Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

EU on diktatuuri: sääntöjä rikotaan, valtioita uhkaillaan. Farage oikeassa

  • Nigel Farage on harvinaisen oikeassa.
    Nigel Farage on harvinaisen oikeassa.

Engl. EU-parlamentikko Nigel Farage (UKIP) on puhunut useastikin suunsa puhtaaksi EU-parlamentissa eikä häntä vaienna mikään eikä kukaan.  ... Katsotaan kestättekö te kuulla totuutta? Linkittämässäni videoklipissä (suomennettu) Nigel Farage ravistelee EU:n johtoa ja antaa tulla täydelltä tuutilta totuuksia jo vuonna 2010. Tämä videoklippi on nyt  jopa enemmän aktuelli kuin silloin, sillä Faragen varoituksista huolimatta EU toimi kuin on toiminut, ja lopputulos on nähtävissä kaikkialla EU- ja euro maissa ja myös meillä Suomessa.

EU ja euro on totaalisen romahduksen partaalla ja EU:n epädemokraattisesti valituttujen johtajien on ollut pakko ottaa käyttöönsä diktatuuriset otteet, jotta EU ja euro edes psytyisivät joten kuten ja tekohengityksellä pystyssä. Ja mikä onkaan tulos? Maanpäällinen helvetti muille kuin rikkaille. Täällä  koto-Suomessa alkaa jo olla jopa keskituloisten mahdotonta asua ja elää – vähävaraisista ja väliinputoajista puhumattakaan. EU on hyödyllinen organisaatio ainoastaan erilaisille virkamiehille, pankeille ja byrokratialle, mutta muille se on tuhoisa ja  turmiollinen.

Nigel Farage vastusti tässä linkittämässäni v.:n  2010 videoklipissä EU:n  liittovaltio-meininkiä (quote): ...”Euroopan parlamentissa ha­luan ensinnäkin puolustaa kansallisvaltioiden itsenäistä lainsäädäntövaltaa ja vastustaa sen keskittämistä ylikansallisille eli­mille.".... eli vice versa  ... Selvä ”EI” Eu:lle, eurolle ja sen diktatoorisille johtajille.

Kysymys, onko EU menossa kohti liittovaltiota, on vir­heellinen, koska EU on jo liitto­valtio. Kyse on nyt enää vain siitä, miten pitkälle vallan keskittäminen EU:ssa eli ”Eurostoliitossa”päästetään.

Jos suhdettamme ja osallisuuttamme EU:n (”Eurostoliiton”) suuntaan halutaan kääntää 180 astetta (kuten jo suuri enemmistö kansalaisistamme haluaa), sen on tapah­duttava nyt tai viimeistään seuraavan hallituskauden aikana heti vaalien jälkeen. Seuraavat eduskuntavaalit ovat äärimmäisen ratkaisevat Suomen itsemääräämisoikeuden ja kansallisen valtion olemassaolon kannalta. Vuonna 2019 se on mah­dotonta, koska silloin olemme jo siinä, mistä Hitler unelmoi ja haaveili eli III:sta Valtakunnasta, josta sitten voi erota vain asein ... jos sitenkään.

http://www.youtube.com/watch?v=ArIjAJsOb60

 

Raha löytää rahan luo

Ainut maa, jollla  EU:ssa pyyhkii hyvin on Saksa. Siellä rahalle saa kaupassakin vastinetta. Suomessa saksalaisen pävittäisen ruokaostosten euromäärällä saa korkeintaaan  reikäleivän, margariinpaketin ja piimäpurkin.

Pankit ja rikkaat sijoittajat saivat Junkerin EU-parlamentin johtoon, ja hyvä näin etenkin  saksalaisille ja ranskalaisille pankeille, rahamaailman valtaeliitille ja NWO:lle

Tästä uudemmasta Nigel Fargen puheesta tämän vuoden heinäkuulta selviää kyllä huonollakin englanninkielen osaamisella. Videoklippi kannattaa katsoa vaikka monta kertaa, jotta suomut vihdoin silmistänne tippuvat. EU on todellakin jo hirmuvalta, diktatuuri ... ”Eurostoliitto”.

https://www.youtube.com/watch?v=lQzC5Y8Duzk

 

”Mepiksi” valinta eräille vain pelkkä ponnahduslauta,  läpikulkupaikka

Tämä on toedella törkeätä: EU-vaalit vain joillekin pelkkä ponnahduslauta päästä seuraavissa eduskuntavaaleissa takaisin Suomeen ja sitäkautta suoraan ministeriksi.  

Ja mitä tekevätkään eritoten  Jussi Halla-aho (Ps) ja Sampo Terho (Ps) ja Paavo Väyrynen (Keskusta) EU-parlamentissa? Eivät mitään, paitsi, että ovat kaikki tulossa kiireen vilkkaan takaisin eduskuntaan. Ovatko nämä EU ja euro kiriittiset  avanneet suunsa ja sanoneet parlamentissa sen mitä pitäisi sanoa? Ei. Heidän olisi pitänyt avata suunsa, sillä kaikki nuo 3 lähtivät EU- vaaleihin henkselit paukkuen ja rinta rottingilla ja selvästi EU ja euro kriittisellä agendallaan, mutta ovat osoittautuneetkin pelikiksi ”tuulimuniksi”.

 

On säädettävä laki, jotta valitut parlamentikot pysyvät pestissään

Minun mielestäni pitää ehdottomasti säätää laki siitä, että jos aikoo asettua eurovaalihedokkaaksi ja tulee valituksi, niin sieltä ei tullakaan oitis takaisin Suomeen ja asetuta eduskuntavaaliehdokaaksi ja aleta kaiken kukkuraksi vaatia ministerinpaikkaa, kuten Paavo Väyrynen teki aikoinaan, ja sama hänellä on aivan varmasti tähtäimessä nytkin. -  Jotain tolokkua tähän meininkiin on pakko saada.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Hyvä, kirjoitus on kuin perussuomalaisen kynästä. Ainakin piilo sellaisen...!

Anne Lindell

Seppo, PS-kansanedustajien puheet ovat aivan eria asia kuin teot: ollaan poissa paikalta tai äänestetään tyhjää. Ei PS-puolueessa ole mitään vikaan, ja sitä paitsi olen ollut kerran jopa PS-puolueen kansanedustajana (v. 2007). Minulla ei ollut silloin "kovin kivaa" (lievästi ilmaistuna) - "mobbausta" erään vastapelurini puolelta. Erosin omasta tahdostani puolueesta heti vaalien jälkeen, vaikka Tossavainen väitti eräässä kirjoituksessaan, että minut oli erotettu (!!!). Tossavainen ei ole vieläkään pyytänyt anteeksi joko tahallista tai tahtonta erhettään.

Perusuomalaisissa olisi ollut potentiaalia nousta mega-jytkyllä pääministeripuolueeksi, mutta Soinin EU- ja eurovastainen linja muuttui EU-ja eurokriittiseksi (mitä se nyt sitten onkaan) ja nyt Nato- ja ydinvoimamyönteiseksi.

En yksin minä, vaan myös kansan syvät rivit ovat tunteneet tulleensa petetyiksi persujen taholta. Nyt meillä ei ole yhtään ainutta potentiaalista EU-, euro-, Nato- ja ydinvoimavastaista puoluetta, joka voisi nousta hallitukseen. IPU on yrittänyt saada edes yhden kansanedustajan jo yli 20 vuotta ja Muutos 2011 on saanut yhden, mutta missä hän on? En edes teidä hänen nimeään.

Persut eivät saa houkuteltua edes ex-ministeri Toimi Kankaanniemeä ehdokkaaksi, joka on todella selkeäkantainen ja järkkymätön linjassaan. Kankaanniemen kataisia poliitikoita tarvitsemme luotsaamaan Suomi ulos EU:sta ja eurosta ja pitämään Suomi poissa Natosta. Tätä kannattaa vilkaista http://toimi-kankaanniemi.blogspot.fi

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Uskoisin, että Kankaanniemi on tervetullut ehdokkaaksi ja uskon myös, että hänen ehdokkuutensa on vain ja ainoastaan hänestä itsestään kiinni. Tuskin kukaan asettuisi vastustamaan....

Kaikkea en minäkään muista, vaikka olen ihan alkuperäinen persu. En esim. sitä, että olet ollut jopa yhden kerran kansanedustajakin perussuomalaisissa.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Oli kansanedustajaehdokkaana v. 2007

Anne Lindell

Sorry ... lapsus ... ehdokkaana.

Eilen ja tänään on tiedotusvälineissä puhuttu ulkoministeriön ja mahdollisesti virkamiesten (-naisten) ”twitteri-hiiristä”, jotka twiittaavat julkisuuteen ulkomisteriön tiedonannot ja mietinnöt jos ennenkuin edes ulkoministeri Tuomioja on ehtinyt nähdä ne.

Hramittava vuototapaus ulkoministeriölle, sillä kansa on jo kerinnyt saada sellaisen mielikuvan, että Natoon menoa harkittaessa tulee suorittaa siitä kansanäänestys. Nyt näyttää siltä, että ministeriö on jo ottanut selvääkin selvemmän kannan, eli Nato jäsenyys olisi Suomelle suotuisa.

Ja mitä ihmettä Nato-joukkojen ja ajoneuvojen näkyminen yhä katukuvassamme oikein tarkoittaa? Etelä-Suomessa, Turussa ja jopa Jyväskylässä on nähty ”outoa porukkaa” liikekannalla. Eihän enää pitäsis olla minkäälaisia Naton yhteisharjoituksia? Tätä ihmetteli mm. Iltalehti vain n. 3 pv. sitten.

Epäilempä vahvasti, että varsinkin itärajallamme asuvat ajattelisivat samoin. En usko. Venäjän ja läntisen maailman suursodassa Suomi tallattaisiin littanaksi, pannukakuksi Venäjän ja Lännen (Naton) välisessä yhteenotossa. Ei Suomea Nato tule koskaan puolustamaan, meillä kun ei ole öljyä eikä maakaasua eikä häävisti kallio- tai maaperässä muitakaan luonnon rikkauksia (timantteja, kultaa, hopeaa ).

Käyttäjän VilleMaki kuva
Ville Mäki

Asiaa puhut. EU on erittäin mätä ja epädemokraattinen järjestelmä, missä kansalla ei ole mitään hajua, mitä on tekeillä, eivätkä EU-herrat piitaa kansan mielipiteistä ja he halveksivat EU-kriitisiä ja kansanvaltaa.

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Hyvä kuvaus EU rakenteesta "amerikkalaisena neuvostoliittona" kaikkine viisivuotis suunnitelmineen, ja mahtavan byrokratian kasvattaminen, lobbaus ja kontrolli pakottein.

link
https://www.youtube.com/watch?v=1W1VItuAQyM

Anne Lindell

Kiitos Tiuula, videolinkkauksesta (ks. komm. nr 7).

Olipa järisyttävä puhe ... kannattaa ehdottomasti kuunnella, koska tuo kaikki sama koskee jopa enemmänkin Suomea kuin Britanniaa, sillä britit eivät kuulu edes euroon.

Puheessaan entinen konservatiivipuolueen jäsen Mark Recless selittää (selekästi EU-vastaisen) – UKIP-puolueen konferenssissä, hän liittyi nyt UKIP:iin.

Toivon hartaasti, että Perussuomalainen puolue ottaa UKIP:n ja Nigel Faragen kannan ja lähtee luotsaamaan Suomea ulos EU:sta ja eurosta. Soinin häröilyt puolelta toiselle on loputtava. Äänestäjäkunta on tällaisesta hämillään. Pelkkä mitäänasnoamaton EU- ja eurokriittisyys on muututtava siksi, mitä kansan syvät rivit haluavat; 3E-linjaksi ("Exit EU Euro")

Kun seuraaviin (ja jopa ennenaikaisiin) eduskuntavaaleihin lähdetään on Soinin puheenjohtajana tehtävä selkeä vaaliohjelma ja konsultoitava esim. ex-ministeri Toimi Kankaanniemeä (vaikka hän ei lähtisikään ehdokkaaksi) ja dosentti Arto Luukkasta (on jo ehdokas). Toivon todella, että Ps-puolueen ehdokasasettelussa otetaan totaalisesti toisenlainen linja kuin aiemmin, eli että "örisijöitten" aika on ohi, jotta puolueeseen saadaan "aivotuontia", eli että akateemisetkin alkavat pitää Ps-puoluetta omanaan ja ovat ylpeitä puolueestaan ja sen johtohenkilöistä, keulakuvista. Hakkaraisten aika tulisi olla ehdottomasti ohi. Kaljasieppoja kosiskelemalla ei Ps-puolueesta tule koskaan hallituskelpoista pääministeripuolueesta puhumattakaan. ... Tämä on raaka totuus.

Toimituksen poiminnat