Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

“Veni vidi vici!” – Tulin, näin ja voitin, Timo Soini!

  • Onko Ps-puolue kuin tarunhohtoinen Fenix.lintu? Kuva: Anne Lindell
    Onko Ps-puolue kuin tarunhohtoinen Fenix.lintu? Kuva: Anne Lindell
  • On koulu-, työpaikka-, netti- ja TV-kiusaamista. Eli "persut" - Saatte sitä mitä sallitte. kuva: Anne Lindell
    On koulu-, työpaikka-, netti- ja TV-kiusaamista. Eli "persut" - Saatte sitä mitä sallitte. kuva: Anne Lindell
  • "Mega-jytkyä" pukkaa. Kuva: Anne Lindell
    "Mega-jytkyä" pukkaa. Kuva: Anne Lindell

Timo Soini povaa tupla-jytkyä Ps-puolueelle, mutta sanon Soinille vain sen (taas oma sananlaskuni), että: ”Vaatimattomuus kaunistaa, mutta turha vaatimattomuus ei kaunista ketään”. Jolleivät persut itse usko itseensä, niin ei heihin usko kukaan muukaan. Tässä kuvassa on PS-puolueen ydin, "villakoiran ydin". Tapani mukaan sanon sanomani kuvalla, ja nyt tällä kertaa sybolisesti tarujen "Fenix"-linnulla, joka nousee tuhkasta. En selittele kuvaa tälläkään kertaa. Ajatelkaa itse.

 

Suomen hyvinvoinnin perusta rikki - hajalla- sönder - kaputt

Kansalla ei ole muissa valtapuolueissa enää toivoa. Oltuaan liian kauna vallankahvassa, he ovat kuin papukaijoja, jotka toistavat toinen toisiaan ja myös toistensa virheitä, joilloin virheet alkavat mudostua ikäänkuin totuudeksi. Tai oikeammin he tottelevat rahamaailman valtaeliitin käskyjä - aivopestyjä eufoorikkoja.

Kansalla on olo kuin viimeisiään vetävällä monisairaspotilaalla: toinen jalka haudassa ja toinen banaanin kuoren päällä – ei tulevaisuutta eikä turvaa missään.

 

Sitoutumattomana voin suitsia kaikkia puolueita

Itse EN kuulu PS-puolueeseen, enkä sitä paitsi muihinkaan puolueisiin, ja siksi voin sitoutumattomana  puolueettomasti sanoa, että:  ”Jo riittää tämä jatkuva persujen mollaaminen ja haukkuminen!” Viimeksi se nähtiin Ps-puolueen puheenjohtajan vaalitentissä, eli, kuinka Soinille ei annettu edes puheenvuoroa, vaikka häntä piti haastatella. Melkein välittömästi, kun Soini avasi suunsa vastatakseen, niin toimittaja puhui päälle ja alkoi tivata: ... "Miksi et vastaa kysymykseen ", johon Soini, että,  "No, kun et anna minun vastata",. Ja tämä tilanne toistui tavantakaa. Jos minä olisin ollut Soini, niin olisin marssinut Olli Rehnin tavoin ulos (Rehn kyllä käyttäytyi pikkumaisesti suurellisessa ulosmarssissaan, koska ei saanut istumapaikkaa pj:en pöydästä). Soinina olisin sanonut toimittajille, että: ”Nyt riittää tämä pelleily mulle ...  ja muuten taitaa riittää myös kansallekin”. ...Minulle ainakin riitti; tuli ahdistava ja huono olo tuollaista katsellessa,

 

TV-toimittajien käytös on olly todella ala-arvoista ...

... törkeätä suorastaan. Pitääkö meidän verorahoillamme maksaa tällaisesta? Aion tehdä  tällaisesta TV-toimittajien täysin ala-arvoisesta ja röyhkeästä käytöksestä kirjallisen valituksen manantaina (13.4.) k.o. ohjelman ohjelmapäällikölle. Viimeksi valitin Susanne Päivärinnasta, ja kuinka ollakaan, kyseessä oli myös Soinin ja Kankaannimen haastattelu, ja Soini vastasi tavantakaa silloinkin samaan kysymykseen ja samalla lailla: ”Sinä et anna vastata”.

TV-toimittajilla ei ollut näissä vaaliohjelmissa minkäänlaisia käytöstapoja, vaan he luulevat olevansa puolijumalia, joilla on lupa käyttäytyä kameran edessä siten, kuin heille korvanappiin huudellaan. Juuri tästä syystä minun sappeni alkoi kiehua myös edellisissä EU-vaalitenteissä, ja siksi sympatiani sai myös silloin PS-puolue ja eritoten Soini – kuten sai nytkin.

Näin ei ole kohdeltu muita puolueitten puheenjophtajia. Keskustan pj. Sipilä ei vastannut kuin ympäripyöreitä latteuksia ja kierteli kaarteli kysymyksiä kuin kissa kuumaa puuroa, ja mitä teki toimittajat ... päästivät Sipilän pälkähästä.  Ja kansa jäi ihmettelemään, että tässäkö tämä nyt sitten oli? (Lue ed. kirjoitukseni:  Quo vadis – Keskusta? ”Minne menet – Keskusta?” Eli Veteliks´: Mihinkä tet´ meettä  - keput? http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/192075-quo-vadis-%E2%80%93-keskusta )

 

Kansan äänestämiskäyttäytymista ohjataan

Tässä nähdään taas täysin selkeästi, mitä puoluetta Yle ja sen johto ajaa väkisin pääministeripuolueeksi kuin käärmettä pyssynpiippuun. Viime kerralla se oli Kokoomus ...  nyt Keskusta.

Kansalaiset, älkää antako enää valtamedian kusta teitä linssiin! Gallupit ja TV:n vaalitentit ovat tarkoituksenhaluisia. Teidän vaalikäyttäytymistänne ohjaillaan niillä..

 

P.S. Tätä kuvaa saatte muuten käyttää ja jakaa vapaasti (myös Ps-puoluetoimisto ja kansanedustajaehdokkaat), kunhan ette poista nimeäni vas. alakulmasta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Anne Lindell

Ja sitä paitsi Soini lateli k.o. pj-tentissä totuuksia, joita ei voi kiistää.

Kukaan ei enää rakenna, vaikka korot ovat todella alhaiset, tai osta autoa, kesämökkiä, venettä. Maaseudut tyhjenevät. Talot ja tilat autioituvat. Miljoonilla EU-kuntoon saadut maito- ja karjatilat menevät konkurssiin. Metsänomistajat eivät myy puuta ja pellot pannan pakettiin, ja jopa kanalat sijoitetaan muualle (esim Viroon). Yritykset eivät investoi, ja jos investoivat, niin investoivat ulkomaille.

Ei edes valtion omistajaohjauksessa olevat suuryhtiöt usko Suomeen, vaan sijoittavat ”laillisesti” eläketuottojamme veroparatiiseihin oman verottajamme ulottumattomuuksiin. Eli, valtio suojelee varoja itseltään. Eli, mitä isot edellä sitä pienet perässä. Ihan turha syyttää muita veronkierrosta, koska valtio itse näyttää esimerkkiä. Ja sitten ihmetellään huuli pyöreänä, että miksei kotimaahan investoida. Ei investoida, koska pelätään tehdä velkaa, vaikka pankit miltei tyrkyttävät lainaa ja antavat jopa lyhennysvapaata moneksi vuodeksi. Ei yritykset eivätkä kansa luota EKP:hen eli Mario Draghiin (illuminatin kärtyriin) eikä edes omaan eduskuntaan (joittenka pitäsi pitää kynsin ja hampain kansalaisten puolta) - hallituksesta puhumattakaan.

Kansa aavistaa, että jotain suurenluokan filunkipeliä on nyt menossa sekä EU:ssa että USA:ssa, ja Venäjä täysin arvaamattomana siinä rinnalla ... ehkä maailman syntyhistorian suurin pyramidihuijaus. ... Ainoastaan Soini uskaltaa varoittaa ja puhua näistä mega-ongelmista avoimesti.

Ei tule olemaan helppoa uudella hallituksella ... ei todellakaan. Joten äänestäkää hyvat ihmiset viisaasti, tai olemme tuhon muutoion omia. Meiltä loppuu aika.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Heh, tuskin Soini nyt hirvittävästi itsensä kaunistamiseen meinaa satsata.

Kaveri painaa täysillä ja kuulijat tykkäävät. Jos Soini ymmärtäisi terävöittää ulkoturvallisuusasioissa puolueen kantaa, persut vetäisivät lisäääniä sieltä sun täältä. Kepu on ketku ja ajaa Venäjän asiaa.

Anne Lindell

Vaaleissa ei enää puhuta tästä aiheesta lainkaan ... vaiettu tabu. Päättäjät ovat sitä mieltä että, kun tästä ongelmasta ei puhuta, niin tätä ongelmaa ei ole enää olemassakaan.

Eli kyse on eurosta.

Niin kauan kuin olemme mukana eurossa, on turha haaveillakaan elvytyksestä, kasvusta, ja niin kauan kuin olemme EU:n "lypsylehmiä", eli väkilukuunsa verrattuna suurin nettomaksaja, on meidän turha haaveillakaan paluusta takaisin hyvinvointivaltioksi. Kaikki tietävät, myös poliitikot, että emme ole ansainneet 3:n A:n luottoluokitusta. Saimme sen, jotta emme lopettaisi EU:n ripulimaitten tukemista ja takaamista, ja että emme edes ajattelisi irtaantumista eurosta ja etenkään EU:sta. EKP-luo tyhjästä vastikkeetonta rahaa, ja me lainaamme sitä itellemme ja takaamme muita: tämä on nykyajan rahasampo. Rikkaat rikastuu ja lainaajat joutuvat velkavankeuteen ... orjiksi. Ilman meidän hölmönluottavaisia päättäjiämme ei tällainen pyramidihujaus onnistuisi, vaan EU:n korttialo romahtaisi alta aikayksikön. Se tulee romahtamaan, mutta sitä ennen rahamaailman eliitti on kerennyt keräämään tähtietieteellisen suuren varaallisuuden ja omistaa koko maailman. Eli NWO on syntyntyt. Tämä on raaka totuus.

Me tarvitsemme ehdottomasti ja hyvin nopeasti ikioman valuutan ja keskuspankin. Vasta sitten olemme vapaita orjuuresta.

Tästä kirjoitti myös Jari Hurri Talousanomissa: http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2015/04/12/k... Pari pomintaa tekstistä: ...” "Jaa" eurolle mutta "Ei" liittovaltiolle on pitkän päälle mahdoton epäyhtälö ja itsepetosta.” ... Mutta jos taas liittovaltio ei käy, pitäisi saman tien löytyä kanttia etsiä vaihtoehtoja myös eurolle. Mutta niin kauan kuin pääpuolueet ja niiden ehdokkaat eivät halua vaivata äänestävää yleisöä tällaisilla kysymyksillä, on äänestäjän ehkä viisainta varautua talouden pysyvään epävakauteen – ja "eurokraattien vallankaappauksen" hiljaiseen jatkumiseen. ... Ja jatkaa kyykkyharjoituksia.” …..

Kari Savinen

Hyvä kirjoitus Anne !

Katsoin myös perjantai-illan puheenjohtajatentin ja olihan se juuri niin kuin kirjoitit.
Näiden arvon toimittajien ilmeetkin oli kuin heidän edessään olisi teurastettava ja he olisivat lahtareita. Anteeksi vertaus, mutta en löytänyt sopivampaa.

Katsoin kaikki muutkin tentit ja muita puheenjohtajia kohdeltiin sentään ihmisinä.

Hyvin Soini selviytyi tuosta tentista, eikä edes hiki tullut otsalle.

En myöskään kuulu mihinkään puolueeseen, ja voin myös "pöllyyttää" jokaista puoluetta ja heidän johtajiaan.

Tämän hetkisistä puolueiden asialinjoista ei ole paljoa kerrottavaa, kuin se, että suomeen pitää saada työpaikkoja, kumma kyllä olen huomannut saman jo valovuosi sitten.

Kyllä perussuomalaisilla ja itsenäisyyspuolueellä on sentään jokin selvä linja.
Muut eivät uskalla tuoda mitään konkreettista esiin, joten ovat haaleita, eikä sellaisia voi äänestää

Arvostelua ei pitäisi poliitikoiden pelätä, sanotaanhan sanassakin, että mikäli jollain on esittää profetia, niin muut arvostelkoot !

Anne Lindell

Kari, muistaakseni kevättalvella 2013 otin yhteyttä kaikkiin pienpuolueisiin: puheenjohtajiin ja puoluesihteereihin, (jos heillä sellainen nyt sattui olemaan) ja avasin keskustelun sirpalepuolueitten yhdistymisestä vaikka yhdeksi uudeksi puolueeksi tai fuusioitumisesta Ps-puolueeseen, koska aatteiltaan ne olivat ja ovat edelleenkin kaikki identtisiä. Kaikista muista vastattiin ja oltiin innostuneita paitsei ei IPU:sta. Antti Pesonen ei vastannut yhteydenottoihini.

Niin kauan meni hyvin, kun tulimme siihen kohtaan, että mihinkä puolueeseen muut fuusioituisivat. Yhdessäkään pienpuolueessa ei ymmärretty, että kyseessä ei ole yhdestäkään nykyisistä pienpuolueista, johon muut pienpuolueet fuusoituisivat (liittyisivät), vaan kokonaan uudesta suur-puolueesta, johon kaikki samaa aateryhmää edustavat pienpuolueet liittyisivät.

Tyrmistys ja kauhistis! ... Eihän se semmoinen nyt käy, sanoivat kukin puolue kerrallaan. Tietenkin pidämme ideaa vallan loistavana, mutta ilman muuta MEIDÄN puolueeseen liittyvät muut puolueet - sehän on nyt selvä, ja että MEIDÄN puheenjohtajasta tulee nyt näitten muittenkin puheenjohtaja.

(Aaargghhh!!! ... Anna mun kestää?) ... Yritin sanoa mahdollisimman rauhallisesti, että näin ajattelvat kaikki muutkin, mutta eiväthän kaikki voi olla kukkoina samalla tunkiolla, ja että, mitä järkeä on lukuisilla samaa aateryhmää edustavilla pienpuolueilla, koska näin heidän äänensä menee harakoille, eivätkä he saa kuuna päivänä yhtään ainutta kansanedustajaa ... Esim. IPU on yrittänyt tätä yli 20 vuotta. Eikö tämä jo osoita selkeästi, että jossain on jotain pahasti vialla?

Mutta ei, ei mikään ei auttanut. Kun pipon alla ei raksuta, niin pipon alla ei raksuta. Järkeä ei voi takomalla saada päähän.

Lanseerasin silloin uuden sananlaskunkin markkinoille: "Etiäpäin sano pässi ko seinää puski".

Kari Savinen

Huvittavaahan tämä on, mutta täyttä totta.. Tuosta pässi jutusta on toinenkin sanonta, jota itse usein käytän kun huomaan jonkin työn menneen hukkaan "oli turhaa kuin pässin työ lampaantapon edellä"

Tässäkin voisi ajatella samaa, että turhaa on näiden kaikkien yrittää ponnistella, kun lopputuloksen jo tietää.

tämä maailma on sellainen kun ovat ihmiset, eli eripuraisia, kukin kuvittelee olevansa oikeassa, eikä huomaa että naapuri ajaa samaa asiaa, mutta on eri puolueessa, eikä sitä voi periaatteessa hyväksyä.

On tämä kyllä haasteellista ! Tuo pässin seinään puskemisen takana tätyy olla jotain mitä tavallinen tallaaja ei hoksaa !

Anne Lindell

Juuri näin Kari, ladynä en taida kehdata käyttää tuota sinun mainitsemaasi sananlaskua, vaikka kovin "osuva" sekin on.

Toimi Kankaanniemi pudotti pommin!!! Tämän aamuinen Kankaanniemen kirjoitus on rautaa ... ei vaan dynamiittia. Kansa tajuaa tämän ja päättäjätkin, mutta päättäjät puhuvat toista kuin mitä ajattelevat. Lukekaa ihmeessä tämä Kankaanneimen kirjoitus [ http://toimikankaanniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/... ] , niin sitten ymmärrätte paremmin tämän minunkin kirjoitukseni.

Tästä syystä uskallan väittää, että ”persuille” tulee MEGA-jytky. Kankankaanniemi tulee olemaan Keski-Suomen ääniharava.

Toimituksen poiminnat