Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Maailman valtaeliitin ”Grand Plan” – uhrataanko tässä Suomi

  • NWO:n karmea suunnitelma. Suomi pelinappula, suursodan loppunäyttämö
    NWO:n karmea suunnitelma. Suomi pelinappula, suursodan loppunäyttämö

Minä olen varoitellut tästä jo vuosia, mutta minulle on vain hymyilty : ”Ei kai sellaista kuin NWO (New World Order) ole olemassakaan? Mutta nyt Uudesta Maailman Järjestyksestä (UMJ, eli NWO) puhutaan lähes päivittäin tiedotusvälineissä ja ilmeet ovat vakavoituneet. Jopa Venäjällä NWO:sta puhutaan avoimesti, ja erilaisia analyyseja esiintyy siitä, mitkä voimat, valtaeliitti yms. saattavat olla NWO:n takana.

 

Suomessa nukutaan "Ruususen-unta"

Meillä Suomessa kuitenkin NWO on yhä tabu ja sen olemassaoloon uskoville nauretaan samalla lailla kuin nauretaan ufo-uskovaisille ja muillekin uskovaisille.  Maamme EUforia-sumutettu valtaeliitti on onnistunut luomaan käsityksen kansan keskuudessa, että kaikki puheet NWO:sta on huuhaata, ja siitä varoittavat on syytä leimata foliohattu tädeiksi ja -sediksi. Eli, NWO:n illuminati on onnistunut propakandassaan, disinformaatiossaan maassamme täydellisesti, ja miksei olisi, onhan meidän presidenttimme, entinen pääministerimme, useat päättäjämme ja liike-elämän johtomme NWO:n aivopesulan käyneitä (vert. salaiset Bilderberg-kokoukset).

Jollet usko, niin katso nämä videot ja kauhistu. Mm. presidenttimme Sauli Niinistö mainitsee Uuden Maailman Järjestyksen (NWO:n) tulevaksi 3.:lla vuosituhannella – eli nyt.

http://www.youtube.com/watch?v=nSM_87DEPUk

Ilmeisesti tuossa videolla :  http://youtu.be/BuVgVFGOW-g  lipsahti totuus Kataiselta, että ajaa NWO:ta, ja Toimi Kankaanniemi puhuu asiaa.

 

Kaiken taustalla on siis New World Order (NWO) eli – Uusi Maailman Järjestys(UMJ) – illumnatin kammottava ”GP”, Grand Plan.

NWO on  läntisen rahamaailman ja poliittisen eliitin halu hallita läntistä (mieluiten koko) maailmaa.  EU ja  EU:ta seuraava Euroopan Liittovaltio ovat vain NWO:n esiasteita.

Suomi on ovelassa osassa NWO:n maailmanherruus-suunnitelmassa, jonka olen nimennyt GP:ksi (Grand Plan, Suuri suunnitelma). Ainoastaan irrottautuminen Eu:sta, ja eurosta, ja Naton kumppanuuden unohtaminen tyystin voi vielä pelastaa meidät tuholta. Ja tämän kelkankääntämisen vastakkaiseen suuntaan olen nimennyt 3E:ksi (Exit Eu Euro). Lisätietoa 3E:stä täältä: http://annelindell.blogspot.com

Tämä NWO:n tuhoaalto on matkannut Aasiasta läpi Lähi-Idän, ja Baltian kautta se saapuu aivan pian Suomeen, sillä Venäjän Karhu on nyt herätetty, ja se on raivoissaan. Se iskee siihen kohtaan länttä mikä on lähinnä ja mikä on EU:n lempilapsi ja mikä on kaikkein haavoittuvin – eli Suomeen.

Entisen Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen lännen politiikka, joka tähtäsi Venäjän heikentämiseen, epäonnistui täysin. Venäjä nousi kuopasta yhdeksi suurvalloista, ja on nyt enemmän kuin voimissaan. Talouspakotteet eivät sitä nujerra. Venäjä varustautuu massiivisella panoksella, koska se aavistaa suursotaa. Vielä 90- luvun loppuouolella ja 2000 luvun alkupuolella EU:n tapaiset talouspakotteet olisivat saaneert Venäjän polvilleen, mutta eivät enää. Ja silti tämä sama lännen politiikka yritetään toteuttaa Ukrainassa, ja jos se ei sielläkään onnistu, kuten ei onnistuntu Afganistanissa, Irakissa Libyassa eikä Syyriassa, niin silloin seuraavana on vuorossa Suomi. Tarvitaan vain ”Million Masks” tai ”arabikevät”-mallisia mittavia mielenosoituksia, niin silloin joudumme Ukrainan tavoin Venäjän ja NWO:n taistelukentäksi. Tilanne Suomessa on silloin sama kuin Ukrainassa: mielenosittajien joukkoon sojuttautuu venäläisiä brovokatisteja.

Siis, Suomen kansalaiset – ei massiivisia mielenosoituksia, vaan nyt on otettava toisenlaiset keinot kehiin, jotta hallitus saadaan kaadettua, ja toivottavaa olisi ennnenaikaiset vaalit. Tämä onkin suurin syy siihen, että tämä hulluus maassamme vain jatkuu ja jatkuu, ja että eduskunta ei äänestä epäluottamuslausetta hallitukselle, koska silloin kansanedustajat itse saisivat kenkää. Siksi välikysymykset ovat olleetkin pelkkää teatteria.

 

Kansa ihmetteli ja kauhisteli Stubbin valintaa, mutta, miettikääs´....

Oliko Stubbin valinta Kokoomuksen puheenjohtajaksi ja sitä myöten pääministeriksi ennaltakäsin suunniteltua? Ja onko tässäkin takana rahamaailman ja politiikan globaali valtaeliitti? Onko Stubb sytytyslanka, katalysaattori, joka saa aikaan toivotun räjähdyksen kansan syvien rivien keskellä, mitä illuminati haluaakin, jolloin suomalaiset sanovat, että: ”Nyt saa riittää” ja lähtevät sankoin joukoin Arkadianmäelle.

Päättäjiemme valheet, ja eritoten ”El Stubbido” valtavassa ylimielisyydessään ja korskeudessaan (lue.”tyhmyydessään”), vievät meidät yhä syvemmälle suohon, jolloin olemme niin heikoilla, että Putin voi aivan milloin tahansa tulla ”vapauttamaan” meidät sekä EU:sta että eurosta ja NWO:sta.

Suomettumisen uusi tuleminen

Kekkonen ja Paasikivi pyörivät nyt haudoissaan kuin propellit, sillä tästä Natoforiasta ei hyvää seuraa. Meillä ei ole kuin yksi vaihtoehto, ja se oli ja sen tulisi edelleenkin olla Kekkosen/Paasikivi-linja.

Finlandisierung tulee nostaa kunniaan, ja se tulisi ottaa Venäjä-suhteissa koko EU:n ulkopoliittiseksi linjaksi, sillä rajanaapureita emme voi valita.

Motoksi Venäjäsuhteeseen ja EU:n ja USA:n ja rahamaailman eliitin suhteen olen valinnut: ”Tunne vihollisesi ja toimi viisaasti ennakoiden”!

Suomen päättäjien on vihdoin ja viimein kuunneltava kansan keskuudesta nousseita ”näkijöitä”/”tietäjiä” mm.: Toimi Kankaanniemi, Esko Seppänen, Jorma Jaakkola, Mikko Elo (vain muutamia heränneitä ja myöhäisheränneitä mainitakseni – keksikää itse lisää), jotka varoittavat ja yrittävät väsymättä takoa järkeä luupäisille ja yltiöylimielisille päättäjillemme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Eiköhän B.ole seulonut Suomen poliitikot huolellisesti läpi.

Anne Lindell

Markku,mitä tuolla nyt oli tämän asian kanssa tekemistä? Kyllä kaikkien tiedossa taitaa olla, että Bilderberg-group´issa ei oteta riskejä ja siksi salaisiin kokouksiin kutsutaan vain, ne joidenka tiedetään olevan illuminatille (valtaeliitille) uskollisia ja vannovat EU:n epäpyhään nimeen.

Johan Kataisen tekaistu ja räätälöity pakastevirkakin osoittaa, mitkä ansiot siitä saa kun pettää oman kansansa ja tienaa EU:lle about 50 miljardia n. 3,5 vuodessa.

Omassa poliittisessa blogissani lyhyt tutkielma NWO.sta ja siinä esitellään myös Bilderber-ryhmä (...jos jotain kiinnostaa)
http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-wor...

Cenita Sajaniemi

"Oliko Stubbin valinta Kokoomuksen puheenjohtajaksi ja sitä myöten pääministeriksi ennaltakäsin suunniteltua?"

Hah hah, Anne. Kai muistat ketkä olivat Stubbin tukijajoukossa... tarkoitan heitä jotka maksoivat lystin - siis veronmaksajien lisäksi.

Anne Lindell

Cenita, kaikella ystävällisyydellä; laske yhteen yksi ynnä kaksi ja muistele Stubbin lyhyttä historiaa koulukiusaajasta koko kansan kiusaajaksi ja missä hän on opiskellut ja mitä touhunnut ennen valintaansa. ... Panee miettimään, vai?

Cenita Sajaniemi

Anne,
minua ei häiritse se, että on kiitänyt oikoteitä, ja hitaudestani johtuen, en vielä naulaisi Stubbia mihinkään.
Katainen oli Suomelle kauhistus ja niin on nyt myös tuo euroseksuelli Haglund.
Noin nimittävät Haglundia surulehdistössä. Nå tuokaan ei haittaa, mutta minulla on sellainen hytinä, ettei Haglundilla ole ihan kaikki kotona, vai sanoisinko "ingen hemma", ja tämä on turmiollista Suomelle.
Miten tuollainen on voinut päästä sellaiseen tehtävään, jossa minuutti minuutilta pahentaa Suomen asemaa.
Ensin se yritys valtioliiton tapaiseen Ruotsin kanssa, sitten nämä Natoleikit . . . ei hyvät hyssykät. Häneltää pitää ottaa se leikkipyssy pois.

Jukka Henriksson

Anne-Margareta voisi käyttää hieman lähdekritiikkiä näitä kirjoituksia julkaistessaan. Mistä esimerkiksi on tuo kartta peräisin ja mikä sen totuusarvo on? Mihin kartanpiirtäjä käsityksensä perustaa? Miksi uskoisimme tätä?

(Onko Annella mahdollisuus sensuroida kommentteja? Eilistä kommenttiani ei ainakaan enää näy sivustolla :-()

Anne Lindell

Jukka ... jankkaat lähedekrittikistä, koska kuvittelet, että kaikki kirjoitukset täällä ovat jostain lainattuja ja että etenkin "plontit" eivät nyt varmaankan osaa ajatella omilla aivoillaan. Elät jossain ahdasmielisissä, kapeissa ja eltaantuneissa harhoissa. Herää todellsuuten ja nykypäivään, jossa naiset eivät ole vain rautaa vaan dynamiittia.

Olisiko sinulle perin outo selainen ajatus, että joku täällä US-blogistaniassa kykenisi omin aivoin originelliin ajatteluun ja että osaisi itse piirtää tai tehdä tietokonegrafiikalla karttoja, kuvia yms.? Onko? Ai, että on.

No, any way, nyt olet kohdannut sellaisen henkilön.

Lähde kirjoituksissani ja kuvieni pääsasiallisena tekijänä on allekirjoittanut itse, Anne Lindell.

Paina nimi mieleesi.

Jukka Henriksson

Anne,
olet nyt tulkinnut hieman väärin. Minulla ei ole sovinistisia ajatuksia eikä ennakkoluuloja. Sinun kykyihisi kuvittajana ja valokuvaajana uskon myös - olen nähnyt esimerkkejä töistäsi.

Varsinaiseen asiaan: oma ajattelu on hyvästä ja kriittinen ajattelu ehkä vielä parempi. Kannattaa kuitenkin varoa rakastumasta omiin ajatuksiin niin paljon ettei anna tosiasioiden häiritä niitä. Aina välillä kirjoituksiasi lukiessa tulee olo, että kannattasi tsekata reaalimaailmaa aina välillä.

Aikaisemmassa (poistetussa) viestissäni kerroin vertauskuvallisesti, että kaikenlaisia, näennäisesti uskottavia ajatusrakennelmia voi tehdä. Esimerkiksi skitsofreniassa on tyypillistä, että sekoittamalla joukko tosiasioita ja joukko keksittyjä juttuja voidaan rakentaa hämmästyttäviä, loogisesti näennäisesti pitäviä tarinoita, joissa kuitenkaan ei ole mitään totta - paisi potilaalle itselleen. En suinkaan väitä, että tässä olisi kyseessä sairaus mutta huomautan vain, että kaikki loogisetkaan rakennelmat eivät ole totta. Ja erityisen vaaralliset ovat omassa kammiossa kehitellyt jutut, joita ei ole testattu reaalimaailmassa.

Toimituksen poiminnat