Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Enneuni vdlta 1997, joka on nyt toteutumassa.

  • Italia ja Kreikka syypää valtavaan pakolaisvirtaan Afrikasta. Rajat vuotavat kuin seula.
    Italia ja Kreikka syypää valtavaan pakolaisvirtaan Afrikasta. Rajat vuotavat kuin seula.
  • USA Gordionin solmussa
    USA Gordionin solmussa
  • Eli, kandi funtisia kaks kertaa
    Eli, kandi funtisia kaks kertaa

Minulta pyydetään aina silloin tällöin ja varsinkin viimeaikoina tämän enneuneni linkkiä. Laitan sen nyt tänne. Tallentakaa. Tästä voi olla hyötyä. Enneunen avainsana on meille suomalaisiille ja miksei muillekin maille "omavaraisuus" - omavaraistalous.

Nämä profetiaaninisen enneuneni tapahtumat, joilleka silloin aikoinaan  v. 1997 ja vielä 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä naureskeltiin ja hymähdeltiin, ovat nyt meille kaikille totisinta totta. Nyt ovat hymyt hyytyneet. Tässä tuo enneuni v. 1997:kokonaisuudessaan: ”Euroopan ja muun maailman talouskriisi ”. Touteutuvatko loputkin enneunen ennustuksista?  http://annelindell.blogspot.fi/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

......

Tässä näin loppulauseena sanoisi, että Suomen ei ole viisasta myöntyä enää Venäjä-pakotteisiin, eikä ole myöskään viisasta lähteä rakentamaan ydinvoimaloita venäläisten kanssa eikä kenenkään muunkaan kanssa. Kriisitilanteessa ydinvoimalat ovat valtava riskitekijä. Ydinvoimalat ovat vanhaa teknologiaa ... "Aatamin aikaista". Suomen valtiovallan tulisi puolueettoman tahon kautta  tutkia onko näissä Rosatomin ydinvoimalakaupoissa mahdollisesti kyseessä miljoonaluokan lahjonta vai tahallinen suunnitelma vahingoittaa kriisitilanteessa maamme energiatuotantoa vai onko kyseessä molemmat agendat. Suomen tulee sanoutua irti  Venäjä-pakotteista heti. Venäjä saa parin vuoden sisällä oman elintarvike- ja kulutustavaratuotantonsa vauhtiin ja silloin me olemme koko EU:n mukana myös häviäjiä, kuten ollmmme jo nyt väkilukuun suhteutettuna EU:n suurin häviäjä. Nato on huono asia meille suomalaisille. Olisimme maalitauluna. Maamme moukaroitaisiin suursodassa kraatereiksi. Päättäjämme eivät ymmärrä tätä meidän hankalaa geopoliittista tilannettamme Venäjän naapurina. Paras ja viisain politiikka on ottaa Venäjästä kaikki hyöty irti ja kuitenkin olla koko ajan varuillaan. En luottaisi Putiniin, mutta Putiniakin pahempi uhka on se suuri kysymysmerkki, että mitä tulee Putinin jälkeen. Suur-Venäjä-mielinen kansallisaate nostaa Venäjällä taas päätään. Sananlaskukin sanoo, että: "Tunne vihollisesi". Putini on arvaamaton, mutta vieäkin arvaamattomampi voi olla hän, joka tulee Putinin jälkeen. Ukrainan tilanne on kaksijakoinen ja erittäin hankala. Muut valtiot eivät voi sanella Ukrainalle sääntöjä. Ukraina tulee hajoamaan vähintäänkin kahteen osaan. Toinen puoli Ukrainaa lähenee Eurooppaa, länttä, ja toinen puoli haluaa liittyyä Venäjään. Tämä on sallittava.

Jos Nato siirtää yhä enemmän raskasta kalustoa lähelle Venäjän rajaa ja jos pakolaisvirta vyöryy valtavana ja hallitsemattomana Afrikasta Eurooppaan, syttyy kolmas maailmansota. Tässä sodassa ei enää sodi pelkästään läntinen maailma ja Venäjä, vaan kolmatena kaikkia vastaan on äärimuslimiterroristit. Tämän sota tulee olemaan ydinsota Iranista johtuen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Poika kuva
poika heinänen

"Tässä sodassa ei enää sodi pelkästään läntinen maailma ja Venäjä, vaan kolmatena kaikkia vastaan on äärimuslimiterroristit. Tämän sota tulee olemaan ydinsota Iranista johtuen."

Käytännössä vain P-korea voisi käyttää ydinaseita, mutta edes he eivät ole niin tyhmiä. Iran tai Pakistan ei tule käyttämään ydinaseita.

Anne Lindell

... sanoo poika heinanen... , että sillai.

Pekka J. Mäkinen

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2016/07/04/...

Lainaus yllä olevalta sivulta: "Lukuisat Euroopan pankin ovat yhä huonommassa kunnossa, ja italialaispankeille puuhattava pelastuspaketti on osoitus siitä, että seuraava pankkikriisi lähestyy uhkaavasti".

Anne Lindellin uni elokuussa 1997 http://www.armo.info/anne_lindellin_uni_elokuussa_...

Katkelma profeEtallisesta unesta: "Eritoten vuodet 2008 ja 2009 tulevat olemaan rikkaalle Yhdysvalloille ja joillekin Euroopan Välimeren maille todella vaikeata laman aikaa. Kreikassa paljastuu pahoja väärinkäytöksiä, jotka johtavat Kreikan valtion ja kansan suuriin kärsimyksiin, ja perässä tulevat seuraavassa järjestyksessä vuoden 2011 kesästä lähtien Portugali, Espanja ja Italia. Häikäilemättömät väärinkäytökset tulevat julki ja näissä maissa kaikki tulevat kärsimään eräitten harvojen valtaapitävien henkilöitten petoksista. Näissä maissa ihmiset saavat kokea uudestaan ja jopa pahempana sen mitä oli Euroopassa 1990-luvun alussa, koska näihin maihin alkaa virrata satojatuhansia pakolaisia, jotka järkyttävät muutenkin heidän heikkoa talouspohjaansa. Lopulta ITALIAN tilanne puhkaisee todella pahan kriisin kaikkialla Euroopassa ja kaikilla sektoreilla: rahamaailmassa, työllisyydessä, ruokapulassa, pakolaisongelmassa. Italialaiset eivät edes kykene valvomaan rajojaan, joten ei-toivottujen ainesten virtaaminen Afrikasta jopa Euroopan pohjoisosiin on valtavaa. Lohdutukseksi meille suomalaisille, että sillä hetkellä niin Suomessa kuin muualla Skandinaviassakin ovat asiat muuta maailmaa paremmin. Norjaa aletaan kadehtia, ja yhtäkkiä kaikki muut Euroopan valtiot haluaisivat olla yhtä kauaskatseisia ja riippumattomia kuin norjalaiset."

Anne Lindell

Niin, Pekka ... kun v. 1997 näin tuon mystillisen "enneunen", joka oli todellakin täysin poikkeava luonteeltaan kuin muutoin tavalliset uneni .... siis unennäössä olin jotenkin hereillä, eli tajusin näkeväni unta ja ajattelin täysin selkeästi, ja siksi kutsun tämänkaltaisia unia "selkouniksi" (näen usein "selkounia") ja useimmiten ne ovat enneunia .... eli varoittavia, profetiaanisia unia, jotka sillä hetkellä tuntuvat todella absuurdeilta ja jops täysin mahdottomilta.

Pahinta tuossa 1997 enneunessa oli se, että siinä tuntui tulevaisuudessa toteutuvan jopa ruokapula ... kaikesta oli pulaa, ja ihmiset näkivät jopa nälkää ... siis, hey come on, .... täällä Suomessa.

Toimituksen poiminnat