Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Jos yhteiskuntasopimusta ei synny … niin …

  • Näin uumoilin ja ohjeistin Sipilää n. kuukausi sitten.
    Näin uumoilin ja ohjeistin Sipilää n. kuukausi sitten.

... voimme sanoa hyvästi yhteiskuntarauhalle ja hyvinvoinnille. Sipilä teki virheen, kun ei ottanut Kokoomuksen sijaan Sdp:tä hallituskumppaniksi. Sanon vielä kerran selkokielelllä, jotta sanoma menee neuvottelupöydän osapuolille perille, jotta ”kotiaruhan ” vuoksi  olisi kannattanut ottaa työvoimapolittinen ”pässi” ja vastaranankiiski kumppaniksi. Oli virhe jättää niinkin ärhäkkä henkseleitten paukuttelija  ja lakkoyliherkkä SAK (Sdp on SAK:n marionetti) hallituksen ulkopuolelle. Tämä on raaka totuus --- turha sitä on kaunistella.

 

Tekee taas mieli sanoa, että:” Mitäs minä sanoin”. 

Joten, rakas pääminsterimme Juha Sipilä, ei tästä mitään tule; Sdp on otettava mukaan hallitukseen ja kokoomus on ”ulkoisettava” -  ei ole muuta vaihtoehtoa,  tai Suomi taantuu Kreikan tasolle ... ja vieläpä hyvin nopeasti. Moody´isin 3:n A:n luottoluokitus oli vain kosmeettinen temppu vailla mitään todellisuuspohjaa, jotta emme vain lupaisi Kreikan lailla  toteuttaa ”kurjistamispaketin” – eli, että vain puhumme lämpimiksemme ja teot jäävät hamaan (kaukaiseen) tulevaisuuteen 

 

Tässä hieman Annen neuvoja ja ”vinkkejä” neuvottelupöytään:

1. Tulee muistaa, että hyvinvointivaltio pitää huolta kansalaisten ostovoimasta. Ei ole väliä saako euron tunnissa, minuutissa vai kuukaudessa - vaan mitä sillä eurolla saa. Pekkassopimus oli jo syntyessään naurettava ja se joutaa nyt viimeistään roskakoriin. Väh. 40 tuntinen työviikko kaikille ja pulinat pois.

2. Köyhien kyykyttäminen on lopetettatva. Suomi ei ole pitänyt huolta kansalaistensa ostovoimasta viimeiseen 10 vuoteen ja tulokset näkyvät. Eläkeläisten indeksileikkaukset piti olla vain väliaikaisia. Seuraavista vuosista tulee todella synkät pienituloisille ja opiskelijoille kurjistustoimien jatkuessa. Alle 1200 euron tuloista (brutto) ei lainkaan veroa ja kiintiestövero pois perustuslainvastaisena. Auton käyttövero eli autovero pois .... perustuslainvastainen kaksoisverotus, sillä polttoainevero on jo käyttövero

2. Veroparaatiiseihin varojen piilottaminen kiellettävä lailla ... myös valtiolta. Valtio rikollinen siinä missä muutkin.

3.  Perintäkulut on kohtuullisetettava lailla ja pikavippifirmat kiellettävä lailla tai nylkyrikorot laitettava lailla kuriin  Luottotietoja ei saa velallisesta viedä ... liian iso rangaistus

5.  Kela ei saa enää olla voittoa tavoitteleva yritys ...Törkeätä!!!. Kela, sosiaalitoimisto ja verottaja yhdistettävä  eli päällekäinen byrokratia purettava (toivottavasti SOTE:ssa tämä toteutuu). Negatiivinen verotus astuttava voimaan (vastaa tukia ja avustuksia). Hölmöläisten touhua: Valtio ottaa toisella kädellä ja antaa toisella .. .ei mitään järkeä. Tällainen hölmöläisbyrokratia nielee miljardeja.

6. Vakuutusyhtiöitten lääkärit on on kiellettävä, tai heiltä on otettava pois Veto-oikeus

7. Ilmainen, perustason netti jokaiseen talouteen. Haja-asutusalueilla olevat surkeassa jamassa (kuten esim. minä).

8. Jok´ ikinen talous, joka on siirtynyt joko kokonaan tai osittain kotimaiseen ja uusiutuvaan energiankäyttöön on saatava korvausta valtiolta väh. 20 % ... myös takautuvasti, kuten on aiemmin luvattu niille, jotka ovat jääneet ilman luvattuja tukia. (esim. minä -  huijattiin),

9. Kansanedustajien on alettava edustamaan kansaa eikä puoleuttaan ja suurpääomaa (rötösherroja),  pankkeja ja virkakoneistoa.

10. Tukilakko-oikeuksia tulee  lailla rajoittaa. Kohtuus lakkoiluun

11. Alkoholi ja tupakkavero on määrättävä sen suuruiseksi, että se vastaa niiden aiheuttamia haittoja ja kuluja yhteiskunnalle (eli meille veronmakasajille).

12. Ei TTIP:lle ja vastaaville orja-kauppasopimuksille. Ei pohjavesien ja muun kansanomaisuuden yksityistämiselle – ryöstölle. Ei geenimuunnelluille steriileille siemenille – GMO-muuteekin pannaan Suomessa. Ei siementen rekisteröintipakolle. Meillä on oma maa, omat kasviit ja puut ja omat siemenet

13. Ei Natolle: ”Die Neue Finlandisierung” kunniaan Ei Naton isäntämaasopimukselle (se on purettava laittomana heti )

14. Ei Venäjä-pakotteille – tarvitsemme Venäjä-vientiä ja venäläisiä ostoturisiteja. Kyllä hyville suhteille Venäjän kanssa ja puretuille pakotteille. Me emme ole samassa veneessä muitten EU ja euromaitten kanssa.

15. Ei uusille apupaketeille EU:n ripulimaihin tai olemme itse pian ripulimaa

16. Kerjääminen kiellettävä myös kaduilla ja oveilla.

17. Ei kyttäykselle ja vakoilulle (esim. autoihin asennettavat mittari, Rif-microsirut). Kyllä sananvapaudelle. Kyttäämis ja sensurointi kultuuri pannaan

18. Kyllä omalle perustuslakituomioistuimelle – ja saatava ehdottomasti heti sellainen Suomeen.

19. Kyllä syvennetylle yhteistyölle muiden pohjoismaiden kanssa - >  ”Pohjinen Talousunioni”

20. Ei uusille atomivoimaloille ... Aatamin aikaista ja tosi typerää. Venäläiset ja Ranskalaiset saa myytyä atomivoimaloita enää kolmansiin maihin – Afrikkaan ja Suomeen, ja emätyperää Suomea käytetään myyntivalttina.

21.  Kyllä ilmoitusvapaalle verottomalle talkootyölle ja verottomalle pienimuotoiselle vaihtokaupalle kuten kirppis tai naapurin auttaminen työ työtä vastaan.

22. Kuolemasta verottaminen on makaaberia. Perintövero kokonaan pois leskeltä ja rintaprillisiltä.

23. Pakkoruotsi pois. Jo 1:llä luokalla aloitettava englanninkielen opetus. Sen jälkeen ruotsi tai venäjä  ja myöhemmin valinnaisena jokin muu kieli esim. saksa. ranska tai espanja.

24. Yritysten voitot verollisiksi vasta kun ne ottaa ulos yrityksestä. Kannustaa tohokkaasti kasvuun, investointiin ... lisää työllisyyttä =  ns.  ”Viron malli”.Tämä olisi heti ja kiireisesti toteutettava.

25. Työllisyysturvaa lekattava rajusti ja työllistämistä tuettäva astettain vähenevänä. On kannattavmpaa maksaa työllistämisestä kuin löhöilystä, koska silloin jää saamatta työn tulos tuottona yrityksille ja veroina valtiolle.

26. Erityisesti päättävissä elimissä (ylin valtiovalta, parlamentti ja se nvirkamihet ja avutajat ja asiantuntijat, poliisi, armeijan johto, väliportaan hallinto, oikeuslaitos, pankkien-, virastojen- .ja kuntien johtajat, lääkärit, rehtorit, opettajt, kirkon johto, papit, piispat, arkkipiispa yms tärkeät virat) on virkamiehiltä kiellettävä vapaamurarijäsenyys.

27. Lastensuojelun mätäpaise on puhkaistava ...heti!.

 

Loppulause: Tosi toimiin on ryhdyttävä nyt ja heti, tai hukka meidät perii.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Riittäviä muutoksia ei saavuteta sopimalla. Yhteiskuntarauha pitää rikkoa ja sanella päätökset, kuten UKK:n aikana.

Anne Lindell

Juhani, nyt on toisenlaiset ajat. Aikoinaan oli Kekkosen linja ainoa ja oikea, koska meidän tuli rakentaa tyhjästä sodanjälkeinen Suomi nopeasti kuntoon. Nyt rapakunnossa oleva Suomi on pääosin palkansaajaetujärjestöjen (ammattiliittojen) ja pankkien ja rötösherrojen aikaansaama syvä kuoppa. Isokenkäisten äärimmäinen ahneus on vienyt tuhkatkin pesästä. Suomessa ei ole enää juurikaan minkäänlaista moraalista ja eeettistä pohjaa mille rakentaa, koksa kateus, ahneus ja omaneduntavoittelu on kaukana siitä "talvisodan hengestä", jolla Suomi saatiin aikoinaan nousuun.

Pahinta on valtiojohtoisten yritysten kaksinaismoraali. Mitä isot edellä sitä pienet perässä. Jollei valtio itse (esim. valtion omistajaohjausministeri -/ministeriö) noudata pelisääntöjä, niin en näe mitään syytä valtionjohdolla kritisoida muitakaan. Ensin on valtion kotiutettava eläkerahastojen varat, jotka on piiloitettu veroparatiiseihin ja saatava samantien aikaan sellainen lainsäädäntö, että meidän veronmaksajien varoja (eläkesäästöjä) ei piiloitella verottajalta eli valtiolta itseltään piiloon kyseenalaisiin banaanivaltioihin, vaan että nämäkin rahat saadaan investoitua vakavaraisiin suomalaisiin yrityksiin, jos ne nyt on pakko sijoittaa johonkin.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Mikä on hulppean ja hurjan listan kirjoittajan mielipide Perustulosta? Se puraisi helposti säästöjä pyrogratista ja mahdollistaisi laillisesti vapaaehtoistyön sen ohella että takaa toimeentulon elämiseen?

Anne Lindell

Daniel ... jos ja kun saisimme "negatiivisen" verotusmallin ensimmäisenä maailmassa toteutettua, niin se takaisi perustulon jokaiselle Suomen kansalaiselle. Negatiivinen verotusmalli on siis todella paljon paljon parempi kuin perustulo. Negatiivisessa verotusmallissa kaikenlaiset tukijaiset jäisivät miltei kokonaan pois ja samalla byrokratian eri portaat vähenisivät vähintään puolella. Tässäkin säästyisi oitis miljardeja. Tämä nykyinen verotus-tukijais-mentaliteetti on kuin veteliläinen sanalasku, eli: "Se joka ottaa ja antaa se katinpaskat kantaa". Eli, ei mitään järkeä ottaa toisella kädellä (vertous) ja antaa toisella (erill. tuet).

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Ihan olivat lähes kaikki hyviä ehdotuksia! Demaritkin voisi tosiaan vaihtaa kokoomuksen tilalle.

28. Sanotaan EU:lle ja eurolle heippa.

Anne Lindell

Just näin Riittä ... eli...

28.Suomi irti EU:sta heti – Suomi itsenäiseksi jälleen Suomi Irti eurosta heti - Oma raha käyttöön Kyllä omalle keskuspankille ja sille rahanluontioikeudet

Toimituksen poiminnat