Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Gallupit ovat lumetta – meille valehdellaan systemaattisesti

  • Mario Daghi: " Sikarikkaille ... ökyrikkaille" ... jne. Kuva: Anne Lindell
    Mario Daghi: " Sikarikkaille ... ökyrikkaille" ... jne. Kuva: Anne Lindell

Ja minä ymmärrän sen ... täysin. Tässä tilanteessa kansalle valehtelminen on jopa ymmärrettävää. Viisashan tekee näin. Kataisen ja Stubbin hallitukset ovat olleet katastrooffeja alusta alkaen, mutta kun tähän valehteluun eli tosiasioitten salaamisen linjalle on lähdetty, niin ei voi muuta toivoa kuin, että tämä Stubbin pätkähallitus ei toteuttaisi yhtään lupaustaan ”uudistuksista” (suomeksi ”kurjistamisista”). Näin vältytään ennemmiltä tuhoilta.. Ja toivoa vain voi, että uusi hallitus on pätevä, ja että todelliset osaajat astuvat nyt kehiin, sillä todella vaikea ajat ovat Suomelle ja sitä myöten myös koko EU:lle ja etenkin eurolle tulossa. Eli, ei enää ”ministeri-harjoittelijoita” hallitukseen. Kisällien aika on ohi! Mestarit kehiin!

 

Poliittisten pelien pelaamsen aika on ohi

Kansan etu on pantava poliittisen menestymisen edelle, sillä taloudellinen katastrooffi uhkaa meitä. Kun setelirahoituksen keinot eivät enää tehoa, euro romahtaa ja sitä myöten EU (ja Suomi, jos vielä silloinkin roikumme mukana). Tätä tosiasiaa ei enää yksikään taloustieteen asiantuntija missään päin maailmaa kiellä. Meidän tulee muistaa, että vaikka EKP:llä on rajaton oikeus luoda tyhjästä uutta rahaa (vituaalieuroja, ostamalla velkakirjoja), niin euron arvoon valuuttamarkkinoilla se ei voi kuitenkaan vaikuttaa. Aikaisemmin rahan arvoon vaikuttivat monet konkreettisemmat tekijät, mutta jo U.S.A.:n . presidentin Ronald Reaganin ajoista alkaen, eli kun US-dollarin kultavarantojen pakosta luovuttiin, on rahan arvo perustunut muuallakin maailmassa lähinnä vain luottamukseen eli pelkkiin mielikuviin. Tässä valossa teidänkin tulee tarkastella EU-lobbareitten mielipidemanipulointeja.

Edellä mainituista syistä minä en usko pätkääkään valtamedian mielipidetutkimuksiin. Minun omat katu-, kahvipöytä- ja kauppakeskus-käytävähaastatteluni näyttävät aivan toisenlaisia arvioita kansan mielipiteistä EU:sta, eurosta ja Suomen kohtalosta. Ja se skenaario, hyvät ihmiset, ei ole kaunis.

EU:ta ja euroa syytetään kansan keskuudessa Suomen kurjasta tilasta, ja meiltä lähtee takuuvarmasti seuraava valtiovarainministeri Kreikan tavoin hattu kourassa kerjäämään armoa veloillemme. Olemme jo kansallisen konkurssin esikartanossa, ja valtiovalta kusee meitä silmään väittämällä toista. Miksi? Koska pelaamme pokeeria tai jääkiekkotermillä ”pitkää kiekkoa” eli aikaa, jotta luottolukituksemme ei putoaisi. Ja miksi pelaamme tätä pokeria? Siksi, koska emme muuta voi. Sillä olemme EU- ja eurosuossa kainaloitamme myöten. Vain hullu kertoo tässä tilanteessa totuuden edes maamme sisällä saatikka sitten ulkopuolella.

 

Eli, minä olen hullu.

Nyt toistuu 90-luvun alun laman historian kuvio, jolloin valtiovarainministeri  Iiro Viinanen joutui kiertelemään nöyränä poikana maailmalla anomassa Suomelle lisää lainarahaa. Suomi piti saada täysin konkurssikypsänä väkisin eurokuntoon. Kansa joutui maksumieheksi, ja tätä laskua maksavat eräät vieläkin kuolemaansa saakka velkavankeudessa, kun taas rötösherrat (& suuryritykset) piilottivat ja piilottavat edelleenkin varansa veroparatiiseihin sen sijaan, että investoisivat kotimaahan ja näin lisäisivät kasvua ja etenkin vientiä ... ja mikä on törkeintä, oikein super-hyper-törkeätä, että valtio itse on enemmistöosakkuuksillaan mukana tässä rötöstelyssä esim. Eläke Warmassa enemmistöosakkaana yms.

Eli, kysyn, mitä Suomen kaltainen valtio tekee valtion omistajaohjausministerillä/-ministeriöllä? Vastaus: kyllä se jotain tekee ... rötöstelee.

 

Vetoomus puolueitten johdolle

Eli, ei meidän valtiovalta ole yhtään Kreikan valtiovaltaa puhtoisempi. Laittomasti mentiin EU:hun ja euron ja laittomasti mentiin tukemaan EU:n rupusakkimaita täysin EU:n omien lakien ja säädösten vastaisesti. ... ja sama homma jatkuu, ja sehän tässä onkin surullisinta, että se jatkuu.  ... Jatkuu, koska me sen sallimme.

Tämän vuoksi pyydän … tai en pyydä vaan anon, että puolueitten johdossa mietittäisiin, millaisia kansanedustajaehdokkaita asetetaan nyt puolueessanne ehdolle: Isänmaanmyyjiä vaiko isänmaanpelastajia? Ehdokasasettelu on nyt todellakin äärimmäisen tärkeätä. Turhille julkkiksille ja pelkästään ääntenkalastajille ei tulisi antaa lainkaan sijaa. Siihen meillä ei ole varaa, vaan kriteerit pitäisi asettaa ehdokkaille sen mukaan, mikä on nyt maamme tilanne, ja miten he voivat kyvyillään antaa panoksen isänmaalle, jotta Suomi-laivan kurssi saadaan ohjattua pois karikolta. Rohkeita, äärimmäisen rehellisiä ja eritoten viisaista päättäjiä haetaan näissä eduskuntavaaleissa.

 

Vaalikysymyksissä ei harmaata aluetta

Puolueitten on valittava kantansa tärkeimpiin vaalikysymyksiin, jotka nyt eivät enää ole vain sisäpoliittisia, vaan  koskevat myös EU:ta, euroa, Natoa, Venäjä-pakotteita, terroristiongelmaa jne. Puolueen ja ehdokkaitten kanta näihin polttaviin kysymyksiin on kaikissa puolueissa ilmoitettava selkeästi ja ilman, että spekuloidaan Sipilän tavoin sinne sun tänne -  juuta ja jaata,  eli, on vastattava ilman minkäänlaista venkuilua. Kansa vaatii nyt selkeitä vastauksia. Esimerkiksi Keskustan ”kaksilla rattailla ajaminen” koituu näissä vaalissa viimeistään Keskustan tuhoksi valtamedian ylitsevuotavista hehkutteluista  huolimatta. Sanon vielä eri puolueille ... ja eritoten Keskustalle: noissa edellä mainitsemissani vaalikysymyksissä harmaata, neutraalia aluetta ei ole olemassakaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Veijo Ylä-notko

YLE jatkaa vaalityötään tänään MOTssa.

Anne Lindell

Jahas ... eli taas täytyy kestää tätä Suomen Pravdan YLEnantoa. Katsokaa hyvät ihmiset nyt tästä lähin hieman krittisemmin mitä teille mediassa syötetään, sillä kaikki ei ole totta mitä ruudusta näkyy ja kuuluu.

Anne Lindell

Megaluokan rahanpesua, jossa Suomi on mukana. ... Jep, näin se menee.

Matalat korot ovat kuin lukinverkko ... ansa, jonka keskellä kuni ristilukki konsanaan odottaa illuminatin kätyri Mario Draghi tyhmiä ja höynäytettyjä uherejaan. Ihmiskunnnan suurin pyramidipelin on alkanut.

Setelipainatuksella, virtuaalirahalla voi EKP luoda mielinmäärin ja ilman mitään kontrollia tai edes poliittista kontrollia uutta rahaa. Matalilla koroilla houkutellaan valtioita velkanatumaan ja lainaamaan tähtitieteellisiä summia. Eikä vain itselleen, mutta myös takamaan muitten valtiotiten lainoja ja jopa antammaan suoraan EU:n jäsenmaksujen kautta tukjaisia muille jäsenvaltioille (lue pankeille ja sitä kautta rahamaailman valtaeliitille ... illuminatille).

Tämä on megaluokan rahanpesua. ... Jep ... ja me sallimme sen poliittisille päättäjille annetulla mandaatilla.

Toimituksen poiminnat