Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Vihreät kieltäisivät nyt islamin ja moskeijat.

  • Olemko olleet ja olemmeko edelleenikin naiveja. Ruotsi varoitti Suomea tekemästä samaa virhettä.. Kuva Anne Lindell
    Olemko olleet ja olemmeko edelleenikin naiveja. Ruotsi varoitti Suomea tekemästä samaa virhettä.. Kuva Anne Lindell
  • Urho Kekkosen lupaus Suomen kansalle v. 1980. Kuva: Anne Lindell
    Urho Kekkosen lupaus Suomen kansalle v. 1980. Kuva: Anne Lindell

Totta vai tarua? Totta. Iltalehti tänään (3.8. 2016). Eli, Suomen valtiokin ja Punainen risti ja Suomen ev. lut kirkko joutuisivat vihreitten uuden lakiehdotuksen myötä lopettamaan rangaistuksen uhalla erilaisten muslimijärjestöjen  ja –yhdistysten rahallisen tukemisen.

 

Tällainen olisi Vihreitten rikoslain uusi ehdotus rotusyrjintälaista ja konkreettisia esimerkkejä siitä, miten uusi rikoslain kohta voitaisiin kirjoittaa.

 

Suora lainaus (IL): Vihreitten nuorten pj. mukaan : ... ”käytännössä organisoidun rotusyrjivän toiminnan aktiivinen edistäminen olisi rikollista ja suunnitellun rikoslain kohta voisi kuulua esimerkiksi seuraavalla tavalla:

 

Rotusyrjinnän edistäminen olisi rikollista

 

Esim. ...se, joka osallistuu sellaiseen järjestön tai muuhun organisoituun toimintaan, joka edistää rotusyrjintää tai yllyttää siihen, on tuomittava rotusyrjinnän edistämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Osallistumiseksi katsotaan

1) rotusyrjintää edistävän järjestön tai ryhmän perustaminen tai organisoiminen; tai

2) varojen kerääminen tai antaminen rotusyrjintää edistävään toimintaan; tai

3) erittäin tärkeiden taloudellisten tai oikeudellisten neuvojen antaminen rotusyrjintää edistävälle toiminnalle; tai

4) rotusyrjinnän edistäminen muulla olennaisella tavalla aktiivisesti edistämällä.

 

Eli, Suomessa muslimien harjottama ”vääräuskoisten” – eli muitten kuin muslimien - syrjintä ja kaikenlainen pelottelu raiskaus- tappouhkauksilla yms. ja myös virkamiesten, poliitikkojen, lainharjoittajien ja yms viranomaisten ja. yritysten ja liikelaitosten yms. harjoittama ja etenkin kantaväestöön kohdistuva syrjintä olisi uuden rikoslain mukaan myös rikollista. ...  Hienoa – upeeta!  Hyvä vihreät!

 

 

Yhdistyslakiinkin tulisi  muutos

 

Yhdistys tai muu järjestäytynyt ryhmä, joka edistää rotusyrjintää tai yllyttää siihen, olisi kielletty.

 

Anne, siis jos olen ymmärtänyt oikein, niin moskeijatkin, koraanikoulut ja jopa Koraanikin  tulisi nyt kieltää Suomessa tämän nuorten vihreitten ehdotuksen mukaan?

 

Yhdistyslakiin pitäisi vihreitten ehdotuksen mukaan myös lisätä, että yhdistyksen tarkoitus ei saa loukata ihmisarvoa tai edistää sukupuoleen, ikään, etniseen tai kansalliseen alkuperään, ihonväriin, kansalaisuuteen, kieleen, terveydentilaan, vammaisuuteen, seksuaaliseen suuntautumiseen tai muuhun henkilöön liittyvään seikkaan perustuvaa syrjintää tai kiihottaa siihen.

 

Anne: Siis,  eikö se olekin niin, että  järkijään kaikki muslimiyhdistykset, koraanikoulut, salaiset ja julkiset muslimijärejstöt tultaisiin tämän lain puitteissa kieltämään, koska ne syyllistyvät juuri edellemainittuun. Tuohon mainintaan ”muuhun henkilöön liittyvään seikkaan” voidaan siis lisätä esim. uskonto. Eli, muslimit tuomittaisiin oitis rikoksesta, jos he uhkaisivat ei-muslimeja yms.

 

Kantaväestöön suuntautuvaa rasismia on Suomessa ilmentynyt yhä lisääntyvässä määrin eikä vain ja ainoastaan muslimitaustaisten turvapaikanhakijoitten taholta. Valitettavasti juuri tässä nimeomaisessa ryhmässä (nuoria, naimattomia miehiä) esiintyy tilastollisesti hyvin paljon agressiivisuutta ja vihamielisyyyttä muu-uskoisia kohtaan, eikä tähän negatiiviseen ja erittäin pahaan ja kantaväestön keskuudessa pelkoa ja kauhua herättävään ilmiöön olla lainkaan poliitikkojen, virkamiseten eikä edes valtamedian taholta puututtu. Päinvastoin - tämä on kantaväestöön kohdistunut syrjintä on vaiettu kuoliaaksi, ja kaikenlainen kritiikki siitä sensuroidaan vihapuheena Sipilän 6:n miljoonan euron ”Kapulaa kansan suuhun”–sensuurin tukipaketin avulla, vaikka Suomi sitoutui rotusyrjinnän vastaiseen yleissopimukseen jo vuonna 1970.  Eräiltä tahoilta on jopa kuulunut huolestuttavia uutisia siitä, kuinka Suomen alkuperäisväestöön eli kantasuomalaisiin on kohdistunut selvää syrjintää maahantunkeutujien eduksi esim. asuntojonoissa ja erilaisten etuuksien puuttumisena, esim.: ruoka-, asunto-, terveydenhoito, hammashoito-, siivousapu-, matkapuhelin-, autokoulu- ja ajokortti-  ja käyttörahaetuudet yms..

 

Tätä epäoikeudenmukaisuutta ja eriarvoisuutta ihmettelen minäkin, eli, miksi sallimme omassa maassamme tällaista kantaväestöön kohdistuvaa rotusyrjintää? Tähän on tultava loppu!  

 

Kiitos vihreille! Olette upeita! Suomella on sittenkin toivoa.

.........................

Lue tästä koko IL-artikkeli: - - - > http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016080321992078_uu.shtml

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Yhdistyslakiin tulisi kirjata seuraava muutos,YHDISTYS;joka ei noudata omia sääntöjään toiminnassaan tulee lakkauttaa ja sen varallisuus luovuttaa valtiolle.

Anne Lindell

Aaa ... Aimo ... toi oli tosi hyvä. Oli sitten kyseessä, yhdistys, yhteisö tai joku muu "seurakunta" kuten esim. eduskunta tai hallitus (veroparatiisi-rötöstelyt ... valtiokin mukana) tai vaikkapa EU, mietitäänpä vaikka vain Maastrichtin sopimuksen artikloja 123 ja 125 ... ei pitänyt olla laillista tukea rahallisesti (tai kuten nyt - antaa ilmaiseksi) EU:n kansallisille valtiolle ja näitten pankeille. ... Voi, vitsit!

Mielestäni ei valtion rötöstelyllä ansaittuja voittoja tule enää antaa valtiolle, vaan köyhille ... köyhistä köyhimmille Suomen kansalaisille.

Olli Kankaanpää

Kuten kepulaisten Nuorisosäätiö ja Veikkaus.

Anne Lindell
Olli Kankaanpää Vastaus kommenttiin #9

En jatka, menevät kirjoitusoikeudet.

Risto Laine

Tähän typerään Lakiin olisi hyvä kirjata: Negatiivinen ja Positiivinen syrjintä olisi rangaistava teko.

Vihreissä piilee pikku Natsismi, joka haluaa rakentaa totalitaarisen yhteiskunnan. Eräs viisas Nobelisti vapauduttuaan mielipide vankilasta Siperiasta tiesi kertoa, että tiedämme, mistä olemme vapautuneet, mutta tiedämmekö me, mihin olemme vapautuneet.

Anne Lindell

Juuri näin Risto. Lainaan omaa tekstiäni (quote): ..."Suomen alkuperäisväestöön eli kantasuomalaisiin on kohdistunut selvää syrjintää maahantunkeutujien eduksi esim. asuntojonoissa ja erilaisten etuuksien puuttumisena, esim.: ruoka-, asunto-, terveydenhoito, hammashoito-, siivousapu-, matkapuhelin-, autokoulu- ja ajokortti- ja käyttörahaetuudet yms.." ... eli kyseessä on maahantunkeutuneitten positiivista syrjintää ... "suosimista".

Tätä en hyväksy, koska mielestäni se on väärin ... todella väärin. Oikeudentajuni sanoo näin, ja tästä mielipiteestäni en tingi.

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Sananvapaus sallii näköjään myös olkiukkojen julkaisun.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Olkinukke

Anne Lindell

Jukka ... älä vihjaile ... kerro mitä tarkoitat "olkiukoilla". Mitä pelkäät? Sensuuriako? ... Miksi kirjoiti "olkiukosta" tämän kirjoituksen yhteydessä?

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen
Käyttäjän PauliVennervirta kuva
Pauli Vennervirta

Aivan hirveää jöötiä. Mutta hei, jatketaan tätä. Suurin osa Etelä-Amerikan diktatuureista, ellei kaikki, olivat katolisia. Melko varmasti diktaattorit, kuten Pinochet, olivat mielestään hyviä katolisia. Espanjan Franco ainakin oli. Samoin ei niin kauan sitten Irlannissa katoliset terroristit räjäyttelivät pommeja ja ampuivat ihmisiä. Eiköhän baskitkin ole valtaosa katolisia eli ETA oli katolisten terroristijärjestö. Kielletään siis katolisuus. Mitä, eikö? Miksi ei?

Jukka Mäkinen

Tietääkseni kukaan noista ei tehnyt pahojaan katolisen uskon nimissä, ei edes IRAn pojat.
Mutta joo, eikö saman tien mentäisi ikivihreään linjaan ja kiellettäisi ihmiset. Siten varmistetaan, että kaikista pahantekijöistä päästään.

Anne Lindell

Pauli, jöötiä tai ei, mutta rajansa kaikella ... suvaitsevsisuudellakin, sillä ilman järkeä ja harkintakykyä siitä tulee "kuoliaaksisuvaitsevaisuutta". Eli, lyhyesti: "Käyttäkää päätänne niin kauan kuin teillä vielä sellainen on!"

Ah, tuo kultainen sana ”suvaitsevaisuus”. Itsekin olen suvaitsevsinen, mutta vain tiettyyn rajaan saakka. Joskus sitä vain raja tulee vastaa, ja on pakko sanoa EI. Sama asia on lastenkasvatuksessa. Vapaa kasvatus on nykyisessa pedagogiikassa jo tuhoon tuomittu. Rajoja tulee laittaa. Rajat luo turvallisuutta. Rajat on rakkautta. Rajoilla ruojellaan sekä itseä että muita. Toimiva, turvallinen ja kehittyvä yhteiskunta muodostuu innovaatioita ja yrittämistä kannustavasta vapaudesta mutta myös rajoista: etiikka, moraali ja lainsäädäntö.

Joillakin on ollut vaikeuksia "hiffata" kirjoitukseni jujua ... eli mikä siinä on se "villakoiran ydin. ... Auttaako yhtään, jos kerron, että kirjoitukseni oli paljolti satiiria, mutta kuitenkin totta joka sana. Olis´ vain kiva olla kärpäsenä katossa katselemassa, kun joku vihervasemmistosta lukee kirjoitukseni. ... Eli ... kirjoitukseni ydin on "vihervasemmisto" ja eritoten heidän naiviutensa.

Anne Lindell

Pohditaanpas nyt ihan rehellisesti ja puhtaalla sydämellä, mikä on sellainen yhteiskunnallinen tilanne, jossa eräs tietty väestöryhmä käyttäytyy näin: esim. tiellä liikkuvia autoja pysäytetään ja kuljettajia vedetään ulos autoista hakattavkasi, ja naiset, tytöt joukkoraiskattavaksi ja lopulta puutkotettavaksi tai mitä lie he keksivätkään? Mikä onkaan sellaisen yhteiskunnan tilanne, jossa erään tietyn väestöryhmän edustajat tunkeutuvat ventovieraitten asuntoon, taloon ja raiskaavat naiset ja tytöt ja sitten pahoinpitelevät tai tappavat sisällä olevat ... kaikki ... lapsetkin, ja ryöstävät kaiken irtisaatavan? Mikä onkaan sellainen yhteiskunnallinen tilanne, missä kuka tahansa voi milloin tahnsa yht´äkkiä joutua yleisellä paikalla erään tietyn väestöryhmän edutajan/edustajien pommi-iskun, ampumisen tai puukotuksen uhriksi? Mikä onkaan sellainen yhteiskunnallinen tilanne, jossa parkkeerattuja autoja sytyteään päivittäin tulleen, eivätkä nämä tapaukset edes ylitä uutiskynnystä tai kuten äsken (viimeyönä) Ranskassa, jossa jopa tiellä liikkuvan bussin pysäyttäminen ja polttaminen ei ole meillä enää edes uutinen. Tällainen yhteiskunnallinen tilanne on mätä. Tällainen läpimätä, sumutukseen, sensuroimiseen ja salailuun syyllistynyty yhteiskunta ei tule kykenenemään turvaamaan oman maan kanslaisten turvallisuutta, silloin kun kyseessä on jo sotatilaa muistuttava, hallitsematon kaos, anargia.

Suomi ja Ruotsi ovat tässä suhteessa läpimätiä. Ruotsista ei meille ole aikoihin enää tullut yhtään ainutta tämän kaltaista uutista. Suomessa ja Ruotsissa kaikki tämän kaltaiset uutiset salataan ja pidetään kansalaisilta visusti pimennossa ... viranomaisten käsksytä, ja viranomaiset tottelevat puolestaan hallitusta.

Olli Kankaanpää

Ymmärrät varmaankin miksi en ole kirjoittanut tälle palstalle puoleentoista vuoteen?

Anne Lindell

Olli, tiedän, olen itse saanut täällä "Usarissa" niin monet bannit, ja varoitukset, että olen jo seonnut laskuissa. "Veitsenterällä kuljetaan". Taas yhdet varoitukset "takaplakkarissa" ja kirjoitukseni "Elefantti-ilmiöstä" sensuroitiin ... poistettiin kokonaan tältä sivulta. Sensuroitu kirjoitukseni löytyy omalta poliittiselta blogiltani, jonne ei Sipilän 6:n miljoonan "Kapula kansalle suuhun" -sensuuripaketin raskas käsi ja punakynä yllä. Ihmettelin k.o. kirjoituksessani perin juurin huolestuneena ja osittain jopa huvittuneena Suomen rajavalvontaa. Olen kuullut monasti ministereitten ja kansanedustajien suusta, että meillä on rajavalvontaa, ja että se on kunnossa, ja että me Suomessa hoidetaan hommat ... ja sitä rataa. ... Mutta miksi sitten Ruotsin raja on edelleenkin apposen auki ja sepposen selällään ja vuotaa kuin seula. Putin sulki Venäjän rajan, kun me emme siihen kyenneet, mutta edelleenkin kuka tahansa voi marssia Ruotsin rajan yli ja hakea täältä ”turvapaikkaa” eli täysylöspitoa, vaikka olisi asunut vuosia Ruotsissa, kun sanoo vain ensin sanan ”asylum”. Presidenttimmekin mainistsi tästä asiasta, mutta ei häntä sensuroitu. Joillakin siis on sananvapaus ja joillakin taas ei ole. Täällä k.o. sensuroitu "Elefantti-ilmiö"-kirjoitukseni: http://annelindell.blogspot.com

Olli Kankaanpää Vastaus kommenttiin #15

Nyt täytyy opetella ja olen jo osin oppinut kirjoittamaan siten, että lukija saa tai on saamatta viestiä rivien välistä. Suomalaiset poliitikot tarvitsivat muinoin professorin selvittämään Pravdan tekstejä. Kuten savolaiset sanovat: "vastuu on kuulijalla."

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #21

Olli ... näin, juuri näin, Olli. Koskaan ei saa aliarvioida lukijaa, vaikka joutuu kirjoittamaan joskus jopa aikamoista "kapulakieltä", ja laittamaan *- tällaisia tähtejä puuttuvien kirjainten kohdalle (sensuurin vuoksi), mutta asian voi sanoa kahdesti tai jopa usealla tavalla, kuten Kalevalssa ... ja sitten lopulta lukja saa sen "heureka"-elämyksen ... ilon, että oln osannut lukea rivien välistä tänä sensuurin pimeänä aikana, josta lasenlapsemme saavat lukea tulevaisuudessa koulussa ... tovottavasti vielä suomenkielellä. Tämä on hartain tovoni, ja siksi jaksan vastarannankiiskinä taistella tuulimyllyjä vastaan. ... Periksi ei anneta.

Suvaitsevaisten (lähinnä vihervasemmiston) agendana on integroiga, kotouttaa nämä ”uussuomalaiset” kulttuuriimme ja sitä myöten opettaa heille läsimaisen sivistyksen, kulttuurin, moraalin ja etiikan jalot käsitykset, ihmisoikeuksista, tasa-arvosta ja oikeuskäytännöstä. Mutta, kuulkaa hyvät ihmiset, tähän meillä ei ole aikaa ... aika loppuu. On ehkä kyse vain viikoista, kuukausista tehdä tarvittava korjausliike.

Tuollainen ”kuoliaaksisuvaitsevaisten” vaatima integoitumis-kehitys vaatisi monta sukupolvea, sillä eipä ole kaukana meillä aika jolloin itse (kristittyinä) koimme inkivisition, noitavainot, ristiretket, holokaustin. Historiassa tapahtuneet kauheudet avasivat silmämme näkemään, mikä kehitys on tuhoisaa ja mikä on sekä maapallon, ilmisten että luomakuuna kannalta paras kehitys. II:sen maailmansodan jäkeen länsi-liittoutuman maat sanoivat, että ei ikinä enää. Nyt olemme saman kysymyksen edessä. Sallimmeko saman tuhovimman toistua, vaikka vannoimme, että: ”Ei ikinä enää”.

Saksalaiset sulkivat korvansa ja silmänsä toisen maailmansodan aikana ja hyväksyivät kauheudet, koska uskoivat valtamedian ja päätäntävallan valheelliseen propagandaan, ja sama ”kieltämistilanne” on nyt meillä menossa Suomessa ja Ruotsissa. Jälkipolvi tulee syyttämään ”kuoliaaksiusvaitsevaisia” ja tosiasioitten kieltäjiä ankarasti, jos kauhein skenaario toteutuu. Muualla Euroopassa on jo herätty. Herätäänkö meillä ajoissa, sillä olemme geopoliittisesti vaarallisen lähellä Ruotsia?

Käyttäjän EsaPaloniemi kuva
Esa Paloniemi

Vihreät on EI!puolue, aina jostakin sanomassa ettei noin saa tehdä tai sanoa.

http://asfalttikukka.blogspot.fi/

Jukka Mäkinen

Sitten vaan päätetään eduskunnassa yksinkertaisella enemmistöllä että vihreiden maahanmuuttopolitiikka on rotusyrjintää edistävää, ja laitetaan kaikki vihreät linnaan. Oliko kiva laki.

Anne Lindell

Esa ... ei hyvä ajatus, sillä tilanne on nyt sekä Suomessa ja etenkin Ruotsissa ja edellä mainitsemissani muissa Euroopan maissa mennyt niin pahaksi, että ei enää voida puhua terrorismin kaltaisista yksittäistapauksista.

En uskalla edes ajatella mitä on tulossa. Eli, pelätään pahinta, mutta toivotaan parasta.

Mitä kaikkea täytyy meidän omassa lintukodossamme Suomessa tapahtua, ennenkuin uutiskynnys tämän kaltaisille mukamas ”sattumuksille”, ”yksittäistapuksille rikkoutuu. Milloin kansan mitta tulee täyteen ja sanomme, että: ”Nyt saa rittää!”.

Ranskassa tämä kehitys on jo läpikäyty. Siellä yhteiskunnan tilnne muistuttaa jo lähinnä "sisällis*otaa" (sensuurinpelon vuoksi yksi kirjain poistettu) Siellä ei enää asioita salata, koska niitä ei enää yksinkertaisesti voi enää salata, sillä niin jokapäiväisä ilmiöitä nämä edellä luetellun kaltaiset hirvittävyydet ovat.

Usein puhutaan Lähi-Idästä tulleista terrosisteista ja terroriteoista päällimmäisenä maahanmuuttoon liittyvänä uhkana, tai naisten ahdistelusta. Näissä kirjoituksessani ja aikaisemmissa kommenteissani luetelluissa tapauksissa ei ole kyse kummastakaan, ei ISIS- tai Hamas- tms. taustaisesta rikollisesta vähemmistöstä, ei ääriaineksista, ei tietystä ääriainesryhmittymän harvalukuisesista kannattijaista, vaan jo pitkään aikaan on ollut kyse yhteiskunnista yhteiskunnan sisällä, jossa nämä ”uudisasukkaat” ja jopa maassa syntyneet ”uudisasukaitten” jälkeläiset asennoituvat kuin olisivat "*odassa" (en uskalla sensuurin vuoksi kirjoittaa sanaa kokonaisuudessaan) kantaväestöä ja ympäröivää maailmaa vastaa.

On jo korkea aika puhua asioista asioitten nimellä, ja lopettaa ”terrorismi”-puheet, kun kyseessä on jo "*otatila", "sisälli*ota" (< - - - Ush! Sensuuria pukkaa)

Anne Lindell

Siteeraan tässä suoraan Kekkosta (tätä ei kai voida senusroida), lainaus alkaa...” Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista kaikissa olosuhteissa. Tämä kulkee kaiken muun edellä. ... Tasavallan presidentti Urho Kekkonen valtiopäivien avajaisissa 5.2.1980. ” ... lainaus loppuu.

Tämän suosittelen kaikkien Suomen nykyisten päättäjiemme ja presidenttimmekin opettelevan ulkoa ja miettivän sen sanomaa yön hiljaisina hetkinä, kun omatunto alkaa kolkuttamaan ... jos alkaa.

Anne Lindell

Täällä Uusi Suomi verkkolehdesa ei kunnian kukko laula muille kuin hallituksen lauluja laulaville. Tänään facebook on jakanut sivuillaan tätä kirjoitustani ja tälläkin sitä on jaettu lähes 100 kertaa ... siis enmmän kuin muita kirjoituksia. Kertaankaan (paitsi yhden kerran, siis ihka ensimmäsitä kirjotuuttani tänne Uusi suomi berkkolehteen) ei ole laitettu ylös n.s. suosittujen "karuselliin" ... ei kertaakaan. Monet kerrat olen saanut bannit (seonnut jo laskuissa) ja lukenattomia varoituksia ja kirjoituksiani on sensuroitu ilman että syytä on kerrottu. Olen selväsikin Uusi Suomi verkkolehden toimituksen pj.:n "mustalla listalla" ... onko tämä teistä oikein?

Joitakin kirjoittajia "Usari" selvästiki suosii ... miksi, joka ikinen heidän kirjoituksena nostetaan "karuselliin"... oli se sitten millainen tahansa ... esim, ykkosenä Seppo-Juha Pietikäinen (on muuten bannannut minut omalta sivultaan), Anneli Jäättenmäki, Nicklas Herlin jne. Onko tällainen teistä reilua?

Anne Lindell

Tässä on lista ainoastaan somalien rekisteröidyistä yhdistyksistä vuodelta 2012 (nyt varmasti niitä on huomattavasti enemmän). Näitä valtio ja SPR js kunna tukevat .... veronmaksasajien rahoilla:

Rek.nro/
Diaarinro Nimi Kotipaikka
178.914 East Helsinki Somali Association ESA ry Helsinki
195.100 Espoon Somali Monitoimintakeskus ry Espoo
189.696 Espoon Somali Seura yhdistys
202.140 Espoon Somali Yhdistys ry Espoo
178.199 FC Somali ry Helsinki
190.722 Finnish Somali Women Association Fiswa-seura ry Helsinki
193.024 Helsinki Somali palvelu ry Helsinki
177.519 Itä-Vantaan Somali Kulttuuri Yhdistys ry Helsingin mlk
168.608 Jasiira Somali yhdistys ry Kerava
1992/005088Y Juba somali band
176.497 Juba somali band Helsinki
176.497 Juba somali band ry Helsinki
168.608 Keravan Somali kerho ry Kerava
2011/508113Y Nordic Somali ry Helsinki
200.478 Pirkanmaan Somali Yhdistys ry Tampere
207.887 Pohjois-Helsingin Somali yhdistys ry Helsinki
178.199 SoCus Somali Culture & Sports Somali Kulttuuri ja urheilu ry Helsinki
192.520 Somali agriculture development program association Espoo
192.520 Somali agriculture development program association ry Espoo
192.520 Somali agriculture development program association S.A.D.P.A ry Espoo
192.520 Somali Agriculture Development Program ry Espoo
192.520 Somali agriculture development program ry Espoo
169.870 Somali Association of Health Care Development & Fight Against Illiteracy rf Helsingfors
169.870 Somali Association of Health Care Development & Fight Against Illiteracy rf Helsinki
170.887 Somali Benadiri Yhdistys ry Helsinki
180.906 Somali Care Association ry Helsingin mlk
169.095 Somali Care Association ry Helsinki
169.095 Somali Care Seura ry Helsinki
180.906 Somali Charity Association ry Helsingin mlk
170.887 Somali Digil & Mirifle yhdistys ry Helsinki
160.565 Somali Disabled Rehabilitation Association ry Helsinki
190.723 Somali Espoo Vanhemmat Yhdistys Espa-seura ry Espoo
161.005 Somali Ethiophian kulttuuriseura ry Helsinki
183.799 Somali Ethiopian Relief Organization ry Helsinki
199.503 Somali Finnish Media Association ry Helsinki
193.530 Somali Finnish student Association ry Helsinki
203.458 Somali Forum for Progress Finland ry Helsinki
200.001 Somali Health Professionals in Nordic Countries SOMHELP ry Espoo
203.964 Somali Healthcare Professionals Somhelps ry Espoo
192.046 Somali Helsinki Keskus ry Helsinki
192.046 Somali Helsinki Yhdistys ry Helsinki
192.046 Somali Helsinki yhdistys ry Helsinki
171.517 Somali Humaniterijaan yhdistys ry Helsingin mlk
2005/016270Y Somali Huolenpito Yhdistys ry Helsinki
192.626 Somali huolenpito yhdistys ry Helsinki
183.517 Somali Insinööri Yhdistys ry Helsinki
189.509 Somali Lääketieteellinen ja Kehitys yhdistys ry Helsinki
185.941 Somali Multicultural Families Association ry Helsinki
195.346 Somali Naisten ‘Xuriyo’ ry Helsinki
164.506 Somali New Generation Associationn Songa ry Espoo
184.608 Somali nuorten ja Perheen tuki yhdistys Brothers ry Helsinki
193.024 Somali Nuorten Tukiyhdistys Sompel ry Helsinki
196.265 Somali Orphans charity Organization ry Turku
185.561 Somali Reconstruction And social Development ry Helsingin mlk
162.761 Somali Relief Association SRA ry Espoo
2006/003534Y Somali Social Democratic Party SSDP Ry Helsingin mlk
172.819 Somali Social Democrats ry Helsinki
174.237 Somali Social Development Association, Al-Mubarak ry Helsinki
174.237 Somali Social Development Association, SSDA – Somali Sosiaalikehitys, SSDA ry Helsinki
174.237 Somali Social Development Association, SSDA ry Helsinki
195.327 Somali Sosialidemokraatit ry Helsingin mlk
160.897 Somali Taakulo-yhdistys ry Espoo
165.319 Somali Tabantaabo Association ry Helsinki
179.774 Somali Welfare Society ry Helsinki
179.774 Somali Welfare Society SWS ry Helsinki
1992/004235Y Somali Youth Development Association-AL-Towxid
1992/001622Y Somali Youth Development Association-AL-Towxid
195.618 Somali Youth League ry Helsinki
189.509 Suomen Nuorten somali Lääkärien yhdistys-Finnish junior somali Doctors Association (FJSDA) Helsinki
194.725 Suomen somali nuorisoyhdistys SSN ry Helsinki
193.842 Suomen Somali Urheilu Liitto (SSUL) ry Helsinki
189.696 Uudenmaan Somali Seura ry Espoo
189.696 Uudenmaan Somali Seura ry Espoo
204.842 Vaasan Somali Sports and Culture Organisation (VSSCO) ry Vaasa
2010/504058Y Vaasan Somali Sports and Culture Organisation (VSSCO) ry Vaasa
2010/504058Y Vaasan Somali yhteisö ry Vaasa
181.933 Warsan Somali Media Association ry Helsinki
181.933 Warsan Somali Media ry Helsinki

© Patentti- ja rekisterihallitus. Tämä tietokanta päivitetty 11.05.2012, jotne nyt niitä on varmasti tupalsti enemmän … ja vatio maksaa tuet näillekin
..................................

Käyttäjän TapaniTuominen1 kuva
Tapani Tuominen

Anne Lindell on asian äärellä. Hyvä!

Toimituksen poiminnat