Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Egyptin presidentin puhe, joka voi muuttaa koko maailman

  •  Egyptin presidentti Al-Sisi:"“We need to revolutionize our religion". Qaida, talebanit, Jihad, Hamas,  takfiri-terroristit
    Egyptin presidentti Al-Sisi:"“We need to revolutionize our religion". Qaida, talebanit, Jihad, Hamas, takfiri-terroristit

Tämä Egyptin presidentin Abd Al-Fattah Al-Sisi´in puhe saattaa olla ehkä tärkein puhe ikinä, ja  toivottavasti yhtä käänteentekevä  kuin oli aikoinaan Martin Luther Kingin puhe: ”I have a dream.... jne”.

Muslimeilla on edessään vain kaksi tietä: täydellisen tuhon tie tai radikaalin uskonnollis-ideologisen uudistuksen tie ... eli uskonpuhdistus.

Muslimeilla ei mene hyvin  - tämä ei kai tule kenellekään yllätyksenä – ja kun muslimeilla ei mene hyvin, niin ei mene muillakaan hyvin, koska kaikkia, myös muslimi-toisinajattelijoita syyttävät muslimit epäonnestaan ja syyttömille siviileille kostetaan.

Nyt on jo monessa muslimimaissa menossa oma sisäinen tuhoaminen: salaisia, hirittäviä joukkoteurastuksia. Näistä kuvottavista hirmuteoista ei paljon länsimaissa kerrota, koska jopa paikalliset uustislähteet ovat kauhuissaan siitä, mitä on menossa, eivtkä he halua itsekään uskoa tapahtuneita hirmutekoja todeksi. Ja kauhistuttavinta on, että näistä hirmutoista jää varmastikin paljon paljastumatta, koska ei edes todistajia jätetä henkiin – kaikki teurastetaan ... kylä kylältä, kaupunki kaupungilta etenevät nämä raakalaiset. Vain jokunen pakenemaan onnistunut on löydetty, ja heiltä olemme saaneet kuulla mitä hirvittävimmistä raakuuksista.

Ja mitä tekee länsimaitten johtajat? Kerääntyvät mielenosoituksiin vasta sitten, kun pariisissa on tapettu kuukuisa toimittajia ( + 16 uhria 3:n päivän aikana). Egyptin presidentti sentään ”itkee” ... suree sydänjuurian myöten, näitä satoja tuhansia viattomia muslimi-terrosrstien uhreja. Hän puhuu oman henkensäkin uhalla muslimijohtajille ja käskee: ”Tehkää jotain! Näin ei voi enää todellakaan jatkua”.

Toisaalta sekä arabimaissa että länsimaissa pelätään myös, että syyrialaisten  kaltainen joukkopako alkaa pian jok´ikisessä muslimimaassa ... mukaan lukien myös rikkaat öljyvaltiot. Sillä rahalla ei terrosimia ja hirmutekoja saada loppumaan. Näillä muslimi-ääriaineksilla on takana ajatus saada kaikki maailman maat taivutettua islam-uskonnon eli Koraanin nimessä oman hirmuvaltansa alle. Mutta pahinta on, että nämä ruohonjuuritason terroristit eivät tiedä mikä tai kuka tämän agendan takana on, vaan heidät on saatu uskomaan, että kysessä on ”pyhä sota” ... ”jihad”.

Olen varma, että länsi ei nyt reakoi suoralla iskulla, täysmittaisella sodalla kuten  esim. silloin, kun Irak hyökkäsi Kuwaitiin tai, kun poika-Bush onnistui siinä, missä isä-Bush epäonnoistui ...eli  Saddamin litistämisessä.  Nyt saudit tietävät, että Obama ei riennä apuun, koska Obama on yhtä tuohtunut kuin Putinkin öljyn hinnan rajusta romahduksesta. Eli, Lähi-Iädän öjyntuottajamailla ei kyseessä ole lainkaan Venäjän nöyryyttäminen  EU:ta  tukevilla ”pakotteilla”,  vaan se, että USA:n ei näin alhaisilla öljyn markkinahinnoilla kannata lähteä sikakalliilla systeemillä tuottamaan öljyä vastalöydetyistä, valtavista liuskeöljyvarannoista. Jatkossa kaikki rikkaat öljyntuottaja-muslimimaat ovat yhtä voimattomia näitten himuisten terroristien edessä, koska rikkailta suvuilta yirtetään näin kaapata valta. Olen varma, että Venäjä liittoutuu jatkossa yhä tiiviimmin muslimien kanssa ... Terroristien vai saudien?  ... Jaa  ... sitä ei ei tiedä?

Ymmärrättekö nyt tätä maailman valtapaolitiikkaa ... Syyrian sotaa  ja Putinin liittoutumista Bašar al-Assad´in kanssa?  Suursotaa havittelevat tahot haluavat ajaa kristityt vastakkainasetteluun muslimien kanssa. Kyse on rahan mahdista – vallasta ja öljystä, koska öljyn haltija on samalla valtias. ... Mutta, sitten tulee tämä MUTTA, eli, miten selitätte tämän? USA ei ole osoittanut halua tuhota ISIS-ryhmittymää Irakissa eikä Syyriassa. Päinvastoin, 28 lentokoneellista varusteita on jo tiputettu ISIS-taistelijoille sen jälkeen kun lännen koalitio aloitti ns. ISIS-vastaisen operaationsa. Yhdysvalllat on juuri hyväksynyt 500 miljoonaa dollaria terroristien aseistamiseen ja kouluttamiseen Syyriassa. Nämä eivät ole edes salaisuuksia! Tämä on täysin julkista tietoa.

Egpytin presidentti on tajunnut juonen, ja hän sanoi, että sota ... suursota  on vältettävissä. Tässä puheessaan presidentti Al-Sisi puhui tosissaan ja sydämensä pohjasta uskonnollisille muslimihohtajille aivan viimevuoden lopulla, koska näillä on valta, voima ja keinot saada muslimimaailman salaiset ”extreme-johtajat” tekemään parannauksen, jotta nämä lakkaisivat manipuloimasta näitä nuoria, työttömiä, ja turhautuneita muslimi-miehiä islamiin vedoten hirmutekoihin. Sillä kyse ei ole islamista vaan yksistään rahasta ja vallasta. Islam on vain veruke ... lume, harhautus, jolla näistä nuorista tehdään hirviömäisiä tappokoneita. Kun nämä nuoret miehet (eli äärimieliset takfiri-terroristit) tajuavat tämä, he lopettavat hirmutyöt ja palaavat koteihinsa.

Presidentti Al-Sisi puhi suoraan imaameille ja mullaheille, että tämä ei vetele ... nyt on tultava muutos tähän tai me kaikki tuhoudumme. Islamisitisessa maailmassa ollaan menty nyt liian pitkälle.

Uskonnollisten johtajien on sanottava kansalle, että kyse ei ole islamista, ja että he eivät enää tue tällaisia hirmutekoja, vaan tuomitsevat ne jyrkästi islamin vastaisena, ja ettei näinihin hirmutekoihin syyllistuneet pääse paratiisiin eivätkä hirmutekoihin syyllistyneistä tule kuoltuaan marttyyrejä. Etenkin eräitten muslimi-terroristijärjestöjen hirmuiset väkivaltateot, raakalaismainen ja silmitön tappaminen, toisinajattelijoiden vainoaminen ja edelleenkin naisten ja tyttölasten täysin ala-arvoinen kohtelu ja alistaminen yhteiskunnassa on loputtava. Tarvitaan uskonnollista vallankumousta. Vasta ukskonnollisen vallankumouksen jälkeen voidaa parantaa ja tasa-arvoistaa yhteiskuntaa joka maailman kolkassa.

Uskonpuhdistusta ja suurta herästystä tarjoaisin myös  kristityille kirkoille, vanhoillisille lahkoille ja fundamntalistisille oppisuunnille,  ja ihan samaa kaupittelen myös ortodoksi-juutalaisille ja kastijakoa kannattaville vanhollisille hinduille jne. Elämä ei voi jatkua maanpäällä enää missään maankolkassa rauhallisena, jollemme kaikki katso peiliin. Jokaisessa meissä on parantamisen varaa. Koko maailman on muututtava, sillä pahuus on kaikkialla tullut siihen pisteeseen, että me kaikki tuhoudumme. Pahuuden mitta on täyttynyt. Kristityt tietävät mitä tämä merkitsee - > ”Harmagedonia”. Kolmas maailmansota on ovella. Tilanne maailmassa ja etenkin Euroopassa ja Lähi-Idässä on räjähdydpisteessä. Vain pieni kipinä ja täystuho on päällä: atomisota, eikä atomisodassa ei ole voittajia ... ainoastaan häviäjiä..

Katso Egyptin presidentin järisyttävä puhe tästä (video, tekstitys englanniks) :  http://www.israelvideonetwork.com/egyptian-president-al-sisi-delivers-speech-that-may-change-the-world-forever/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Anne Lindell. Tässä tuli totuus koko totuus.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Muammar Gadaffi hyökkäsi Kuwaitiin? Kirjoitatko historiaa uudelleen?

Anne Lindell

Pekka ... virheen voi oikaista myös kohteliaasti.

Kirjoitan melkein aina kirjoitukseni vauhdilla ja joskus luotan aivan liikaakin muistiini. En kopioi kirjoituksiani suoraan (copy pastella) mistään lehdistä, netistä tai Wikipediasta, niin kuin jotkut tekevät, koska silloinhan kirjoitus on jonkun muun ... ei minun, ja siksi kirjoituksissani voi olla asiavirheitä, mutta sehän on inhimmillistä. Tekevälle sattuu. Tämähän on keskustelusivusto, joten mielipiteen voi lausua täällä täysin vapaasti, vaikka siinä ei olisi päätä eikä häntää. ... Korjasin virheen (tarkisti nyt Wikipediasta).

Anne Lindell

Jep .... eikö ollut mahtava puhe. Harmi vain ettei löytynyt suomenkielistä tekstitystä, mutta ehkä pian sekin ilmestyy YouTobeen. Tämä video löytyi ... yllätys ylätys ... israelilaiselta sivulta. Minulla oikein kylmät väreet kulki selkäpiitä pitkin, kun katsoin videota.

Otin tietenkin ison riskin, kun kirjoitin tästä aiheesta, mutta oli pakko. Sillä tämä on ehkä tämän ajan tärkein puhe. Puheen aihe on erittäin räjähdysherkkä ... ja todella kipeä, mutta Al Sisi on oikeassa; tämä on ainoa keino, eikä tästä ole ennen kukaan uskaltanut julkisesti puhua.

Ei ole muuta keinoa, tai muuten suursota syttyy ... jopa hyvn pian. Ja me Venäjän vieressä saamme ihan varmasti tuta sodan kauhut ja seuraukset. Se on saletti, jollei muuten niin tänne tulee kymmeniä tuhansia juutalaispakolaisia.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Ilmeisesti Anne Lindell tarkoitti Saddam Husseinia, näitä diktaattoreita on mennyt ja uusia tulee.

Malliesimerkki on Egypti, vai olenko täysin väärässä.

Anne Lindell

Ari, en ole väittänytkään, että Egypti olisi mikään malliesimerkki muslimimaasta, mutta tämä presidentin puhe on malliesimerkki järisyttävän hyvästä puheesta, joka voi järisyttää (toivottavaasti) positiivisella mielellä koko muslimimaailmaa. Egyptissä on myös paljon kristittyjä - "kopteja" - tosin heitä vainotaan todella paljon. Egyptissä on suuri huolenaihe "vanhoillis-extreme-muslimit" (keksin tuon termin juuri nyt - siksi sitä ei löydy Wikipediasta), joiden vanhoillisinta suuntausta kutsutaan "wallaheiksi". (Nyt luotan taas muistiini, ja käyn katsomassa Wikipediasta, olenko muistanut oikein, joten odottakaa tai korjatkaa itse virheeni, mutta älkää viitsikö nälviä heti).

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Anne. Tarkoitukseni ei ollut tökätä sinua etusormella, totesin vain, näin on arabimaailmassa tänään. Toivotaan että tuosta puheesta olisi edes siemeneeksi, siemeneestähän puhkeaa uusi verso.

Pauli Leinonen

Taitaa tässä pelissä jäädä Mustapekka muslimeille ja jopa tavallisille tallaajille suuressa rauhanprojektissa, Euroopan Unionissa. Ihmisiä, varsinkin nuoria ja "innokkaita" voidaan manipuloida melkein mihin vaan. Kuka, tai ketkä on ne tahot jotka vetelee naruista on taas toinen juttu. Välissä on monta ketunlenkkiä ja muuta vipua, että tavallinen Erkki ei oikein taida saada selvää. Seuraa rahaa, sanoisivat jotkut ja niin taidan sanoa minäkin.

Anne Lindell

Pauli, olet paljossa oikeassa. Turha tässä on viisastella ja kuvitella edes tietävnsä mistä on kyse. Raha tässä haisee ... se on saletti. Raha ja valta.

Eniten minua kuitenkin ärsyttää Suomen median tietämättäömyys esim öljyn hinnan romahduksen syistä. Eli, miksi raakaöljyn hinta barrelilta on päästetty romahtamaan näinkin alas. Kaikkein naurettavinta oli EU-kultapossukerholaisten lausunnot (icl. "Stuppido" & "Käteinen"), missä he kiittelivät Opec maita EU:n Venäjä pakotteiden tukemisesta laskemalla tuntuvasti öljyn hintaa. .... Aaah ha ha haaaa ... sallikaa minun nauraa.

Anne Lindell

Oukki doukki ... yritin löytää Wikipediasta selitystä sanalle wallahit/wallah-muslimit ... ei ollut, ei edes engl. kielisesä. Käännös sanasta "wallah" tarkoittaa minä vannon. ... No, joka tapauksesa olen aikoinani nähnyt TV-dokumentin (varmaan 1.5 - 2 v. sitten), jossa juuri ja nimenommna käsiteltiin Egyptin muslimien suuntauksia (esim. sunnit ja shiiat) ja silloin mainittiin myös tämä "wallah"-suuntaus.

Elijas Bijur

Tarkoitatko ehkä ns. wahhabiittilaista suuntausta, jota noudatetaan esim. Saudi-Arabiassa. Se on näet enemmän kuin vanhoillinen suuntaus islamista.

asiasta enemmän esim. http://en.wikipedia.org/wiki/Wahhabism

Anne Lindell

Elijas ... taas luotn muistiini, sillä muistaakseni "wahhabit" ovat maltillisemipia sinä mielessä, että eivät ole niin äänekkäitä ja provosoivia kuin "wallahit" ... tosin yhtä fundamentalisisia kummatkin. Wahhabeja on myös Egyptissä ja Mursin aikana heitä oli vallankahvassakin. Eli "arabikevät" meni silloin Egytissä ojasta allikkoon.

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Rahan mahti, eli valtapeliä. Mutta et huomaa, mikä taho sitä myös edistää!

Monet TV kanavat esittävät muslimien uhkaa. Sitä ja muuta uhkaa kuvataan
valtaisin lavastein. Valtamedia taistelee uhkia vastaan, ja siinä
samalla kertoo kaikille, että niitä uhkia on olemassa.
Tanskassa kerättiin nuoria taistelemaan ruotsin mellakoissa. Sama
kaava muuallakin. Lontoon nuoret sanoivat, että maksettiin hyvin,
jopa lontoon omissa mellakoissa. Pitäisi kysyä, kuka maksoi.

Mutta todellisista uhkista puhutaan vähemmän. Talouden manipulointi on
kaiken alku ja juuri. Monet maidein johtajat ovat nyt ihmeissään, kun huomaavat toisten johtajien ottavan osaa peliin. Ehkä eivät aina tiedä.
Islaminusko on nyt hyvä idealogi. Valitettavasti nuoret miehet, kuten meidänkin edustajat ovat menneet siihen mukaan. Eivät ole vielä huomanneet asioiden yhteyttä muihin politiikan peleihin.

Moni maa joutuu kohteeksi, vaikka kurittamalla maataloutta, kuten intiassa puuvillan viljelyä. Kaikki samaa valtapeliä peliä.
Maita peloitellaan, ei vain yksilöitä.

Tässä linkissä hyvää analyysiä, mikä johtaa päätöksiä.
http://www.bullionbullscanada.com/intl-commentary/...

Anne Lindell

Niin, Tuula, puhut vakavasta asiasta. Jotain kumaa on todellakin menossa ... jotain mistä tiedotusvälineet vaikenevat tyystin.

Vääjäämättä tulee tästä assosiaatio suoraan tähän manantai-iltana TV:ssä esitettyyn Piirosen elokuvaan ”Vasen ja oikea” http://areena.yle.fi/tv/2278091 Esko Seppäsen ja Iiro Viinasen ystävyydestä. Elokuva oli muuten hurjan hyvä. ”Pojat” puhui miltei meikäläisen suulla, minkä henkselit paukkuen panin merkille.

Tuossa elokuvassa ”pojat” puhuivat myös siitä, miten katastrooffia ... romahdusta jopa tahallisesti aiheutetaan, jotta saadaan aikaiseksi ja läpivietyä jokin suuri yhteiskunnallinen ja talaoudellinen muutos. Eli herää kysymys, mikä, kuka, mikä voima tätä mailmaa oikein ohjaa ja eritoten tätä läntistä markkinataloutta. Minulla on omat epäilykseni - NWO - ja alla olevasta linkistä voit siitä lukea.

Eli, minun oman poliittisen blogini ehdoton ”kestosuosikki” ja kaikkein eniten luetuin kirjoitus on NWO:sta eli New World Orderista:
http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-wor... Tuota kirjoitusta luetaan eniten USA:ssa ja toiseksi eniten Venäjällä ja kolmanneksi eniten Ranskassa ja vasta nejäntenä tulee Suomi. Suomessa Eurostoliitto ja Uuusi Maailman Järjestys (UMJ = NWO) on miltei kielletty keskustelunaihe, tabu ... koska näin meitä ohjeistetaan, evästetään EU:sta.

Entä tämä sitten? ... Mitä ihmeessä oikein on menossa???? http://annelindell.blogspot.fi/2013/09/miksi-usa-n... ... Selittäkää, jos joku siellä teistä osaa!

Esa Niemi

Anne Lindell:
"Presidentti Al-Sisi puhi suoraan imaameille ja mullaheille, että tämä ei vetele ... nyt on tultava muutos tähän tai me kaikki tuhoudumme. Islamisitisessa maailmassa ollaan menty nyt liian pitkälle.

Uskonnollisten johtajien on sanottava kansalle, että kyse ei ole islamista, ja että he eivät enää tue tällaisia hirmutekoja, vaan tuomitsevat ne jyrkästi islamin vastaisena, ja ettei näinihin hirmutekoihin syyllistuneet pääse paratiisiin eivätkä hirmutekoihin syyllistyneistä tule kuoltuaan marttyyrejä. Etenkin eräitten muslimi-terroristijärjestöjen hirmuiset väkivaltateot, raakalaismainen ja silmitön tappaminen, toisinajattelijoiden vainoaminen ja edelleenkin naisten ja tyttölasten täysin ala-arvoinen kohtelu ja alistaminen yhteiskunnassa on loputtava. Tarvitaan uskonnollista vallankumousta. Vasta ukskonnollisen vallankumouksen jälkeen voidaa parantaa ja tasa-arvoistaa yhteiskuntaa joka maailman kolkassa."

Al-Sisi tietää mikä on Islamic Staten kannatus ja rahoitus, ja Egypti kuuluu Islamic Staten kalifaatin 5-vuoden laajenemissuunnitelmaan mukaan.

Ei siis ihme, että se aiheuttaa valtaapitävissä epämukavaa oloa ja kaipuuta vanhoihin valta-asetelmiin etenkin kun Islamic State on vakavasti otettava taho.

Al-Sisi tuskin väittää, että profeetta Muhammedin antama esimerkki islamin levittämisestä olisi väärin ellei sen tekisi harhaoppinen suuntaus. Profeetan määräyksen taistella kunnes ei ole vääräuskoisia elleivät he ole orjia on sikäli huono, että muslimien kesken kilpaileva suuntaus on vääräuskoisuutta.

Voi olla, että 3 maailmansota käydään islamin haastaessa vääräuskoiset ja siitä saadaan melkoinen nujakka.

Toimituksen poiminnat