia, vaan maamme päättäjille. Kansan syvien rivien sisällä kiehuu. Tämä kirjoitukseni taisi nostattaa kansan raivon

Monet ovat huutaneet raivoissaan ja osoittaneet moitteensa etupääsä hallitukselle ja myös persuille ja Soinille (ei siis minulle). ... ”Puukotatte saamattomuudellanne ja muita valtaapitäviä nuoleskelmalla meitä köyhiä selkään”. … ”Te pettitte kansan”. … ”Käänsitte takkinne”. … ”Lupasitte muutosta parempaan ja missä se muutos on”? ... ”Pahempaan suuntaa vain ollaan menty koko ajan, ja mikä pahinta ... kohti selvää tuhoa”. ... ” Menitte pimeälle puolelle ... ryökälhet ... Juudakset!” .... Yritän siinä välissä saada puheenvuoroa ja kertoa, että en ole persu. Minä en ole syyllinen, ja että nyt kyllä haukut väärää puuta. Olen sitoutumaton ja olen teidän puolelllanne. ... Ei auta ... ja haukkuminen ja sadattelu vain jatkuu ja jatkuu.

Ihmisillä on selvästikin tarve purkaa tuntojaan, tuhautumiaan, pelkoaan ja ahdistusta edes johonkin, ja minä olen harmiton kohde, kun nyt sensuuria pukkaa joka paikassa, ja tosinajattelijoita (EI hallituksen politiikkaa myötäileviä esim Max Roth) katoaa kuten entisessä ”Neukkulassa” konsanaan. Ja pahinta on että valtamedia on lähtenyt tähän outoon sumutuksen, salailuun ja peittelyyn mukaan. Oikeusvaltiossa ja demokratiassa nimeltä Suomi tuntee kansa olonsa sangen turvattomaksi. Enkä yhtään ihmettele. ... Mutta miksi? Miksi tähän on tultu? Ja vielä tärkeämpi kysymys … miksi sallimme tallaista?

Minulle voi todellakin soittaa (050 5925131), keskustelen asiallisesti mielelläni, mutta ystävällisesti, pliis .. älkää huutako korvaan!
………………..

P.S. Ja lopuksi tärkeä ilmoitus: en ole rasisti enkä kiihota ketään.

Toimituksen poiminnat