Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Avioliittolaki määrää kansakuntamme kohtalon

  • Kumpaa nappia painat kansanedustaja? Sinä päätät Suomen kotalosta
    Kumpaa nappia painat kansanedustaja? Sinä päätät Suomen kotalosta
  • David Wilkersonin homoutta koskeva profetia, kirjasta "Näky", sivu 46
    David Wilkersonin homoutta koskeva profetia, kirjasta "Näky", sivu 46
  • David Wilkersonin homoutta koskeva profetia, kirjasta "Näky", sivu 47
    David Wilkersonin homoutta koskeva profetia, kirjasta "Näky", sivu 47

Avioliiton salliminen samaa sukupuolta oleville ei vähentäisi avioliiton arvoa eikä vaarantaisi lasten asemaa, sanoo arkkipiispa Kari Mäkinen (25.11. 2014  STT).

Minä sanon ja varmasti moni muukin, että lainmuutos murentaiosi avioliiton arvon ja vaarantaisi lapsen oikeuksia ja asemaa.

Avioliitto on Raamattu-kysymys ... eikä ole kirkon kysymys ottaa kantaa joko puolesta tai vastaan. Kirkko nojautuu Raamattuun, tai ei sitten enää nojaudu Raamattuun,  eikä siten  enää pidä Raamattua Jumalan Sanana ja ylimpänä auktroriteettina, eikä silloin Suomen Ev. Lut. Kirkko ole enää kristillinen kirkko, vaan joku muu kirkko, esim.  ” Myöhempien Aikojen Ajanvirtausten Populisti Kirkko”.

Jumala loi miehen ja naisen eikä mitään siltä väliltä ... kaikki muu on luonnotonta ... poikkeus normaalista. Tätä eivät homot ja lesbot kykene kiistämään, vaikka kuinka yrittäisivät, sillä ei sen kummemin homo- kuin lesboparitkaan voi saada jälkeläisiä – eivät kykene lisääntymään. Siis kyse ei ole tasavertaisuudesta tai syrjinnästä ... kyse on luonnonlaista. Homous ja lesbous on luonnonoikku ...poikkeavuus normaalista.

Jeesus sanoo:"Mies luopukoon isästään ja äidistään ja liittyköön vaimoonsa." Se tarkoittaa yksikössä vastakkaiseen sukupuoleen. Eikös tässä ole jo tarpeeksi perustetta sille, että avioliitto kuuluu vain miehelle ja naiselle?

Homous on kauhistus Jumalan silmissä - synti. Eikö arkkipiispa Mäkinen muista, miten kävi vedenpaisumuksessa? Entä miten kävi Sodoman ja Gomorran? Nyt ollaan kolmannen kerran saman homo-ilmiön edessä, ja saamme olla varmoja, että rangaistus tulee.

Myös uusi lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila kommentoi asiaa tänään (26.11. -14). Hänen mukaansa samaa sukupuolta olevien pitäisi voida avioitua.

Sisäministeri Päivi Räsänen on asianmukaisesti todennut, että YK:n ihmisoikeusjulistuksen pykälän 16 mukaisten ihmisoikeuksien kunnioittaminen edellyttää avioliittolain säilyttämistä nykyisellään. Ajatus avioliittolain muuttamisesta sukupuolineutraaliksi on radikaalisti ristiriidassa ei vain Raamatun, vaan myös YK:n Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen artiklan 16 kanssa ja etenkin lasten oikeuksien kanssa.

Tuomas Kurttila, arkkipiispa Mäkinen ja te muut ja erototen kansanedustajat, katsokaa tämä linkittämäni Youtoben video alusta loppuun ... yrittäkää edes, jotta silmänne aukenisivat. Se mitä on tapahtunut Massachusettissa alkaa olla totta Hollannissa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa ... ja voi olla myös totta Suomessa, jos kansanedustajat äänestävät  EI- aanestystuloksen voitto merkitsee, että  lakialoite eteenee suuren valiokuntaan, ja siellä tulee takuuvarmasti homolaille mymteinen päätös.

Kuvitteletteko  te, että homoille riittää pelkkä avioliittolainmuutos ... ei  ...ei ...ja vielä kerran EI. He haluvat aivan jotain muuta. Katsokaa video, niin tajuatte, mistä tässä on todellisuudessa kyse. Katsokaa ihmeessä video, ja käyttääkää kerrankin aivojanne! – Tämän lainmuutoksen hyväksyminen aloittaa vainojen ajan. Mikään ei ole sen jälkeen enää Suomessa entisensä. Ottakaa ihmeessä selvää. mitä tällaisen lain hyväksyminen on saanut aikaan muissa maissa ennenkuin painatte EI-nappulaa!

Tässä linkki YouToben videoon ”Homoliittolain vaikutukset Massachusettsin osavaltiossa” (tekstitetty suomeksi): https://www.youtube.com/watch?v=bSXFb6ULsCg

 

P.S. Kaikille tiedoksi, homolain hyväksymisen vastustaminen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että syrjii homoja/lelsboja, tai että ei rakasta homoa/lesboa siten kuin kristillisyyteen kuuluu. Jeesus rakasti syntisiä mutta vihasi syntiä. Minulla on erittäin rakas homo-ystävä, mutta silti rukoilen ja toivon, että hän joskus vielä parantuisi homoudesta.

Lisäsin 2 sivua (s. 46 ja 47 homaudesta) David Wilkersonin, kuuluisan, edesmenneen profeetan kirjasta "Näky". Klikka kuvia suuremmaksi, jotta näet lukea tekstin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (72 kommenttia)

Anne Lindell

Perjantaina 28. 11. äänestää eduskunta avioliittolaista eli kansankielellä "homolaista. Vaarana on kuitenkin, että ollaan luomassa vähemmistö-diktatuuria.

Länsimainen tasa-arvon idea toimii nyt tässä homo-lainsäädäntötyössä puhtaasti vähemmistön kohtuuttomien tasa-arvovaatimusten pohjalla, jos se samalla alkaa ohjailla yhteiskunnan suhtautumisen kautta lasten henkistä kehitystä luonnollisesta ja normaalista poikkeavaan suuntaan, niin silloin tuo laki antaa edellytykset luoda normaalista poikkeavalle ja pienelle ihmisryhmälle kansallissosialistiseen tapaan sosiaalista painetta ja loukkaa mielestäni yksiselitteisesti lapsen oikeutta mahdollisimman normaaliin henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen.

Mutta peruskysymys on tietysti se, että onko suomalainen yhteiskunta niin amerikkalaistunut, niin "homo-genisoitunut", että tällainen kehitys voi olla edessä täälläkin. Ihmisen oikeus oman identiteettinsä mukaiseen parisuhteeseen pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta jos tällä "homolailla" luodaan normipaineita, niin lainsäätäjät ovat luomassa uutta vähemmistö-diktatuuria.

Miettikääpäs tätä!

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Vähemmistödiktatuuria?

Tarkoitat siis, että lain mennessä läpi heterotkin pakotetaan homojen kanssa naimisiin?

Selitätkö millaisia paineista tämä aiheuttaisi kenenkään parisuhteeseen? Yritätkö oikeasti väittää, että homojen mahdollisuus avioliittoon vaikuttaisi jotenkin jonkun muun elämään?

Ja millä tavalla tasa-arvon vaatiminen lain edessä on kohtuutonta? Varsinkin tilanteessa, jossa se ei vaikuta mitenkään keneenkään muuhun? Onko sinusta kiva, että joku on sorrettu ja kokee vääryyttä, jolta itse olet turvassa?

- - -
"Ihmisen oikeus oman identiteettinsä mukaiseen parisuhteeseen pitäisi olla itsestäänselvyys"

Nimenomaan. Siksi onkin hämmentävää, että sinäkin vastustat tätä lakimuutosta vaikka itse sanot noin.

Anne Lindell

Sorry ... tartuit yksittäisiin sanohin ja teit päinvastaisa päätöksiä, eikä siten sanoma mennyt sinulle perille. En voi mitään ... sorry.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #80

Selitätkö sitten miksi vaatimus tasa-arvoisesta kohtelusta lain edessä on kohtuuton? Kerrotko, miksi sen toteutuminen olisi "vähemmistödiktatuuria"?

Anne Lindell

Kiitos Erkki vinkistä. Mulla on tuo kirja. Etsinpä kohdan siitä ja skannaan tänne. David Wilkersonin profetiat ovat ainakin tähän asti pitäneet kaikki paikkansa ... miksei myös loputkin profetiat pitäisi.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Tuosta illan istujaisten alun ensimmäisestä aiheesta, joka koski tietysti kuumana käyvää avioliittokeskustelua, niin Soinille ja Räsäselle pisteet. Stubb taitaapi saada homomyönteisyydellään kokoomuksen kannatuksen laskemaan edelleen. Kokoomuksen koti uskonto ja isänmaa sai aikamoisen kolauksen.

Käyttäjän AnssiYlnen kuva
Anssi Ylönen

Kokoomuksessa sentään ymmärretään, että jos ollaan väärässä, niin sitten se reilusti myönnetään.

"Nähtyäni hääjuhlassa kahden ihmisen onnen, en voinut muuta kuin tuntea suurta myötäonnea. Rakkaus on suurin. Jotta voisin olla muille rehellinen, on minun oltava rehellinen itselleni. Siksi haluan myös julkituoda asian avoimesti esiin. Näen asian uusin silmin, Pöntinen lisää."

http://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/pontinen-muut...

Käyttäjän jorkkajaatinen kuva
Jorkka Jaatinen

Kokkarit ovat heivanneet isänmaan jo EU:hun hinkuessaan.

Uskonto on mennyt jo sukupolvia sitten.

Koti piti vielä siivota pois vanhana konstruktiona, mikä ei sovi metrohomoseksuaaleille hipstereille.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Jeps, Seppo.
Stubb yritti ensin olla hiljaa mutta onnistui tyylilleen uskollisena kuitenkin mokaamaan.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Seppo Leskinen. Puhut täyttä asiaa. Stubbin kokoomuksen kannatus tippuu varmasti tuollaisen lausunnon johdosta.Huono vaalijippo.

Nykykokoomuksen kanta on, että siitä se riemun paikka ja elämän ilo alkaa, kun Jalmari menee naimisiin Elmerin kanssa ja Valma Vilman kanssa. Jo on aikoihin eletty. Sammakko mitä sammakko. Vaikka ääniähän sillä halpahintaisesti pyrittäisiinkin kalastamaan.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Puhut asiaa Seppo Leskinen. Stubb teki karhunpalveluksen kokoomuksen kannatukselle. Huono vaalijipponakin. Harkitsematonta puhetta.

Anne Lindell

Sipilä on säälittävä arkajalka, "fisilortti" ... yrittää miellyttää kaikkia. Tämä kostautuu vielä. Soini saa kaikkien aikojen megajytkyn, jos vielä lupaa irrottaa meidät EU:sta ja eurosta.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Avionrikkojia on enemän kuin homoja. Jumala ei hyväksy avioeroa. Eronneet päättyvät helvettiin mikäli raamattu pitää paikkansa. Helponpi kamelin on päästä neulasilmästä kuin rikkaan taivaaseen. Muista tämä Jeesuksen sanoma ennen kuin jaat tuomioitasi.

Anne Lindell

Manu ... luet kuin piru Raamattua! Jeesus nimenomaan kertoi milloin ja missä tapauksessa on jopa parempi, että uskova eroaa puolisostaan.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Muistaakseni ainoastaan haureuden seurauksena sai Jeesuksen mukaan erota puolisostaan, enkä usko olevani tässä väärässä. Miksi siis noin suuri kiinnostus homoista/lesboista, kun Raamattusi mukaan paljon suurempi ongelma ovat avioerot... kas siinä vasta pulma.... et käytä blogejasi saarnataksesi avioerojen vääryydestä saati uusista naimisiin menoista.. mietipä miksi.

Homoista Jeesus ei sanonut oikein mitään tuomitsevaa, mutta tuomitsi avioerot. Annekin haluaa vain poimia Raamatustaan rusinat pullasta (miten itse haluaisi asioiden olevan.. pari tuhatta vuotta tuo omien rusinoiden poimiminen Raamatusta on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus miljoonilla, joten en liikaa jaksaisi tuomita tuotakaan). Ennenaikaan kutsuttiin kai moisia farisealaisiksi, jotka tietenkään eivät näe omissa kannoissaan mitään väärää, vaan ylenkatsovat ylpeydessään muita. Ja ehkä se olet sinä, joka lukee Raamattua kuin piru (mistä muita syytät)... ihmiset helposti luulevat olevansa "oikeaoppisia" ja ylpeys käy lankeemuksen edestä. Moisen myöntäminen on useimmille mahdotonta.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Kuinka suuri osa avioeroista täyttää Jeesuksen asettamat ehdot, yksi tuhannesta? Toinen kysymys, mikseivät kristityt tuomitse rikastumista kuten Jeesus teki?

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #68

Manu ... pysy kirjoitukseni aiheessa! Jollei sinulla ole mitään sanottavaa homolaista, niin kirjoita vaikka oma kirjoituksesi juuri noista kysymyksistä.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #73

Eikö tämän blogin aiheena ole raamattu ja sen opetukset?

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #87

Kun nyt noin takerruit tuohon avioeroon niin kysyn sinulta, että luuletko, että homoparit eivät tule koskaan hakemaan avioeroa jos laki hyväksytään? Siis, toistan, yksikään avioliittoon vihitty homopari ei tule koskaan toisistaan eroamaan? Huh huh, taitavat olla vielä yli-ihmisiä kaiken muun moraalittomuuden ohella. Eivätkös hekin kuitenkin ole vain ihmisiä?

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Sama asia on ihmisen kuin myös kansakunnan.
On näkymätön raja jonka yli mentäessä ei ole enää paluuta.
Jäljelle jää vain seuraukset.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Homous ei ole tauti, siitä ei tarvitse parantua. Lähimmäistään rakastava toivoo tälle yhtäläisiä kansalaisoikeuksia.

Anne Lindell

Saara, mietipä seuraavanlainen tilanne. Seisot Kaikkiavaltiaan edessä viimeisellä tuomiolla ja Jeesus on tuomarina ja Pyhä Henki, joka on ollut kanssasi 24/7 on puolustajanasi (eli PH tietää sinusta kaiken ja kaikki on kirjattu ylos sinun Elämän Kirjaan), ja itse Belsebub, Saatana on syyttäjänä, niin voistiko sanoa Kaikkivaltian edessä tuon saman (quote): ..."Homous ei ole tauti, siitä ei tarvitse parantua. Lähimmäistään rakastava toivoo tälle yhtäläisiä kansalaisoikeuksia." ... Sanoisit tuon saman Kaikkeuden Luojalle, joka tietää jopa hiustesi luvun ja on luonut meidät kaikki ja on aikojen alussa meitä nimeltä kutsunut. ... Etkö pelkää lainkaan helvettiä, kun uskallat väittää Kaikkivaltiasta Luojaa ja Kaikkeuden Kuningasta, Messiasta Jeesusta valehtelijoiksi? ... Sinua Saara on johdettu harhaan. Eksytetty valheilla. Etsi totuutta ja ota Raamattu esiin ja rukoile Pyhää Henkeä pysyvästi asumaan sisimpääsi.

No, tietysti vastaat, että et usko, että mitään helvettiä on edes olemassa, ja että Raamattu on vain satukirja. Mutta Saara, sinulle sanon, että ei helvetin olemassaolo riipu siitä uskotko sinä siihen vai et.

Käyttäjän ollimarkkanen kuva
Olli Markkanen

"ei helvetin olemassaolo riipu siitä uskotko sinä siihen vai et."

Se on ihan totta. Se ei muutu olemassaolevaksi vaikka siihen kuinka uskoisi.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Anne, luuletko vakavissasi, että Kaikkivaltias Jumala tuomitsee jonkun helvettiin sen takia, että on kuunnellut omaatuntoaan eikä uskonut jonkin sinun pyhänä pitämäsi kirjan sinulle mieleiseen tulkintaan?

Eikö sinun omaatuntoasi yhtään kipristele, että uskot semmoiseen Jumalaan?

Ja millä perusteella luulet, että esim. Saara ja arkkipiispa eivät ole etsineet totuutta ja rukoilleet?

Rukoien, että Jumala antaisi sinulle rahtusen nöyryyttä.

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #95

Minulle Raamattu on Pyhän Jumalan Sana ja ilmoitus.

Käyttäjän Jarzan kuva
Jari Tavi

Rakas Anne,

Lähden nyt siitä oletuksesta, että et ole sama "astroturffi", joka oli myös kansainvälinen kommentaattori, mies ja ties mitä lies, analyytikko jne. Helsingin Yliopistolta eräs henkilö vihdoin kaivoi faktat esille, kun vinkkejä tuli...

Olen hieman hämmentynyt sisältösi ristiriitaisuudesta, sillä, siteeraat sujuvasti "pelpsepuupit paikalleen", vaan silti kirjoittamassasi on konkreettisten virheiden lisäksi, epäjohdonmukaisuuksia.

Homer Simpsukka varmaan voi laskea hiuksensa itsekin, ja on hienoa, jos Jumala, Kaikkivaltiaamme, muistaa myös minun hiusteni määrän. Kommenttisi saa taas vaan kysymiesi lopunaikojen nimessä mielipidettäsi siitä, että montako Arkkienkeliä on, neljä vaiko seitsemän, vaiko jokin kolmas vai valituille paljastettu luku?

Mitä Raamattu sanoo Sinulle, Pyhän Kirjan väärin siteeraamisesta?

Sinä päivänä, kun kohtaat Urielin, etkä Mikaelia, veikkaan Sinun etsivän muistiinpanojasi "Casebookistasi" ja etsivän kohtia, jotka todistavat Sinun rakastavan lähimmäistäsi. Enkeleitä on neljä, seitsemän tekee voiman, joukot ovat kymmeniä tuhansia kertaa kymmeniä tuhansia, ja langenneiden enkeleiden sikiäminen ja paheet, kuten kirjoitustaito ja Internet, tuhotaan maan päältä!

Itse olen elämässäni heittänyt kolme suvaitsemattomattomuuden, vihan ja sallimattomuuden kiveä, ne olivat "ensimmäinen ja ainoa ja viimeinen".

Anteeksi provokaationi, mutta jos vaikka liikut pääkaupunkiseudulla, voin tarjota tofua ja kahvia, ja jos vaikkapa Uffes Mat & Cafe on parempi paikka, niin voin sopivan tilaisuuden tullen juoda kahvit sielläkin, niin voimme keskustella eri kirjojen sisällöstä mahdollisesti jopa riitelemättä. Erityisesti olisin utelias noista "lopunajantulkinnoista" ja ehkä tietyistä keskustelua ansaitsevista arvoista(mme).

On hetkiä, jolloin on vaikea olla siteeraamatta suvaitsevia ja sallivia ihmisiä, jotka ovat lukeneet kirjansa suomen lisäksi arameaksi, kreikaksi, latinaksi, ja uskokaa tai älkää osa jopa sumeriksi. (itse en lue yhtään em. kielistä ainakaan vielä).

Sinulle Anne, on annettu ilmeisesti siunaus ohjata Saaraa ja meitä muita. Haluan kuulla siitä lisää!

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Eikö ole taivasten valtakunnassa enää paikkaa meille suomalaisille? Pahus.

Leif Norrgård

>>P.S. Kaikille tiedoksi, homolain hyväksymisen vastustaminen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että syrjii homoja/lelsboja, tai että ei rakasta homoa/lesboa siten kuin kristillisyyteen kuuluu. Jeesus rakasti syntisiä mutta vihasi syntiä. Minulla on erittäin rakas homo-ystävä, mutta silti rukoilen ja toivon, että hän joskus vielä parantuisi homoudesta.<<

Kauniisti kirjoitettu ja täyttä asiaa Anne!

Siunausta ja menestystä keskusteluihin tuon kansalaisaloitteen mukaisen lakiesityksen hylkäämiseksi!

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Mahtaakohan Leif tämä sinun erittäin rakas homo-ystävä tietää, että toivot oikein rukousten voimalla hänen olevan eri ihminen mitä hän on?

Anne Lindell

Tietää. Lainauksella Leif viittasi minun homoystävääni ... siitä olemme usesti keskustelleet. Ja hänelle olen kertonut myös totuuden, että homouden harjoittaminen on syntiä. Ja, sitä paitsi, minulla on ollut (edesmennyt) erittäin rakas lesbo ystävä, joka parani lesboudestaan tultuaan uskoon ja saatuaan Pyhän Hengen kasteen, eli Pyhä Henki laskeutui hänen sisimpäänsä (itsekin olen kokenut saman) ... ja sillä silmän räpäyksellä hän tajusi, että hän ei enää ollut lesbo. Hänen kuolemansa edeltäneenä päivänä puhuin hänen kanssaan puhelimessa pari tuntia, ja hän kertoi, että hän on niin kiitollinen elämälleen ja etenkin sen jälkeen, kun parani lesboudesta, koska oli harkinnut ennen uskoon tuloa tehdä jopa itsemurhan. Hän parani lesboudesta,ja moni muukin on parantuntu, ja tämä on mahdollista, kun Jumala pääseen parantamaan.

Leif Norrgård Vastaus kommenttiin #41

Juuri niin, Anne!

Eilen laatimani kirjoitus sai äkkilähdön palstoilta, sillä kuten Reijo Huuskon omasta blogikirjoituksista käy ilmi (koskien Juha Sipilää), hän puolustaa moraalitonta homolakialoitetta.

Siunausta päivääsi Yeshuassa!

Käyttäjän helenavitikainen kuva
Helena Vitikainen

Kiitos Anne täydellinen kirjoitus . Jakaa kansan myös kahtia jos menee läpi .Perjantaina näemme montako edustajaa ajattelee lastemme asemaa ja etua , mitä esimerkkiä annamme jälkiläisillemme

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Päinvastoin - uskovaisten mahdollisuus syrjiä homoja loppuu! Ja aina on mahdollisuus hakea turvapaikkaa Venäjältä...

Anne Lindell

Minna-Maaria, eikö mene millään sinun tajuntaan, että ei uskovaiset syrji homoja. Sorruit yleistämiseen. Sinäkin olet homo-sumutuksen uhri. Katso tuo video, ja tule sitten sen jälkeen kommentoiman tänne, jos enää on tarvis. Kyse on aivan jostain muusta, ja siitä yritän nyt tällä kirjoituksellani ja kommenteillani päättäjiä varoittaa.

Teille muillekin , sanon, että monne kommentista paistaa selkeästi läpi, että ei edes kirjoitustani ole luettu eikä varsinkaan ole kstsottu tuota videota, mutta silti ollaan niin takuuvarmoja, että olen väärässä ja että järkijään kaikki homolainvastatustajat ovat väärässä.

Olli Nurmi Vastaus kommenttiin #59

"Ei uskovaiset ketään syrji. Kyllä homo saa olla me vaam ajatellaan että te ette ole saman arvoisia kunnolliste heterojen kanssa eikä teille tulisi myöntää samoja oikeuksia." Niin, no, niin...

Anne Lindell

Helena, itse olen ajatellut tätä asia lasten kannalta, ja juuri tuon adoptio-oikeuden kannalta. Kuvittele, että olet nuori äiti, ehkä vielä lukiossa, ja odotat lasta. Et halua tehdä aborttia, mutta et voi pitää lasta, ja suotut adoptioon. Etkö silloin haluaisi lapsellesi mahdollisimman normaalin perheen ... rakastavan isän ja äidin ... roolimalliksi, jotta lapsesi saisi omalle elämälleen mahdollisimman hyvän perustan. Sitten saisit tietää, että lapsesi aiotaan antaa homoparille. Äitinä rakastat lastasi tietenkin äärettömästi, vaikka et itse pytyisikään huolehtimaan hänestä ja haluat hänelle vain parasta. Jos tämä homojen taholta erittäin ovelasti laadittu avioliittolaki menee läpi eduskunnassa, niin tasavertaisuuden takia ei lapsen äiti voi kieltäyityä luovuttamasta lastaan homoparille joutumatta itse syytteeseen ja tuomituksi syrjinnästä. ... Miettikää kansanedustajat tätä ennenkuin painatte äänestysnappia. ... Ja katsokaa ihmeessä tuo video ... loppuun asti! Tästäkin tuo video kertoo. Eli, kuten sananlasku sanoo: "Kun pahalle antaa pikkusormen, se vie kohta koko käden".

Homojen valta ja vaatimukset vain kasvavat ja kasvavat ja kasvavat ja kohta koko yhteiskuntaa hyppyytetään ja alistetaan homojen vaatimuseten ja määräysten alle ... koska laki sallii ja vaatii sen. Tästäkin tuo viedo kertoo. Siksi tämä lakiesitys on laadittu siten kuin se on laadittu ... erittäin ovelasti. Se on vain alkua, ja vaikuttaa viattomalta, mutta se on pään avaus, mutta jos se tullee hyväksytyksi se aiheuttaa sellaisen syöksykierteen, että loppua ei näy.

Meidän emätyperät kansanedustajat ovat menneet harhaan ... heitä on jymäytetty, ja se on ollut helppoa, koska heistä suurin osa on kana-aivoja. He eivät näe, eivätkä he ymmärrä vaikka näkisivätkin, ja siksi he eivät osaa pelätä, mihin tämä kaikki voi johtaa.

Olkaa kilttejä ja viekää tietoa tästä kirjoituksesta eteenpäin kansanedustajille. Linkittäkää sitä ja pyytäkää linkittämään eteenpäin.

Vesa Valenius

Mitkään faktat eivät vaan tue näkemystäsi. Yhteiskunnallisen päätöksenteon tulee pohjautua tutkittuun tietoon, eikä uskomuksiin. Tutkimustulosten mukaan homo- tai lesboparien kasvattamat lapset pärjäävät yhtä hyvin kuin heteroparienkin kasvattamat. Suomen psykologiliitto toteaa lausunnossaan lakivaliokunnalle: "Varsin yksiselitteisesti voidaan siis käytössä olevan tutkimustiedon pohjalta todeta, ettei samaa sukupuolta olevien vanhempien kasvatettavana oleminen muodosta itsessään riskiä lapsen persoonallisuuden tai mielenterveyden terveelle kasvulle." Lähde: http://psyli.fi/files/1591/Lausunto_eduskunnalle_a...

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Suomi siirtyy perjantaina länsimaisten demokratioiden kastiin!

On jo aikakin. Tosin saamani viesti muutamalta kansanedustajalta kertoo, että monella kiihouskovaisella asia ottaa koville, sillä sellaista paskaa heidän kynästään on kansanedustajille satanut! No, onneksi on delete-nappi olemassa...

Anne Lindell

Minna-Maaria ... tässä on todellakin kyse demokratiasta tai pikemminkin sen varjelemisesta. Homo-anagilalle voi antaa edes pikkusormea, koska se vie lopulta koko käden, ja tulos on homo-diktatuuri.

Toistan vielä ed. vastaukseni sinulle, että paremmin ymmärtäisit:

"Eikö mene millään sinun tajuntaan, että ei uskovaiset syrji homoja. Sorruit yleistämiseen. Sinäkin olet homo-sumutuksen uhri. Katso tuo video, ja tule sitten sen jälkeen kommentoiman tänne, jos enää on tarvis. Kyse on aivan jostain muusta, ja siitä yritän nyt tällä kirjoituksellani ja kommenteillani päättäjiä varoittaa.

Teille muillekin , sanon, että monne kommentista paistaa selkeästi läpi, että ei edes kirjoitustani ole luettu eikä varsinkaan ole kstsottu tuota videota, mutta silti ollaan niin takuuvarmoja, että olen väärässä ja että järkijään kaikki homolainvastatustajat ovat väärässä."

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

"Suomi siirtyy perjantaina länsimaisten demokratioiden kastiin!"

Tämä on kyllä täydellisen pölvästi toteamus. Perjantainen äänestys on yksi tuhansista Eduskunnassa tehdyistä demokraattisista äänestyksistä, ja siinä toteutuu demokratia, kävi miten kävi.

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

Sokea paimen taluttaa muita sokeita.

Sampo Marjakangas

Mielestäni tämä bloki ja monet sen lukijat tuntuvat omaksuneen varsin oudon ajattelu mallin.
Puhutte niinkuin kirkko oikeasti pohjautuisi raamattuun sataprosenttisesti. Olettekos kenties unohtaneet ne kohdat joissa kehotetaan kivitysrangaistuksiin yms. On turhaa väittää että avioliitto asiassa pitäisi seurata raamatun sanaa pilkulleen, kun sitä ei muissakaan asioissa tehdä.

Anne Lindell

Sampo, et ole lukenut Raamattuasi ... tai olet lukenut Raamattuasi kuin piru. Jeesus ei tullut kumoamaan "lakia" (oikein suomennettuna se tarkoittaa "opetusta"), joka Jeesuksen aikaan käsitti "Torah"´in. eli 5 Mooseksen kirjaa. Jeesus tuli vahvistamaan, uudistamaan opetuksen ... eli nykysuomeksi järkiperäistämään eli rationalisoimaan oetuksen. Muistatko mitä Jeesu sanoi niille, jotka aikoivat kivittää erään naisen? Naista ei kivitettykään, ja Jeesus sanoi naiselle, että: "Mene, äläkä enää syntiä tee!".

Raamatusta ei löydy yhtään ainutta homomyönteistä lausetta ... ei Vanhassa Testamentissa eikä Uudessa Testamentissa. Molemmissa homouden harjoittaminen luetaan erittäin vakavaksi synniksi.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Anne, oletko mukana paastorintamassa. Kuten tiedät rukous ja paasto ovat hyvin voimakas yhdistelmä.

Joku täällä nosti esiin David Wilkersonin. Itselläni on viime päivät pyörinyt ajatuksissa hänen näkynsä juuri tästä ajasta. David varoitti näin sanomalla että Sodoman ja Gomorran synti tulee takaisin. "Kirkko ja valtiovalta ei enää vastusta homoja ja alkavat kannattaa heitä. Seurauksena on se että raivoisat homoseksualistijengit raiskaavat viattomia ihmisiä puistossa."

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Söisit nyt Lehkamo välillä jotain, alan oikeasti olla huolissani puolestasi.

Anne Lindell

Yhden päivän paasto riittää ... vesipasto. Paastoan nyt torstai-ltapäivästä perjantaihin, eli siihne asti kunnes eduskunnassa on äänestetty (ehkä n. puolenpäivän aikoina lopetan) ... rukoilen ja paastoan.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

"Kaikille tiedoksi, homolain hyväksymisen vastustaminen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että syrjii homoja/lelsboja, tai että ei rakasta homoa/lesboa siten kuin kristillisyyteen kuuluu."

Sanat "ei tarvitse tarkoittaa" edellä kuvaavat parhaiten todellisuutta. Valitettavasti sukupolvet Suomessakin ovat saaneet konkreettisesti kokea, mitä kaikkea tuohon kristilliseen lähimmäisenrakkauteen kuuluu. Avointa vihaa, mustamaalausta, sairaaksi leimaamista, syrjintää, pelottelua, eristämistä, lokerointia, vähättelyä - ja hyväksymistä, jos kiellät itsesi. Rakkauden ilmenemismuodot ovat moninaiset. Edelläluetellut muodot ovat vahingollisia ja ihmisvihamielisiä. Pitäkää hyvänänne, mutta älkää käyttäkö.

Anne Lindell

Markku, homot ja lesbot itse käyttävät (syyllistyvät) tuohon yleistämiseen meistä muista ja eritoten patavanhoillisista uskontokunnista ja pystykorvaluterilaisista. Hyvin herkästi ylistetään jyrkkä homokielteisyys koskemaan kaikkia uskovaisia.

Monelle olen sanonut rohkeasti, että jos Jeeus nyt eläisi, niin hän vierailisi homojen luona ja aterioisi heidän kanssaan ja sanoisi homoille, että älkää harjoittako homoutta, se on Taivaan Isän silmissä kauhistus ja pöyristys, synti, ja estää teiltä ikuisen elämän pyhyydessä ja puhtaudessa.

Raamatussa kerotaan hyvin selvästi, että rakkauden ilmenemismuodot ovat moninaiset(alla luettelo), mutta homouden harjoittaminen selitetään synniksi, joka erottaa sitä harjoittavat homot Jumalasta ja Taivasten valtakunnasta:

Agape-rakkaus: lähimmaisen rakkaus, uhrautuva äidin ja isän rakkaus lapiinsa, aito välittäminen

Phidadelphia-rakkaus: yhteisöllinen rakkaus, esin, seurakuunnan sisällä, suvun sisällä, kyläyhteisössä tai esim. isänmaanrakkaus

Eros: miehen ja naisen välinen eroottinen rakkaus, johon terveessä ja syvässä parisuhteessä kuuluu myös agape-rakkaus, ja suvun avioliiton myötä kasvaessa myös phidadelphia-rakkaus.

Käyttäjän esamttl kuva
Esa Mattila

Aika helvetin säälittävää, että nykyään vielä jotkut kehtaavat tosissaan väittää, että 2000 vuotta vanha satukirja antaa heille oikeuden syrjiä muita ihmisiä.

Anne varmaan vastustaisi naisten äänioikeutta, jos siitä keskusteltaisiin.

Anne Lindell

Esa .... mene muualle v****lemaan! Tässä puhutaan vakavasta asiasta, ja minun nälviminen ei auta pätkäänkään ... ei edes homolakia kannattavia.

Käyttäjän yorka kuva
Atte Rätt

Korjaisin siten, että JAA äänestetään silloin, jos hyväksytään lakivaliokunnan päätös, ts. lakialoite hylätään. EI äänestetään silloin, jos halutaan lakialoitteen uudelleen käsittelyä suuressa valiokunnassa, eli käytännössä lakialoite hyväksytään. Pitää vaan toivoa, ettei tämä mene kansanedustajillakin pieleen.

Anne Lindell

Atte ... näihän se on, mutta selkiyyden vuoksi puhutaan homolain vastustamisesta. Suurenvaliokunnan (tämän vaalikauden) mielipidejakautuman tunnemme, ja pelkona on että suurivaliokunta kaikesta huolimatta hyväksyy homolain. Kaikin keinoin pitää estää, että tämä lakialoite ei pääse suureenvaliokuntaan. Siksi on tärkeätä kansanedustajien miettiä tasatarkkaan kumpaa nappia he painavat.

Käyttäjän jremes kuva
Juha Remes

Homma meni vikaan jo 1527, kun Västeråsin valtiopäivät päättivät poliittisista syistä luopua seitsemästä sakramentista. ;)

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Juu.. Katsoin Annen linkittämän videon, tuli sanoinkuvaamaton ällö olo...
En ota kantaa uskonnollisesti, koska en tiedä siitä tarpeeksi. ja olen pitkälle ateisti.

Eikö riitä että ihminen toimii luontoavastaan kokoajan enemmän, pitääkö jo lailla ruveta vaatimaan että toimisimme luonnonmukaisuutta vastaan.

Joku voi vastata "onhan luonnossakin eläimiä jotka on sukupuolineutraaleja" niin on ja pitääkin olla, Jotkin lajit vaihtaa sukupuolta lajin säilymisen kannalta, ja se on luonnonmukaista. Ihminen syntyy naiseksi tai mieheksi, ihminen ei voi luonnollisesti vaihtaa sukupuoltansa. Tarkoitettu kohtaan dokumentissa missä tuodaan esille klinikka jossa teineille annetaan "hormoni hoitoja myöhempää sukupuolenvaihdos leikkauksia varten" sairasta...

Ihmettelen myös perusteluja, Tasa arvoinen laki, mitä tasa arvoa tämä nyt sitten tuo? Ei ainakaan sukupuolellisia tasa arvoja se lisää.. Sukupuolellisesti homo on mies ja lespo nainen, heidän fyysisiä ominaisuuksia tämä laki ei muuta.

Jos tasa arvoisuudella tarkoitetaan juridisia oikeuksia, niihin voidaan säätää ihan omat lait.

KATSOKAA Annen linkittämä dokumentti video, tehkää omat johtopäätökset, onko Suomessa samankaltaiseen toimintaan mahdollista ajautua?

Vesa Jääskeläinen

Hienoa Anne,asiapitoinen,faktapohjainen,kiihkoton ja totuudellinen kirjoitus silulta tuosta avioliitosta joka on ja pyköönkin ja pysyyhan se ,miehen ja naisen välisenä!!!Luonnollisesta ei tule tehdä luonnotonta ja päinvastoinkin.Kuten Presidentti Niinstökin sanoi:"avioliitto tulee säilyttää miehen ja naisen välisenä"....Piste.
Anne, pidä "kynä" näppäimistö edelleen terävänä,suloisena ja suolalla höystettynä ja Hengen voitelemana!

Anne Lindell

Kiitos, Vesa, mutta kynäni ei taida olla "suloinen". Kirjoitan pääsääntöisesti silloin, kun minua oikein päännii, eli, kun en vain nyt kertakaikkiaan kykene vaikenemaan.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Minulla on kotona kristallipallo, joka on vanha mutta toimii erittäin hyvin. Se on edelleen täysin erehtymätön. Kysyin asiaa kristallipallolta ja se näytti, että tietenkin rakastavien aikuisten pitää päästä naimisiin keskenään, eikä siinä ole mitään pahaa tai pelättävää. Toisekseen kristallipallo näytti, että huomenna äänestys menee läpi.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Jep. 1980-luvun lopulla Suomi hyväksyi tissibaarit, eli ns. erotiikkaravintolat. Ei kestänyt kauaa, ennenkuin Jumalan kosto tuli ankaran laman muodossa. Mitenköhän käy nyt?

Käyttäjän ollimarkkanen kuva
Olli Markkanen

Sittenkö Jumala leppyi vaikka lakia ei muutettu takaisin? Vai olisiko lama johtunut ihan muista asioista?

Vesa Jääskeläinen

Huomenna Suomi/kansanedustajat valitsevat siunauksen tai kirouksen tien...
Minun "kristallipallo" Sana sanoo näin:" Herra kääntää kuninkaidenkin(saatikka kansanedustajien)sydämet kuin vesiojat,KUNNE TAHTOO"..!!!Näin se menee...Eli Suomi valitkoon siunauksen tien!

Leif Norrgård

Teille kaikille, jotka olette lukeneet tätä blogia:

Painakaa tarkoin mieliinne se, mitä Anne on asian tiimoilta kirjoittanut!

PS. Valitettavasti viime öinen oma blogikirjoitukseni tästä aiheesta poistettiin pikavauhtia tänä aamuna moderaattorin toimesta, mutta voitte lukea sen vielä erillisestä blogistani ja halutessanne kommentoida sitä siellä:

http://kristinuskon-perusteita.blogspot.fi/2014/11...

Anne Lindell

Kiitos, Leif ... suosittelen tuolla kommentissa nr. 92 linkettyllä sivustolla käymistä.

Jussi M

Annelle pisteet. Kaikki me olemme samalla viivalla Luojan edessä. Siksi kunnioittakaamme Luojan tahtoa.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Mutta kavahtakaamme niitä, jotka luulevat tietävänsä sen liian tarkkaan.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Kun luen homoavioliiton kannattajien puheenvuoroja, minua ärsyttää propagandistinen puhe "tasa-arvoisesta avioliitosta", ikään kuin nykyinen avioliittolaki ei olisi tasa-arvoinen, tai täysin suhteeton vouhkaus siitä, kuinka homojen ihmisoikeuksia muka poljetaan, jos "avioliitto"-termillä tarkoitetaan samaa kuin tähänkin asti. Silkasta ärsytyksestä tunnen vastustavani lainmuutosta.

Mutta kun luen tämänkaltaisia vielä paljon poskettomampia lain vastustajien blogeja, tunnen siirtyväni lainmuutoksen kannalle. Sitä paitsi: ennemmin tai myöhemmin laki varmaan kuitenkin säädetään, joten yksi lysti. Pääasia, että saataisiin asia pois keskustelun polttopisteestä.

Käyttäjän RaatoLaaksonen kuva
Raato Laaksonen

Sillä minä sanon teille, että jos Jumala perjantaina kuulee, että homolaki on hyväksytty, hän ilmoittaa ja näyttää kyllä tyytymättömyytensä, jos hän tyytymätön on. Repäisee vaikka eduskuntatalon esiripun halki. Mikäli mitään ei tapahdu, olkoon se merkkinä, että Jumala on tyytyväinen luomakuntansa päätökseen.

Bubu Pascuale

Juu, äänestystulos oli selvästi hänen mieleensä. Tyytyväisenä myhäili pitkään partaansa ja yksinhuoltaja kun on, niin päätti heijastaa juhlan kunniaksi sateenkaarivärit eduskuntatalon seinälle. Persut ei tykänneet XD

Käyttäjän OulaLintula kuva
Oula Lintula

Siinäpä oli paljon linkkejä Raamattuun, mutta perusteluja kehnonlaisesti. Tulisiko niitä perustelujakin vielä?

Kysyin tätä AL Blogeissa, siellä kehotit vaan katsomaan tänne, joten katsoin.

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Anne Lindell.

Hyvä Anne! En ihan tarkalleen tiedä mitä olet tekemässä, mutta jatka samaan tahtiin!

Anne Lindell

Jari ... olen viemässä evankeliumia eteenpäin ... naisena.

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Anne Lindell.

Hyvä! Muista kuitenkin tämä:

PAMFLETTI: Naisen asema seurakunnassa ja yhteiskunnassa
http://jorikostiainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179...

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #111

Jori ...tiedän ja tunnistan kyllä asemani ... Jumalan palvelijana.

Toimituksen poiminnat