Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Äärimuslimi-terroristit toteuttavat par´aikaa holokaustia ...

  • Holokausti - ei koskaan enää!
    Holokausti - ei koskaan enää!
  • Onko maailma tullut hulluksi? Äärimuslimi-holokaustia. Historia toistaa itseään - mitään ei olla opittu.
    Onko maailma tullut hulluksi? Äärimuslimi-holokaustia. Historia toistaa itseään - mitään ei olla opittu.

... toinen toisilleen. ...”Ani Ma'amin” (“Minä uskon”) – on sydänjuuria myöten koskettava juutalainen laulu, ja tässä YouTobe-videossa juutalaiset lapset laulavat sen todella liikuttavasti. (Itkuvaroitus - nenäliinat esille! ) https://www.youtube.com/watch?v=dr9e639d1Js  Tuota laulua kuunnellessa (katsokaa hyvät ihmiset tuo video) olemme samalla pakotettuja katsomaan videolta, mitä tapahtui miljoonalle juutalaisille lapselle holokaustissa ja 5 miljoonalle juutalaiselle. Hirvittäviä kuvia ... käsittämätöntä, kuinka natseista oli tullut hirviöitä ... raakuuksista nauttivia tappokoneita. ... Ja sama toistuu nyt joissakin muslimi-maissa.

Jad Vashem” holokausti-museossa, Jerusalemissa olen käynyt 3 kertaa, ja  aina sama, valtava suru jä tuska on iskeytynyt siellä vastaan todella konkreettisesti. Natsien käsittämättömät julmuudet reväytetään siellä suoraan silmien eteen, ja vieläkin käsittämätöntä on tajuta sen aikalaisten ihmisten välinpitämättömyys. On todella käsittämätöntä tajuta, että viattomia ihmisiä tapettiin 6 miljoonaa ja vain sen vuoksi, että he olivat erilaisia, eriuskontoon ja -rotuun kuuluvia kuin me. Jeesuskin syntyi juutalaiseksi, ja hänetkin olisi likvidoitu natsien toimesta, jos hän olisi elänyt holokaustin aikaan natsi-Saksassa. Olemme sanoneet joka kerta, kun olemme katsonnet dokumentteja näistä hirveyksistä, että: ”Ei koskaan enää”!

Suomesta käännytettiin sodan aikaan juutalaispakolaisia kuljettanut laiva, ja he joutuivat suoraan Hitlerin käsiin ja Auschwitziin. Viime kerralla käydessäni Jad Vashem´issa kohtasin todella vanhan pariskunnan, jotka nyyhkyttivät toisiaan halaten aivan museon loppupäässä olevalla aurinkoisella parvekkeella, josta avautuu näkymä alas Jerusalemiin. Kysyin mikä hätänä ja keitä he olivat, ja ke kertoivat paenneensa natseja USA:han. Liikutuin ja pyysin anteeksi, ja halasin heitä. Miksi pyydät anteeksi, he kysyivät?  Kerroin, että olen Suomesta ja pyydän anteeksi 150 juutalaisen puolesta, jotka Suomi lähetti suoraan kaasukammioihin.

Kuitenkin nyt tapahtuu kansanmurhia aivan samasta syystä – toiset ovat vihollisia, koska he ovat erilaisia, ja tuhoajina nyt ovat äärimuslimi-terroristijärjestöt kuten ISIS, Al Qaida, Boko Haram, Hizbollah, Hamas jne. Ja mitä tekevät tavalliset ihmiset ... katsovat vierestä. Emmekö välitä, vaikka vannoimme, että ei koskaan enää? ... Mikseivät maailman rikkaimpien ja mahtavimpien maitten hallitukset nyt reakoi lainkaan? Mitä odotetaan? Miksi viivytellään? ... Siksi, koska kyse on vain ihmisistä ... ei öljystä.

Onko muun maailman välinpitämättömyys, ....ja tällä tarkoitan lähinnä läntisiä sivistysvaltioita, ... muslimien välisiin, hirvittäviin ja äärimmäisen julmiin joukkomurhiin, kansanmurhiin syynä se, että kyse on muslimiin kohdistuneista julmuuksista? Ajatellaanko, että näinhän noista muslimeista päästään näppärästi eroon ... tappavat toinen toisensa, eikä meidän länsimaitten tarvitse tehdä mitään.

Jeesus sanoi, että meidän täytyy rakastaa kaikkia ihmisiä, koska he ovat meidän sisariamme ja veljiämme.

Olen aikoinaan vieraillut paljonkin arabimaissa ja myös Israelissa, jossa olen jutellut sekä juutalaisten että siellä asuvien arabien kanssa, ja he kertoivat, että heillä ei ole mitään toisiaan vastaan. Itsemurhapommittajat ja raketit tulevat rajan toiselta puoleta. Jokin taho provosoi muslimeja juutalaisia vastaan ja antaa heille aseita ja resursseja. Ja, jokin outo taho provosoi myös muslimeja toinen toisiaan vastaan. Tavalliset ihmiset haluavat elää vain rauhassa.

Maailma on tullut hulluksi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Järkyttävä video. "Hulluus" on ihmiskunnallemme edes pieni, vähäinen surkea puolustus, muuten sitä pahuutta ei voi edes tajuta. En olisi myöskään halunnut edes nähdä tuota pienen syyrilais-tytön kuvaa - tuli ihan liian kauhea olo ja itkettää...

Anne Lindell

Harrastan juutalaisia lauluja (ja opettelen TV7-hebrankielen kurssilla hebreankielen alkeita), sillä haluan ymmärtää mitä noissa laulunsanoissa sanotaan. Hebrealaisten laulujen kautta törmäsin tuohon videoon ... ja iktkin vuolaita kyyneliä, ja sama homma jatkuu vaikka ensikuulemisesta on kulunut jo vuosia. Ei tuollaista voi ihmismieli käsittää.

Rakkaus Israeliin, juutalaisiin ei synny käskystä eikä edes tahdon voimalla, mutta se voi syntyä hetkessä, kun Isä panee tuon rakkauden sydämeen, sillä Taivaan Isälle juutalainen sukukunta on edelleenkin Isän "silmäterä",ja me uudestisyntyneet kristityt olemme oksastetut tuohon sukukuntaan. Monet teologit ja uskonoppineet väittävät, että kristityt ovat nyt tuo luvattu kansa (ns. "korvausteologia"), koska juutalaiset hylkäsivät Messiaan. Kuitenkin Raamattu opettaa (ja Jeesus opetti), että "Lopun Aikoina" juutalaiset löytävät Jeesuksen, ja näin on käynyt. Ympäri maailmaa ja jopa Israelissa on todella paljon ns. messiaanisia juutalaisia. Eli yhteen tullaan ja yhdessä otamme vastaaan Hänet, eli kuten ikivanhassa hebrealaisessa laulussa sanotaan: "Baruch baba bashem Adonai ... jne ("Sinuattu olkoon Hän joka tulee Herran nimeen ....").

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Niinhän se muisti saattaa pettää. Minä kun muistelen, että Suomesta karkotettiin 12 ei-Suomen kansalaista s/s Hohenhörnen laivalla Saksaan.
Yhtäkään Suomen kansalaista ei annettu saksalaisille. Juutalaisilla oli jopa oma synagoga rintaman takana.

Kaikkea sitä muistaa ja luulee sen olevan totta.

Anne Lindell

Niin, Erland, isäni, sotasankari (rauha hänen sielulleen) kertoi, että hän oli kuullut tarinan, että erästä juutalaista perhettä, johon kuului myös isovanhempia, muita lähisukulaisia, pidettiin sodan aikana vankilassa, arestissa, ja heitä syytettiin jostain pikkurikoksesta, sillä Hitlerin kätyrit olivat vaatineet heitä palautettavaksi Saksaan. Suomi kieltäytyi, koska emmehän me voi palauttaa "rikollisia" ennenkuin he ovat kärsineet vankeusrangaistuksensa lopppuun. Näin tämä perhe pelastui. ...En tiedä onko tarina totta, vai onko se vain keksitty liventääksemme kansallista omaatuntoamme.

Ruotsi otti vastaan valtavasti juutalaisia pakolaisia, ja järjesti heitä esim. USA:han turvaan (muistattehan Raul Wallenbergin, koska Ruotsissa pelättiin, myös natsien miehitystä, kuten kävi Norjalle ja Tanskalle.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Tottahan tuo kertomus, jos sen on kertonut itse isä. Siis totta totisesti.

Ruotsista, tuosta ihmisten rodunjalostajasta, olisin kyllä hiljaa ennen kuin saan selvän. Juuri nyt on julkaistu kirja(suomeksi), joka käsittelee asiaa.

Anne Lindell

Niin, Erland, ei vain pelkästään isäni, vaan ennenvanhaan tapasivat isännät kokoontua Osuuspakupan penkillä ja Esson huoltoasemalla ja turista sotamuistoja. Olin isän tyttö ja usein istuin isän sylissä ja kuuntelin korva tarkkana "äijä-parlamentin" turinoita. Kaiken painoin tarkasti mieleeni ja isompana kyselin mieltä arskaruttaviin asioihin vastauksia isältäni.

V. -88 hoidin isääni muitten sisarusteni kanssa vuorotellen saattohoidossa yötä päivää lähes 4:n kk. ajan, ja isä halusi puhua Jeesuksesta ja Taivaasta, eli mitä kuoleman jälkeen, ja yllätys yllätys sotamuistot ja sodan ajan tapahtumat tulivat silloin selkeästi hänen mieleensä ... sellaisetkin sota-ajan muistot, jotka hän olisi halunut unohtaa.

Anne Lindell

Hmmmm ...tämä kirjoitukseni poistettin (sensuroitiin) aika pian täältä "Usarin blogistaniasta" ja samoin mahdollisuuteni kirjoittaa uusi blogikirjoitus hävisi ja profiilikuvani myös.

No, juttelin Markun kanssa ja hän selitti tilanteen. Nyt olen kirjotustani itse sensusroinnut. Otin yhden kuvan pois ja muutin otsikossa yhtä sanaa. Toivottavasti nyt sitä ei enää poisteta. Jos poistetaan niin täätä se löytyy (ja vielä alkupeäisenä) http;//annelindell.blogspot.com

Toimituksen poiminnat