Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Kun EU:n muurit murtuu: Euron arkkitehti Issing on tunnustanut ...

 • Tuhon ennusmerkkejä: Kun EU:n muurit murtuu. Kun mahdoton todetaan mahdottomaksi. Historia toistaa itseään. Kuva: Anne Lindell
  Tuhon ennusmerkkejä: Kun EU:n muurit murtuu. Kun mahdoton todetaan mahdottomaksi. Historia toistaa itseään. Kuva: Anne Lindell
 • Tuhon ennusmerkkejä: Ihmiset odottavat, jonottavat ... ruokaa, paremepaa tulevaisuutta. Kuva: Anne Lindell
  Tuhon ennusmerkkejä: Ihmiset odottavat, jonottavat ... ruokaa, paremepaa tulevaisuutta. Kuva: Anne Lindell
 • Tuhon ennusmerkkejä: Kun isö-äidit ovat ainoita, jotka jaksavat, kun muut ovat antaneet periksi. Kuva: Anne Lindell
  Tuhon ennusmerkkejä: Kun isö-äidit ovat ainoita, jotka jaksavat, kun muut ovat antaneet periksi. Kuva: Anne Lindell
 • Tuho on ovella, kun kaikki murtuu, kun valheet paljastuvat ja kun naamiot riisutaan. Kuva: Anne Lindell
  Tuho on ovella, kun kaikki murtuu, kun valheet paljastuvat ja kun naamiot riisutaan. Kuva: Anne Lindell

....ja katuu syvästi: ”EU:ta ja euroa ei pelasta enää mikään.  Euro oli vikatikki alusta alkaen”, tunnusti yksi euron alkupeäisistä arkkitehdeista Otman Issing äskettäin Reutersin haastattelussa,  ja hän suree rahaliiton nykyistä tilaa. ”EU on se­kai­sin. Pro­tes­ti­puo­lueet nos­ta­vat pää­tään ym­pä­ri Eu­roop­paa. Eu­ro­mai­ta vai­vaa todella kor­kea työt­tö­myys ja heik­ko kas­vu. Kai­ken tä­män li­säk­si EKP on va­lu­nut yhä kauem­mas al­ku­pe­räi­ses­tä roo­lis­taan ja on jo vaa­ral­li­sen lä­hel­lä man­daat­tin­sa rik­ko­mis­ta”, Is­sing sa­noo ja ker­toi, että, ” eurossa oli ky­sees­sä  ko­kei­lu, jon­ka tiedettiin tosin vaativan onnistukseen ko­vaa työ­tä. EU:n ny­ky­ti­la on mi­nul­le hy­vin suu­ri pet­ty­mys. En odot­ta­nut mei­dän tör­mää­vän näin pe­rus­ta­van­laa­tui­siin eri­mie­li­syyk­siin ja on­gel­miin. En voi­nut ku­vi­tel­la eu­ron ha­jot­ta­van mai­den vä­li­siä suh­tei­ta sen si­jaan, et­tä se lä­hen­täi­si nii­tä."  ... Eli suomeksi: Pieleen meni.

Eittämättä tulee mieleen se, mitä tapahtui 80-luvun lopussa ja 90-luvun alussa Itä-Euroopassa, kun kommunismi romahti. Viereisissä kuvissa on kuvakaappauksia kameralla  äskettäin esitetystä Tv-dokumentista ”Kun muurit murtui”, ja joista voi hereillä oleva nähdä, mitä vastaavaa on jo tapahtunut EU:ssa ja  profeetiaanisesti voi nähdä, mitä tulee EU:ssa tapahtumaan.

Unkarin silloinen pääministeri Miklos Nemeth sanoi, että: ”Valtion päämiehet ja muut valtioliset johtajat eivät koskaan ole ajatelleen kansan parasta ... ei koskaan ... ei missään maailman kolkassa. ” ( Dokumentti oli todella hyvä, katso tästä: http://areena.yle.fi/tv/2166599 ).

 

O sancta simplicitas - voi pyhä yksinkertaisuus näitä meidän päättäjiä!

En mitenkään ymmärrä tätä jopa maamme ministeritason "korkeampaa" matematiikkaa. Kysykää vaikka ex-päättäjiltämme Vanhaselta, Lipposelta ja Kataiselta  tai nykyisiltä esim. Stubbilta, Rinteeltä ja Urpilaiselta, että miten ihmeessä velatkin muuttuvat saataviksi, kun kirstu on tyhjä, eli ”tyhjästä on paha nyhjästä”, tai miten sillä voi tienata, kun sinulle velkaa oleva taho jättää tahallaan velat maksamatta tai korkeintaan maksaa vain osan. Minä en ymmärrä tätä laskutapaa lainkaan - eikä kansakaan ymmärrä.

Kreikan uuden hallituspuolueen Syrizan tavoitteena on vapautua veloista, joita EU maat Kreikalle antoivat. Silloin lainaajat ja takaajat kärsivät tappiot. Suomen osuus lainoista ja takauksista on 7 miljardia. Eikö niin? Näinhän se menee? Maksamme lopulta tavalla tai toisella kreikkalaisten törsäilyt. (”Manulle ei ole olemassakaan  ilmaista illallista”)

Näyttää vahvasti siltä, että Kreikka lähtee eurosta ja ajatuu kansalliseen konkurssiin, siis ei itse hae konkurssia, vaan ajautuu konkurssiin, jolloin ”takuutuksemme” muuttuvat vessapapereiksi. Ja vaíkka näin ei kävisikään, niin Kreikka ei silti maksa velkojaan ... se on jämtti – se ei voi – ei millään matematiikalla ... mutta takaajina me maksamme. Takaaja näetsen maksaa aina ... aina . ”Takuutuksista” ei tässäkään tapauksessa olisi meille mitään hyötyä ... Jutta ”feikkiallekirjoitti”, ei vain omaa kirjettään vaan todellakin vessapaperia.

 

Sematiikkaa – sanakikkailua kansan syvien rivien  hämäämiseksi

Eurofantit” tulevat ja kaappaavat vallan, sanokaa minun sanoneeni.Vielä pari vuotta sitten EU-komission silloinen puheenjohtaja José Manuel Barroso käytti  mieluummin sellaisia ilmaisuja kuin "tiekartta ulos kriisistä" ja "luottamuksen palauttaminen" ja "yhteistyön vahvistaminen" ... ja siteerasi useasti ja mielelleään Saksan liittokasleria Angela Merkeliä : ”täytyy mennä syvempään liittoutumaan” kuin että Barroso olis puhunut suoraan "vallansiirosta" tai varsinkaan eurokraattien eli eurofanttien ”vallankaappauksesta".

Mutta sanavalinnoista riippumatta Barroso selosti silloin eräässä puheessaan todella yksityiskohtaisesti, miten euromaiden on luovutettava yhä suurempi osa omasta päätösvallastaan EU-komissiolle. Muuten meidät kaikki hukka perii. Eli selkokielellä, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin Eurostoliitto ... eli harvain diktatuuri. Barrosolla oli jopa 51-sivuinen ”tiekartta”-asiakirja ”syvempään liittoutumaan” valmiina.

 

Agendana Euroopan Liittovaltion synnyttämiseen taloudellisen kriisin avulla.

Ranskalaispoliitikko Jean Monnet arveli jo ennen nykyisen EU:n syntyä, että Eurooppaa on mahdollista yhdentää ainoastaan kriisien avulla. Yksittäisille euromaille, kuten Suomelle, kriisi ja kriisitoimet olisivat aito uhka, sillä rakastamme ja halajmme demoktratiaa ja kalliilla hinnalla saavutettua itsenäisyyttäämme. Pienet jäsenmaat menettäisivät kriisissä rahaa ja taloudellista itsemääräämisvaltaa, sillä velallinen on aina lainaajan armoilla.

”Eurofanttien” suunnitelemat muutokset (vert. Barroson ”tiekartta”) ovat joka tapauksessa niin suuria ja loppuun asti komission mallin mukaan vietyinä niin radikaaleja, että niiden toteuttaminen komission johdolla vailla vaalien kaltaisia "viivytyksiä" jättää kansanvaltaisen päätöksenteon taka-alalle.  Tämä vallan siirtyminen kansalta virkakoneistolle synnyttää eittämättä  vaikutelman "eurokraattien” eli ”eurofanttien” vallankaappauksesta – ja sitähän se itseasiassa onkin.

 

Jompi kumpi on valittava: irtiotto tai Euroopan Liittovaltio ?

Jotkut valveutuneet ja suomut silmistään karistaneet  myöhäisheränneet ovat alkaneet puhua siitä, että meidän tulisi nyt viimeinstään irtaantua eurosta tai paremminkin koko EU:sta.

Ei kai yksikään järjevä suomalainen enää ajattele, että Liittovaltiossa on tulevaisuutemme? ... Eihän?

EU:lla on Eurostoliiton lisäksi toinekin vaihtoehto, eli  purkaa rahaliitto, palauttaa jäsenmaiden taloudellinen itsemääräämisoikeus ja korvata euro kansallisilla valuutoilla. Mutta tähän ei ryhdytä, sillä EKP:n pj. Mario Draghi sanoi hyvin painokkaasti ja tarkoitti myös sitä, että: ”The euro is irrversibel” (”Euro on peruuttamaton”). ... joten se siitä.

Suomella on vaihtoehtona vain pikainen irtaantuminen eurosta ja EU:sta. Kituminen ja roikkuminen  EU:n ja euron hirsinarussa vie Suomen lopulta väkisin  heikkona, lyötynä ja tyhjiin imettynä suoraan ”Moolokin kitaan” eli Eurostoliittoon ... eikä silloin siitä irtaannuta muutoin kuin asein.

 

Viesti päättäjille: Karistakaa suomut silmistänne, älkääkä enää olko isänmaallemme Juudaksia!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Ilta-Sanomat uutisoi Suomen kujanjuoksusta jo 19.12.1989:

Suomen kujanjuoksu Eurooppaan alkaa

Nyt neuvotellaan eduskunnan päätösvallan rajoittamisesta

Bryssel (IS)

Ulkoministeri Pertti Paasio (sd) ja ulkomaankauppaministeri Pertti Salolainen (kok) ilmoittavat tänään Suomen halusta luopua osasta kansallista päätösvaltaa.

Suomi haluaa 17 muun Länsi-Euroopan maan kanssa sopimuksen, joka samankaltaistaa maiden hallintoa ja taloutta.

Yhdenmukaistamissopimus allekirjoitetaan jo vuoden päästä.
- Kyseessä on Suomen itsenäisyyden ajan merkittävimmistä sopimuksista, toteaa Salolainen.”

--

Kommentti:

Ministerit Paasio ja Salolainen eivät toimineet Brysselissä oma-aloitteisesti, vaan presidentti Koiviston määräyksestä, sillä Hallitusmuodon 33 §:n mukaan presidentti määräsi ulkopolitiikasta, siis myös Suomen perustuslain EY-mukauttamisesta eli kuten IS:n uutisen sen ilmaisi ”Suomen halusta luopua osasta kansallista päätösvaltaa”.

Kansallisesta päätösvallasta luopuminen merkitsi EU-hallinnosta seuraavaa EU-taloutta eli velkaorjuutusta.
Viite:
http://www.promerit.net/2015/01/koiviston-konklaav...

Anne Lindell

Just ... noinhan se meni ja menee edelleenkin, Jorma. Ei tässä voi kuin pyöritellä silmiään. Suomea myydään edelleenkin kuin halpaa makkaraa ... tai, korjaan, ei edes myydä eikä edes anneta ilmaiseksi vaan oikein rahan kanssa tyrkytetään: ottakaa - viekää meiltä itsenäisyytemme, rahamme, pohjavetemme ... kaikki, ja me , lapsemme ja lapsenlapsemme maksamme teidän velkannekin ... vuosikymmeniä!.... Aaaarrgggh!!!

Minä en sitten mitenkään ymmärrä, miten Suomen työpaikat pelastuvat, kun maksamme muiden maiden törsäilevän elämän. - Nyt jo olemme tilanteessa. jossa työpaikkamme katoavat ja samaan aikaan olemme muihin EU- ja euromaihin verrattuna ja väkilukuumme suhteutettuna suurimpia EU-jäsenmaksujen nettomaksajia. Ja tämän ovat meidän päättäjämme sallineet ja täysin mukisematta. Eittämättä herää epäilys, että kenenkähän ”laariin” päättäjäämme pelaavat? Kataisesta ja Stubbista viisastuneena kai tajuamme, että meillä ei ole kertakaikkiaan enää varaa äänestää yhtään ainutta ”EUfoorikkoa” eduskuntaan.

Anne Lindell

Hmmm ... Tässä hieman otteita tuosta Barroson 51 sivuisesta ”tiekartasta”. Nimittäin pääosin kaikki maailman talouslehdet olivat yhtä mieltä siitä, että Barroson "tiekartta" on yhtä kuin liittovaltion käsikirjoitus. Lukekaa ja kauhistukaa, Tällaista ei meille kerrota Suomen ”Pravdoissa”: Yle:llä ja Hesarissa.

Komission "tiekartta" kuvaa ja nyt ensi kertaa myös aikatauluttaa useita erittäin suuria uudistuksia, jotka käytännössä synnyttävät liittovaltion keskeiset piirteet.

Eli tätä pääosin Barroso haluaa:

1) siirtää vaiheittain kasvavan osan euromaiden budjettivallasta jäsenmaiden parlamenteilta komissiolle (Anne: eli tuleville ”eurofanteille”)

2) nykyistä suuremman vallan määrätä jäsenmaiden omasta taloudenpidosta, (Anne: eli meistä suomalaisista tulisi 100%;sti ”eurofanttien”orjia)

3) panna alulle euroalueen yhteisen mutta komission hallitseman budjettitalouden, johon liittyisi oikeus veronkantoon ja velkaantumiseen, (Anne: vert, ed.)

4) antaa komissiolle keinot euromaiden yhteisvastuulla olevaan velanottoon eli niin sanottuihin eurobondeihin (Eli ”eurofantit” ottavat velkaa nimissämme ja me maksamme)

5) ja ulottaa pankkeja koskevan valvonta- ja pääomitusvastuun yli koko rahaliiton, toki senkin virkavallalle "pankkiunionin" varjolla keskittäen. (Anne: NWO on syntynyt, eli eurofanteista tulee rahamailman valtaapitävä eliitti, jonka alaisuuteen kaikki joutuvat taipumaan – jopa pankit).

Nämä uudistukset ovat Barroson mukaan todella tarpeen ja lisäksi erittäin kiireellisiä, jos luottamus talous- ja rahaliittoon on tarkoitus palauttaa – ja jos euro on ylipäätään tarkoitus pelastaa.

...............

Karmeeta vai? Teillä on vissiin vaikeuksia uskoa tätä todeksi, mutta näin se menee. Hanttiin emme voi panna, koska meiltä ei edes kysytä mielipidettä, Voimme vain lähteä veges.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

EY:n pankkien suurten vastuiden seurantaan ja valvontaan liittyvä direktiivi on vuodelta 1989!

Seurattu on, jotta tiedetään kenellä on velkaa ja kenellä rahaa.
Eli isoveli on valvonut koko ajan velkaantumista.

Suomi hyväksyi virkamiestasolla euroalueen pankkien suurten vastuiden valvonnan. Siitä kertoo tällainen mapistani löytyvä Suomen UM:n EY-neuvottelumuistio:

”KPO 20/kv 8.2.1993 LUOTTAMUKSELLINEN
SUOMEN EY-JÄSENYYSNEUVOTTELUTAVOITTEET

Palveluiden vapaa liikkuminen
Rahoituspalvelut”

Kohta 2:

”2. Direktiivi luottolaitosten suurten vastuiden seurannasta ja valvonnasta ”

--

Eikä tuossa vielä kaikki, sillä isoveli valvoo rahaliikennettä tililtä toiselle…

CIA on nimittäin halunnut tietää, kuinka paljon rahaa
milläkin tilillä on tai kuka/mikä on ottanut velkaa.

Suomen siirtyminen SEPAan kuluu samaan valvontaa, eli tiedossa on jokaisen euro-alueen pankkitilien tilanne realiajassa.

Lukekaapa tämä uutisen:

”EU-parlamentti ei halua luovuttaa kansalaisten pankkitietoja Yhdysvaltoihin

5.2.2010 13:01

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/1135252654997?...

STT

EU-parlamentti aikoo mitä todennäköisimmin hylätä ensi torstaina täysistunnossaan Strasbourgissa kiistellyn sopimuksen, joka sallisi kansalaisten pankkitietojen siirron Yhdysvaltoihin. EU-maiden ministerit – myös Suomen – ovat jo hyväksyneet tämän ns. Swift-sopimuksen, joka tuli väliaikaisena voimaan 1. helmikuuta. Sopimuksen hylkääminen veisi siltä oikeudellisen sitovuuden.

Europarlamentaarikkojen mielestä sopimus on hyvin kyseenalainen yksityisyyden suojan suhteen. EU-parlamentti katsoo, että tietoja voi vaihtaa muillakin tavoilla kuin tällaisen sopimuksen kautta.

Suomalaismeppi Carl Haglundin (r) mukaan neuvosto ei ole antanut parlamentaarikoille riittävästi tietoa esimerkiksi siitä, mihin tarkoituksiin kansalaisten pankkitietoja tultaisiin käyttämään ja mihin tarkoitukseen niitä kerätään.

”Neuvoston ja parlamentin välillä on tästä suuri epäluottamus. Parlamentti ei tule näyttämään tälle vihreää valoa”, Haglund sanoi perjantaina EU-parlamentin Suomen toimiston tiedotustilaisuudessa.

Yhdysvallat on halunnut pankkitietoja EU:lta osana terrorismin vastaista taistelua. Tietojen kerääminen on herättänyt voimakasta vastustusta.

Pankkitietojen luovuttaminen tuli julkisuuteen vuonna 2006, kun kävi ilmi, että Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA on seurannut jo vuosia eurooppalaista rahaliikennettä kansainvälisen Swift-pankkitunnuksen avulla.

Eurooppalaiset viranomaiset eivät valvoneet toimintaa eikä asiasta ollut sopimusta EU:n ja Yhdysvaltain välillä. Muun muassa Euroopan keskuspankki tiesi toiminnasta, mutta sanoo olleensa voimaton puuttumaan asiaan.

Parlamentilla on nyt viimeinen sana sopimuksen voimaantulon suhteen, koska joulukuussa voimaan tullut Lissabonin sopimus antaa sille lisää valtaa myös näissä kansainvälisten sopimusten hyväksymisissä.

Jos parlamentti hylkää Swift-sopimuksen, kyseessä olisi ensimmäinen kerta, kun parlamentti käyttää tätä uutta valtaansa.”

Lue tästä lisää:

”CIA saa jatkossakin suomalaisten maksutiedot

Euroopan unioni aikoo jatkaa kansalaistensa kansainvälisen maksuliikenteen tietojen luovutusta Yhdysvaltain tiedusteluviranomaisille.

Hannu Sokala
29.7.2009 15:24

Euroopan unionin ulkoministerit päättivät maanantaisessa kokouksessaan valtuuttaa EU-komission käymään Yhdysvaltain kanssa neuvotteluita Swift-järjestelmän tietojen luovutuksesta yhdysvaltalaisten käyttöön.

Swift (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) on kansainvälinen osuuskunta, joka kautta pankit ja muut rahoitusalan yritykset lähettävät toisilleen tietoa kansainvälisestä maksuliikenteestä.
Ennen kuin esimerkiksi suomalaisen yksityishenkilön rahansiirto toiseen maahan tapahtuu, pankit molemmissa päissä välittävät tiedon ja hyväksynnän siirrosta Swiftin kautta.

Osuuskunnan kautta kulkee tiedot kahdeksan tuhannen pankin kansainvälisestä rahaliikenteestä. Mukana on parisataa maata.

Lehti paljasti tietovuodon

Yhdysvaltain hallitus vaati vuoden 2001 terroristi-iskujen jälkeen, että sen tiedusteluelinten pitää saada Swiftistä rahaliikennettä koskevat tiedot. Näitä tietoja ovat muiden muassa rahansiirron osapuolten nimet, tilinumerot ja osoitteet sekä siirretty rahasumma.

Swift järjesti CIA:n kaltaisille yhdysvaltalaisille tiedusteluelimille pääsyn Swiftin tietokantaan kysymättä lupaa järjestelmään osallistuvista maista. The New York Times -lehti paljasti asian kesällä 2006, minkä jälkeen siitä syntyi iso kohu muutamassa Euroopan maassa ja EU-parlamentissa.

Swiftin päämaja sijaitsee Brysselin liepeillä Belgiassa. Brysselin lisäksi osuuskunta tallentaa toimintakatkosten varalta maksunvälitystiedot Yhdysvalloissa sijaitsevaan peilipalvelimeen.
./.."

Lue lisää ja ihmettele
http://www.promerit.net/2013/01/edessa-samat-taiva...

Anne Lindell

Kiitos Jorma, aioin itsekin laittaa noita linkkejä. Sisältö on tosi dynamiittia. Kandi teitin muittenkin käydä lukemassa, miten meitiä on huijattu mennen ja tullen viimeisten n. 25 vuoden aikan ja huijataan edelleenkin. ... Asiat eivät todellakan ole sitä, miten meitä on sumututeetu luulemaan.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Minulla on edessäni Hesarin juttu 1.2.2015 sivu B7.
En löytänyt siitä alla olevaa sitaattia:
”...EU:ta ja euroa ei pelasta enää mikään. Euro oli vikatikki alusta alkaen”, tunnusti yksi euron alkupeäisistä arkkitehdeista Otman Issing äskettäin Reutersin haastattelussa, ja hän suree rahaliiton nykyistä tilaa...

Luin jutun moneen kertaan ja mielestäni Otmar Issing arvostelee siinä ankarasti valuuttaunionia, eli kaikkea mikä liittyy euroon. Mutta en huomannut mitään missä hän arvostelisi itse Euroopan Unionia.
Miten nyt on, mistä sinä olet löytänyt lainauksen "...EU:ta ...ei pelasta enää mikään..."

Mielestäni EU on parasta mitä Suomelle on tapahtunut, huolimatta monista ongelmista. Olen huomannut että kaikki Venäjän ystävät arvostelevat EU:ta ankarastí koska EU on Venäjän pahin vihollinen. EU:n demokratia leviää Moskovaa kohti vääjäämättä.

Anne Lindell

Leo ... mistä ihmeestä ole saanut päähäsi, että olen yhensortin "venäjäystävä"? Leo ... kerropa mitä hyvää EU ja euro on Suomessa saanut aikaan? Ihan oikeesti, ilman, että heität sloganeita ilmaan tuosta vain ja lonkilta. Ei se riitä ketään vakuuttumaan, että sanoo, että meillä on kaikki hyvin, kun mellä ei ole lainkaan kaikki hyvin.

Hmmm ... (huokaus - anna mun kaikki kestää) .... yritän vielä kerran selittää, elikä vääntää rautalangasta; eli, tässä liittovaltio-rustailussa on kyse on aivan selkeästi maanpetoksellisesta toiminnasta, jossa valmistellaan sellaista toimintaa, joka Suomen perustuslaissa selkeästi kielletään (”maanpetos”). Jorma Jaakkola on tässä asiassa expertti, ja suosittelen tutustumaan hänen kommneteissaan oleviin linkkeihin. Aika pöyristyttävää on myös se, että mikään suomalainen instanssi tai viranomaistaho ei puutu tähän rustailuun millään tavoin, vaan sen sijaan kaikilla on sellainen mentaliteetti, että:"antaa mennä vaan".

EU:n ja maamme poliittinen johto ei ole epäröinyt kauan valintaansa, jos vaihtoehdot ovat tähänasti olleet:

1. EU –komission (illuminatin) viitoittama tie Euroopan Liittovaltioksi – tai

2. eufoorikkojen poliittinen joukkoitsemurha vailla vertaa, sillä tämä toinen vaihtoehto tarkoittaa selkokilellä rahaliiton purkamista, joka tietäisi vuosikymmenten virheitten ja jättiläismäisen epäonnistumisen myöntämistä ja täydellistä EU-fanaatikkojen kasvojen menetystä. Siksi kommuninsmiakin kesti niin kauan. Sitä kesti kunnes kansalla tuli mitta täyteen. Päättäjät jatkavat hullutusta ikuisesti, koska siitä he saavat palkaa, eli meni syteen tai saveen niin palkka juoksee ... ja kansa kärsii.

Siksi, rakkaat lukijat, me olemme jo periaatteessa jo liitovaltiossa. Olemme, jos me sen myönnämme. Nyt kysynkin, myönnätkö sinä tämän, sillä minä en myönnä. Minulta ei ole koskaan kysytty haluanko luopua itsenäisyydestä, jonka hankkimisessa omalta isältäni meni 7 vuotta sodissa ja hän myös haavoittui grannatinsipapleista, mutta onneksi jäi henkiin, silllä muuten en olisi tässä kirjoittamassa tästä.

Kaikkialla maailmassa muutos parempaan vaatii ”synnytystytuskia” ja kamppailua, ja ilmiselvää on, että näissä tuskissa ei halua kulloinkin vallassa oleva poliittinen koneisto piehetaroida, koska muutos merkitsisi heille itselleen epämukavuuksia. Siis tähän muutokseen tarvitaan kansan yhteinen rintama. Lukuisat pienpuolueet eivät riitä alkuunkaan. Se systeemi on tehoton ja siksi tuhoon tuomittu. Suomessa on polittisia puolueita vaikka muille jakaa, mutta ainoastaan persust ovat olleat ainakin aiemmin euro ja jopa EU-vastaisia. ... Onko persuissa nyt ainoa toivomme, kysyn minä? ... Minä en sitä tiedä. Kertokaa te itse, persut”. Vai onko se niin, että ette tekään enää halua säilyttää maatamme hyvinvointivaltiona ja itsenäisenä demokratiana? Onko persuilla nyt niin paljon rahaa, että kansan kurjuus ei enää kiinnosta?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"EU:n demokratia leviää"

EU:ssa ei ole demokratiasta tietoakaan, esimerkiksi kansanäänestyksiä liittovaltiokehityksestä pelätään kuin ruttoa.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Hyvä Anne, et vastannut ollenkaan varsinaiseen kysymykseeni;

Minulla on edessäni Hesarin juttu 1.2.2015 sivu B7.
En löytänyt siitä alla olevaa sitaattia:
”...EU:ta ja euroa ei pelasta enää mikään. Euro oli vikatikki alusta alkaen”, tunnusti yksi euron alkupeäisistä arkkitehdeista Otman Issing äskettäin Reutersin haastattelussa, ja hän suree rahaliiton nykyistä tilaa...
Luin jutun moneen kertaan ja mielestäni Otmar Issing arvostelee siinä ankarasti valuuttaunionia, eli kaikkea mikä liittyy euroon. Mutta en huomannut mitään missä hän arvostelisi itse Euroopan Unionia.
Miten nyt on, mistä sinä olet löytänyt lainauksen "...EU:ta ...ei pelasta enää mikään..."

Pyydän, vastaa tähän! Kirjoituksesi oli loistava hyökkäys, sinusta tulee hyvä puhuja kunhan ensin pääset valtaan:)

Anne Lindell

Leo ... juuri näin "trollit" käyttäytyvät, lyödään "navan alle" tuollaisilla argumenteilla kuin (quote): ..."Kirjoituksesi oli loistava hyökkäys, sinusta tulee hyvä puhuja kunhan ensin pääset valtaan:)" ....

Näetkö missään profiilissani, että olisin pyrkimässä "valtaan" tai edes yhtikäs mihinkään? Hesasrin käännös oli surkea ... mene "Der Spigelin" sivuille. Siellä on piiiiiiitkä kirjoiutus Issingin tunnustuksesta. Se, että siteerasin joiltain osin Hesarin artikkelia, johtui siitä, että en yksinkertaisesti jaksanut lähteä kääntämään alkuperäistä artikkelia. Alkuperäinen artikkeli voi löytyä neitistä värmasti myös englanninkielisenä (en ole tarkistanut asiaa), sillä harva enää on lukneut pitkää saksaa koulussa kuten minä.

Leolle, sanoisin, että olen aiemminkin, ennen tätä haastattelua, lukenut Issingin tuumailuja EU:n suunnasta. Siis, tämä haastattelu ei ollut mitään uutta auringon alla. Issing oli ja on vielä vakuuttavammin sitä mieltä, että ei EU eikä edes euro toteuta alkuperäistä suunnitelmaa, vaan nykytilanne todistaa aivan jostain muusta. Tilanne on riistäytynyt käsistä.

Eli, miettikää ... aivan samoin kävi kommunismin kanssa. Alkutilanne oli jalo ja hyvää tarkoittava, lopussa hirvittävä sorron ja kontrollin ja alistamisen ja orjuuttamisen diktatuuri. ...Eli,mitä tulee mieleen. .. EU-direktiivit, sanelupolitiikka ja toisinajattelijoitten panettelminen ja nälviminen, ja se vielä puuttuu, että meitä EU-sumutuksesta heränneitä aletaan vainota ja sulkea mielisairaaloihin ja vankilöihin.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

En minäkään löytänyt kyseistä tekstiä Hesarista...

Mutta eipä ihme, sillä kahteen kertaan Anne Lindellin tekstit luettuani huomasin, ettei hän maininnutkaan Hesaria tietonsa lähteeksi.
Vain mainitsiko?

Anne Lindell

Jorma,en maininnut Hesaria lähteekis. Kyse on saksaksi käydystä Reutersin haastattelusta ... Kuten aiemmin eräässä kommentissani mainitsin, niin Heasrin kommentti (lyhyt kirjoitus) oli outo ja perin sekava, joten googlasin alkukirjoitukseen. Onneksi osaan noita kieliä sen verran, että pystyn lukemaan alkukielellä.

Tässä haastattelussa tärkein sanoma ... punainen lanka ... oli Issingin valtava pettymys ja se, että hän todella suri sitä mitä EU:sta ja eurosta on tullut. EU:ssa on käynyt kuten kommunismissa: eräät pitävät kiinni siitä, koska ei kehdätä tunnustaa, että EU ei oel enää sama, kuten ei kommunismikaan enää loppupeleissä ollut se sama jalo ajatus, mitä se oli alussa. Siksi meidän tulee ymmärtää noita vanhoja "taisolaisiakin" ... häpeä pakottaa heitä pitämään kiinni alkupeärisestä kannasta, vaikka meidän muitten silmissä moinen jääräpäisyys näyttää täysin absuurdilta. Itse äänestin "kyllä" EU:lle, enkä kuuna päivänä olisi silloin uskonut, jos joku olisi kertonut minulle silloin, mitä nyt tiedän EU:sta ja eurosta ja kaikesta siitä mätäpaiseesta mitä "EUforia" on tuonut tulleessaan.

Ehkä Issing nyt tuli ulos rehellisesti ja avoimesti, koska häntä alkaa vissiin ikä painaa, eikä hän korkeasta iästään johtuen enää ole "pyrkimässä mihinkään" ... paitsi korkeintaan "autuaammille laitumille".

Kunpa muutkin silmää tekevät EU:ssa tunnustaisivat, että pieleen on mennyt, ja koko EU-byrkratia-baabelintorni purettaisiin, koska se nielee korruptioon ja ökypalkkoihin ja muihin palkkiohin satoja miljardeja vuosittain. Luovuttaisiin eurosta, jotta valtioitten sisäinen devalvaatio (kansalisten kurjistaminen) saataisiin vihellettyä poikki, ja palattaisiin takaisn kansallisiin valuuttooihin, jotta maat voisisvat itse omalla rahapolitiikallaan elvyttää ja lisätä kasvua ja oman maansa kansalaistne hyvinvointia. ...

Vai onko joku siellä toista mieltä?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Oikeassa olet Jorma. Mutta Annen juttu oli Hesarin jutun jälkeen heti seuraavana päivänä ja hänen sitaateissaan oli paljon samaa kuin Hesarissa niin siitä päättelin. Anteeksi, maalaispoika ei pärjää aina.

EU äänestyksessä enemmistö ajatteli että ei kai se ole hyvä mutta se voi estää Venäjän valtaan joutumisen. EU:n tärkein tavoite on rauhan säilyminen Euroopassa. Siinä EU on onnistunut täydellisesti. Lisäksi Suomi on pysynyt itsenäisenä. Suomettuneet ja Venäjän ystävät haikailevat vanhoja suomettuneita aikoja!

Anne Lindell

Leo ... taas viitasit ilkeästi, että muka kirjoituksessani rivien välistä voisi lukea, että muka haikailisin entisiä suomettumisen aikoja. Tämä on sinun päätelmäsi, ja sillä yrität lyödä EU-kriitisiä päähän, kuten monet uskovat lyövät jopa Raamatulla uskovia arvostelevia päähän.

Alä vedä "Die Finladisierung"´ia tähän keskusteluun, koska se on ihan eri asia, eikä sillä ole mitään tekemistä EU-kritiikin kanssa, vaikka sananlasku sanookin, että, "kun kumartaa yhteen suuntaan, niin pyllistää toiseen suuntaa" ... tai "vice versa" (kääntäen, päinvastoin); EU-kriitittinen ei tarkoita automaattisesti sitä, että on Venäjä-myönteinen. Uskotko nyt tämän?

Ja siksi toisekseen meillä on lähes 1400 km yhteistä rajaa Venäjän kanssa, joten kusessa ollaan. Pakko tulla toimeen Venäjän kanssa, ja elää hiljaa ja hissukseen ja huomaamattomasti ja olla kuin ei oltaiskaan ... eli ollaan kuin "kusi sukassa". Tätä eivät ulkomaalaiset ymmärrä. Siinä on meidän diplomatiamme itäistä naapurimaatamme kohtaan pähkinänkuoressa, sanovat toiset sitten mitä tahansa. ... Vai, onko joku siellä toista mieltä? ... Tämä on kalsea ja kylmä totuus.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Minä se maalaispoika vasta olenkin. Ajattelen talonoikaisjärjellä, vaikka en talonpoika olekaan.

Joudun kommentoimaan Leon tekstiä:

EU äänestyksessä enemmistö ajatteli että ei kai se ole hyvä mutta se voi estää Venäjän valtaan joutumisen. EU:n tärkein tavoite on rauhan säilyminen Euroopassa. Siinä EU on onnistunut täydellisesti. Lisäksi Suomi on pysynyt itsenäisenä. Suomettuneet ja Venäjän ystävät haikailevat vanhoja suomettuneita aikoja!

EU-uurnalla juoksutettu kansa ajatteli, mitä ajatteli, sillä EU on mielikuvien EU.

Minulla on dokumentointi siitä, että EU-kansanäänestys oli vaalipetos, jossa Suomen oma EY-eliitti sai mennä kansan selän taakse.
Kaikki poliittiset päätökset oli tehty eduskunnassa jo vuonna 1992 ETA-jäsenyyden hyväksymisessä.
Valtiosääntöoikeudellisia päätöksiä ei ole tehty vieläkään, eli Suomessa tapahtui useita valtiopetoksia.

EU:n isä on kreivi Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi, jota I maailmansodan kauheudet järkyttivät niin paljon, että kirjoitti vuonna 1923 kirjan Paneurooppa.
Viite:http://fi.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi

Tämä kannattaa jokaisen lukea http://www.paneuropa.org/~fi/

Aseet eivät ole toistaiseksi kalisseet eivätkä jyskyneet, mutta maailmanlaajuinen taloussota on menossa. EU on miljardööripankkiireiden hanke maailmanvalloituksessa.
Yhteisella rahalla on helpompi tehdä velkaanuttaminen ja ryöstöretki kuin kansallisella valuutalla.

Bernsteinilaisia sosialisteja kuten Mauno Koivistoa käytettiin hyväksi. Vallankumous tehtiin bernsteinilaisella metodilla eli kynällä aseiden sijasta.
Suomi ei ole itsenäinen sen paremmin kuin yksikään EU-maa ennen 1990-lukua.

Koivisto pystytti maaliskuussa 1989 ensimmäisen perustuslakikomitean Suomen perustuslain EY-mukauttamiseksi.
Komiteoiden tehtävä oli tarkastella, miten vanhoissa EY-maissa valtiosääntönsä mukaan hyväksytään EY-säädännön voimaansaattamisen.

Koivisto tarvitsi Suomen valtiosäännön tuhoamiseen (EY-mukauttamiseen) tarkoituksella tehdyn 1990-luvun laman.

Minäkö olen suomettunut ja Venäjän ystävä haikailemassa vanhoja suomettuneita aikoja?

Olen omilla aivoillani ajatteleva kokoomusaktiivi, joka on tutkinut lähihistoriaa.

Anne Lindell

Aamen, Jorma, tuohon en osaa lisätä mitään ... paitsi, ... hmmm ... etkö voisi jo lähteä kokoomuksesta? ... Please?

P.S "aamen" on vanhaa hebreankieltä, ja tarkoittaa vapaasti sumennettua "totta turiset", virallinen käännös on "totisesti, totisesti totta".

Anne Lindell

Pieni välihuomautus tässä. Eilen illalla puhelinet soi solkenaan, ja imiset kyselivät yhtä sun toista, ja eräs ihmetteli, että mistä olen bongannut tuon nimen "eurofantti" ... että mikä se oikin on?

Voi että minua hyvitti. Ihmiset on sittne ihania. Kyllä sitä voi itsekukin meistä keksiä uusia ja kuvaavia mnimityksiä, kuten tuo "EUfoorikko" ja "Eurostoliitto" ... ja nyt tuo "eurofantti".

Kaikkihan me olemme joskus lukennet Nalle Puh´ia ... eikö vain? Nalle Puh ja ystävät pelkäävät todella paljon "möhköfanttia", vaikka kukaan ei ole koskaan sellaiseen törmännyt. Eli... kovin on näkymätön ja julmettu hirviö tuo "möhköfantti". ... Eli ihan samanlainen kuin minun keksimäni "eurofantti": näkymätön, julmettu ja jossain taustalla piilossa, salassa, mutta vaikutus tuntuu ihan joka paikassa. Ensin tulevat "eurofantit" ja sen jälkeen NWO, jolloin rahamaailman valtaeliitti ottaa maailmanherruuden ja ennen kaikkea romuttavat ensitöikseen rahamaailman, jotta saavat lanseerattua oman rahansa maailmalle ... eli "Uusi Maailmna Järjestys" (NWO, New Worl Order), ja globaalin hallituksen perustaminen ja maailman hallinta on tässä "urofanttien" taka-ajatuksena, ja tätähän (Microsoftin ex-CEO) Bill Gates nyt maailmalla toitottaa.

Siinä on teille eurofanttia klerrakseen ... pitäkää hyvänänne!

Anne Lindell

Siteeraan tässä kokonaisuudessaan Sami Parkkosen kirjoitusta. En tiedä onko tämä siteeraaminen laillista, mutta teen sen kuitenkin, silläkin uhalla, että saan taas ja jälleen kerran bannit täältä, jos joku teistä ilkeyksissään kantelee.

Ei nämä talous- ja pankkiasiat niin vaikeita ole, kunhan käyttää vain maalaisjärkeä, ja sulkee korvansa valtaeliitin valehtelijoitten klubilta (kuten esim. Olli Rehn, Katainen, Stubb jne)., jotka hännystelee oman edun tavoittelullaan rahamaailman valtaeliittiä – ”eurofantteja”. Ei minä muuten tässä marise, mutta kun Suomeen ei saada rakennettua edes yhtä lastensairaalaa, koska olemme niin köyhiä, mutta mistä sitten nämä miljaardit oikein tulevat? Miettikää!!!! ... Eli tässä se kirjoitus:
..........................................................
Suomi Maksaa EKP:n Elvytystä Ulkomaisille Pankeille 1,2 Miljardia Joka Kuukausi!!

Monelta meni intopissit housuun, kun Mario Draghi alkoi pudotella lukuja. Syyskuuhun 2016 asti EKP ostaa valtioiden velkoja 60 miljardilla joka kuukausi. Tämä helpottaa EKP:n mukaan valtioiden lainanottoa ja lisää pankkien halukkuutta myöntää yksityisille yrityksille ja kansalaisille lainoja.

Siis kerrataanpa:

EKP ostaa valtioiden velat itselleen, jolloin valtiot voivat ottaa lisää velkaa, jolloin pankit saavat valtioille lainaamansa rahat pois ja voivat myöntää niille lisää velkaa ja yksityiset kansalaiset ja yritykset voivat ottaa lisää velkaa. Siis elvytystä on se, että helpotetaan ja lisätään velkaantumista.

Herää kysymys: kuka tämän maksaa?

EKP käyttää tähän touhuun seuraavien 20kk aikana 60 miljardia joka kuukausi. Se tekee yhteensä 1200 miljardia. Siis EKP käyttää yksityisten suurpankkien tukemiseen valtioiden kautta 1200 000 000 000 euroa. 1 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 euroa. Tämä summa rahaa työnnetään velkaantuneiden maiden kautta suurpankeille.

Kysymys kuuluu: kuka tämän maksaa? ...Vastaus; me.

Suomen osuus potista on 2%.
Se tarkoittaa 1,2 miljardia kuukaudessa.
Se tarkoittaa 14,4 miljardia vuodessa.
Se tarkoittaa 24 miljardia seuraavien 20 kuukauden aikana.

Kenen luulette rahoittavan EKP:n ”elvytysohjelman”? ... Aivan. Jäsenvaltioiden.

Jäsenvaltiot saavat rahansa vain ja ainoastaan kansalaisiltaan. Meiltä, sinulta ja minulta.
Ottaako Suomi taas lisävelkaa selvitäkseen tästä?

Me joudumme maksamaan senkin.
Leikataanko valtion menoja Suomessa tuolla summalla? Leikataanko terveyspalveluista, kouluista, sosiaaliturvasta ja vanhustenhoidosta 1,2 miljardia joka kuukausi?
Jostakin tuo summa on otettava. Se otetaan meiltä tavalla tai toisella. Joko yhteiskuntamme toiminnoista, tai lisävelalla.

Me maksamme joka tapauksessa.

Kun seuraavan kerran kuuntelet yhdenkin poliitikon, virkamiehen tai niin sanotun asiantuntijan puhuvan ”välttämättömistä menoleikkauksista” jotka kohdistuvat sinuun ja perheeseesi, muista että nuo samat henkilöt antavat sinun rahojasi joka kuukausi 1,2 miljardia ulkolaisille pankkiireille.

Muista, että samat henkilöt antavat ylikansallisille pankeille seuraavan 20 kuukauden aikana 24 miljardia sinun rahojasi.

Uskon, että jokainen meistä tietäisi kohteita, joita voisi elvyttää hiukan paremmin 1,2 miljardilla joka kuukausi.

1,2 miljardilla palkattaisiin töihin 60 000 ihmistä kuukaudessa, jos palkka olisi 2000 euroa brutto.

Nämä 60 000 ihmistä maksaisivat tuloveroa valtiolle. He ostaisivat tavaroita ja palveluita. He pitäisivät maan talouden pyörimässä. He ylläpitäisivät pienyrityksiä ja loisivat lisää työpaikkoja.

Jokaisesta ostoksestaan he maksaisivat arvonlisäveroa, jokainen yritys maksaisi veroja tuloistaan. Valtio tienaisi edes osan takaisin.

Tehdäänkö näin? Ei. Tuohon ei ole varaa.

Sen sijaan Suomella on muka varaa antaa ulkomaisille pankeille 1,2 miljardia joka kuukausi.

Mieti sitä, kansalainen.

Kirjoittaja: Sami Parkkonen

Anne Lindell

Kiitos, Jarmo, linkeistä. Ja teille muille ... käykää lukemassa!

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi

Ainoa keino pelastaa EU on juosta liittovaltiofanaatikot kiinni. Jos se ei onnistu, niin EU tulee mossahtamaan käsiin.
Mossahdusta voidaan yrittää estää sananvapautta vähentämällä ja poliittisin vankiloin, mutta lopulta se kuitenkin tapahtuu. Jugoslavia hajosi, Britannia ja Espanja ovat hajoamassa. Belgian olisi parempi hajota. Venäjän olisi parempi antaa hajota ja osavaltioiden pitäisi antaa itsenäistyä.

Toimituksen poiminnat