Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Aistin jotain pelottavaa ja outoa ”huminaa

 • Sipilä: Ei hätiä päiviä. Meilllä on hommat hanskassa jne. Uskoo ken halajaa. Kuva: Anne Lindell
  Sipilä: Ei hätiä päiviä. Meilllä on hommat hanskassa jne. Uskoo ken halajaa. Kuva: Anne Lindell
 • Hmmmm .... kandi funtsia, eli, onkohan sittenkin parasta täysin itsenäinen ja vapaa Suomi. Kuva Anne Lindell
  Hmmmm .... kandi funtsia, eli, onkohan sittenkin parasta täysin itsenäinen ja vapaa Suomi. Kuva Anne Lindell
 • Perussuomalaiisilla on tuhannen taalan paikka saada valtava muutos aikaan: Kuva: Anne Lindell
  Perussuomalaiisilla on tuhannen taalan paikka saada valtava muutos aikaan: Kuva: Anne Lindell
 • Ellei valtio ole rehelllinen, niin miten se voi vaatia muilta rehellisyyttä. Kuva: Anne Lindell
  Ellei valtio ole rehelllinen, niin miten se voi vaatia muilta rehellisyyttä. Kuva: Anne Lindell
 • Outo juttu ... toisesta päästä puretaan, kun toista päätä vielä rakennetaan. Kuva: anne Lindell
  Outo juttu ... toisesta päästä puretaan, kun toista päätä vielä rakennetaan. Kuva: anne Lindell

Kaikki maailman taloustieteilijät ja poliittisesti arvovaltaiset henkilöt, siis järkijään ihan kaikki ne, jotka eivät ole itse EU:ssa vaikuttajina, lobbareina tai käytreinä  ... siis ihan kaikki (enkä vain pelkästään minä) ja vähänkin järkevät ja rehelliset sanovat, että EU:lla ja eurolla on jäljellä enää kaksi (2) tietä:

 

1:n tie. EU:n ja euron totaalinen romahdus (konkurssi),  ja romahduksen jälkeen Euroopasta voi tulla jopa pahimmassa tapauksessa ”Eurabia” (ks. kuva 1), muslimien kalifaatti, ja tämän skenaarion toteutuminen voi olla todella lähellä ... ehkä  todellisuutta jo elokuussa. Katsokaa vaikka, mitä Euroopassa ja maailmallakin on nyt meneillään! .... EU:n ja euron totaalinen romahdus avaa samalla tien vieraan vallan valloittajille. Tätä EU.n ja euron romahdusta nopeuttaa Eurooppaan väkisin ja jopa väkivalloin työntyvät vieraan vallan ihmismassat Lähi-Idän muslimivaltioista, Turkista (Erdogan tulee pettämään lupauksensa) ja Pohjois-Afrikasta (Libya, Marokko, Egypti jne) .... miljoonia ja miljoonia ihmisiä on tulossa Eurooppaan ja sitä myöten myös Skandinaviaan. Massat ovat jo lähteneet liikkeelle. Suomeen näitä tulee jo ehkä parin viikon kuluttua Ruotsista, koska Ruotsin rajat on edelleen apposen auki, sepposen selällään. Heinäkuussa Ruotsi aloittaa laajamittaiset laittomien maahantunkeutujien karkoittamiset (Sveriges Migrations verket virallinen tiedonanto). ...  Kaikkialla EU:maissa syntyy entistäkin enemmän ja tiheämmin terrori-iskuja,  kahakoita, mellakoita, ”autogrillejä” jne.  ja jopa raivokkaita tuhoaaltoja, ja nyt muuallakin kuin vain Ranskassa, Saksassa, Italiassa ja Ruotsissa .... jopa Suomessakin. Silloin on jo kyseessä selvästi ns. ”muslimi-***a”, koska vastakkaisena puolena ovat muslimitaustaiset nuoret miehet eri muslimimaista. Tämä laajamittainen ja äärimmäisen raivokas tuhoaalto voi pahimman skenaarion mukaan kulminoitua jopa 3:ksi maailman****si, sillä sama tuhoaalto saattaa levitä myös USA:ssa (vert. Floridan, Orlandon verilöyly).  

 

2:n tie. EU:sta tulee yhdessä yössä liittovaltio ... eli ns. ”Eurostoliitto” (ks. kuva 2).  Kansalliset EU-valtiot liitetään pakosta ja kysymättä Liittovaltioon, josta ei sitten enää erotakaan muutoin kuin asein. Aistin, vaistoan ”henkisesti” eli sielussani outoa ”huminaa”  ... s***n huminaa.  EU:n rajat menevät Liittovaltion syntyhetkenä silloin yhdessä yössä kiinni, ja Naton ja EU:n kansallisten armeijoitten sotilaat tulevat yhdessä vartiomaan EU:n rajoja. Rajaselkkauksia muslimitaustaisten maahantunkeutujien kanssa tulee ilmenemään todella  paljon ja kauan  - jopa vuosia ... ja ilmeisesti silloin on kyseessä tämä n.s. ”muslimi-***a”, ja siksi Naton joukot ovat tulleet jäädäkseen, koska ”Eurostoliitolla” ei ole edes kunnon armeijaa (ainoastaan pieni”erikois-valmiusjoukko”), ja siksi jopa Suomea (ja myös Ruotsia) ujutetaan nyt vaivihkaa Natoon, jotta suomalaiset sotilaat voidaan velvoittaa ulkomaiseen sotakomennukseen jo armeijan palvelusaikanaan. Tulee myös ajatella sellaistakin mahdollisuutta, että Nato on jo nyt EU:n pyynnöstä kutsuttu tukemaan EU:n Liittovaltion syntymistä. Olemmehan panneet kaikki merkille, että Nato-joukot tulvivat jo nyt Baltiaan sankoin joukoin, ja näitä joukkoja ja sotakalustoa on jo runsain määrin Suomessa ja Virossa. ... Eli ... jotain outoa ”huminaa” on menossa ja tulossa.

 

On musitettava, että ”Eurostoliitto” eli Euroopan Liittovaltio” on  Uuden Maailman Järjestyksen (UMJ) eli New World Order (NWO) esiaste – ”toukkavaihe”, josta sitten kuoriutuu NWO – ”Maailmanhallitus” - illuminatin eli rahamaailman valtaeliitin totaalitäärinen diktatuuri (alla linkki tähän NWO:hon). .

 

Venäjän suhtautuminen Eurostoliiton syntyyn on suuri kysymysmerkki, ja siinä on täysin mahdollista sellainenkin skenaario, että syttyy puolin ja toisin eturistiriitoja, ja nekin johtavat puolestaan 3:nen maailman****n syntyyn. Eli, Venäjä alkaa tuntea olonsa ”nurkkaan ahdistetuksi”, ja  pelkää lännen vaikutusvallan Euroopassa ja etenkin Baltiassa olevan vastedes liian suuri. Tästä voi, on täysin mahdollista, syntyä ns. ”Aasian Liittoutuma ” : Venäjä, Kiina, Intia, Pakistan  jne. ... johon voi liittyä myös Japani ja Brasilia.

 

 

Mikä on Suomen kohtalo?

 

Jos PS-puolue ei lähde hallituksesta (ks. kuva 3) ja kaada yhdessä opposition kanssa hallitusta, niin ajaudumme ajopuunlailla joko 1:selle  tielle tai  2:selle tielle ... eli Suomi tuhoutuu ... lakkaa olemasta. Eli, tällä hallituksella ja sen agendalla kuljemme aivan varmasti suoraan kohti tuhoa.

 

Suomella on vielä  3:s kauhuskenaario, eli ... Venäjä. Tätä en kommentoi sen enempää, koska Suomessa ei ole sanan ja ilmaisun vapautta. (Pienenä vinkkinä: alat ymmärtää asioita, kun luet alla linkitettyä sivustoa -  suomut varsisevat simistäsi. Tämä profetiani vdlta 1997 on jo alkanut toteutua ”Euroopan ja muun maailman talouskriisi ”. Touteutuvatko loputkin enneuneni ennustuksista?  ... Kenties?  http://annelindell.blogspot.fi/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

 

Suomi selviytyy, mutta vain ”Talvisodan hengellä” ... eli meidän kaikkien, koko kansan on haluttava samaa. Yhteinen tahto on löydyttävä, muutoin meillä ei ole vaihtoehtoa, ja silloin hukka meidät perii. Suomea uhkaa perikato monelta suunnalta. Pienenä kansana meidän on puhallettava yhteen hiileen. Pahinta tässä on se, että aika loppuu. Ei ole enää aikaa vitkutella, pähkäillä, jahkailla ja vatuloida. Päätökset pitäisi tehdä jo nyt ... ennen heinäkuuta. Siksi kirjoitan tätä blogia nyt enkä vasta ensiviikolla.

 

Paavo Väyrynen kuvittelee tekevänsä jotain suurta ja jaloa, mutta hänen tuusailunsa jonkun ihmeen ”Kansanpuolueen” kanssa on pelkkää poliittista kosmetiikkaa ja viimeinen, epätoivoinen yritys päästä presidentiksi (kerää irtopisteitä, ansiotonta arvonnousua), sillä ei millään EU.sta eroamisen kansanäänestyksellä joskus hamaassa tulevaisuudessa ole enää mitään merkitystä (tämän tietää varsin hyvin ”Pavekin”), koska silloin ei enää koko EU:ta eikä edes euroa tai edes Suomea ole olemassakaan.  ”3E” on toteutettava nyt, ja se on täysin mahdollista.

 

Antakaas´ kun selitän? Asia on näetsen niin, että liittymisemme sekä EU:hun ja euroon (ja myös ETA, EY) oli jopa perustuslainvastaista, eli molemmat liitot voidaan siten mitätäöidä juridisella oikeudella ja eduskunnan päätöksellä, jolloin eroaminen tai oikeastaaan irtisanoutuminen on hetkessä faktum. Kyseessä oli valtiopetos, ja on muistettava, että valtiopetos on rikos, joka ei rikoksena koskaan vanhene. Suomi voi todellakin pelkällä yksipuolisella ilmoituksella irstisanoutua molemmista liitoista, eikä edes mitään 2:n vuoden irstisanomisaikaa tarvita (poikkeustapaus). Tämä on myös samalla porsaanreikä ulos molemmisita ja sitä tulee hyöndyntää heti. Eikä näin ollen Suomelle voida myöskään asettaa mitään sankiotoita. Kaikenlainen kirstistys ja uhkailu voi silti Suomea kohtaan ilmetä EU:n taholta, mutta sellaiseen ei meidän tule reakoida millään lailla. Koska Suomi on ollut koko ajan ns. ”nettomaksaja”, on Suomella  päinvastoin saatavia EU:lta eron jälkeen. Kreikan lainoille joutuvat EU:ssa etsimään Suomen tilalle uudet ”takuutukset” eli uudet ”takuuttajat” ... vai mitä ne nyt olikaan? (vert. lastensatu ”Keisarin uudet vaatteet”) Tätä täytyy kysyä  ”takuutuksien” allekirjoittajalta ... Jutta Urpilaiselta (Sdp) itseltään.  

 

Nyt päättäjämme nysväävät milloin minkälaisilla paketeilla: on tarjottu rakennuudistupakettia, kiristyksiä ja leikkauksia, yhteiskuntasopimuksia eli aina vain ja ainoastaan sisäistä devalaatiota. (lue lisää täältä  http://jormajaakkola.fi/ )

Ja miksi näin? Koska meillä ei EU:ssa ja eurossa ole ulkoisen devaltavaation ja itsenäisen rahapolitiikan mahdollisuuttaa. Olemme EU:n ja euron vankeja.

 

Sanon suoraan, että sisäisellä devalvaatiolla eivät valtion talousongelmat ratkea. Päinvastoin. (vert. lastensatu: ”Hölmöläisten täkki”). Kurjistaminen lisää harmaatataloutta ja veronkiertoa ja hidastaa kasvua ja investoineteja ja lisää työttömyyttä. Näin ”noidankehä” on valmis. Ja sitä paitsi - valtio itsekin kiertää veroja, eli varastaa itseltään eli kansalta. Mitä isot edellä sitä pienet perässä (ks. kuva 4). Yritykset, varakkaat, ammattitaitoiset ja koulutetut pakenenvat ulkomaille ja tänne jää vain köyhät, kantasuomalaiset elatusvelvolliseset ja ulkomaiset elätit.

 

 

Marssijärjestys - SOS - Suomi  

 

Olen laatinut marssijärjestyksen Suomen pelastamiseksi täystuholta: eli, mitä on tehtävä aivan ensimmäiseksi ja mitä seuraavaksi.

 

1. Suomen kaikki rajat on suljettava heti, ja n. 4 m. korkeat teräs- ja piikkilanka-aidat ja sotilaat ja rajavartijat vartioimaan rajoja. Ruotsin rajojen sulkeminen on nyt tällä hetkellä tärkein ja kiireisin toimenpide. Syyskuussa neuvoteltava uusi sopimus Putinin kanssa.

 

2. Yksipuolinen irtisanoutumisilmoitus  EU:lle unionista ja eurosta. Tästä Suomea tuhoa kohti vievästä noidankehästä, syöksykierteestä päästään ulos vain suorittamalla täyskäännös, irtiotto eli ”3E”– eli ”Exit EU Euro”.

 

3. Oma valuutta (markka) takaisin (kellumaan 6kk-1v.) ja rinnakkaisvaluutaksi (1:1) euron kanssa, kunnes euron luonnollinen poistuma toteutuu.

 

4. Naton joukot häädettävä pois Suomesta. Suomen puoluettomuuspolitiikka on vahvistettava Suomen tulevaisuuden agendaksi. Suomen geopoliittinen asema Venäjän naapurina on äärimmäisen ”tulehdusherkkä” Suomelle. Olisimme ”suur-s***n syttyessä pelkkänä astinlautana, ja maamme pommitettaisiin kraatereiksi. Suomella on EU:n pisin raja (yli 1300 km) Venäjän kanssa, ja jos Naton joukot  ovat Suomessa, on silloin Suomen raja myös Naton raja.

 

5. Suomen luovuttava oitis Venäjä-pakotteista, ja luotava uudet ja hyvät kauppasuhteet Venäjälle. 

 

6. Varsinkin kriisitilanteessa Suomelle kansallisesti tärkeitten ja pääosin ulkomaiseen omistukseen jo myydyt infrastruktuuri-yritysten takaisinostaminen valtion suuromistukseen on heti pantava toimeen (esim. Sonera, Caruna jne.).

 

7. Maatalouden elvyttäminen entiseen malliin (ennen EU:ta) on välittömästi toimeenpantava (maitokiintiöt takaisin ja samoin maataloustuet). Suomen on pyrittävä omavaraistalouteen myös ruuantuotannossa. GMO:lle täyskielto Suomessa. Luomutuotantoa ja lähituotteita suosittava ja tuettava

 

8. Jotta yksityiyrittäminen, investoinnit ja sitä myötä työllistäminen lisääntyisi  ja kannattaisi, niin yritysten verotusmuotoa on muutettava radikaalisti, eli yrityksen tuloksesta verotetaan vasta silloin, kun yrityksestä maksetaan ulos varoja osinkoina, bonuksina, yksityisnostoina tms.. Eli silloin yritykselle olisi kannattavaa lisätä investointeja ja siten kasvattaa liikevaihtoa ... ja tämä jos mikä lisää työllisyyttä.

 

9. Kansalaispalkka (minimitoimeentulo) ja myös negatiivinen verotus vähävaraisille ja esim.onnettomuuden tai sairauden kohdanneille on otettava käytäntöön. Silloin poistuu kaksi valtion ja kuntien raahaanielevää virastoa: Kela ja Sosiaalitoimisto.

 

10. Ydinvoimarakentamiselle ja Olkiluoto III:lle (ks. kuva 5) sama tulevaisuus ja kohtalo kuin Talvivaaralle  - - - > romukoppaan!

 

....................................

P.S. Sinun kannattaa lukea täältä lisää NWO:sta ja illuminatista  - - - > NWO – UMJ  pähkinänkuoressa. Lyhyt tutkielma k.o. aiheesta. Jopa presidentti Sauli Niinistö ja ex.-pääministeri Katainen uskovat NWO:hon, mutta tietävätkö he (”Bilderbergiläisen” salaisen ryhmän aivoitetut), mistä tässä NWO:ssa on edes kysymys. Lue tästä, niin sinua ei voi  kukaan tai mikään taho sumuttaa. Tieto on valttia. Tieto on paras rokote disinformaatiota (väärää tietoa) vastaan.. - - - >  http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-world-order-conspiracy-umj-uusi.html

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Oho, tänä iltana meille tarjotaan avointa spekulaatiota (tu-dum) EURABIASTA!

"Jos PS-puolue ei lähde hallituksesta (ks. kuva 3) ja kaada yhdessä opposition kanssa hallitusta, niin ajaudumme ajopuunlailla joko 1:selle tielle tai 2:selle tielle ... eli Suomi tuhoutuu ... lakkaa olemasta. Eli, tällä hallituksella ja sen agendalla kuljemme aivan varmasti suoraan kohti tuhoa."

Olen samaa mieltä monista hallituksen päätösten seurausten tuhoisuudesta, mutta Suomen tuhoa en vielä ennustaisi tapahtuvaksi. En ainakaan lähitulevaisuudessa. Talvisodan henkeä on vähän paha toivoa palaavaksi, sillä emme ole sodassa. Onhan sitä jotkut povailleet sisällissodan kakkososaa vuodelle 2018, mutta saa nyt nähdä.

Arviosi Paavo Väyrysestä ja kansalaispuolueesta ovat mielestäni hyvin osuvia. Näen asian itsekin pitkälti noin. Toivottamasti tekstiäsi ei poisteta ylläpidon toimesta, ainakaan heti.

Anne Lindell

Tämä video sai minut reakoimaan ja kirjoittamaan juuri tänään tästä aiheesta. Jotain ouotoa ”huminaa” on todella ilmassa. Jotain kummaa on menossa. ... Tämä ei ole normaalia. ... Venäjä on samaan aikaan aloittanut suuret s**a-harjoitukset Suomen rajan tuntumassa. http://www.rferl.org/media/video/us-convoy-social/...

Anne Lindell

Karo ... touudenpuhujista ei tykätä. Joten seivatkaa tämä (sorry, pitkä) kirjoitukseni jonnekin tietokonelleellenne. Tämä on profetia ... ei pelkkää spekulaatiota.

Kerron hieman kirjoitukseni taustaa: Olin n. viikon Porvoossa (asun "Pampaksella" eli Pohjanmaalla) ja siellä ollessani näin ilmeisesti taas ja jälleen kerran jonkinlaisen enneunen. Näen usein n.s. profetiaanisia enneunia. Nyt seisoin unessa tienvieressä ja ihmettelin ohiajavia sotajoukkoja. Panssarivaunuja ja kuorma-autoja yms. sotakalustoa. Valtava määrä sotakalustoa kulki ohitseni jatkuvana kolonnana. Näin myös sotilaita maastopuvuissa. Maastopuvut oli beigen eli hiekan värisiä. Ajattelin oitis, että kyeeseessä on USA:n joukkoja. Sotajoukon edetessä kuulin kaukaa outoa "huminaa" . Aavistin, että sieltä tulee kohta lentokoneet, hävittäjät ... Tunnelma oli painostava ja ahdistava. Heräsin tähän ja aavistin, että uni oli varoitus. ... Ei tuntunut hyvältä.

Tänään (19.6. -16) luin netistä, että Naton sotilaskolonna on lähestymässä Viroa (ed. kommnetissani linkki k.o. videoon) ... näin unessa juuri noita sotilaita (samanlaiset sotilaspuvut) ja tuollaista sotakalustoa. Siitäkin osasin päättellä, että uneni oli kuin olikin enneuni ... varoitus.

En haluaisi "maalata piruja seinälle" ... mutta minkäs sille voi, en voi vaieta kuten päättäjät ja valtamedia, "Suomen Pravdat" (asim. Yle, Hesari jne.), sillä tämä meno vie sekä Suomen että koko Euroopan ja ehkäpä koko maailman kohti jotain pahaa ... kammottavaa. Kansalla, joka maksaa Yle-veroa on oikeus kuulla totuus ja saada totuudenmukaisia uutisia. Valheitten aika on ohi.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Olen viimepäivinä lukenut ja kirjoittanut Suomesta Amerikkaan muuttaneista. On monta kirjettä jäljellä ja samalla olen tutustunut vanhaan kirjallisuuteen, jossa siirtolaisuutta käsitellään. Sitä kautta kävi mielessä tämän kirjoituksen johdosta suomalaisten suuri eristäytyneisyys, jota Amerikassa suomalaiset harjoittivät. Sitä malliahian tämä kirjoitus juuri myös tarjoilee. Vedetään huppu korville ja unohdetaan muu maailma. Puhutaan omaa kieltä, syödään omaa ruokaa eikä sanota muille mitää missään milloinkaan. Ehkä tuon itänaapurin kanssa voidaan sen verran kaveerata, että jättää meidät rauhaan. Se olisi meille oikein?

Suomalaiset matkustivat Amerikkaan kolmosluokassa, monet muut siirtolaisiksikin pyrkivät ykkös ja kakkosluokassa. Olemmeko menossa kolmosluokassa päin mäntyä kuten kirjoituksesi esittää?

Tälle näytti ja tätäkö kaivataan meitäkin kohtaan maailmalla jatkossakin:
Vaikka Amerikassa tarvittiin kaivos-, metsä- ja rakennustöihin tekijöitä, suomalaiset eivät kuitenkaan välttämättä kelvanneet työhön. Suomalaiset kohtasivat vihamielisyyttä ja eristämistä. Joidenkin suomalaisten radikaalit poliittiset kannat ja järjestäytyminen, lakkoilu ja omituiset tavat ja omituinen kieli sekä englantia taitamattomuus tai hidas oppiminen synnyttivät runsaasti epäluuloja. Suomalaiset saattoivat joutua kaivosalueella mustalle listalle ja tieto siitä levisi, vaikka he vaihtoivat metsätöihin aivan muualle. Suomalaiset itse myös eristäytyivät omiin joukkoihinsa. Sauna katsottiin omituiseksi paikaksi. Se oli osoitus suomalaisten barbaarisuudesta. Suomalaiset luettiin alempaan luokkaa. Olivat tulleet Venäjältä, sosialistisesta ja köyhästä maasta. Suomalaiset kelpuuttivat ja hankkivat maa-alueikseen sellaisia alueita, jotka eivät muille kelvanneet. Rasismi suomalaisin kohtaan oli tavallista. Suomalaisille syntyi myös maine ongelmien tuottajina, juoppoina ja puukkotappelujen aiheuttajina. Jokin amerikkalainen sanomalehti epäili kirjoituksessaan oliko suomalaisilla edes sielua.

”Finlander” oli sekä etninen että rasistinen käsite, joka oli suomalaisille kuin tuomio, pahinta mitä saattoi tietää silloin. Rasistisiin käsityksiin oli syynä myös usko suomalaisten ja mongolien sukulaisuudesta. Muista eurooppalaisista poikkeava kieli oli 1900-luvun tutkijoiden mukaan näyttönä siitä, että suomalaiset eivät olleet eurooppalaista sukua, vaan Mongoliasta lähtenyttä heimoa.

Että tällaistako tuleville polvillekin maailmassa haluat?

Anne Lindell

Voi, voi Irja ... sinulta on mennyt nyt vähän puurot ja vellit sekaisin. Ei tässä todellakaan ole kysymys mistään eristäystymmisen ihannnoimisesta. Et halunut ymmärtää tai sitten et vain ymmärtänyt kirjoitustani lainkaan. Sääli. ... Tätä se "kulttuurinrikastuttamisenvirus" teettää. Aivot pannaan narikkaan. ... Mistä sinä luet tai katsot oikein uutisesi? Yle:ltä vai? ... Eikö sinua todellakaan mikään huolestuta nykymaailman menossa ja etenkin täällä meidän Euroopassa ja varsinkin Ruotsissa? Se sama "kalebalik" on kohta meillä.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Maailma on suuri ja tapahtumia on paljon ja voihan sieltä poimia vaikka mitä ja saada itsensä pelon nirvanaan. Neljämetrinen aita ei mitään estä. Israelissakin on 12 metriä korkea ja sen aithan mennään. Ehdotuksesi ei siis ole millään lailla relevantti edes.

Anne Lindell

Israelissa on vähän ei juttu. Muualla Euroopassa ja aivan Suomen lähialueellakin on teräksiset vähintää 4 m. korkeat aidat, joiden keskellä on piikkilankaa, taannet todella hyvin, että raja-aitojen läpi ei noin vain tullakaan. Niihin ei piikkilanka sakset tai tongit nätsen pure.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"EU:lla ja eurolla on jäljellä enää kaksi (2) tietä"

On vain yksi järkevä tie, se on Euroopan yhdentymisen tie.

Toki voi tulla brexit, toki Englantilaiset voivat haluta irti EU:sta.
Mutta se ei ole mikään tie, se on ajaminen ojaan, se on päin mäntyä menemistä, se on suistumista rotkoon.

Mutta niin ei tule toki käymään.
Jos engelsmannit tekevät brexitit,
se ei suinkaan merkitse sitä että Eurooppa lakkaisi yhdentymästä.
Yhdentyminen ei ehkä tapahdu EU:n nimissä, se tapahtuu mulla nimillä, tai ilman mitään nimiä.

Näin tulee tapahtumaan, koska se on ainut tie.
Muualla on metsää, suota, rotko, tai meri, ei niitä pitkin ainakaan eteenpäin pääse.

No, toki englantilaiset pääsee laivalla meren yli amerikkaan, mutta he yhdentyvät sitten sinne ja Eurooppa jatkaa yhdentymistään rapakon tällä puolella.

Anne Lindell

Angela Merkelin johdolla federalistit, EUfoorikot, hoilottavat yhteen ääneen samaa puhkikulunutta mantraa: "Lisää liittoutumaa"! .... "Syvempää liittoustumaa"! ...

Ja mitähän se tarkoittaa? ... Juuri sitä samma mitä Arto kirjoitti ... eli syvemmälle liittoutumaan eli Liittovaltioon ... Euroopan Liittovaltioon, "Eurostoliittoon", mikä merkitsisi kansllisten EU-valtioitten loppua ... itsenäisyyden loppua.

Näyttää siltä, että olette kärppänä komementoimassa, mutta ette ole lukeneet kuin korkeintaan pari riviä kirjoituksestani. ... Ei tätä muutoin voi ymmärtää. (Huoh! Syvä huokaus).

Ei minulla muuta.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Näyttää siltä, että olette kärppänä komementoimassa, mutta ette ole lukeneet kuin korkeintaan pari riviä kirjoituksestani."

Saattaa olla että arvasin osan kirjoituksestasi. Se on sitä meikäläisen pikalukutekniikkaa. :)

Tästä blogin lukemisesta on tullut jo niin rutiinia että sitä vain helposti olettaa eräitä mielipiteitä eräitten toisten mielipiteiden perusteella. Tämä oikominen voi tietenkin johtaa virhetulkintpoihin ja väärinkäsityksiin.

Sorry jos arvasin jotain väärin. Pitää kai sitten lukea teksti uudestaan, paremmalla ajalla ja myös kommentoida uudestaan. :)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Luina tuolta linkin takaa mitä tuo uusi maailmanjärjestys oikein on. Tulipa mieleen Dan Brownin kirjat. Jännityskirjan aiheesta saisi, eipä ehkä paljonkaan muuta.

http://www.threeworldwars.com/new-world-order.htm

Maailmassa ei kovin nopeasti asioita ole tapahtunut ellei nyt sitten sotien seurauksena. Muutoinhan on vaikka minkälaisia hidasteita. Näkeehän sen suomen päättäjistäkin. Päättäminen on vaikeaa joskus ihan mahdotonta.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

No niin, nyt luin uudestaan koko profetiasi ja täytyy kyllä sanoa että olet Anne jo itse aika tavalla metsässä ajatuksinesi. Tätä metsään menoa suosittelet nyt siis myös Suomelle.

Se ei ole vaihtoehto kahdesta, se on kolmas vaihtoehto, se ei ole tie, vaan se on metsä, suo tai rotko, mitä suosittelet.

Meillä muuten ei ole valittavana kahta tietä, kuten sanoit. On vain yksi tie, jota mennään joko eteenpäin tai taakseppäin. Valitettavasti ajassa ei voi koskaan matkustaa taaksepäin, joten suuntiakin on vain yksi, se on eteenpäin.

Eteenpäin johtavalla tiellä maailma vähitellen yhdistyy, välillä tulee takapakkia, kuten brexit, jonka muuten uskon olevan vain näennäinen takapakki, mutta oikeitakin takapakkeja tulee.

Jos maailma tai ihmiskunta vielä sadan tai kahdensadan vuoden päästä on olemassa, se on huomattavasti nykyistä ihmiskuntaa yhtenäisempi. Siinä maailmassa eivät sen aikaiset ihmiset enää edes muista kansallisvaltioita, muuten kuin lukemalla niistä historiankirjoista, vähän samaan tapaan kuin me luemme historiankirjoista Kreikan entisistä kaupunkivaltioista, tai niistä pienistä kuningaskunnista joita oli Englannissa ja Irlannissa germaanivalloituksen jälkeen, tai niistä pienistä ruhtinaskunnista joihin Ranska, Saksa ja Italia olivat keskiajalla jakautuneet.

Varmaan silloinkin, sadan vuoden päästä, on olemassa ihmisiä jotka vastustavat sitä mihin suuntaan maailma on siihen aikaan muuttumassa, mutte he eivät voi sille mitään että maailma muuttuu. He eivät voi mitään sille ettei ajassa voi matkustaa taaksepäin, vaan aika menee aina vain eteenpäin, se on yksisuuntainen tie.

Anne Lindell

Arto .... ei "profetiassa" suositella mitään. Profetia on vain yksinkertaisesti "profetia", ennuste, varoitus. Jos profetiassa annetaan varoitus, kuten esim. Raamatun Vanhassa Testamentissa "Ninive-profetiassa", niin varjellus eli siunaus tulee, saavuttaa kansan ja profetian järkyttäviltä ennustuksilta säästytään, varjellutaan, jos varoituksesta otetaan onkeen, uskotaan se, eli, toimitaan kuten oikein ja järkevää on.

Siksi paasaan ja yritän saada järkeä päättäjiin. En voi noin vain vaieta, jos saan profetiaanisesti tietooni jotain, joka on vaaraksi joko itselleni, läheisilleni tai kotimaalleni. Vaikeneminen on väärin ... raukkamaista.

Porfetia voi olla joskus hyvin lyhyt: Lyhyt, kuin elokuvan kohtauksen tapainen näky tai uni tai jokin sana tai lause jonka kuulee "henkisesti" . Äsh ... tämä taitaa mennä vahän vaikeaksi. Antakaas´ kun selitän. Otetaan neuvoa-antavasta tai sanoisinko paremmin silmiäavaavasta profetiasta yksi esimerkki, eli, esim. tämä "Outo herääminen" (toukok.2016): joku töni minua hereille ja kuulin äänen: “Anne, muista Ninive!” Muista Ninive!” ... Lue lisää täältä (1:nen kirjoitus) http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2...

Anne Lindell

Arto ... etkö aio panna hanttiin? Minä aion. En halua seurata vanttuut suorassa virestä, kun Suomi ja koko Eurooppa tuhotaan.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Anne, se maailma johon minä synnyin on jo tuhottu, sitä ei ole enää olemassa. En sure sitä yhtään, koska tämä maailma jossa nyt elämme on paljon parempi.

Vaikka tämä maailmamme missä nyt elämme onkin niin hyvä maailma, ainakin parempi kuin se maailma mihin synnyin, niin tämäkin tulee väistämättä tuhoutumaan, eikä siinä auta vastaan paneminen.

Aikaa ei voi pysäyttää, eikä varsinkaan voi palata menneeseen,
eikä se taida olla millään tavalla tarpeen, eikä vasrinkaan hyödyllistä.

Anne Lindell

Arto .... missä ihmeen "mikä-mikä-maassa" oikein elät. Laput silmillä ja tupot korvissa tai saat uutisantisi vain Yle:tä.

Jopa naapurimaassamme kohuu. Tilanne siellä muistuttaa joillakin alueilla (liknar sk. "röda områden" inbördeskrig) ns. "punaisilla alueilla" sivan kuin sisällisotaa. Tästä meillä Suomessa vaietaan valtamediassa 100 %:sti. Tabu, siitä ei saa puhua.

Brittien "meppi" Nigel Farage avasi jälleen suunsa, ja mainitsi myös Pohjoismaat. Tässä artikkelissa Nigel sanoi BBC:n haastatteleussa eilen (201..6- 16) mmm., että EU projekti on tuhoon tuomittu, vaikka briti äänestäisivätkin ”stay” ... eli ”pysytään EU:ssa” puolesta. Tämä artikkeli kannattaa lukea. Nigel puhuu (taas ja jälleen kerran) järkeä.
http://www.bbc.com/news/uk-politics-36574254.

Anne Lindell

Pelkään että tuo ”humina” on lähestyvän suursodan huminaa. Antakaas´ kun selitän.

On selvääkin selvempää, mitä illuminati, eli rahamaailman valtaeliitti tavoittelee edellenkin Venäjältä ? Venäjällä on valtavia öljyvaroja, monien satojen miljardien arvoisia mineraaleja, muitakin luonnonvaroja mielin määrin, ja kaikki tämä kiinnostaa rikollisten finanssipankkien äärimäisen ahnetta ja korruptoitunutta ylintä johtoa, jotka kuuluvat illuminatiin. Heidän täytyy saada nämä Venäjän valtava luonnonrikkaudet käsiinsä keinoja kaihtamatta, ja sitä varten Iso-Britannian on vast´ikään ilmoittanut, että se alkaa Syyriassa ampumaan seuraavaksi Venäjän ilmavoimien hävittäjiä alas.

Tilanne on nyt todella räjähdysaltis ja Naton sotahullut kenraalit tekevät siitä vieläkin vaarallisemman. Nämä rikollisten finanssipankkien rahanahneet ja vallanhimoiset illuminatistit ovat valmiita käynnistämään kolmannen maailmansodan, jotta he saisivat ryöstettyä Venäjänkin valtion varallisuuden itselleen. Maailman valtaherruus ja varat kuuluvat heidän mielestäään heille.

Kuten Raamatussa ennustetaan Lopun Aikojen Harmagedonista (valtaisa ja äärimmäisen tuhoisa suursota): se tulee, kun maailman pahuus on saavuttanut huippunsa. Maailman pahuus on jo tullut huippuunsa isiksessä, äärimuslimeissa ja kohta illuminatisteissa.

Nyt on Russofobia unohdettava ja alettava rukoilla Venäjän puolesta, eli, että Venäjä kestää valtavan paineen alla Tämä ei ole ”die neue finladisierungi” vaan viisautta. Viisautta on panna hanttiin pahaa vastaan,

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Nämä rikollisten finanssipankkien rahanahneet ja vallanhimoiset illuminatistit ovat valmiita käynnistämään kolmannen maailmansodan, jotta he saisivat ryöstettyä Venäjänkin valtion varallisuuden itselleen."

Minkä varallisuuden. Venäjähän on Euroopan köyhä takamaa, kansantalous taitaa olla jotain Belgian tai Italian välimailta. Eihän siellä ole muuta kuin ne öljylähteet, eikä ne osaa hyödyntää niitäkään, saatika muita luonnonvarojaan. Silti kansa puhkuu itsetuntoa, kansallismielisyyttä ja militarismia, joka on ylhäältä päin johdettua toimintaa.

Joku sanoi ettei Venäjä ole muuta kuin Euroopan bensa-asema ja nyt ollaan siirtymässä muihin energiamuotoihin pikkuhiljaa, niin että bensa-asematkin hiljenevät.

Suomelle pienenä taloutena Venäjä olisi tietenkin suuri mahdollisuus, mutte epäilen että jonkun "illuminaatin", todellisen tai kuvitellun, kannattaisi sinne tosissaan havitella.

Anne Lindell

Arto, nämä illuminatistit ovat yrittäneet ja yrittävät koko ajan romahduttaa Venäjän talouden, ja melkein onnistuneetkin siinä, mutta sitä tosiasiaa ei voida kieltää, että Venäjä on valtavan iso maa ja todella rikas luonnonvaroiltaan. Ei nuo luonnonvarat minnekään ole kadonneet.

Suomi tekisi todella viisaasti, jos lopettaisi Venäjä-pakotteet heti. Suomi itse hyötyisi siitä eniten.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"mutta sitä tosiasiaa ei voida kieltää, että Venäjä on valtavan iso maa ja todella rikas luonoonovaroiltaan."

Juu, mutta eivät osaa hyödyntää siellä niitä luonnonvaroja, homma on tehotonta nysväämistä. Tarvisisivat kyllä länsimaista apuja siellä, mutta ovat liian kansallismielisiä ja ylpeitä siihen.

Eivät venäläiset tietenkään sen heikkolahjaisempia ole kuin suomalaiset, tehottomuus johtuu jostain kaukaa historiasta periytyvistä kulttuuripiirteistä, eikä maahan ole saatu tarpeeksi kulttuurivaikutteita ulkomailta, kuten vaikkapa meille Suomeen on saatu.

Jopa silloin kun Tsaari vielä oli Suomen valtias, Suomi kehittyi eri tahtiin kuin Venäjä, sen takia että täällä oli muualta tulleita kulttuurivaikutteita, mamuja jotka laittoivat yrityksiä käyntiin ja saivat täällä pyöriä pyörimään.

Venäjä on osin vielä keskiaikainen ja feodaalinen maa ajattelutavaltaan.

Toimituksen poiminnat