Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

90- luvun salainen SSP-sopimus julki, velkakupla, ”Hit-Men” jne.

 • Mario Draghi: "The euro is irrversible" - Eurostoliiton ja NWO:n syntysanat
  Mario Draghi: "The euro is irrversible" - Eurostoliiton ja NWO:n syntysanat
 • Rotat jättävät hukkuvan laivan ... maansa ja sielunsa myyneet.
  Rotat jättävät hukkuvan laivan ... maansa ja sielunsa myyneet.
 • "Kultainen häkki" voi olla myös vankila. Vain sieluton ja maansa myynnyt voi kutsua tätä onnenpotkuksi.
  "Kultainen häkki" voi olla myös vankila. Vain sieluton ja maansa myynnyt voi kutsua tätä onnenpotkuksi.
 • Eurostoliitto - - - > NWO. Protestoivatko suomalaiset - vai alistutaanko orjiksi?
  Eurostoliitto - - - > NWO. Protestoivatko suomalaiset - vai alistutaanko orjiksi?

Rahamaailman eliitti hallitsee läntistä, eli ”sivistynyttä” maailmaa… eikä maitten parlamentit eli kansa kuin äkkiseltään luulisi. EKP lähtee jälleen kerran setelirahoitukseen.... eli painaa lisää rahaa ilman minkäänlaisia varantoja (esim. kultaa, kuten teki mm. Hitler aikoinaan). EKP:stä on tullut roskapankki, joka ostaa roskalainoja roskarahalla.

Yleensäkin kunkin valtion valtiovallan johto vaatii pankeilta vähimmäisvarantoa, mutta näin ei ole enää ... ei ole ollut aikoihin. Rahaa luodaan tyhjästä ”setelirahoituksella”. Nyt kyseessä olisi siis EKP:ltä keinotekoinen raharuiske EU-maitten kulutuskysyntään, eli selkokielellä “velkakuplan” tahallinen  kasvattamien … kunnes tapahtuu kuplan puhkeaminen. Kyse ei ole hyväntahtoinen ele, elvyttäminen, vaan tahallinen rahanmaailman romahduttaminen. Maailman kuulu ekonomisti John Perkins kertoo tästä (ja myös Suomesta) ja eritoten näistä ”Hit Men”´eistä: - - - >  https://www.youtube.com/watch?v=VD_3sUVU3FQ

 

Kun kupla puhkeaa, niin pankeista tulee sillä hetkellä ”laillisia” ryöstäjiä

Raharikkaan valtaeliitin omistamat pankit ovat nyt vain ryöstäjiä, mutta kuplan puhjettua pankeista tulee tuhoajia, ”Hit Men” .  

Suomessa 90- luvun alun lama osoitti miten ryöstämällä muka ”laillisesti” (salaisella SSP-sopimuksella) pankit pelastivat vatiovallan täydellä siunauksella ja ohjeistuksella ja viranomaisten suojeluksessa omat saatavansa ja valtio avusti pankkeja lupaa kysymättä veronmaksajien rahoilla. Pankit pelastettiin ... ihmisiä ei. Tällä tahallisesti aiheutetulla pankkikriisillä valtiojohtomme järjesti suomalaiset pankit EY-jäsenyyden edellyttämälle tasolle romuttaen siinä sivussa vallan kolmijaon, kansalaisten yhdenvertaisuuden ja oikeusturvan ja ottaen kylmäverisesti hengiltä (itsemurhia) 14 500 Suomen kansalaista ja ryöstämällä kodin, omaisuuden, ihmisarvon ja tulevaisuuden lähes 300 000:lta yrittäjältä. Tässä video, jossa paljastetaan salaisiksi luokitelluista asiakirjoista raaka totuus: - - - > https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY

 

Nyt 90-luvun "velkamurhat" ovat pian toistumassa muuallakin kuin vainaKreikan tapauksessa.

Täysin sama toistuu nyt, mutta nyt vain suuremassa mittakaavassa, koska rahalla, ruualla ja energialla käydyssä sodassa arkkitehteinä eli pääpiruina ovat illuminati ja heidän kätyreinään mm. Maailma Pankki, IMF, FED ja EKP. Koroilla käydään sotaa, ja todella alhaisilla koroilla houkutellaan ansaan valtioita, sijoittajia, yrityksiä ja jopa tavallisia ihmisiä, jolloin heidät on helppo ryöstää nostamalla korot hetkessä pilviin.

Suomessa asuntokauppa takkuaa, samoin auto- ja venekauppa tosi alhaisista koroista huolimatta. On YT-neuvotteluja, lomautuksia, irtisanomisia ja yritykset ja ihmiset muuttavat pois. Minne muuttavat? Ei ainakaan EU-maihin tai USA:han, vaan jonnekin, jossa olisi vielä se ”lintukoto”. Jonnekin, minne ei rahamaailman eliitti vielä ole keksinyt iskeä kynsiään. Valitettavasti sellaista kolkkaa ei enää tahdo maapallolta löytyä. ...

Missä tässä oikein mättää? Miksi suomalaiset eivät investoi, ota velkaa, riskejä? ... Niin, miksikähän ei? ... Ehkä täällä ruohonjuuritason ihmiset aavistavat jotain, eli eivät mene enää toista kertaa halpaan.

 

Velka on ase, jolla rahamaailman eliitti  käyttää yhteiskuntien valloittamiseen ja orjuuttamiseen.

Mitä tästä muuta voi seurata kuin katstrooffi, syöksykierre ... turbulenssi, jota ei pysäytä mikään eikä kukaan ... paitsi suursota, III Maailmansota. Ja tätä rahamaailman eliitti (illuminati) havittelee; eli maailmanherruutta, Uutta Maailman Järjestystä (=NWO, New World Order).  

Tiesitkö, että sinun kotimaasi on rekisteröity Yhdysvalloissakin yritykseksi. Amerikkalaisista rekistereistä löytyy firma nimeltään The Republic of Finland, eli Suomen tasavalta. Suomen valtio (Oy Suomi Ab) on periaatteessa todellinen yritys, mutta se ei toimi läheskään kuten yritys. "Suomi OY/Ab:n  kohdalla on kyseessä erittäin vakava eettismoraalinen dilemma, joka esim börssiyhtössä olisi jopa rikokseen verrattava dilemma,  eli mahdollisen ja uhkaavan konkurssin selkeä peittely.  Toisaalta peittely on ymmärrettävää, jotta luottoluokituksemme ei laskisi, ja toisaalta se on tuomittavaa, koska peittelyn uhreiksi joutuvat kansankuntamme köyhimmät. Suomi nimittäin ei ole kyennyt eikä kykene nykyiselläänkään huolehtimaan sille asetetuista velvoitteista. Suomi tuskin edes koskaan kykenee enää lyhentämään velkojaan nopeammin kuin uutta velkaa syntyy. Eli kyse on syöksykierteestä .... tuhoon johtavasta turbulenssista. Suomi Oy/Ab:lla  on pelkästään lainakorkoihin haaskaantunet lähes 100 miljardia (jollei ylikin, en ole tarkistanut lukua) EU-jäsenyyden aikana. Puhumattakaan siitä, mitä olemme maksaneet suoraan jäsenmaksuina  EU:n kassaan.

Alppien eteläpuolisten EU:n ripulimaitten lainoitus olisi loppunut jo aikoja sitten, jos niitäkin olisi kohdeltu kuin yrityksiä..Valtio on kuitenkin pankeille parempi lypsettävä kuin yritykset, koska valtiolla on verojen keräysoikeus.

 

Voiko kansalaiset haastaa valtion oikeuteen ... ja mihin oikeuteen?

Meille ei edes saada aikaiseksi perustuslakituomioistuinta, ja sen kyllä ymmärtää, kun katselee varsinkin 90-alusta alkaen päättäjiemme jopa perustuslain vastaisia toimia. Nyt sielunsa rahamaailman eliitille myyneet päättäjämme yrittävät viimeisenä hätäkeinona pelastaa hyvinvointivaltiomme veronkorotuksilla, ja näin tyrehdytetään teollisuuden, pientyritysten, kaupan ja palvelualojen kasvu ja jopa koko olemassaolo ja tuhotaan vientiteollisuus kokonaan. Tätä kutsun ”hölmöläisten täkki” – syndroomaksi. Liian ankaralla rakennuudistupaketilla (= lue: kurjistamispaketilla) on nurja puolensa. Kasvua ei synny, koska laittomuus ja pimeä bisnes alkaa kukoistaa.

Kysymys on  puhtaasti rahasta – eli kerätyistä verotuloista ja siitä, mihin julkista rahaa kannattaa näinä erittäin vaikeina aikoina laittaa. Vielä ei ole liian myöhäistä miettiä kaikki uudestaan ja aloittaa Oy Suomi AB:n jaloilleen nostaminen täysin puhtaalta pöydältä.

Jostain ihmeen syystä ottamaamme velkarahaa riitää kuitenkin kehitysapuun, kiintiöpakolaisille, Talvivaara-kaivopsyhtiön pyörittämiseen, Guggenheimin taidemuseoon ja esim. syöttötariffeihin, mutta kuinka kauan? Eikö korjausliike pitäisi tehdä silloin, kun se vielä voidaan tehdä? Julkista rahaa ... korjaan lainarahaa on lapioitu kuin kauhakuormaajalla mitä ihmeellisimpiin asioihin ja suoranaiseen hömppä-hömppään. Olenkin aiemmin maininnut monessa kirjoituksessani, että jo Marssista löydetään elämää, niin meidän ”täystuho-hallituksemme” ja ”lapaotossu-eduskuntamme” keksivät kyllä keinon, miten sinnekin saadaan lahdattua veronmaksajiemme rahaa.

Siitäkin huolimatta vaikka Suomen valtio itse on osallisena (suuromistajana) veroparatiisi-harmaataloudessa, ”verokikkailussa”, niin siti tällainen sikamainen toiminta on tehtävä lainsäädännöllä laittomaksi, sillä kansalaisten oikeudentaju sanoo selkeästi, että täysin laittomalta haiskahtaa. Näitä piilotettuja rahoja tulisi mitä pikimmin saada kotiutettua veroparatiiseista kotimaisiin sijoitukskohteisiin, jotta kansantaloutemme lähtisi nopeasti nousuun.

Miettikää nyt tätä: olisiko asia todellakin niin, että suomalaiset päättäjät myyneet sielunsa rahamaailman eliititille hulppeitten palkkioitten ja valtaa sisältävän pakasteviran toivossa.  - On. - Näin on asia. Jyrki Katainen on malliesimerkki tästä. Varoitin tästä, mutta kansanedustajat nukkuivat ”Ruususen-unta” ... ja nukkuvat edelleen.

 

Emme saa antaa Suomen velkaantua enää yhtään.

Vertailussa vain Kyproksella menee nyt huonommin kuin Suomella; eli talouskasvua ei meillä ole, ja silloin ei vertulojakaan voi kerätä, joten kurjistamista Kreikan malliin olemme jo tunteneet. Eivät tosin raharikkaat, vaan köyhin kansanosa eli ne, jotka eivät voi lakkoilla tai paeta ”Nallen” tavoin Ruotsiin: sairaat, vammaiset, eläkeläiset, kotiäidit, lapset, opiskelijat jne. ovat nyt maksumiehiä.  Ja lisää ”kurjistamispaketteja” suunnitellaan täyttä häkää. Ei tarvitse käydä muuta kuin katsomassa leipäjonoja, niin näkee koko totuuden. Sinun ei  tarvitse seurata ”Suomen Pravdan” (Yle & Hesari) siloteltuja uutisia, koska leipäjonot puhuvat täysin omaa kieltään. Huonosti tässä on käymässä ... ei ... korjaan  ... todella huonosti tässä käymässä, ja sen näkee jo, jos vain uskaltaa nähdä  kokonaistilanteen.

Seuraavat eduskuntavaalit ratkaisevat maamme kohtalon, sillä Suomella ei todellakaan mene hyvin. Toivottavasti uuteen eduskuntaan saada osaajia ja viisaita ja rohkeita miehiä ja naisia, eikä enää turhia julkkiksia ja hassun hauskoja  ”helppo-Heikkejä”. Kovat ajat on meillä edessä ja pelleilyn aika on ohitse. Virheisiin ja vääriin päätöksiin ei meillä ole varaa, koska silloin olemme tuhon omia. ... eli, alta aikayksikön ”Eurostoliitossa” ja sitä myöten hyvin pian NWO:ssa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

"Seuraavat eduskuntavaalit ratkaisevat maamme kohtalon"

No, mielestäni lopullinen ratkaisu tehtiin jo edellisissä vaaleissa, nyt tää humppa käydään läpi kovemman kautta. Ottakaa katsomossa popcornit esille ja tukeva ote penkistä, nyt mennään.

Anne Lindell

Heikki, tosi on kysessä, ja tässä lisää järkyttävyyksiä:

Tämä öjynhinnan raju lasku on myös täysin edeltäkäsin suunniteltua, ja ohjakset ovat ”NWO”:lla ... eli rahamaailman eliitillä. Kyseessä ei ole toidellakan mitkään EU:n Venäjä-pakotteiden tukeminen ... kaukana siitä, vaan energian hallinnasta, eli siitä mukan mikä taho hallitsee maailman energiavarantoaja, niin se sama taho hallitsee pian koko maailmaa. TTIP-muka ”vapaakauppasopimuksen ja GMO:n- eli esim. Monsanton ylivallan sallimminen ja NATO:on liittyminen merkitsee erityisesti Suomelle ja muillekin EU- ja euromaille oven avamista illuminatille. Näitten hyväksyminen tulee olemaan vihoviimeinen kuolinisku itsenäísyydellemme .. ja tähän on EU menossa ja me sen mukana.

GMO-maissiin viljely sallitaan nyt EU:ssa ja sitä myöten myös meillä Suomessa... ilman, että heidän edes tarvitsee kysyä suomalaisilta lupaa. Ja sitten kun GMO- viljan, soijan tai maissin siitepölyä on sekoittunut esim. ”luomu” viljeypelloille, nin Monsanton ”kätyrit” ottavat GMO:n naapuripelloista näytteitä , ja auta armias, jos sieltä löytyykin GMO-viljaa, niin valtavat oikudenkäynnit ja korvausvaatimukset ovat tulossa. Näin USA:ssa on ”tapettu”, saatu lopettamman miltei kaikki muut paitsi GMO-sopimuksen tehneet viljeljät. Ja yksi keino on vielä Monantolla; eli siemenviljan kuivaaminen tiloilla on kongressin lainsäädännöllä tehty laittomaksi. Eli, maanviljelijöt eivät voi myydä tai tuottaa enää omaa siemenviljaa liankaan. Ja tähän EU on myös menossa GMO-maisisn sallimisella ja suostumalla TTIP-spomukseen.

En ymmärrä mitä me enää teemme EU:ssa taiedes eurossa.

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Monsanto on muuten pirun pesäpaikka, jos yksi kohde pitää valita. Sen lisäksi että se on geenimuuntelun pääkallonpaikka, sillä on historiansa:

- He kehittivät Agent Orangen Vietnamiin, eikä mitään vastuuta ole otettu.
- Heidän tekemäänsä on myös aspartaami, eikä sitäkään ole vielä myrkkynä kielletty.
- Kuulemma Roundupin osaltakin tutkimustuloksia on peitelty.

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #17

Heikki ... ei tarvitse muuta kuin googlata "Roundup", niin tietää mikä valtava mätäpaise tuo Monsanto oikein on. Mutta pahinta on, että Yhdysvaltain kongressissa kaikki ... pääsääntöisesti kaikki edustajat ovat ostettavissa ... eli raha on kaiken pahan alku ja juuri .. ja U.S.A.:ssa jos missään raha tuo valtaa.

Anne Lindell

Heikki, leikkiä voi laskea, mutta näin vakavalla asialla en lähtisi harrastamana sarkasmia.

On todella vaikeat ajat tulossa, ja pelkään tätä EKP:n päätöstä ostaa 60 miljardilla roskalainoja "roskarahalla", sillä kyllähän jok´ikinen tajuaa, että tyhjästä on vaikea nyhjästä, eli kun pankkien antolainaus on rahoitettu todella alhaisella korolla, niin ei tietenkään luottotappioitakaan paljoa synny, mutta ei synny sitä rahaakaan, joilla esimekrkisi Suomen Keskuspankki (1 mljr e/kk.) voisi ostaa n. 2:n vuoden ajan roskalainapapereita. Jostainhan sitä rahaa pitää luoda kun sitä ei ole.

Ettekö te todellakaan tajua, että tässä synnytetään velkakuplaa, jotta rahamaailman eliitti voi sen viimeistään about v. 2017 puhkaista.

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Kyllä sarkasmi on elämän suola. - Ajattele niitä roopeankkoja, jotka ovat keränneet valtavan kasan rahaa - ja yhtäkkiä ei rahalla olekaan arvoa.

Nollaus on ainoa tapa resetoida arvot. Ruumiitakin varmaan tulee, ikävä kyllä.

Anne Lindell

Heikki, luuletko tosiaan, että kyse on pelkästä rahasta tai edes "Roope-Ankkojen" rahasta. Eikä tosi-öky-rikkailla ole raha kiinni rahassa, vaan sijoituksissa, realisoitavassa omaisuudessa yms. Eli, kyse on vallasta, ja valtaan päästään vain romahduttamalla ensin rahamaailma, koska silloin luodaan kokonaan uusi raha ... valtaapitävinen raha.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

EU:n tarkoitus oli ryöstää EU valtioiden kansallisvarallisuus ja luonnonvarat pilkkahinnalla ja apuna ryöstössä käytettiin luopiopoliitikkoja, jotka ovat olleet valmiita myymään kotimaansa ja pettämään oman kansansa. Maahanmuuttopolitiikalla on saatu kansojen yhtenäisyydet hajoamaan, jotta ryöstö on ollut helpompaa!

Ryöstö on jo tapahtunut, vain muruset ovat enää jäljellä ja nekin on annettu velkojen takuiksi. Nyt viimeistään kansalaisten tulisi herätä laajalla rintamalla ja yhdistää voimansa nykyisiä valtapoliitikkoja ja puolueita vastaan! Eli jättää äänestämättä nykyisiä valtapuolueita ja niiden poliitikkoja! Millään muulla asioita ei muuteta parempaan suuntaan!

Käyttäjän pekkakorvenniemi kuva
Pekka Korvenniemi

Miki EU itseltään ryöstäisi? Mihin päätyy ryöstösaalis?

Anne Lindell

Pekka ... et kai sentään kuvittele, että esimerkiksi me olisimme EU?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

#6
EU on ryöstänyt EU kansalaisten kansallisvarallisuuden ja luonnonvarat maailman taloudellisen eliitin haltuun, eli ryöstösaalis päätyy sen 1% olevan rikkaimman taloudellisen eliitin haltuun. Eikä ryöstö jää siihen, vaan valtioiden kansalaiset myös velkaannutetaan pitkälle tulevaisuuteen, eli ryöstö on totaalinen ja velka jää EU maiden kansalaisten lasten ja lastenlasten harteille, eikä heille jää perinnöksi mitään merkittäväää valtiollista omaisuutta!

Käyttäjän perttikostiainen1 kuva
Pertti Kostiainen Vastaus kommenttiin #11

Toihan kuulostaa että meillä on edessä Inkojen tai Pääsiäissaarten kohtalo, eikös heillekin käynyt noin? Ahneus vei perikatoon. En oikein usko että tällä tiellä voidaan jatkaa loputtomiin.

Anne Lindell

Niin Markku, jo 2.8.2012 kirjoitin kirjoituksen http://annelindell.blogspot.fi/2012/08/avatkaa-jo-... EKP:n keskuspankin pj.:n Mario Draghin yhdestä ainoasta lauseesta: ”the euro is irrversible”, jonka kuuleminen Bloomberg-talouskanavalta (pääpaikka Lontossa) sai ainakin minulla kylmät väreet kulkemaan selkäpiitä pikin. Aavistin näetsen jo silloin, että tästä ei hyvää seuraa.

Vuosia on media vaiennut tästä Draghin lauseesta, mutta nyt tuo samainen lause on nostettu kepin nokkaan.

Siis, kaikki silloiset pelkoni ovat olleet täysin aiheellisia ja ilmeisesti loputkin pelkoni tulevat osumaan täysin oikeaan. Eli, tarkeintä ei ole ne sanat joita on lausuttu, vaan ne jotka on jätetty lausumatta. Voi kunpa valtaapitävät poliitikkommekin omaisivat edes hieman intiuttiivista "herkkyyttä", jotta osaisivat lukea edes vähän mitä joku oikeastaan tarkoittaa ja sanoo, sillä ylipäänsä kaikki poliitikot ja valtaapitävät sanovat yhtä ja tarkoittavat toista.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos Anne hyvästä kirjoituksesta!

Hyvät lukijat, käykääpä lukaisemassa kotisivullani
http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

Keskustelun (joka ei usarin tavoin mene arkistoon) aloitin tässä osoitteessa
http://www.promerit.net/2015/01/koiviston-konklaavi/

Keskusteluun ei välttämättä tarvita rekisteröitymistä.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Tuo salainen sopimus ei ole SST, vaan SSP:n eli Suomen Säästöpankki Oy:n salainen pilkkomissopimus.

Anne Lindell

Hyvä kun oikaisit Jorma ... luotin taas kuulopuheisiin. Muuten, hyvät ihmiset, käykää noilla Jorma Jaakkolan linkittämillä sivuilla, ja seivatkaa kirjoituksia sieltä omalle kovalevyllenne. Kun luette niitä, niin ymmärrätte, miksi niitä tulisi tallentaa mahdollisimman monelle tietokoneelle. Jos ja kun tämä kirjoitukseni tai joko blogini häipyy täältä, niin se löytyy toisaalta ... googlatkaa nimelläni.

Oletteko muuten panneet merkille, kuinka minua sorretaan täällä Usarin blogistaniassa. Katsoin juuri, että eräs kirjoittaja on saanut kokonaista 2 kommettia omaan kirjoiutkseensa vähän ennen minun julkaisemaa kirjoitusta, ja silti hänen kirjoituksensa on nostettu tämän päivän suositumpien kirjoituksten listaan.

Tajuatteko mistä tämä "pimittämiseni" johtuu? ... Minä tajuan.

Anne Lindell

Tästä Uudesta Maailman Järjestyksestä (NWO) meillä ovat erittäin myönteiseen sävyyn julkisuudessa mainostaneet maamme tunnetuimmat poliittiset vaikuttajat: Sauli Niinistö ja Jyrki Katainen.

Tässä faktaa:

Jyrki Katainen Uudesta Maailman Järjestyksestä: Tässä suoria lainauksia k.o.Eduskunnan täysistunnosta (löytyy Eduskunnan videoarkistosta, luettelon nr 123 ja YouTobesta : http://youtu.be/BuVgVFGOW-g ... ja Sauli Niinistö, NWO:ta : Sauli Niinistö mainitsee Uuden Maailman Järjestyksen tulevaksi 3.:lla vuosituhannella: http://www.youtube.com/watch?v=0JYsrQQDM00&feature...
http://www.youtube.com/watch?v=nSM_87DEPUk
Jos nuo videot eivät avaudu täällä ”Usarin blogistaniassa”, niin täällä omalla poliittisella blogillani avautuu: http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-wor... ... PS. Kannattaa muutenkin tutustua tuohon ”NWO”. kirjoitukseeni, niin ymmärrätte mistä on kyse.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Tässä video joka kaikkien tulisi katsoa!

https://www.youtube.com/watch?v=glsl2NCo7Tc

Siinä asiat on selitetty suhteellisen kansantajuisesti!

Anne Lindell

Vast. kommenttiin nr. 16. Markku, selkeyttäisin lukijoile sen verran, että vaikka tuossa linkitämässäsi videossa heitetään ilmaan aikamoisia olettamuksia ja väitteitä, joittenka perässä ei hitaampi ja etenkin ensikrtaa asiasta kuuleva kuuntelija tahdo pysyä, niin voin vahvistaa, että varsinkin usalaisissa lähetiessä näistä on kerrottu todella paljon ja lähteet ovat olleet pääsääsntöisesti erittäin vakuuttavia (tutkijoita, alan asiantuntijoita yms.). Eli Markun linkkaama ohjelmajakso Nr 4. "LOPUNAJAT - NYT! UUSI MAAILMAN JÄRJESTYS " on täyttä asiaa. Allekirjoitan kaiken. Jollette jaksa katsoa koko ohjelmaa 25 min., niin voitte alkaa kohdasta 12 min, jolloi aletaan puhua TTIP-(muka) vapaakauppasoimuksesta.

Tästä valtavan vakavasta skenaariosta varoittavat maailmna johtavimmat tiedemiehet (ne ,joita ei ole "ostettu")ja jopa "profeetat": Ihmiskunta on tuhon partaalla. Nyt SE on alkanut. Ihmiskunnalla on vain vähän aikaa ja mahdollisuuksia tehdä tarvittava korjausliike. Jo pelkästään kasvihuoneilmiö riittää tuhoamaan maapllomme pikkuhiljaa, mutta uhkaava suursota eli ydinsota tekee saman työn nopeasti ja jopa hetkessä. Tuleva suursota ei olisi vain pelkkä suursota, kuten aiemmat maailmansodat, vaan se merkitsisi täystuhoa, ydinsotaa ja jopa stratosfäärissä käytyä ”sotaa” (”HARP”, säteilytys, kyber-hyökkäykset), jolloin 1/3 maapallon väestöstä tuhoutuisi, mutta infraa ja rakennuksia säästyisi, mutta maapallo muuttuisi suurelta osin vuosituhansiksi asuin- ja viljelykelvottomaksi, koska eloperäinen, myös maakerros, vesistöt ja ilma saastuisivat. Ja tätä ihmiskunnan jäännettä hallitsisi yksi ja ainoa hirmuvaltias, maapallon historian pahin ja julmin itsevaltias kätyreineen ja hännystelijöineen.

Anne Lindell

Jollette minua usko, niin kunnelkaa edes tuosta kirjoitukseni linkistä (YouTobe videolta) maailman kuulun ekonomistin John Perkinsin internet haastattelu, joka on tehty 20.05.2011 Aihe koskee myös Suomen ja Euroopan tilannetta (alkaa kodasta 20:11 min.). Perkins kutsuu näitten (monikansallisten) ja isojen pankkien ”pankkiireja” taloudellisiksi tappajiksi (”Economical Hit Men”). Tämä vaikutti ja kuullosti silloin utopilata, sadulta, ja ehkä se silloin hieman hymyilytti joitakin – ”sumutettuja”, mutta eipä taida hymyilyttää enää ketään.

Miettikää tässä kontensissa ydinvoimaloitten rakentamisintoa Suomessa? Ruotsi on kutakuinkin energiantuotannossaan samassa asemassa kuin Suomi, mutta Ruotsi satsaa kotimaiseen, uusiutuvaan energiaan valtion mittavilla tukitoimilla, mutta Suomi ei. Meiltä viedään laivalasteittain puupellettiä Ruotsiin, koska siellä valtio tukee kotitalouksia puupellettiin suurtymisessä. Ja puupellettiä tuodaan halvalla Ruotsiin Suomesta oman maamme huonon kysynnän vuoksi ... siis ... Huom! "huonon kysynnän vuoksi" ... Miksi meillä on puupelletistä huono kysyntä? Vastaus: Päättäjämme eivät ole olleet eivätkä ole vieläkään tehtäviensä tasolla. Ölytankkerit ja puupellettilaivat kohtaavat toisensa Suomenlahdella ... hölmöläisten touhuja sanon minä.

Käyttäjän fazerinsini kuva
Jouni Suonsivu

Anne, asiaahan sinä kirjoitat. Samaa aihepiiriä osin käsittelevä Jorma Jaakkolan suurtyö yhden miehen voimin pitää voida kääntää kansanvallan ja oikeuslaitoksen voimin toiseksi kuin nyt ja jo pitkään on ollut asianlaita. Esko Seppänen kirjoittaa päivän tekstissään samasta aihepiiristä kuin sinä.

Periaatteessa (vaan entä käytännössä?) asiat ovat korjattavissa ja me voimme vaikuttaa Suomen asioihin. Valtiopetos ei vanhene. Sellaiseen perustuvat myöhemmät toimet on myös käsiteltävä.

Suomi on vajaan kymmenen puoluejohtajan, eduskuntaryhmän puheenjohtajan ja muun puoluejohdon hallussa. Näiden takana taas ovat diplomaattisesti ilmaisten tietyt intressipiirit. Koko vallitseva järjestelmä lepää puolue- ja ryhmäkurin alla eikä tämä perustu perustuslakiin vaan maan tapaan, joka oikeastaan on yksilöiden pelko saada vaikuttaa jatkossakin/jatkossakaan. Periaatteessa se, että koko eduskunta vasemmalla, keskellä ja oikealla menettelisi samoin kuin Markus Mustajärvi ja Jyrki Yrttiaho, muuttaisi asiat. Tosin niin, että ns. imperiumin vastaisku seuraisi, sillä todellinen valta ja raha ei luovuta hyvällä, ei välttämättä edes pahallakaan, mutta se ei tarkoita, etteikö pidä toimia. Tästä kirjoitin, vrt.

http://fazerinsini.puheenvuoro.uusisuomi.fi/184947...

Anne Lindell

Jouni luin linkittämäsi kirjoituksen ja kommentit myös ... olet täysin oikeassa. Ryhmäkuri on täysin lainvastaista, eli puolue- eli ryhmäkuri on jopa perustuslainvastaista. Perustuslain 29 §:ssä todetaan, että kansanedustaja on velvollinen toimiessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta, eivätkä häntä sido muut määräykset. Kansanedustajat ovat vapaassa demokratiassa vapaita äänestämään ”jaa” tai ”ei”. Tämän valtuuden he ovat saanet suoraan kansalaislta, joita he edustavat – ei puolueelta.

Toimituksen poiminnat