Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Mega jytky voi sittenkin olla mahdollista

 • Jo on jytky, MEGA-jytky. Ps-puolue ja KD voivat olla yllättäjiä. KUva Anne Lindell
  Jo on jytky, MEGA-jytky. Ps-puolue ja KD voivat olla yllättäjiä. KUva Anne Lindell
 • Tässä Keskustan filmkipeliä: kaksilla rattailla ja sammutetuin lyhdyin
  Tässä Keskustan filmkipeliä: kaksilla rattailla ja sammutetuin lyhdyin
 • No niin, SDP ja Vasemmisto luottavat vanhaan taktiikkaan, kuten aina ennekin on tehty. ...
  No niin, SDP ja Vasemmisto luottavat vanhaan taktiikkaan, kuten aina ennekin on tehty. ...
 • Kokoomuksen ja Rkp:n velikulta-veikkoset. Todella vaarallinen yhdistelmä.
  Kokoomuksen ja Rkp:n velikulta-veikkoset. Todella vaarallinen yhdistelmä.

Persut taitavat olla liiankin vaatimattomia ja tuntuvat tyytyvän pelkästään jytkyjen jytkyyn. Turuilla ja toreilla kuulee selvästi, kuinka kanslaiset ovat todella huolissaan. Vanhat hallituspuolueet ja niitten toilailut ja tihutyöt valtiolemme ja kansakunnallemme on jo nähty.  Muutosta halutaan selvästi,  ja jopa jyrkkää muutosta.

Vanhat totuudet eivät vanhene koskaan, sanovat nyt jo nuoretkin. Länsimainen sivistys, laki ja oikeus ja humanismi on rakennettu kristilliselle perinteelle ja jalustalle. Tämän jalustan murtuminen ei voi johtaa muuhun kuin katastrooffiin. 

Nykymeno hirvittää kansalaisia, ja varsinkin kun tiedetään, että se voi johtaa hyvinkin pian Euroopan Liittovaltioon – Eurostoliittoon.  ... Ja sinnehän me emme mene!

Tätäkään kuvaa en selittele, sillä 1 kuva sanoo enemmän kuin 1000 sanaa.

 

P.S. En kuulu kumpaisenkaan puoleeseen, olen sitouttumaton.   

                    HUOM!

Nuo mut aiemmat “ruuvipenkit” aukeaa täältä  -  kannatta lukaista, ennen kuin menet äänestämään, siin silmäsi aukeavat ... suomut karisevat silmistäsi.

Keskusta: - > http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/192075-quo-vadis-%E2%80%93-keskusta

Sdp & Vasemmisto  - > http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/193222-vaali-ruuvipenkissani-nyt-sdp-vasemmisto

Kokoomus & Rkp - > http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/193443-vaali-ruuvipenkissa-nyt-kokoomus-rkp

 

         O´kay ... hyvä on!

Pyynnöstä laitan sen lyhyen videonpätäkänkin tähän. Löytyy muuten Kokoomuksen ja Rkp:n "ruuvipenkistä". Te ette enää viitsi itse tehdä mitään. Aina pitää kaikki tarjota valmiiksi lautaselta.  Tämä viedo naurattaa minua vieläkin lukuisten katselukertojenkin jälkeen, vaikka oikeastaan pitäsi itkeä. Totta joka sana - valitettavasti. Kannattaa katsoa moneen kertaan.  https://www.youtube.com/watch?v=YWxhi6y45FE

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Anne Lindell

Pyynnöstä, laitan nuo muutkin vaali-"ruuvipenkissäni" olleitten puolueitten "karikatyyrit" mukaan tähän blogikirjoitukseeni (ja lisäsin myös linkit noihin kirjoituksiin - lyhyitä,lukee parissa sekunnissa: rautaa, dynamiittia ). Ja onhan se ihan mukava itsekin nähdä nuo kaikki karikatyyrit yhdessä ja samalla kertaa

Vihreät olen jättänyt kokonaan pois, koska minulla ei ole mitään sanottavaa vihreistä: laimeita, mauttomia, hajuttomia ... eivät näy eivätkä kuulu, ja sitäpaitsi kaikki puolueet ovat nykyään enemmän tai vähemmän vihreitä. Pakko olla, koska äänestäjätkin alkavat olla kaikki vihreitä. Eli, virheät ovat tulleet tiensä päähän.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Näkemyksesi riippuu siitä millä toreilla ja turuilla olet käynyt. Huomenillalla näemme mikä on koko kansan tahto ollut.

Anne Lindell

Juha, ihan siellä missä kaikki liikkuvat: marketeissa, erään huoltoaseman "äijä-parlamentissa!, johon minut aina siellä asioidessani pyydetään mukaan turisemaan kahvikupposen ääreen ... ja aina puhumme politiikkaa.

Uskovat lähtevät nyt sankoin joukoin vaaliuurnille ja äänestävät KD:tä, koska ovat ... hmmm .. uskaltaisko sitä näin sanoa, että kauhuissaan. Ns. "homolain" toteutuminen hirvittää. U.S.A.:sta kuuluu huolestuttavia asioita, missä joissakin osavaltioissa jopa yhteiskuntarauha on häiriintynyt, koska homot ovat alkaneet käydä jukisuudessa hyökkäänvän ja jopa provoisoivan agressiiviseksi puolustaessaan nyt lainmukaisia oikeuksiaan.

Puolustan tässä heti itseäni ja muitakin uskovia. Raamatun mukaan meidän pitää ja tulee rakastaa kaikkia ... myös homoja, ja minulla on sitä paitsi eräs erittäin rakas homo-ystävä. Jeesus vihasi syntiä, mutta rakasti syntisiä. Mutta, kun kyseessä on lasten oikeudet isään ja äitiin (vet. esim.YK:n lastenoikeudet), niin silloin lapsen oikeudet nenee aikuisen itsekkäitten oikeukien edelle .. pitäis aina muutenkin mennä, eikä vain homoloain kohdalla (esim. lasten kuulemisella oikeudessa ja hallinto-oikeudessa huoltajuus- ja LaSu-asioissa).

Kokoomus tulee kokemaan rökäletappion, vaikka ylitöylimielisten "juppinen" keulahahmo ja idoli saakin todella paljon ääniä.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Oletat, että huolestuneet ihmiset haluavat tunkea pään pensaaseen. Mitenkään muuten ei menneisyyteen hinkumista kykene ymmärtämään. Saatat olla oikeassakin, mutta toivottavasti äänestäjät toimivat fiksummin.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Ne "pensaspäät" eivät äänestä...

Anne Lindell

Börje, sinä olet aina kärppnä heittämässä lokaa niskaani, kirjoitinpa sitten asiasta kuin asiasta. No, ei sille mitään voi, sillä kaikkia ei voi miellyttää.

Itseasiassa tässä Suomen sisä- ja ulkopoitiikassa on ollut pitkään tällainen "näillä eväillä mennään"- ajanjakso. Odotetaan, että asiat lutviutuvat itsestään. Vähän niinkun fraktaaleissa, että kaaoksesta matemaattisten lainalaisuuksien mukaan lopulta koituu jonkinlainen järjestys, kuvio, jonka voi hamottaa ja mieltää järkeväksi.

Tätä "kaoksesta-järjestykseen"-ajatusta, jonka "isänä" voidaan eittämättä pitää Steve Hawkinsia, ei voida soveltaa kuitenkaan talouselämään, vaikka jotkut talousasiantuntijat (esim. nobelistit) ovat näin olettaneet, eli, että aina taloudellisen turbulenssin jälkeen tapahtuu automaattinen korjausliike (kuten esim epätahdissa olevat helurin pallot hakeutuvat ajan myötä itse takaisin rytmiin).

Sekä EU:ssa että globaalissa talouspolitiikassa on muuttuvia häiriötekjöitä liian paljon, ja mikä pahinta ne ovat yllättäviä (unpredictable) ... EI ennustettavissa olevia. - Ja näin on asian laita myös pienemmässä mittakaavassa, eli meidän oman maamme sisällä. Meillä korjausliikkeen esteenä on ollut epäsopuinen, kokematon ja saamaton "penska"-hallitus ja saamaton "lapatossu"- eduskunta ja riitainen oppositio. Jos edes oppositio olisi kyennyt yhteistyöhän, niin jopa Vanhasen hallitus olisi ollut lyhytikäinen Kataisen hallituksesta puhumattakaan.

Siksi on äärimmäisen tärkeätä, että emme enää äänestä eduskuntaan helppo-heikkejä, juovuspäissään örveltajiä, turhia julkkiksia, tai sujuvasti ja monella kielellä artikuloivia brysselin kasvatteja - bilgerbergiläisten marionetteja, aivopestyjä EUfoorikkoja.

Nyt on todella isot asiat ja muutokset tulossa. Todella isot. Sanokaa minun sanoneeni, koska näin ei voi enää jatkua. Hallitukseen tarvitaan osaajia ja kokeneita poliitikoita, joilla on koko kansan tuki takanaan, eikä vain oman puolueesa. Hallituksessa eikä etenkään eduskunnassa tule enää harjoittaa "puoluepolitiikaa". Ny on aika tehdä päätöksiä ja ottaa se pää pois pensaasta, ja katsoa eteenpäin ja nimenomaan Suomen ja suomalaisten parasta ajatellen ... eikä EU:n ja alppien euro-rupusakkimaitten koruptuneita virakamiehien ja maailman raharikkaain eliitiin parasta ajatellen.

Siksi uskon persujen MEGA-jytkyyn.

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Kiitän Jumalaa, että persujen tarina on lopussa... 8 % kannatus ja alas mennään. Ilo on suuri, varmasti taivaissa asti, koska Jumala rakastaa totuutta ja persut on kaikkein valheellisin puolue. Toki muissakin on paljon vikaa, en minä sillä.

Kari Savinen

Näin on Anne !
Sinä sen jo sanoit, säästyn vaivalta. Vihreät ovat niitä piilokommareita, jotka alkoivat vihreiksi, kun punapääoma katosi.

No summa summarum. ? Huomenna käydään Suomen kannalta kohtalon vaalit.

Huominen tulos vaikuttaaa koko Suomen suuntaan, ja siihen miten me kansakuntana selviämme. Jospa me jokainen tiedostaisimme tilanteen.

Rukoillaaan Jumalaa, että Hän antaisi meille vielä mahdollisuuden palata Hänen armon alle !

Anne Lindell

Kari, voin vakuuttaa, että nyt Suomen kristikansa rukoilee ... viisaita päättäjiä tällä kertaa.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Järkyttävää on se, että eduskunnassa ei ole ensimmäistäkään todella EU-kriittistä puoluetta, kun Persutkin siitä lipevät, eikä heitä tolkun ihminen voisi muutenkaan äänestää. Siinä mielessä on järkyttävää että luultavasti Persuja äänestää myös jonkin verran järkiporukkaa, joiden ääni näin menee enemmän hukkaan kuin äänestämättä jättämällä.

Ainoastaan eduskunnan ulkopuolisissa on tervettä järkeä suhteessa euroon ja EU:iin. Kannattaisiko harkita – jos näet on tolkullinen äänestäjä...?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Tuo on kansanvallan halveksuntaa. Eduskunnasssa on niitä voimia, joita kansa sinne on halunnut äänestää. Jos itse kuulut marginaaliin ajatuksinesi, niin se ei ole kansan, vaan sinun ongelmassi.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

En todellakaan usko että ajatus siitä, että EU ei ole lainkaan sitä, mitä luvattiin, olisi lainkaan marginaalista...

Mieluummin kutsuisin eduskuntapuolueiden toimintaa kansanvallan halveksinnaksi.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #8

Huomenna nähdään kuinka monta prosenttia IPU saa äänistä. Se on kansanvaltaa!

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #9

Niin, Jukka ... ihan unohdin tässä kaiken kiireen keskellä IPU:n ja Muutos 2011. Muutos menettää paikkansa ja IPU saa sen. IPU voi todella yllättää. IPU:sa minulla on oma suosikkini Timo Isosaari. Olen pitkään seurannut Timon kirjoituksia täällä Usarin blogistaniassa, ja olen pannut merkille, että ajatusmaailmamme ja arvomme ovat yhteneväiset. Vähän epäilen IPU:n pj:n Antti Pesosen läpimenemistä, sillä IPU on yrittänyt n. 20 v. eduskuntaan, joten jotain on ollut IPU:ssa pielessä. Ehkä nyt ipulaiset itsekin huomaavat, että mikä. Jos Timo Isosaari menee läpi, niin ennustan, että hän on seur. IPU:n pj.

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #8

Vast. komm. nr. 8. ... Täysin samaa mieltä Markin kanssa.

Toimituksen poiminnat