Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Mikä on minulle tärkeintä?

  • Usko Toivo Rakkaus ...tärkein niistä on rakkaus ... myös isänmaata kohtaan. Kuva: Anne Lindell
    Usko Toivo Rakkaus ...tärkein niistä on rakkaus ... myös isänmaata kohtaan. Kuva: Anne Lindell

Mikä on sinulle tärkeintä? Kysyi tänään ke 13.7. 2016 Pekka Mäkinen kirjoituksessaan. Pekka siteerasi Raamatusta Luukkan evankeliiumia ja kertoi kuinka sielunvihollinen vei Jeeesuksen vuorelle kiusattavaksi ja lupasi hänelle taivaat ja maat, jos Jeesus vain kumartaisi häntä.  Jeesus vastasi kiusaajalle sanoen: "Kirjoitettu on: 'Sinun pitää kumartaman Herraa, sinun Jumalaasi, ja häntä ainoata palveleman'."

 

Eli, tämä sama kysymys tulisi meidän kaikkien tehdä itsellemme, ja eritoten sanomalehtien ja verkkolehtien ja TV-ja radio uutisten ja ajankohtaiohjelmien päätoimittajien. Kysysmys on omantunnon kysymys: Ketä Herraa tai herraa sinä kumarrat?

 

Itse sanoisin, että kumarrun vain kahden edessä: Köyhän kansan ja Jumalan.

 

Ilmisesti sesuurin raskas käsi on taasen iskenyt kirjoitukseeni, sillä kirjoitin taas ja jälleen kerran laittomista maahantunkeutujista (vaikka se on kiellettyä täällä, tabu) ja Suomen uhista yms. K.o. kirjoitukseni hävisi, mutta se löytyy täältä http://annelindell.blogspot.com

 

Suomen valtamedian edessä en kumarra, taivu enkä alistu ...enkä poliitikkojen, enkä virkavallan edessä, jos virkavalta ei toimi oikeudenmukaisesti eikä laillisesti eikä oman maamme ja kansalaisten etuja, hyvinvointia ja turvallisuutta ajatellen. Olen siis puhtaasti ”vastarannankiiski” .... toisinajattelija, sillä ”valtamedia (Suomen Pravdat) näyttävät olevan kanssani erimieltä.

 

Ja hyvä näin. Voin katsoa itseäni peiliin häpeämättä itseäni. Mieleni on rauhallinen ... ja kysyn nyt valtamedian edustajilta ja ministereiltä ja kansanedustajilta ja presidentiltä  ja valtion virkamiehiltä ... onko teidän mielenne rauhallinen? Oletteko te ylpeitä itsestänne? Voitteko käsi sydämellänne vakuuttaa lapsillenne ja lastenlapsillenne, että olette tehneet ja tulette tekemään kaikkenne, että heillä olisi tuvallinen ja itsenäinen ja vapaa isänmaa, jossa elää ja asua tulevaisuudessakin?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Hienoa että toit heti alussa korkeimmat voimat esiin:

"...Pekka siteerasi Raamatusta Luukkan evankeliiumia ja kertoi kuinka sielunvihollinen vei Jeeesuksen vuorelle kiusattavaksi ja lupasi hänelle taivaat ja maat, jos Jeesus vain kumartaisi häntä."

Minä en tiedä näistä taivaallisista asioista paljoakaan muut sinä osaat varmaan vastata. Mistä on oikein kysymys kun Jeesuksen isä jota mainostetaan Kaikkivaltiaaksi, joutui jollekin taholle myöhemmin uhraamaan jostain syystä oman poikansa Jeesuksen?

Anne Lindell

Leo, olen lukenut Raamattua koko ikäni (synnyin uskovaiseen kotiin), ja olen opiskellut Teologiaa Åbo Akademissa 3,5 vuotta (keskeytin opintoni ja erosin kirkosta, en enää halunut olla mukana Lopun aikojen "Luopio-kirkossa", joka on oikealle Jeesuksen omalle kauhistus ja pöyristys).

Taivaan Isän toimia ja tekoja on vaikea ymmärtää ja selittää. Olen siksi perustanut blogin tälle aiheelle ... eräänlaisen ihmettely- ja fundeeraus-blogin. Täältä se löytyy "Elä ihmeessä" blogini - - - > http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.com.

Minulla on useita blogeja, mutta ehdottomasti eniten lukijoita on juuri tuolla "Elä ihmeessä" blogillani. Ilokseni olen huomannut, että muslimit ja juutalaiset ja etenkin ateistit ovat löytäneet tuon huikean ja äärimmäisen rehellisen ja silmiä avaavan blogini. Indonesiasta on ehottomasti blogillani eniten lukijoita (= valtavan iso muslimimaa). Saan lukijoilta paljon postia ja he kyselevät juuri samaa kuin sinä, Leo. ... Miksi Taivaan Isä, joka loi kaiken ja rakastaa luotuja, luomakuntaa yli kaiken, jopa niin paljon, että Hän lähetti ainokaisen Poikansa vapauttamaan maan ihmiset pahan (sielunvihollisen) kahleista ja näyttämään tien Isän luo. ("Minä olen tie, totuus ja elämä". Jeesus tark. "elämällä" ikuista elämää).

Miten sitten näin paljon rakastava Isä voi hyväksyä pahan olemassolon ja sodat ja mm. isiksen ja äärimuslimien hirmuteot?

Asia, on niin, että Isä ei luonut pahuutta eikä kurjuutta eikä sairauksia. Isä ei hyväksy pahaa eikä pahoja tekoja. Isä loi kylläkin vapauden ... vapauden valita haluammeko olla hyviä vai haluammeko olla pahoja. Siksi Jeesus kutsui itseään "Vapahtajaksi" ... Hän tuli vapauttamaan ihmiskunnan hyvyyteen ja rakkauteen sitomalla pahan tuonelassa (helvetisä). Pahalla ei olisi enää mahtia ja voimaa meihin, jotka pysymme joka päivä rukouksessa ankkuroituna Taivaan Isään. Avuksi tähän jokapäiväiseen "taisteluun", kilvoitteluun Jeesus toi meille Pyhän Hengen - opastajan ja auttajan (24/7/356), joka on kanssamme aina siihen hetkeen saakka, kun Jeesu tulee toisen kerran takaisin maanpäälle jolloin "paha" sidotaan.

On muistettava, että Raamattu on kirja ... ihmisten kirjoittama kirja,joka on Jumalan Sanan ispiroima (lähde on Jumalasta), jonka vanhimpien tekstien arvellaan olevan jopa 3500 vuotta vanhoja. Aikaisemmin Raamatun tekstit kulkivat suullisena traditiona, ja siksi vanhalla hebreankielellä kirjoitetut jakeet, lauset ovat usein runonmittaisia (ne voi jopa laulaa ... kuten Kalevassa) ja "juoksevat" alfabeettisessa järjestyksessä .... näin on niitä helpompi muistaa ulkoa. Meidän Raamattuumme on kanonisoitu vain n. 20 % kaikista tähän asti löydetyistä kirjoituksista (loput ovat n.s. "Apogryyffisiä" kirjoituksia - ei Raamattuun kuuluvia) ... eli paljon on varmaankin vielä löydettävissä. Silti jo nuo löydetyt kirjoitukset selvittävät aika hyvin, että Jumalan Pojan piti syntyä ihmiseksi ja kuolla kuten ihmiset kuolevat ja mennä (henkiruumiissaan) "tuonelaan" ... eli helvettiin. Ottaa siellä paholaiselta valta pois, jotta ne, jotka uskovat Häneen, jeesukseen pelastusivat. Tämä on se "mysteeri" ... Jeeuksen kuoleman mysteeri. Jeesus kuoli myös tavalla, joka todistaisi etenkin juutalaislle vanhojen pefeettojen ennustuksen, että Vapahtaja, heidän Messiaansa kuoli ristillä ... kuin synnitön uhrilammas. Näin oli ennustettu.

Monet uskovaiset (valitettavasti) haluavat pysyä erossa politiikasta eivätkä halua edes ottaa kantaa mihinkään mitä maailmassa tapahtuu. Tämän näen olevan myös sytiä, sillä Jeesus omalla esimerkillään (myös vertauksissa) opetti, että Jumalan lapsi ei saa sulkea silmäänsä pahuudelta, ja Jumalan lapsen tulee taistella rohkeasti pahuutta, vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Jumalan lapsen tulee olla tulisielu - ottaa vastaan tulikaste - palaa Hengessä ja Uskossa - olla Jumlan valona ja miekkana ( ei lapatossuna, fisilorttina. Pyhä Henki tuo tiedon siitä, mikä on oikein ja mikä väärin suoraan Jumlalalta koska nämä kolen Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat yhtä. Jumalan tahodon saa Jumalan lapsi suoraan Pyhältä Hengeltä tutkiskelemalla sisintään etenkin rukouksessa, eli mitä Jumala puhuu suoraan hänelle ja kuuntelemalla omatunnon ääntään ja ajattelmaan sydämen viisaudella.

Tätä sydämen viisautta ja Jumalan äänen ja tahdon kuulemisen taitoa toivoisin myös Suomen päättäjille ... sillä "pimeydessä he valtavat"..."sokea sokeaa taluttaa" jne.

Pahan ja väkivallntekojen (pahoinpitelyt, pedofilia, raiskaukset, tapot jne.) ja väärinkäytösten (veronkierto, petokset, huijaukset, varastamiset yms.) hyväksyminen ei ole kristillistä ... päinvastoin sellainen on "sielunvihollisen" kannattamista, supportteeraamista. Mm. tätä tulisi maamme johdonkin funtsia.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Eikö Jumala käskenyt kunnioittaa esivaltaa?

Anne Lindell

Kyllä ... mutta sitten tullekin SE "mutta" ... kyse onkin millainen on esivalta, jota sinun olisi kunnioitettava. Kristitynä en olisi koskaan alistunut esim. "Histlerin" esivallan alle (kirjoitin k.o. "Aatun" nimen tahallani väärin ... Supo seuraa näetsen) ... enkä kommunismin ... enkä edellisten hallitusten alkaen Holgerin hallituskaudesta icluding eritoten Sipilän hallitus.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Esivaltojen kunnioituksella tarkoitetaan Taivaallisia- ei maallisia esivaltoja.

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #6

Aimo ...kyllä Jeesus tarkoitti myös sitä, että meidän tulee kunnioittaa maallisia esivaltoja .... mutta vain siinä tapauksessa, että ne ovat kunnioittamisen arvoisia. Kuten, että veroja tulee maksaa keisarille jne. ...

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen Vastaus kommenttiin #6

Aimo: Minkälainen hierarkia siellä taivaassa on?

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #9

Raimo ... lakkaa kyselemästä ... käy vilkaisemassa täällä - - - > http://taivas-ihme-blogi.annelindell.blogspot.com . Sillä löytyy blogiarkostokansioita laidasta laitaan, joissa mm. sellsinen, jossa on kuolleista heränneitten ja "taivasvierailijoitten" kertomuksia Taivaasta ja helvetistäkin. Huikeita kertomuksia. Varaa kahvia termoskannuun ja vino pino voileipä viereen, sillä aikaa siihen kuluu, nimittäin, jos olet kiinnostunut todellakin tietämään mikä ja millaista Taivaassa on. Vastauksia kyllä löytyy. Ala ottamaan selvää.

Asia on näetsen niin, että nykyinen lääketiede on kehittynyt jopa niin pitkälle, että jopa useita minuutteja kuolleina olleet voidaan herättää henkiin ... ja mitä he kertovat herättyään kuolleista .... jep jep ... mielenkiintoista. Ihan järkijään kaikki ateistina kuolleet ovat tulleet uskoon herättyään kuolleista, mutta yksikään uskovana kuollut ei ole luopunut kuolleista herättyään uskostaan .... panee ajattelemaan ... vai mitä?

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen Vastaus kommenttiin #10

Kiitos tarjouksesta, mutta enpä ota tarjousta vastaan. Blogit kun ovat vain kirjoittajansa hengentuotteita. Nuo tarinat "kuolleista heränneiden kokemuksista taivaassa" ohitan vienolla hymyllä. Joo, en kysele enempää.

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #11

No, Raimo ... jos kuitenkin tulet katumapäälle, niin laitan tähän toimivan linkin "Elä ihmeessä"-blogilleni ... kokeiin itse linkata ja tuo viestissä ollut linkki ei auennut. Aikaisemma kommentissa olllut (sama) linkki kuitenkin aukesi. Outo juttu. Ehkä nyt aukeaa http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/

P.S. Ei tuo minun blogini nyt taida olla "minun hengentuotteitani" ... kerään blogilleni kaikkea kiinnostavaa ja kiehtovaa ... siis elämää suurempiakin kysymyksiä ja sen sellaista. Esimerkiksi enkelikokemuksia ... ihmisillä on todella paljon kokemuksia enkeleistä ... minullakin, ja esim. ruumiistapoistumisilmiöitä ... ns. "OBE" -ilmiö (Out of Body Experience) ... minullakin on ollut sellaisia.

Kaikki ihmiset ovat kiinnostuneita, mitä kuoleman jälkeen ... ateistitkin ... ihan kaikki. Usko poijes vain.

Elämässä on ainakin yksi asia varmaa ... eli, että me kaikki tulemme joskus kuolemaan ... sinäkin.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen Vastaus kommenttiin #12

Yhdyn täysillä viimeiseen lauseeseen. Onhan niitä ilmoittautunut kaiken maailman joogalentäjiä ja ufojen matkaan siepattuja. Enkeleitäkin ilmoitetaan nähdyn, jos myös pikku-ukkoja. Höpöpuheita.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #9

Eiköhän siellä Poika hallitse niinkauan, kunnes Hänetkin lopulta alistetaan.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Voi voi Anne rukka!
Oletpa saattanut itsesi melkoiseen ristilukin verkkoon. Uskonnollinen puolesi saattaa johtaa sinut Hitlerin tielle, sinä olet ehdottomasti oikeassa, sinun jumalasi on oikeassa, muut ovat väärässä, sinulla on (jumalallinen) oikeus lyödä väärässä olevia jne.

Sekään ei vaikuta hyvältä että sinun piti keksiä Kekkosta ylistäviä mainintoja. (Kekkonen oli epäitsekäs, ei haalinut muka omaisuutta!) Politiikassa helposti välittää valheellisia toisten keksimiä viestejä.

Anne Lindell

Leo, Kekkonen oli peluri ... mutta nykyisiin "pelureihin" verrattuna hän piti aina isänmaan ja suomalaisten puolta. Tässä ero.

Toimituksen poiminnat