Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Ennustan, että kohta on EU:ssa helvetti irti

  • Jo riittää! 3E (Exit EU Eruo) on Suomen pelastus. Kuva: Anne Lindell
    Jo riittää! 3E (Exit EU Eruo) on Suomen pelastus. Kuva: Anne Lindell
  • Vetoan persuihin. Te voitte tehdä sen jos teissä on tarpeeksi "munaa". Kuva: Anne Lindell
    Vetoan persuihin. Te voitte tehdä sen jos teissä on tarpeeksi "munaa". Kuva: Anne Lindell
  • Tie toivoon, Fixit, 3E, Exit Eu Euro.  Kuva: Anne Lindell.
    Tie toivoon, Fixit, 3E, Exit Eu Euro. Kuva: Anne Lindell.

Ennustan, että hyvin pian alkaa Britannian painostus ja kiristys, sillä ennenkuin innostumme liikaa  kansanäänestyksen tuloksesta, niin pitää muistaa, että äänestys on vain neuvoa-antava, ja aikaa varsinaiseen eropäätökseen tekoon on vielä runsaasti. Kysymys herääkin, mitä nyt?

 

Olemme saaneet lukea erilaisissa julkaisuissa (ei Suomen Pravdoissa eikä YLE-uutisissa), mitä EU:ssa suunnitellaan jo, jotta Briannia pysyy tiukasti kiinni EU:ssa: ensin yitetään lahjontaa, nuoleskelua, liehittelyä, avustuksia ja huomattavia huojennuksia (jotka maksaa esim. Suomi) ja sitten lopulta kirstyksiä, uhkailuja painostusta.  ... Ja muistakaa  ... NATO on täällä. Kyllä EU (& illuminati) keinot keksii, ja jollei mikään auta, niin heräämme jonain aamuna Euroopan Liittovaltiossa  (”Eurostoliitossa”), ja siitä ei estten erotakaan muutoin kuin asein.

 

Tavallinen kansa Britanniassa juhlii äänestystulosta, mitä myös iso osa näistä juhlijoista on kauhuissaan, he tietävät mitä heitä varten on jo suunniteltu. 

 

 .... Ja nyt se alkaa  ....

 

Ensiksi, onnittelen brittejä. He tekivät sen vaikka tietävät varsin hyvin, että kohta on helvetti irti. Briteissä on nyt sitä mitä suomalaisissa oli sodan aikana, sitä, mitä minä kutsun ”Talvisodan hengeksi”, eli että periksi ei anneta vaikka mikä olisi.  ...Suomalaiset ovat nyt sitävastoin muuttuneet susista hampaattomiksi lampaiksi.

 

 

Mitä Suomen tulisi tehdä?

 

Irrottautua heti EU:sta ja eurosta: ei ”Fixit”  (emme tarvitse eroprosessia) eikä Väyrysen Kansallispuoluetta  (vai mikä se nyt oli) eikä mitään kansanäänestystä, pelkkä ”3E” riittää.  Siis, pelkkä yksipuolinen ilmoitus EU:lle että olemme irrotautuneet EU:sta ja eurosta. Se on todellakin lain mukaan mahdollista. Meillä on ”porsaanreikä” ulos EU:sta ja eurosta, mutta sitä on käytettävä ennenkuim se suljetaan ja olemme Liittovaltiossa.  Lue täältä mistä on kyse! http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218756-aistin-jotain-pelottavaa-ja-outoa-%E2%80%9Dhuminaa

 

Ps-puolue on nyt avainasemassa, mutta siellä ei tajuta asiaa, koska Timo Soini on mennyt ”pimeälle puolelle”, eli kannattaa EU:ta ja euroa ja Natoa ja myös EU:n syvempää liittoutumaa (= Eurostoliitto).

 

PS-puolueella olisi todellakin potentiaalia tehdä  "3E" (Exit EU Euro), uskokaa poijes, mutta ensin Timo Soinin on väistyttävä (Laura Huhtassari tilalle – ainoa jolla on ”munaa”),  ja hallitus on jätettävä. ”3E” onnistuu vain oppositiosta käsin, sillä viimeisenä keinona on hallituksen kaatamien, ja jollei sekään auta, niin uudet vaalit syksyllä.  Silloin kansa on Ps-puolueen tukena, mutta ei nyt ... ei näillä eväillä. Kansa on jätetty totaalisesti ilman puolustajaa. Kaskisella ja kaiken kärsineellä kansanosalla ei ole yhtään ainutta puoluetta tukenaan ... ei yhtään. Persujen on muututtava sillä, muut puolueet ovat jo niin syvällä ”pimeällä puolella”, että niistä ei ole enää edes muuttumaan.

 

Nyt voimme seurata näköalapaikalta miten Britanniaa tullaan kohtelemaan ja toivottavasti Suomen päättäjät ottavat siitä jotain onkeensa ja karistavat suomut silmistään. Meillä ei ole yhtään aikaa tuhlattavana  Nyt on jo kiirus!   Tulevan, uuden ja valtaisan ”matuvyöryn” ja geopoliittisen asemamme vuoksi (Eurooppa ”kuohuu” kohta muutenkin), meillä on oltava oma itsenäinen päätösvalta oman maamme turvallisuutta ajatellen.  EU:ssa ja eurossa olemme orjia, alamaisia, käskyläisiä ... maksumiehiä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Brexit-äänestys oli sitova, ei neuvoa-antava.

Anne Lindell

Sorry, Pekka, mutta kyllä laki-asiantuntijat eripuolilla maailmaa ovat erimieltä kanssasi. Heidän lausumiinsa perustan tuon argumenttini. Mikä tahansa voi olla vielä mahdollista, mutta pelkään pahiten, että EU keksii kyllä niin törkeitä painostuskeinoja, että brittien selkäranka vielä murtuu. Yksi on painostuskeino on "matut".

EU joutuu antamaan periksi vain siinä tapauksessa, että Ranska ja esim. Suomi ja jotkut muutkin EU-maat lähtävät unionista ja eurosta myös. Ja tämä merkitsisi EU:n ja euron romahtamista. Ranska alkaa olla jo todella kypsä EU:hun ja euroon, sillä he haluavat ratkaista "matu"-ongelmansa itse. Eli ... rajat kiinni - karkoitus jne.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Tässä asiassa on turha sekoittaa teoriaa ja käytäntöä jonninjoutavuuksilla ja sotkeentua pseudojuridisiin lillukanvarsiin.

Britanniassa kansa on äänestänyt EU:sta eroamisen puolesta ja näin tulee myös tapahtumaan.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"NATO on täällä. Kyllä EU (& illuminati) keinot keksii, "
**************************************************

Illuminatikin ihan... on se NATO kauhea (siellä ne brititkin häärää edelleen eivätkä ole pois lähtemässä) :D Perussuomalaisissa on muuten kannaltasi ehkä huolestuttavan paljon NATO-kannattajia. Todistaa vain että jotain hyvää kai sitä on melkein kaikissa.

Anne Lindell

Rami Ovaskainen ... taidat olla sarkastinen. Se, että onko persuissa Nato-kannattajia vai ei, ei ole millään lailla relevanttia. ... Se, millaiseksi persut muodostuu lähitulevaisuudessa, on ratkaisevaa. Persujen syöskykierre on jo alkanut ja se vain jatkuu ja jatkuu, ja kaikki tietävät missä syy on, mutta kukaan ei uskalla sanoa sitä ääneen ... paitsi minä. Viimeaikoina ne, jotka arvostelivat puoluetta ja eritoten puolueen johtoa ja säätiön hallitusta, saivat häädön puolueesta. Isänmaarakkaat, kansalle lojaalit, älykkäät ja äärimmäisen rehelliset puolueen jäsenet, jotka eivät ole maineen- tai rahanahneita luokitellaan pettureiksi, koska he uskaltavat avata suunsa ja kritisoida. Onko tämä teistä oikein n.s. "koko kansan puolueessa"? Minun omatuntoni sanoo, että tämä ei ole oikein.

Kun Soini oli vielä Soini jaksoin hehkuttaa ja puolustaa häntä .... mutta Soinihan ei enää ole Soini. En tunne tuota miestä, joka kulkee Soini kamppeissa ja näyttää Soinilta, mutta ei puhu eikä ajattele kuin se entinen Soini.

Jollei PS-puolueen johdossa tapahdu suuria muutoksia, putoaa se kokonaan ulos eduskunnasta seuraavissa vaaleissa. Jos muutokset tapahtuvat siihen suuntaan, että kansan syvien rivien tuska ja hätähuuto kuullaan, niin PS-puolue seuraavissa vaaleissa Suomen suurin puolue.

Joten .. kandi kallistaa korva edes hieman kansan syvimpien rivien suuntaan.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ei putoa kokonaan eduskunnasta, mutta saavuttaa varmasti Visbackan toivoman 9:sän kansanedustajan tavoitteensa, sillä autuaitahan ovat ne jotka näkevät, mutta siltikin uskovat.

Anne Lindell

Aimo, sinä tiedät varmasti keitä tarkoitan ... eli ketkä ovat saaneet kärsiä, siitä että ovat uskaltaneet kritisoida "Isä-Aurinkoista" erästä pitkänhuiskeaa nimismiestä ... säätiö-sotkuja lähinnä äajattelen. En ymmärrä miksi PS-puolueessa ei uskalleta vaatia selitystä tästä säästiöstä ja sen "hallituksesta". Hmmm ... ehkä siksi Soinia ei haluta (voida) syrjäyttää, koska Soini istuu rahakirstun päällä. ... Hyvin ovat pelaneet pelinappulansa.

Anne Lindell

Brittien EU-äänestyksessä ”Stay”- lobbareitten kampanjoinnissa tehtiin briteille varsin selväksi, että lähteminen EU:sta olisi valtavan suuri riski maalle. Mutta totuuden nimessä minulla on aivan toisenlainen käsitys: riski otetaan vain jos jäädään EU:hun. Eu romahtaa tai siitä tulee Liittovaltio. On vain 2 skenaariota – kaksi helvettiä: EU:n ja euron romahduksessa viimeinen lähtijä maksaa viulut. Siis riski EU-erossa on vain EU:n pelottelu ja mahdolliset kostotoimenpiteet, mutta edut erosta ovat sen verran suuret, että tuo riski kannattaa ottaa. Suosittelen samaa mitä lämpimimmin myös Suomelle.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Nyt ei enää brittejä pelotella. Sillähän on enemmän ohjuksia ja atomipommeja kuin eeuulla yhteensä, lisäksi suuret ilma- ja merivoimat. Kyllä britit ovat nyt päässet irti joutavista neuvotteluista manterelaisten junttien kanssa!

Anne Lindell

Leo, oletko seurannut millaisia uhkailuja jo nyt on kuulunut brittejä kohtaan. Uhkailla voi muuilakin keinoin kuin aseilla. ... Ei hyvältä näytä. Mutta uskon breitteihin. Heillä pokka pitää.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Niin, ja nyt britit tietysti palaavat omiin kansallisiin tuumamittoihin. Eurooppalainen metrijärjestelmä varmaan kumotaan pian.

Anne Lindell

Leo ... ei tuumaa oteta takaisin, ovat jo tottuuneet siihen.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ei brittejä voi uhkailla, heillä on enemmän voimaa. Ei jenkkejä eikä Venäjää uhkailla koska heillä on isot armeijat ja atomipommeja!

Anne Lindell

Kateeksi käy brittejä. Tekivät rohkean teon. Suomen päättäjat ovat selkärangattomia niljakkeita, ja Sipilä kerkesi tänään kärppänä ditatoorisesti vakuuttamaan tiedotusvälineille, että Suomessa ei tuollaisia kansanäänestyksiä sittten järjestetä ... ettäs tiiätte.

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Britannia on sotilaallinen ja taloudellinen suurvalta oma raha ym . Lontoo on yksi maailman finanssikeskuksista, Ei niitä Brysselin herrat komentele jos niikseen tulee

Anne Lindell

Onhan se EU:n komentelu ja uhittelu jo nähty. Yrittävät ainakin ... eihän yrittänyttä laiteta. Seuraava, uudenpi kirjoitukseni koski juuri tätä.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Pienen ei pidä uhota eikä pullistella. Jos ei ole isompia kavereita naapuri nappaa pian!

Toimituksen poiminnat