Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Vaali-ruuvipenkissäni nyt Sdp & Vasemmisto

  • Spd:n ja Vasemmiston filunkipeliä. Vaalirahamätäpaise puhkaistava. Kuva: Anne Lindell
    Spd:n ja Vasemmiston filunkipeliä. Vaalirahamätäpaise puhkaistava. Kuva: Anne Lindell

”O tempora, o mores!”  ( lat. = “Oi aikoja, oi tapoja!”)  ... näin tekee mieli huudahtaa jälleen kerran näittenkin vaalien alla, kun ihmettelee, miten samaa ja täysin käsittämätöntä Sdp:n ja Vasemmiston vaalirahakäytäntöä Suomessa harrastetaan ja täysin häpeilemättä - ja vieläpä vuosikymmenistä toiseen.  Ja kritisoijille vain sanotaan olkaa kohottaen, että: ”Näinhän on aina ennenkin tehty”. Tai että: ”Tämä on maan tapa.”

Miettikää kansalaiset, kenenkä rahoista on kyse? Kyse on sellaistenkin AY-liikkeitten jäsenmaksuista, jotka ovat tavallaan meiltä kaikilta kansalaisilta pois, koska ne ovat verotuksessa vähennyskelpoisia.  Ja tasatarkkaan varmaa on, etteivät kaikki Sdp:lle ja Vasemmistolle näin vaalitukea pakosta antaneet AY-liikkeitten jäsenet äänestä edes Sdp:tä tai Vasemmistoa.

Kysnkin nyt: kuinka kauan te siellä AY-liikkeitten jäsenmaksuja maksavien riveissä oikein aiotte sietää ja sallia tällaista ... siis TE duunarit? Sananlasku sanoo, että sitä saa mitä tilaa, mutta minä sanon teille, että sitä te saatte mitä sallitte. ... TE sallitte tämän.

Pankaa jo ihmeessä hanttiin ... duunarit!

 

Suomalaisen duunarin ja työn puolustaja työllistää itse Virolaisia.  

Iteseään työväenpuolueena mainostava SDP:n on mokannut pahasti: SDp:n vaalimateriaali on tilattu ja painettu Virossa.  Perinteisesti suomalaisia duunareita puolustanut SDP lupailee eduskuntavaalikampanjassaan jopa 100 000 uutta työpaikkaa Suomeen, mutta puolue on itse työllistänyt kampanjamateriaaleja hankkiessaan halvemman työvoiman Viroa.

 

Eikä tässä vielä kaikki : Sdp:llä ilmeisestii ”trollitehdas”

Puolueiden puheenjohtajien televisiotentit ovat näissä vaaleissa tärkeässä asemassa, ja se on tiedetään varsin hyvin puolueissakin. Nykytrendin mukaisesti myös katsojat pääsevät kommentoimaan tenttejä Twitter-viesteillä, joista osa päätyy tv-ruudun reunaan.

SDP:n puolue on koonnut pitkän listan valmiita twiitti-viestejä, jotka on lähetetty keskiviikkona sosiaalisessa mediassa aktiivisille demareille. SDP:n puoluetoimistosta lähteneessä sähköpostissa kannustetaan käyttämään puoluetta kehuvia, ja jo valmiiksi kirjoitettuja Twitter-viestejä erityisesti television vaalitenttien aikaan.

Idean tällaisen toimintaan  Sdp on voinut saada vain Venäjältä, jossa tällainen ”some-trollailu” on ollu viimevuosien aikana todella  laajamittaista.

Eli – ”summa summarium”  - kandi vähän Sdp:n ja Vasemmiston vannoutuneitten kannattajien miettiä, että kannattaiskos´ sitä sittenkin vaihtaa puoluekantaa ...  vielä ehtii  ... vielä on muutama päivä vaalehin.

-----------------------

 

P.S. Huomenna joutuu ”vaali-ruuvipenkkiini” Kokoomus ja Rkp --- ja, miksi näin yhdessä ? No, se selviää sitten  huomenna. . ...Joten, vaviskaa jo valmiksi Kokoomus ja Rkp! ... Hmmm .. aihepiiri on todella herkullinen ja materiaalia on ihan liiaksikin asti..

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Anne Lindell

Aika jänskää tuo Sdp:n twiitti-trollailu: Lehdistön käsiinsä saamassa sähköpostiviestissä oli kaikkiaan 39 Sdp:tä ja eritoten puheejohtaja Rinnettä kehuvaa ja ylistävää valmista twiittiä.

Mitä tästä tulee teille mieleen?... Minulle ainakin tuli aivan ensimmäiseksi mieleen Pohjois-Korea ja Kim Jong Ung.

Eli, kuvittellaanko Sdp:n puoluetoimistossa, että duunarit eivät osaa itse ajatella? Vastaus on: Kyllä.

Toinen kysymys: Mitä ihmettä te duunarit oikein ajattelette, jos ja kun te edelleenkin äänestäätte Sdp:tä? Vai ollaanko siellä Sdp:n puolueen johdossa oikeassa, eli, että te ette ajattele...No, se nähädään vaalien jälkeen.

Toimituksen poiminnat