Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Ihmiskunnan historian suurin pyramidihuijaus paljastunut

  • Pieni Suomi tukee EU:ta, rahamaailman valtaeliittiä, rahanpesua .... ei vetele! Kuva Anne Lindell
    Pieni Suomi tukee EU:ta, rahamaailman valtaeliittiä, rahanpesua .... ei vetele! Kuva Anne Lindell
  • Jutta Urpilainen ja "Keisarin uudet vaatteet" - Jutan "takuutukset". Kuva Anne Lindell
    Jutta Urpilainen ja "Keisarin uudet vaatteet" - Jutan "takuutukset". Kuva Anne Lindell
  • Toiveajattelua ... "3E" eli Exit Eu Euro ... ainoa mahdollisuutemme selviytyä. Kuva: Anne Lindell
    Toiveajattelua ... "3E" eli Exit Eu Euro ... ainoa mahdollisuutemme selviytyä. Kuva: Anne Lindell

Nyt se alkaa, josta olen ennustanut jo vuodesta 1997 lähtien, eli, EU:n ja etenkin euron romahdus, syöksykierre, turbulenssi on nyt virallisesti alkanut. EU:n ja euron alamäkeä ei enää pysähdytä mikään eikä kukaan, ja pahinta on, että tämä ”turbulenssi” voi tässä äärimuslimien silmittömän väkivaltaisessa hulluudessa kulmioitua pahimmassa tapauksessa jopa suursodaksi. Ranska julisti viimeisen verilöylyn jälkeen ”avoimen sodan” äärimuslimeja vastaan.

 

O´kay,  ... rauhottukaa ... antakaas´  kun selitän!  

Selitän nyt lyhyesti,  tiivistettynä  ja selkokielellä eli väännän rautalangasta, mistä tässä EU:n ja euron syöksykierteessä, turbulenssissa on oikein kyse

EKP eli Euroopan keskuspankki (pj. Mario Draghi) tulee syytämään entistäkin enemmän markkinoille "luotua" rahaa, eli n.s. "setelirahoitusta" (muistatte kai miten kävi II-maailmansodan lopussa Saksan erään "Aatun" samanlaiselle tuusailulle). Tämä on jo faktaa ... ei enää mitään illuusiota. Ja,  mitä tämä tyhjästä luotu raha sitten on? Nykyään ei uusia seteleitä tarvitse painaa, vaan rahoitus merkitään suoraan keskuspankin taseeseen numeroina, ja näin tyhjästä luodut rahat luovutetaan EU:n kansallisten valtioitten käyttöön sähköisenä tilinsiirtona ... siis aluksi pelkää ”tyhjää” ilmaa, mutta tilillä se muuttuu käyttövaluutaksi

Tyhjästä nyhjästy raha on aina selvä lopun merkki  - viimeinen tekohengitys - "saattohoito", jolla vain rikkaat kylläkin rikastuvat (siis niin kauan tätä kuin lystiä riittää), eli rahamaailman valtaeliittii rikastuu ... ja kansa joutuu maksumieheksi ensin eräänlaisilla kansallisilla rakenneuudistuspaketeilla (lue kurjistamispaketeilla) ja sitten ”kiky”-loikilla tai sen semmoisilla kvantihypyillä ja leikkauksilla ja yhteiskuntasopimuksilla.  

Nimittäin, lainaamalla tyhjästä luotua rahaa (nykyajan laillinen rahanpesu) eli "monopoliraha", leikkiraha muutetaan ensin velaksi lainaamalle se keskuspankista EU:n kansallisten valtioitten ollessa takaajina konkurssikypsille valtioille, tai että ne voivat ”leikkirahalla” ostaa rupusakkimaitten velkakirjoja, ja silloin lainattu "monopoliraha" muuttuu saatavaksi ja ... lopulta, korkojen muodossa tai jopa takaisinmaksun (todella epätodennnäköistä) muodossa se muuttuu oikeaksi rahaksi. Eli ... tädää .... rahanpesua. Tämän vuoksi ei periaatteessa millään EU-maalla ei ole minkäänlaista velvoitetta (eikä edes järkeä) maksaa tällaisella (ja vielä toistaiseksi laillisella) rahanapesulla ja eli luodulla rahalla lainoitettuja velkoja takaisin tälle modernin-ajan "raha-mafialle". Tämän ovat kreikkalaiset tajunneet jo ajat sitten. Siis, ei se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se on tyhmä, joka menee takaamaan (vert. Jutan ”takuutukset”) toisen valtion lainaamat ”monopolirahat”, ja vieläkin typerämpi on se valtio, joka menee maksamaan takaajana toisen valtion velat EKP:lle.

 

Rahanpesu on aina rahanapesua, mimitetään sitä miksi tahansa

Jälkipolvi tulee tuomitsemaan tällaiset EKP:n "rahanapesijät" ankarasti. Eli, Euroopan Unionin ja euron romahduksen jälkipyykissä, totuuskomissiossa alkaa silloin ankarat tuomiot rapista. Uskokaa tai älkää, mutta näin tulee tapahtumaan, sillä ihmisten – EU-maitten kansalaisten silmät alkavat avautua, suomut karisevat, kun ihmskunnan historian tähänastinen ja suurin pyramidihuijaus paljastuu kaikessa karmeudessaan - ja se aika on tullut nyt.

 

Miinuskorkojen mysteeri

Matalilla ja jopa miinuskorkoisilla lainakoroilla voidaan antaa syöksykierteessä olevalle valuutalle tekohengitystä, mutta vain hetken aikaa ... ei ikuisesti. Eurokorot on pidetty miltei koko euron olemassaolon ajan korkeampina kuin USA:ssa, ja siksi on euron kurssi suhteessa dollariin pysynyt korkeana. Jotta euron kurssia saataisiin painettua alas ja euroalueen vientiä vauhditettua, pitää euro-korkoja laskea ja setelirahoitusta lisätä. Ja näinhän on jo tehty. Mutta totuus on, että tällaisella keppaskonteilla ei pitkälle pötkitä. Siinä tulee ennemmin tai myöhemmin seinä vastaan.

 

Luonnon laki toimii myös talouselämässä. 

Ilman pohjaa, kunnon perustaa ja valuvikoja täynnä oleva rakennus romahtaa alas. Se on vain ajan kysymys. Tätä ilmiötä kutsutaan gravitaatioksi, ja se pätee myös talouselämässä. Nyt on EU:ssa todella paha tilanne, sillä euroborin ohjauskorot ovat jopa ”miinuksella”. Selvä vaaran merkki.  

Hey, come on ... eikö nyt viimeistään pitäisi hälytyskellojen soida?

EU ja euron romahdusta ei edes ehditä estää tai edes hidastuttaa, vaan edessä on nyt syöksykierre .. kaaos. Kaikkialla EU-maissa on nyt yleinen lama ja ankara työttyömyys ja julkisten menojen räjähdysmäinen kasvu, johtuen eittämättä nuorten muslimimiesten laittomasta massa-maahantunkeutumisesta, joka on tuonut lieveilmiönä julkisten menojen räjähdysmäisen kasvun, jota pääsääntöisesti rahoitetaan (kuten Suomessa) kasvattamalla valtionvelkaa EKP:n rahoituksella eli ulkomaisella velalla. Tämä jos mikään orjuuttaa EU:n kansalliset valtiot yhä lujemmin EU:n ”syliin”-  pakkopaitaan, ja eittämättä tulee mieleen sellanen ajatus, että ehkä tämä olikin tarkoitus. Pakkopaidasta, orjuudesta on vain lyhyt askel "Eurostoliittoon" .. .ellemme sitten ala panna pikaisesti hanttiin.

 

Eristäytyminen ja Die neue Finlandisierung on nyt ”IN”  

Monissa EU-maissa on jo alettu eristäytyä, sulkea rajoja ja pyyhkiä Shengenin- sopimuksella  .... (arvatkaa mitä) ja karkoittaa kaikki laittomasti ja yksin tulleet muslimi-maahantunkeutujat (esim. Unkari), ja monet Euroopan maat harkitsevat samaa. Pohjois-Afrikan maista ja Lähi-.Idästä Eurooppaan ja ja etenkin Skandinaviaan suuntautuva laiton massa-maahantunkeutuminen tulee tällisen muuttoliikeaallon jatkuessa romahduttamaan jopa Euroopan rikkaimpien valtioitten hyvinvointirakenteet ja uhkaa myös kansalaisten turvallisuutta.

Tämä EU:n ja euron syöksykierre etenee nyt niin kovaa vauhtia, että edes salassasuunniteltua Euroopan liittovaltiota (”Eurostoliittoa”) tulonsiirtomekanismeineen ei ehditä pystyttää, jotta liittovaltiomainen pakko-tulonsiirtomeknismi saataisiin voimaan ja tukemaan silloin yhteisesti, yhteisvastuulla liittovaltioveronmuodossa EU:n konkurssikypsiä osavaltioita. Vast´ikään Saksan liittokansleri Angela Merkel myönsi, että suunnitteilla oli (ja taitaa olla vieläkin) Euroopan Liittovaltio, koska kyllähän kaikki sen tajuavat, että yhteistä raha- ja korkopolitiikkaa (ja myös suunniteltua verotuspolitiikkaa) ei voi olla ilman liittovaltiota. Se on täysin mahdoton yhtälö.  Sellaista ei ole koskaan ollut eikä tule olemaan vastaisuudessakaan. Kaikki sellaiset yritykset ovat jo alkujaan tuomittuja kuolemaan ... kuten nyt EU ja eurokin.

Siksi  nyt ollaan jouduttu EU:ssa turvautumaan ainoaan jo olemassa olevaan liittovaltion kaltaiseen rakenteeseen eli Euroopan keskuspankkiin. EKP:n setelirahoitusta on käytetty ja käytetään edelleenkin välineenä toteuttaa mega-suuret tulonsiirrot EU:n konkurssikypsiin maihin. EKP:n sisällä ei tarvitse välittää  poliittisista paineista ja ”konsensuksesta”,  ja päätöksenteko tapahtuu harvajäsenisessä ja salamyhkäisessä ”hyväveli”-ympäristössä.

Tässä teille ihmiskunnan historia suurin pyramidihuijaus. ... Repikää tästä! Vieläkö tekee mieli roikkua kiinni EU:ssa ja eurossa?

..............................................................

P.S. Olen ”värkännyt” tuon ensimmäisen kuvan jo vuonna 2012 ja toisetkin samoihin aikoihin, eli silloin kun tällainen rahan lahtaamien EU.n ”rupusakkimaihin” ja lähinnä niitten pankeille alkoi. ... eli ... kas´kas´... olin taas oikeassa. Suomalaiset maksaa ... aina. Nuo muut kuvat ovat myös yhtä vanhoja, ja olivat myös ”profetiaanisia”, eli, Jutan ”hei, me tienataan näillä takuutukset” osoittautuivat vessapapereiksi.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Anne Lindell

Valuvikoja täynnä olevan EU:n työkalupakin pohjalla oli ja on edellenkin enää jäljellä vain yksi työkalu eli EKP:n valtioitten velkakirjojen osto-ohjelma ... eli käytännössä ihan sama kuin ”setelirahoitus”. Velkakirjoja ostetaan lainarahoilla ... eli ”monopolirahoilla” ... ja ... hmmm .... ”karuselli pyörii” ...

Eli – mitä meidän tästä ”karusellista” tulisi oppia? No, ainakin sen, että jos oikein oltais ovelia - kuin kettu, niin nythän Suomen kannattais´ ottaa ulkomaista velkaa keskuspankilta niin paljon kuin sielu sietää ennen euron romahdusta, ja rakentaa ja kunnostaa velkaraoilla (”momopolirahalla”) teitä, yli 4m korkeat piikilankaraja-aidat rajoillemme, siltoja, satamia, rautatietä, lentokenttiä, kouluja, sairaaloita, esi- ja turvakoteja, kuntoutuslaistoksia, huippuhienoja hoivakoteja ja asuntoja vanhuksille ja vammaisille .. muutama uusi Hornet jne. Siis törsätäan ”monopoliraha” sellaiseen mitä ei voida meiltä tulla karhuamaan takaisin. Tai voivat tulla sieltä EKP:tä karhuamaan saataviaan, mutta meillä on vastassa sotilaat, ja mitä heillä puolestaan on? Asianajajia, pankkivirkailijoita, konttoristeja ja siivoojia. ... Että tämmöstä.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Tai voivat tulla sieltä EKP:tä karhuamaan saataviaan, mutta meillä on vastassa sotilaat, ja mitä heillä puolestaan on? Asianajajia, pankkivirkailijoita, konttoristeja ja siivoojia. ... Että tämmöstä"

Yleensä velat pyritään kuitenkin maksamaan, koska muuten rahatalouden perusta horjuu pahasti.

Venäjäkin maksoi Suomelle Neuvostoliiton velat, mutta kun rahaa ei ollut joutui se kaivamaan ja rakentamaan muutaman kanavan, Suomen kesässä moottoriveneellä matkustelevien iloksi.

Eipä niistä kanavista mitään hyötyä ole, huvia ehkä eräille, mutta tulipa velat maksettua.

Ehkä Suomikin voisi laittaa täältä miehiä vaikka risusavottaan keskieurooppaan, jos muuta ei keksitä, eikä rahaa ole.

Olen muuten ehdottomasti sitä mieltä että lisää lainaa ei pidä ottaa, vaikka EKP lyhentääkin lainaa toisesta päästä ostelemalla velkakirjoja pois.

Onneksi ei olla enää omassa rahassa, jolloin velka hoidettaisiin rahan arvoa alentamalla, eli työläisen tilipussille ja säästötilille menemällä, mihin toimeen toki minkään sivistyneen valtion,Islantia ja Venäjää lukuunottamatta ei ole tarvinnut Euroopassa pitkään aikaan turvautua.

Anne Lindell

Arto ... (quote) ..." ...muuten rahatalouden perusta horjuu pahasti." ... heh, muista - minkä rahatalouden? Ei tuollaista megaluokan sikailua ja huijausta voi enää kutsua rahataloudeksi. Karista suomut silmistäsi.

... toinen lainaus(quote): ..."Onneksi ei olla enää omassa rahassa, jolloin velka hoidettaisiin rahan arvoa alentamalla ..." ... miten niin onneksi. Mieti miten Ruotsilla ja Norjalla ja Tanskalla tätä nykyä menee? ... Heillä on oma valuutta. Me emme voi muuta euromaana kuin tehdä sisäisen devalvaation, eli kansalaisten osotovoimaa kiristämällä eli etujen ja ansioitten ja eläkkeitten leikkauksilla - kurjistamisella. Omalla valuutalla voisimme tehdä ulkoisen devalvaation, jolloin saisimme, kuten muut pohjoismaat, vientimme taas vetämmään.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #5

Onko Norja, Ruotsi tai Tanska devalvointi valuuttansa?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #5

"Omalla valuutalla voisimme tehdä ulkoisen devalvaation, jolloin saisimme, kuten muut pohjoismaat, vientimme taas vetämmään."

Luojan kiitos meillä ei ole omaa valuuttaa, mitä voisimme devalvoida, sillä silloin emme olisi kuin muut pohjoismaat, ne eivät nimittäin devalvoi valuuttojaan.

Nyt kun Suomi on eurossa, emme voi devalvoida ja se tekee meistä muiden pohjoismaiden kaltaisen maan.

Anne Lindell

Muistatteko kuinka v. 2012 Jutta Urpilainen kävi allekirjoittamassa Suomen kansan eli veronmaksajien puolesta ”hei, me tienataan tällä”-huumassa ... jotakin ihmeen ”takuutuksia”. Nämä Jutta Urpilaisen X-File-kansiot kummastuttivat jo silloin koko maailmaa, koska Suomen valtiovarainministeriö PM Kataisen siunaamana oli silloin leimannut Kreikan kanssa tehdyn vakuussopimuksen salaiseksi. Syynä tähän salaiseksi leimaamiseen oli Jutta Urpilaisen mukaan kreikkalaisten pankkien toive, johon Suomi taipui "hienotunteisuussyistä". ... Tämä jo mikään oli törkeätä – törkeyden huippu, sillä julkisuuslaki ei tunne lainkaan tällaisia ”hienotunteisuussyitä”. Tästä kirjoitin omalle poliittiselle blogilleni 13.3. 2012 http://annelindell.blogspot.fi/2012/03/urpilaisen-...

Ja kun myöhemmin Juttaa moitittiin salailun panemisesta hienotunteisuussyyksi, niin Jutta kohautti ylimilisenä vain olkapäitään ja totesi, että ”sehän oli vain semantiikkaa” (= sanakikkailua) ... eikä edes pyytänyt Suomen kansalta anteeksi.

Anne Lindell

Eräällä facebook-sivulla (jaettu siellä) eräs Olli kommentoi tähän samaan kirjoitukseeni näin (quote): ” Sodan julistivat juu ... Sellaisen sodan, että ketään ei tee mitään ja rajat pysyvät auki sillä välin, kun ranskalaiset paskovat housuihinsa.” ...

Vastaisn Ollille, näin (quote): ” Jep ... Olli ...tuota minäkin ajattelin ihan ensteks´, kun luin tuon uutisen, missä presidentti Olland uhosi julistavansa sodan äärimuslimeille.

Näin kesäpäivän ratoksi kerron teille yhden vitsin. Olen nauranut sille itseni melkein kipeäksi ... naurattaa vieläkin, vaikka kyseessä on vakava asia: eli, entisikojen laivan kapteeni oli kuuluisa rohkeudestaan ja hänellä oli verenpunainen paita, jonka hän halusi päälleen aina kun merirosvot hyökkäsivät laivaan, sillä jos miehistö huomaisi hänen haavoittuneen, niin he pelästyisivät veren nähtyään ja antautuisivat. No, nyt mastossa oleva tähystäjä hoilotti, notta: ”Merirosvolaiva on tulossa!” Kapteeni huusi, että:” Tuokaa verenpunainen paitani heti tänne kannelle. No, ei kulunut kuin pari minuuttia, niin tähystäjä huusi, että: ”Korjaus edelliseen ... kymmenen merirosvolaivaa tulossa!” Kapteeni huusi, että:”Tuokaa ruskeat housuni myös!” ... En yhtään ihmettele, jos ensi talvena on miesten pukumuodissa ruskea trendivärinä.

Anne Lindell

Ja tässä tuo minun jo legendaksi muodostunut kirjoitus 6.10 2011, jossa paljastan ”Keisarin uudet vaatteet” ... Kukaan ei silloin uskaltanut sanoa totuutta, koska ei uskallettu. Totuus oli liian karmiva. Ajateltiin vain, että eihän tuo voi olla totta .. .emme vain nyt oikein ymmärrä yhtä hyvin kuin päättäjät näitä talouselämän kiemuroita ... eli vähän niin kuin lastensadussa ”Keisarin uudet vaatteet” .... ei uskottu mitä nähtiin eikä uskottu tästä hulluudesta varoittavia. Silloin mentiin vain sin päin mukaan sumutukseen, pyramidihuijaukseen ... kuten mennään Suomessa edelleenkin ”sokea sokeaa taluttaa” meiningillä’. ... Britit karistivat suomut silmistään. http://annelindell.blogspot.fi/2011/10/holmolaiste...

Anne Lindell

Heh .. ja hauskaa rittää. Tässä ”hei, me tienataan tällä” -pyramidihuijauksen alkuhetkiltä oleva kirjoitukseni (27.3 2012) omalta poliittiselta blogiltani ... Eli, jo silloin ja etenkin nyt seurataan kaikkialla maailmassa pähkähullua Tosi-TV-sarjaa. Tässä tosi-TV:n pähkähullussa sarjassa paljastuu kaikkien aikojen ja historian suurin "pyramidihuijaus", "puhallus". Kuka jää viimeiseksi? Ketä höynäytetään eniten? Kuka on se ”helppo-nakki”, jolle kaikki nauravat, ja joka lopuksi joutuu kaikkien maksumieheksi? ... Lukekaa! ... Eikä tässä vielä kaikki: tuo ”hei, me tienataan tällä”-nainen ilmottuatui aivan äskettäin halukkaaksi SDP:n presidenttiehdokkaaksi. http://annelindell.blogspot.fi/2012/07/nyt-seurata...

Käyttäjän EsaPaloniemi kuva
Esa Paloniemi

Yhteisen valuutan sijasta olisi kannattanut perustaa Unionille yhteinen postimerkki. Siitä olisi ollut vähemmän harmia.

http://asfalttikukka.blogspot.fi/

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Euroalueelle voitaisiin perustaa yhteinen sähköpostimerkki. Ilman merkkiä ei siis voitaisi enää lähettää sähköpostia. Varat voitaisiin sitten käyttää EU:n yhteisiin tarpeisiin.

Huom. edellä kirjoitettu oli siis vitsi.
Vaikka tietenkin joku kohta siteeraa sen minun mielipiteenäni.
Ei se mitään. Sekin on vain hauskaa. :)

Ehkäpä tämä uusi sähköpostimerkki-idea vähän rajoittaisi tuota sähköpostimainonnan runsautta. Itselläni on äärimmäisen harvoin tarvetta lähettää sähköpostia.

Anne Lindell

Harmi, Esa, kun tuo postimerkki-idea tulee nyt aivan liian myöhään ... EU:ta ja euroa ei pelasta enää edes ihme.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Harmi, Esa, kun tuo postimerkki-idea tulee nyt aivan liian myöhään ... EU:ta ja euroa ei pelasta enää edes ihme."

Miksi sinä sitä harmittelet. Sinähän sitä toivot.
Minä sensijaan voin harmitella.

Mutta tuossa sähköpostimerkissä on ideaa. Eihän kukaan enää mitään normaalia kirjepostia lähetä, vai lähettääkö?

Anne Lindell

Tästä Angela Merkelin puheesta on ollut tänään monenlaista vääntöä suomalaisessa mediassa, ja aivan päinvastaista kuin itse ymmärsin Merkelin puheen sanoman. Käännän linkittämästäni artikkelista pari pääkohtaa noin niinkuin lonkilta suomeksi: lue koko sanksankielinen artikkeli täältä - - - > http://www.welt.de/newsticker/dpa_nt/infoline_nt/t...

Lainaus "Die Welt"-lehdestä(quote): ...”Merkel sprich von Krieg gegen IS” ... eli Merkel puhui tänään Berliinissä lehdistökonferenssissa (28.7.) sodasta Isis´tä vastaan ja ilmoitti asettavansa nyt uuden ”turvallisuuspaketin” ISIksen varalle.

Siis, nyt jopa Saksa ja Ranska ovat julistaneet sodan ISIS:tä vastaan ... täällä Euroopassa ... omien rajojensa sisällä. Ja mitä tekevät Suomen päättäjät? .... Eivät mitään !!!???

Tätä Merkelin puhetta pitää lukea rivien välistä. Koittakaa ymmärtää, miksi Merkel puhuu nyt yhtä ja ajattelee melko varmasti ja tasatarkkaan toista, sillä en millään voi uskoa, että entinen yhdinfyysikko voi olla niin tyhmä, kuin mitä hän antaa EU-johdon luulla (vert. Merkelin aikaisemmat lausunnot).

Esimerkiksi tämä Merkelin lause: ” Wir brauchen keine neue Symboldebatte über schärfere Gesetze, sondern die Durchsetzung der bisherigen Gesetze.» ... suomeksi kutakuinkin näin: Emme tarvitse uusia symbolisia keskusteluja tiukemmista laeista, mutta tarvitsemme voimassa olevan lainsäädännön."
Schwer, wirklich schwer zu verstehen (siis todella vaikeata ymmärtää ... lukea rivien välistä), ... mutta yritetään. Eli, Merkel tuntui olevan väsynyt ihmisten ja myös median jatkuvaan mutta tuloksettomaan keskusteluun vaatimuksesta maahanmuuttoa koskevan lainsäädännön koventamisesta. Näyttää siltä, että Merkel, antaa tässä puheen viimeisessä lauseessaan ymmärtää, että nyt jo olemassaolevalla lansäädännöllä on jo olemassa avaimet saada muutosta aikaan, kunhan vain päättäjat käyttäisivät jo olemassaolevia lakeja tässäkin massa-maahanmutto-kysymyksessä.

Ja näin on meillä Suomessakin. Kekkosta lainaten: Maamme johdon on aina ja joka tilanteessa asetettava Suomen kansa ja sen hyvinvointi ja turvallisuus etusijalle.

Anne Lindell

Ja, että miksi tiesin ennustaa tämän jo v. 1997 ? Tästä syystä: En voi itse millään olla ajattelematta nyt tätä enneuntani ”Euroopan ja muun maailman talouskriisi ” vuodelta 1997, koska se on jo melkein toteutunut. Vain vähän siitä enää on toteutumatta. Se taisi olla sittenkin profetia, eikä mitään ”hömppä hömppää”.

Yksi kysymysmerkki on Portugal. Portugal on edelleenkin hiljaa kuin "kusi sukassa". Portugal on kaikessa hiljaisuudessa muodostuntu EU:n veroparatiiksiksi. Mutta, mitä ihmettä siellä oikein muhii? Romahdusko? ... Ilmeisesti.

Espanja ja Portugal (STT: heinäkuu 2016): Espanja ja Portugal eivät oleet edellisenä vuonna (2015) ryhtyneet riittäviin toimiin budjettialijäämiensä korjaamiseksi, toeteaa EU-komissio. Maat voivat saada toimettomuutensa johdosta sakkorangaistuksen. Molempien maiden julkisen talouden alijäämät ovat olleet suuremmat kuin euroalueen vakaus- ja kasvusopimus sallii. .... Eli, kansaallinen konkurssi uhkaa näitä molempia maita ... ja ihan samaa voidaan sanoa Italiasta ja Kreikasta

Lukekaa eityisesti, mitä tuossa ennustuksessa sanotaan Italiasta ja Afrikasta. Silloin minulle vielä hymyiltiin ja sanottiin, että: ”mahdotonta - ei noin voi koskaan tapahtua”, mutta nyt ovat hymyt hyytyneet. Enneunen tapahtumat ovat edenneet kuin ”trip-trap-trull” eli ”peräkanaa”.

.

Tässä tuo enneuneni vuodelta 1997:kokonaisuudessaan (täysin alkuperäisenä). Touteutuvatko loputkin enneuneni ennustuksista? Pahalta näyttää. http://annelindell.blogspot.fi/2013/12/2-ilmoitust...

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Talousasioiden tajuaminen ei näytä kuuluvan poliitikoille.

Suomeen tarvittaisiin kansanäänestys eurosta tai koko EU:iin kuulumisesta."

Olen eri mieltä. Talousasioiden tajuaminen kuuluu nimenomaan politikoille, eikä suinkaan tavallisille kansalaisille.

Tavallisilla kansalaisilla on usein aivan pöyristyttän vääriä käsityksiä talousasioista, mikä johtuu siitä että populistiset politikot antavat vastuuttomasti helppoja ja yksinkertaisia vääriä selityksiä monimutkaisiin talousasioihin, nostaakseen omaa poliittista kannatustaan.

Toisin sanoen kansalaisten väärät käsitykset taloudesta ovat politikkojen vika, ennenkaikkea Trumpin kaltaisten populististen politikkojen, jotka eivät piittaa mistään mitään, paitsi omasta henkilökohtaisesta vallantavoittelustaan.

Tällaiseksi demokratia on siis muuttunut.

Politikot ovat pilanneet demokratian ja syynä on äänien kalastelu populistisin menetelmin.

Anne Lindell

EU:sta ja eurosta irrottautumiseen ei tarvita edes kansanäänestystä (olisi muutenkin liian hidas prosessi), joten Paavo Väyrynen tulee uudella puolueellaan ja kansanäänestys-vaatimuksellaan vähän niinkuin jälkijunassa, sillä Suomi voi ja täysin laillisesti irrottautua sekä EU:sta että eurosta milloin tahansa – vaikka heti, koska molempiin liityttiin jopa perustuslakimme vastaisesti, eli silloin Suomen ja EU ja euron "liitto" on täysin laiton, ja silloin se voidaan mitätäöidä pelkällä eduskunnan enemmistön päätöksellä. Suomi ei todellakaan ole samassa veneessä muitten EU:n kansallisten valtioitten kanssa. Irrottautumisessamme on kyse vain tahdosta, niinkuin avioliitossakin: sitä voi tahtoa ja sitten jollei enää tahdokaan, sitä voi erota (kuten britit päättivät), tai jos liitto on laiton, niin silloin liitto voidan mitätöidä (Suomen tapaus).

Normaalisti eroproisessi on pitkä EU:ssa. Sääntöjen mukaan 2v. Sensijaan liittymisen mitätöiminen, irrottautuminen voi tapahtua yksipuolisesti ja hetkessä. Pelkkä Suomen yksipuolinen ilmoitus irtaanutumisesta EU:lle riittää, ja olemme silloin vapaita. Sanktioitakaan ei Suoimelle voi asettaa irrotautumisestamme, koska kyseessä oli perustuslain vastainen rikos.

Jorma Jaakkola on tehnyt tästä asiasta perusteellisen analyysin. Kannattaa ehdottomasti tutustua. Tämä on raaka totuus (heikompia voi hirvittää), siitä miten Suomen poliittinen johto on kusettanut kansaa. . . . > Jorma Jakkolan kotisivu
http://jormajaakkola.fi/

Olen kaivellut oman poliittisen blogini arkistosivuja ja löytänyt sieltä aika paljon "helmiä" ... kirjoituksia vuosien takaa, jotka nyt ovat tätä päivää ja erittäin ajankohtaisia. Kannattaa lukea, jos on aikaa (ks. ed. kommenttien linkityksiä - rautaa). Monet maailmankuulut taloustieteilijät ja analyytikot (kuten kiistelty taloustieteen ”profeetta” Martin Armstrong, ks TV1:sen arkistosta 27.7. ”dokkari” hänestä) ja suomalaisetkin (ei enää virassa olevat, kuten Sixten Korkmankin) ovat viimeistään nyt täysin samaa mieltä kuin minä ja monet ex-poliitkotkin ovat uskaltaneet avata suunsa. Virassa olevat suomalaiset analyytikot eivät uskalla avata suutansa ja kertoa totuutta, vaan myötöäilevät hallituksen linjaa ... pakko, tai eivät ole enää kauaa virassaan.

"3E" on avainsana (Exit EU Euro) ... näin hienosti Suomi pärjäisi ilman EU:ta ja euroa. Tämä kirjoitukseni 3E aiheesta eli ”Fixit”, eli 3E on jo vuodelta 2013, mutta sitlti se on nyt jopa vieläkin ajankohtaisempi kuin silloin, ja sanoisin, että kirjoitukseni oli jopa ”profetiaaninen” ... eli ennustin siinä aika hyvin tulevaa, eli sitä mihin olemme menossa ja ennenkaikkea mitä on tulossa. Suosta voimme nousta, mutta ei siten kuten päättäjät ja elinkeinoelämän koruptoitunut ja hyvävelijohto ajattelee. Lue nousun reseptistä täältä: - - - > http://annelindell.blogspot.fi/2013/06/uskon-vakaa...

Käyttäjän marttiimmonen7 kuva
Martti Immonen

EU:n ongelma on se, että pyöröovissa pyöritään ja koitetaan olla pyörimisessä mukana. Uskotaan ja toivotaan EKP:n ratkaisevan kaiken.
Pulma on se, että pyöröovista ei pääse hiihtämään, ei sisään eikä ulos. Eli jauhetaan vain samaa "pashaa" kansoille. Jotkut ovat sentään sulkeneen omien valtioidensa pyöröovet maahantunkeutujilta, mutta Suomi rähmistelee edelleen "meillä on unelma"-porukan aatteiden parissa. Kysymys on, mikä se unelma mahtaa olla , Ei edes V. Niinistö, muuten sanavalmis mies, ole sitä kertonut meille, eikä liioin Li Andersson. Halutaanko Suomi islamilaistaa ?
Kaikki, jotka elättävät itsensä ja jälkeläisensä omalla työllään ovat tervetulleita väriin katsomatta.
Suomen sosiaaliturva koskee vain Suomen kansalaisia, koska me maksamme sen . Omalta kansalta viedään etuisuuksia , nostetaan hintoja, -veroja yms. jotta muualta tulleille voidaan jakaa. Maahantunkeutujat saavat ruokansa sossusta, omat köyhät leipäjoista. Tasapuolista vai, sossu ei huolehdi omistaan? Tulijoitahan olisi satoja miljoonia , mutta ei se ole realinen tavoite, ei Suomelle eikä koko Euroopalle .
"Tarttis tehrä jotain asialle".... Mutta Eurooppa vain kokoustaa ja vatuloi !

Anne Lindell

Martti - oivallinen ilmaisu tuo "pyöröovi" ...sekaisinhan tuosa EUrooriassa menee.

Tuossa aiemmin mainitsin Joprma Jakkolan kotisivt. Kannattaa muutne ehdottomasti mennä lukeman niitä. Jorma Jaakkola on rautaa .... Ennustan, että kohta alkaa "palaa". Uskokaa poijes. Totuus EU:hun ja euroon viemisestä jopa perustuslain vastaisesti on kansalle rankkaa kuultavaa - päättäjät sen jo tietävätkin ja eräät heistä ovat olleet sitä siunaamassa. Kansan silmistä alkaa silloin viimeistään suomut karista. Eräillä tulee olemaan todella vaikeata hyväksyä tätä Suomen itsenäisyyden historian suurinta kusetusta.

Vähän sama asia oli kommunisminkin kanssa. Vanhvimmat taistolaiset menivät ja menevät edelleenkin yhä syvempiin omien valheittensa syövereihin. Maailaman tappiin asti he uskovat, että kommunismi on edelleenkin kannattamisen arvoista.

Sama asia on EUrfoorikkojen kanssa. Bilderbergin vuotuisessa ja salaisessa aivopesulassa tuotetaan näitä EU- ja euro-lobbbreita liukuhihnalla. Kasvojen menetystä peläten jatketaan valheita ja puolustellaan selvääkin selvempää vääryyttä. On todella kunniakasta rohkeata ja jaloa tunnustaa olleensa väärässä. Siinä ei ole mitään hävettävää. Minäkin äänestin EU:n puolesta, koska koulukaverini (Vetelin lukio) Esko Aho oli sitä niin kovasti ja innolla puolustamassa. Uskoin häntä silloin ... enää en usko.

Toimituksen poiminnat