Anne Margareta Lindell Kumarrun vain kaden edessä: köyhän kansan ja Jumalan.

Saako Ylen TV-toimittaja Päivärinta potkut Soinin haastattelun johdosta?

  • Tämäkö muka journalismia? Tämäkö muka tasapuolisuutta Yleltä? Timo Soini, Toimi Kankaanniemi, EU-vaalitentti 2014
    Tämäkö muka journalismia? Tämäkö muka tasapuolisuutta Yleltä? Timo Soini, Toimi Kankaanniemi, EU-vaalitentti 2014

Maanantai-iltana katsoessani TV1:sen puheenjohtajavaalitenttiä suuni loksahti hämmästyksestä auki. Ei voi olla totta – ajattelin! Miksi suoran TV-lähetyksen ohjaaja ei viheltänyt peliä poikki ja vaihtanut pikaisesti haastattelijaa. Vai, oliko hän se, joka saneli tenttaajalle Susanne Päivärinnalle ohjeita korvanappiin, ja Susanne vain totteli? Tämä asia pitää tutkia perinpohjin.

 

 

Pöyristyttävän törkeä suoritus toimittaja Susanna Päivärinnalta  

 

Jos olisin ollut haastateltavan Timo Soinin housuissa (PS. pj.,kansaned.), niin minä en olisi kestänyt moista käytöstä. Olisin itse kävellyt studiosta ulos kuni Harri Holkeri (ex. Kok. PM) konsanaan, ja sanonut, että tulen sitten vasta takaisin, kun edes alkeellisimmat hyvän käytöksen tavat otetaan haastattelussa käytäntöön. Tai ...hmmm ... tai naisena meille olisi Susannan kanssa varmasti syttynyt ”kissatappelu”. Kiitokset Soinille, että hän yritti tehdä parhaansa ja vilpittömästi yritti saada vastata esitettyihin kysymyksiin.

 

Samassa vaalitentissä eurovaalihdokas Toimi Kankaanniemi (PS, ex-ministeri/-kansanedustaja) joutui samanlaiseen pyöritykseen, mutta hän painoi päälle kuin katepillari ja antoi kokeneena politiikan konkarina sellaisia vastauksia, että Susanne ei voinut alkaa uudestaan lapsellista jä törkeän huonokäytöksistä päällepuhumistaan ja jankkaamistaan, vaikka hän kuinka yritti.  Pisteet kotiin Toimille 6-0.

 

 

Soinille suotava uusi haastattelu TV1:n  maanantain tentin johdosta

 

Olen vakaasti sitä mieltä, että haastateltavien ei tarvitse julkisessa mediassa sietää ihan mitä tahansa. Sylkykuppina ei tarvitse kenenkään olla. Susanne selvästikin nautti narsistisesti siitä vallasta, joka hänellä oli haastattelijan roolissaan. Jos Yle aikoo pitää toimittaja Susanne Päivärinnan edelleen palveluksessaan, niin Susannen on esitettävä julkinen anteeksipyyntö Soinille ja suorittaa tarvittavat katumusharjoitukset ja tehtävä parannus. Mutta ei tämäkään taida riitää, sillä Susannella on ainakin minun mielestäni todella epämiellyttävä ääni, eli hän kimittää ...tai ei pelkästään kimitä, vaan huutaa kimeällä ja metallisella äänellä. Minulla oli kansakoulussa Susannen  kaltaisen äänen omaava naisopettaja, ja pelkäsin saavani tinnitusta, jos jouduin pakosta kuuntelemaan häntä lähietäisyydeltä, siksi karttelin tuota opettajaa kuin ruttoa.

 

Tämä maanantai-illan (5.5.)  TV-haastattelu taisi olla Susanne Päivärinnan toimittajauran pohjanoteeraus. Tässä suora linkki tuohon Soinin ”piinapenkkiin” http://areena.yle.fi/tv/2188173

 

Katso itse ja mieti, tarvitaanko me tällaista journalismia ... häikäilemätöntä, ja  lapsellisen ala-arvoista  ja päällekäyvää haastattelua. Ja pahinta on, että me veronmaksajat maksamme tällaisesta täysin ala-arvoisesta TV-journalismista pakosta mediaveron muodossa. Jos minä saisin päättää, niin Susanne sais kenkää ja heti. Ja vähintä, mitä Yle:n johto voisi nyt tehdä, on antaa Timo Soinille uusi mahdollisuus - uusi haastattelu - ja tällä kertaa ehdottomasti ilman Susannea.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (65 kommenttia)

Anne Lindell

Se se mitään Eeva Liisa, mutta kun tuo Susanne Päivärinta oli niin tohkeissaan ja "yliaktiivinen", että Soinin selväjärkinen ja äärimmäisen selkokielinen puhe ei mennyt perille - ei sitten millään ilveellä. Susanna ei ymmärtänyt edes "Jutan-takuutuksista" höläyksen pöläystä. Ei muuten hallituksesa ja hallituspuolueissa ymmärrä kukaan muukaan ... hmmm ... tai ymmärtävät, mutta eivät kehtaa tunnustaa tätä "keisarin uudet vaateet" mokaansa.

Kyllä minä hyväksyn sen, että nyt vastaisuudessa Susanne on oppinut läksyn, tai jollei ole oppinut eikä tunnusta virhettää, niin haastattelija vaihdetaan, mutta sitä en hyväksy, että Soini ei saa toista ja uutta mahdollisuutta. En pidä siitä että "persuja" aina potkitaan persuksille. Tämä ei ole oikein. Ketään ei saa sortaa.

PS. En muuten kuulu PS-puolueeseen enkä muihinkaan pulueisiin. Olen sitoutumaton.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Anne, eiköhän ne haastattelijat ole sovittu etukäteen, montako lienee, ja kukin valmistellut taustajoukkoineen kysymykset tietyille ehdokkaille.

Juhani Penttinen

Leif Salmen takaisin.

Susannakin on aivan hyvä parhaimmillaan mutta liian suuri kuukauden sisäinen varianssi.

Keijo Räävi

Onko perussuomalainen vesikauhuinen piski jolle ei saa esittää ikäviä kysymyksiä?

Pentti Järvi

Keijo ei tainnut nähdä sitä ohjelmaa? Siinähän kävi niin, että kun kysymys oli senlaatuinen, johon ei voinut vastata kahdella sanalla, toimittaja vastasi itse mutta vastasi väärin.
Esimerkiksi EVM ja tosiaankin takuutukset (takuu, vakuus) olivat täyttä hepreaa toimittaja Susannelle.

Pentti Järvi

Yritin jakaa blogiasi naamakirjaan, vaan se ei onnistunut. Olisiko joku vika tässä alustassa kun se jakaminen ei ole onnistunut aikaisemminkaan.

Räksyohjelmaa on vielä katsomatta 30 minuuttia - ehkä jaksan sen katsoa, tai sitten en. Alku ainakin oli karmeaa katsottavaa.

Arto Luukkanen kirjoitti samasta aiheesta

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1672...

Illalla on vuorossa Jyrki Katainen vs.Sakari Kilpelä, sama toimittaja joka nöyryytti Arhinmäkeä lopettamalla haastattelun kesken kaiken, olkoonkin että osasyy oli Arhinmäellä, joka ei todellakaan vastannut kysymyksiin. Huono toimittamista silti.

Anne Lindell

Pentti, olen valittanut asiasta Temmu Kammoselle, mutta silti en edes minä kykene jakaamaan tätä facebookissa. Jotkut onnistuvat - jotkut eivät.

Tein niin, että vedin kursorilla tuon ylpalkin "linkki-osoitteen" http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.... ... siniseksi ja siten painoin samnaaikaisesti Ctrl + c ja sitten menin facbookiin ja painoin siellä omlla "aikajanallani". eli kirjoitusruudussa Ctrl+v, jolloin osoitelinkki kopioituu sinne.

En tiedä on tämä tahallsita jäynää minua kohtaan täällä US-blogistaniassa, sillä minut on kahdesti heitetty ulos eli bannattu määräajaksi, eli kirjoitus ja kommentotintioikeuteni on evätty. Taidan olla vaarallinen nainen.

Cenita Sajaniemi

Hei Anne!
Noin pari viikkoa sitten tuli joku muutos "jakamiseen". En minäkään ole sen jälkeen onnistunut.
Ja meikeistä... juu, jos käyttää, niin tarkoitus on "ehostaa" kuten ennen sanottiin. Nyt Susannan pienistä silmistä oli tehty vielä pienemmät, eikä sen tumman voimakkaan värin takia oikeastaan silmiä näkynyt ollenkaan.

Se nyt ei ole pääasia, ja tällainenkin annettaisiin anteeksi, jos olisi ollut ystävällinen - niin kuin ihmisille yleensä tulee olla.

Pentti Järvi

Jakaminen fb:ii ei onnistu muidenkaan blogien osalta, joten turha nappula näkyy olevan.

Pentti Järvi Vastaus kommenttiin #33

Latasin Add this-nimisen pienen ohjelman, jonka avulla jakaminen onnistuu.

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #37

Pertti, US-ylläpidosta Teemu Kammonen ei osannut sanoa, mitään neuvoksi miten sellaiset, jotka eivät enää kykene jakamaan kirjoituksia facebookissa voisivat kuitenkin tehdä sen. Saako tuota "Add this"-ohjelmaa netistä? Maksaako se jotain? Voisitko linkittää sen nettiosoitteen meille muillekin. Kiitos etukäteen.

Cenita Sajaniemi

2011 keväällä ensin oli tilanne, että pienpuolueita ei haastatella ja sitten kun Soinia haastateltiin, niin hän joutui aivan samanlaiseen ryöpytykseen ja huudon kohteeksi. Tosin silloin haastattelijoita oli kaksi kappaletta yrittämässä mollata Soinia.

Maanantain haastattelijan käytös oli epämiellyttävää. Paremmaksi ei tehnyt sekään, että Päivärinnan luomet oli maalattu tumman sinisellä ja hän muistutti kovasti Milla Magiaa.

Anne Lindell

Mitä mieltä olette isännät, sillä itse olen samaa mieletä kuin Cenita (kaunis nimi muuten), että Susanne on viehättävä nainen, mutta ainakin tuon illan meikki oli totaalinen vikatikki: liian runsas, miltei musta luomiväri ja paksut kajaalit (rajaukset silmien ympärillä), jolloin meikki teki Susannen pelottavan näköiseksi ... kuin "Drakulan morsiain". Meikin tarkoitus on kaunistaa ... ei rumentaa.

Olen lukenut erikeskustelupalstoilta netistä kommentteja Susanne Päivärinnan käytöksestä k.o. suorassa lähetyksessä, ja puoluekannasta riippumatta Soini on saanut suuren yleisön sympatiat puolelleen ja Susanne haukut. Minä en vieläkään ymmärrä miten Soini pystyi hillitsemään hermonsa tuossa tilanteessa ... itse en olsi kyennyt vastaavaan suoritukseen.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Minä tykkään toimittajista, jotka tekevät haastateltaville ilkeitä kysymyksiä, mutta kyllä haastateltavan pitäisi saada puhua enemmän kuin haastattelijan.

Cenita Sajaniemi

Mielenkiintoisesti sanottu ja aivan uutta journalistiikkaa...
Haastateltava saisi puhua enemmän kuin haastattelija.
Sitten voisi tietenkin miettiä sellaisia kysymyksiä, jotka kiinnostavat kansaa, tai?

Anne Lindell

Niin, Juhani ... eihän tuota voinut edes kutsua Perussuomalaisten pj.:n haastatteluksi ... sehän oli farssi: lapsellista päällepuhumista ja inttaamista Susannalta ja Soinin vastaamisen estämistä. Pöyristyttävän törkeätä! Ush!

Minua todella näin sitoutumattomana inhottaa puolustaa näin puolueellisesti ja jopa voimallisesti Persussuomalaisia, mutta rajansa kaikella. Kun näen vääryyttä, niin siihen on puututtava. Toivottavasti sana tästä kansan syvien rivien tuomiosta ylettyy Ylen johtoportaaseen, sillä laadukasta journalismia tarvitaan ... ei tällaista roskaa, joka aiheutta katsojissa jopa inhoreaktion.

Kankaanniemi oli haastattelutilanteessa mahtava; rauhallinen kuin viilipytty ja rautaisen asiantunteva. Mies on täydessä terässä.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Soini saa olla vain tyytyväinen moiseen hiillostukseen. Suomalainen on yleensä oikeudenmukainen ja kaikki tuo toimittajien ja poliitikkojen parjaukset satavat suoraan laariin ja moni äänestää ihan vain tasoittaakseen punnuksia. Sama homma oli eduskuntavaaleissa eikä ammattitaidottomat vasemmiston läpitunkevat toimittajat vieläkään tajua näitä lainalaisuuksia. Esimerkkinä vaikkapa Kaarina Hazard, neloskanavan loistavan koomikon avaten suunsa Persuista, tuotos on joitakin satoja ääniä väärään suuntaan, siis Hasardin vinkkelistä. Täyttä paskaa oli Ajankohtainen nelonen, ihmettelen Lehtolan lähtöä tähän ryhmään.
Ps Päivärinta ei kuitenkaan ole toimittaja huonoimmasta päästä, yleensä grilla kyllä laidasta laitaan.

markku m

Haluaisin kuulla jankkaako Päivärinta Urpilaisen kanssa Kreikan vakuuksista.
Ai niin eihän se voi jankata kun hän otti jo asiaan kannan jonka mukaan Suomi sai täydet vakuudet Kreikan lainojen takauksista.

Anne Lindell
Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Timo Soini, oletteko kiva mies?
Joo, olen, olen oikein kiva mies.

Susanne: Sehän on hienoa että meillä on teidän kaltaisenne mies.

Timo Soini, mitä puolueenne persut aikoo tehdä Suomen hyväksi?
No, (röhönauru) me aiomme laittaa pienen ihmisen asiat kuntoon.

Susanne: Oi, kuinka hienoa. On hyvä että meillä on puolue joka laittaa Suomen pienten ihmisten asiat kuntoon.

Timo Soini, entä vanhukset ja lapset...
Meillä on ohjelma jossa vanhusten ja lasten asiat laitetaan kuntoon.

Susanne: Voi kuinka hienoa. Hienoa haastatella teidänlaistanne poliitikkoa.

Timo Soini, mikä on puolueenne Natokanta?
Perussuomalaisilla on selkeä Natokanta. Kerromme sen tässä nyt hyvin selvästi.

Susanne: Tuo oli selvästi sanottu. Oikein hyvä kuulla että kanta on selvä.

Timo Soini, onko teillä vielä jotain sanottavaa?
Kyllä, haluan sanoa, että saamme eu-parlamenttiin 13 edustajaa, siitä on vahvat näytöt. Olemme paras puolue Suomessa.

Susanne: Ihanaaa, ihanaa. Te todellain olette hyvä puolue. Toivottavasti kaikki äänestävät teitä.
Halataanko vielä lopuksi Timppa.

Pentti Järvi

Noinkin toimittaja toki voi munata itsensä mutta Susanne käytti nyt toista menetelmää - jankkaamista asioista, joista ei itse tiennyt hölkäsen pöläystä.

btw. kysyi Soinilta maahanmuuton kustannuksista. Eiköhän Soini ole väärä ihminen vastaamaan tuohon. Astrid Thorsilta on sitä kerran kysytty ja vastauksensa oli varsin tyly.

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Ensinnäkin, toimittaja Päivärinnan etunimi on Susanne. Toisekseen tämä Lindellin outo parahdus vain kertoo siitä, että Soinia ja persuja ylipäätään on kohdeltu mediassa oikeastaan silkkihansikkain. Nyt kun toimittajalla on vähänkin rohkeutta olla päästämättä kansansutkauttelija Soinia perinteisen helpolla, nousee kauhea itku.

Minä ja takuulla moni muu pelkästään ilahtui Susanne Päivärinnan tinkimättömästä tyylistä. Lisää samankaltaista, kiitos YLE.

Käyttäjän optimisti kuva
Juhani Niinipuu

Olen samaa mieltä Härkösen kanssa. Päivärinta onnistui hyvin. Ei vaalitentin ole tarkoitus olla mikään puoluemainos, vaan haastaa puheenjohtajat puhumaan myös vaikeista asioista. Sukkelia vaalilupauksia ja korulauseita voi lukea sitten kunkin puolueen omista lähteistä.

Cenita Sajaniemi

Mitkä kysymykset sinusta olivat parhaita?

Käyttäjän optimisti kuva
Juhani Niinipuu Vastaus kommenttiin #27

Tekisi mieli sanoa, että parhaita oli kysymykset, joita Soini alkoi jostain syystä esittää Päivärinnalle. Tämä meni niin pitkälle, että toimittajan piti muistuttaa Soinia, että kumpi on haastattelija ja kumpi haastateltava.

Oikeasti tykkäsin kaikista kysymyksistä, jotka kyseenalaistivat Soinin väitteiden totuudenmukaisuuden. Siinä se veri punnitaan, kun joutuu vastaamaan kriittiselle ja terävälle juontajalle, jota ei horjuteta syyttelemällä toista.

Pentti Järvi Vastaus kommenttiin #44

Vain sadisti tai muutoin luonnevikainen saattoi pitää tuosta ohjelmasta, josta vielä on katsomatta se eu-ehdokkaan osio.

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen Vastaus kommenttiin #50

Kiitos Pentti, minä pidin erittäin paljon.

Anne Lindell

Jorma, seuraa nyt vähäsen sosiaalista mediaa ... en minä yksinään täällä parahtele ... ja vieläpä oudosti.

Halituspuolueitten kannatajat taputtavat käsiään ja hurraavat Susannelle. Oletteko ylpeitä käytöksestänne? Käyttäydytte kuin koulukiusaajat konsanaan, eli, "joukossa tyhmyys tiivistyy", sanoo sananlasku.

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Luuletko, etten seuraa? Lisäksi seuraan säännöllisesti myös ulkomaisia, esim. BBC:n haastatteluja poliitikoista. Ne on vielä paljon paljon lujempia. Suomeen tulee saada lisää tätä perinnettä, jossa poliitikkoja ei todellakaan päästetä helpolla. Mieluummin grillataan kunnolla.

Se ei ole kiusaamista eikä sitä sellaisena muut puolueet ja noiden edustajat palaan kuin nämä ihan mahdottoman hetkkänahkaiset persut.

Pentti Järvi Vastaus kommenttiin #52

Mielenkiinnolla odotan, ottaako illan haastattelija (se partajeesus) tämän aiheen esille

http://areena.yle.fi/tv/2269489

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Hyvä haastattelu. En näe mitään syytä että saisi potkut. Jotenkin persut ovat äärimmäisen herkkänahkaisia verrattuna muihin poliittisiin toimijoihin.

Käyttäjän petrikiiski kuva
Petri O. Kiiski

Eipä tästä ole kauaakaan, kun Arhinmäkeä hiillostettiin vielä tiukemmin, silloin tuntui haastattelijan tyyli kelpaavan persuille, vaikka silloin moni vassari ei tykännytkään.

Ei siinä mitään, Leif Salmen takaisin. Kyllä ammattipoliitikon pitää pärjätä tiukassakin haastattelussa, jossa ei hyväksytä ympäripyöreitä soinismeja.

Anne Lindell

Petri, katso video ... saiko Soini edes tilaisuuden vastata, ja jos sai, niin silloin kerkesi Päivärinta kärppänä nälvimään vastausta omilla kommenteillaan, mutta ei antanut Sonille edes puolustusvuoroa, vaan esitti seuraavan kysymyksen. Aivan kuin haastattelija olisi tärkeämpi kuin haastateltava. Tämäkin seikka sai minut raivoihini. Selvästi ja avoimesti ilkeämielinen haastattelija.

Nautin todella hyvästä "salamahaastattelusta" silloin, kun haastattelija on nokkela, osaava ja osaa esittää hyvät kysymykset. Salamahaastattelussakin tulee myös haastateltavalle antaa samanlaiset oikeudet loistaa ja vastata nokkelasti kysymyksiin. Timo Soini ei saanut mahdolisuutta loistaa, vaan Susanne yritti tahallaan saada Soinin naurunalaiseksi ... Susanne nauroi ilkeästi itse miltei koko ajan. Siksi minua oksetti katsoa tätä haastattelua.

Ymmärrättekö lainkaan mitä tarkoitan?

Pentti Järvi

Petri. Se toimittaja oli tämäniltainenkin Sakari Mäkelä, joka kyllä sai huutia tasapuolisesti kaikilta. Merkillisiä toimittajia näkyy Yle:llä olevan yllin kyllin.

Jukka Mäkinen

Mielenkiintoista oli se, että Soini oli laitettu istumaan siten, että kirkkaat studiovalonheittimet paistoivat suoraan vasten kasvoja saaden Soinin räpyttelemään silmiään koko ajan, kun taas Susannen kasvot valaistiin sivulta ja hän pystyi pitämään silmiään avoinna ja katsomaan "rehellisillä" silmillä Soiniin päin. Pikku kikka, mutta tehokas imagen luoja.
Saa nähdä joutuvatko muut puoluejohtajat samanlaiseen kuulustelupenkkiin.

Anne Lindell

Jukka ... totta, tämän panin merkille, valaistus kuin poliisin ristikuulustelussa ... eli Soinilta luulot pois meininki.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Jos Soini ja Päivärinta puhuivat totta, niin mahtavat tiedot heillä on.

(Mahtoiko Päivärinta tehdä ohjelmassa samalla isänmurhaa)

Anne Lindell

Siis, hey come on , tiukka saa olla ja pitääkin, mutta ei pöyristyttävän epäkohtelias eli öykkrimäinen, ja tällainen oli Susanne Päivärinta. Katsokaa edes tuo video, ja kysykää sitten itseltänne, oliko Päivärinnan käytös teidän mielestänne hyväksyttävää ja soveliasta veronmaksajinen varoilla kustannettuun TV-ohjelmaan. Minun mielestäni ei ollut, vaan se oli kaukana soveliaisuudesta.

Jos nämä vaalitentit menevät tällaiseksi päällepuhumiseksi ja vastaamisen estämiseksi ja hiekkallattiomaiseseksi inttämiseksi ja jankuttamiseksi, niin kyllä tässä on törkeästi aliarvioitu katsojia, meitä veronmaksajia eli toimittajien ja Ylen toimihenkilöitten ja johdon palkkojen maksajia. Jos minä vaadin, että hyvät tai edes keskinkertiaset käytöstavat pitää saada takaisin kunniaan Ylellä, niin voisitte tekin yhtyä samaan vaatimukseen. Emme kai voi hyväksyä, että yhtä öykkärimäisesti kohdeltaisiin muitakin haastateltavia, kuin Soinia oli kohdeltiin.

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Päivärinnan toiminta oli täysin hyväksyttävää ja tätä vaan tarvitaan lisää. Soinia ei tarvitse kohdella kuin isoa vauvaa, niin kuin Liisa Jaakonsaari osuvasti kerran tokaisi.

Pentti Järvi

Samana iltana oli SVT2:lla samasta aiheesta eu-ehdokashaastattelu. Eroa oli kuin yöllä ja päivällä tyylissä ja informaatiossa katselijoille.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Tänään on Ylen kokoomuspäivä. Koko päivä. Varmaankin näemme uutisten jälkeen kokoomuslaisen haastateltavana.

Kova linja vaan. Se on toimittaja joka kyselee ja haastateltava vastailee, eikä venkuloi niinkuin...

Pentti Järvi

Toimittajan ei olisi pahitteeksi tietää jotain aiheesta, näin ei ollut Päivärinnan tapauksessa.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Eipä ihme jos Suomi on kiusaajien maa, niin kouluissa kuin työpaikoillakin.
Ylemmyyttään voi osoittaa muullakin tavoin kuin huonolla käytöksellä! Viime eduskuntavaalien alla samanlaista ylimielistä käytöstä esittivät muutkin haastattelijat ja kaikille puoluejohtajille! Koska YLE on meidän veronmaksajien rahoilla ylläpitämä pulju pitäisi sen normaaliin katseluaikaan edistää aikuista, rakentavaa ja hyvää käytöstä!
Uudisvuodot ja muut hupiohjelmat ovat erikseen!!

Riitta Nikkola

Katsoin tuon haastattelun linkistä, kiitos siitä. Minusta Susanne Päivärinta oli sopivan tiukka, asiallinen, ystävällinenkin ja kyllä kuunteli (pakkohan sitä oli kun vastaajat puhuvat päälle). Timo Soini halusi määrätä mistä puhutaan, ja jatkaa pyörittelyä niistä aiheista joista tykkäsi keskustella, Päivärinnalla oli kysymyslistansa ja meni napakasti eteenpäin. Ei missään nimessä potkuja! Hiukka ihmettelin bloggaajan vahvaa purkausta.

Pentti Järvi

Niin, Anne Margareta on vähän ankara. Mielestäni Susannelle riittäisi varoitus ja ehkä pieni tukkapölly.

(Varoitus siitä, ettei ollut ottanut etukäteen selkoa vakuuksista ja EVM:stä)

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Vakaasti harkittuani olen sitä mieltä, että "kansanedustajatoimittaja" Tossavaisen olisi pitänyt haastatella Soinia. Olisi viimeinkin saatu objektiivinen ja realistinen kuva perussuomalaisten agendasta ja arvomaailmasta.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Tossavaisella olisi ollut kysymyksetkin valmiina, ne samat joita jatkuvasti toistaa blogeissaan ja kerran eduskunnan täysistunnossakin kun aiheena oli Kypros:

Kuka sanoi?:

Nyt asiat ovat kunnossa niin Kreikassa kuin muuallakin Euroopassa. Joka muuta väittää, on pölhöpopulisti.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Ei potkuja kenellekään!

Soini ja Kankaanniemi pärjäsivät hyvin tässä keskustelussa. Soini ja Kankaanniemi ovat niin kovissa liemissä uitettuja, että kyllä he yhden Päivärinnan päihittivät!

On vähän kummaa kirjoittaa tälläisiä valituksia!

Pentti Järvi

Pärtti, täällä on lähinnä ihmetelty toimittaja Päivärinnan muodonmuutosta niin puhetavaltaan kuin ulkonäöltäänkin.

No harm done.

Tapio Vehmaskoski

Ensinnäkin voidaan todeta, että Susanna yleensä on tyyliltään räyhähenkinen.

Toiseksi: Pelkästä Susannan istuma-asennosta saattoi todeta, että tämä nainen ei äänestä ainakaan Persuja.

Kolmanneksi: Susanna ei kuulu parhaimmistoon. Ikävä todeta

Neljänneksi: onhan Susanna hyvännäköinen ikäisekseen.

Susanna toimittajana ei ole blogin kirjoituksen arvoinen siis ala-arvoinen.

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Hienoa Tapio. Susannen kauneuden vertaus Susannen ammattitaitoon. Perkele miten päästään asiaan. Et sitten osannut edes nimeä oikein.

Anne Lindell

Kari, minun blogillani ei kiroilla. Jos et voi olla kiroilematta, niin käytä tällaista ilmaisua esim, että "pershkulesh" tai "p****le" . Sovitaanko näin?

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero Vastaus kommenttiin #64

Pyydän anteeksi kiroiluani. En suostu kvasikiroiluun.

Anne Lindell

Tapio, heh, etikettivirhe Susannelta, en huomannutkaan, koska minua ärsytti vain hänen huono käytöksensä ... eli oikea "lady" hallitsee etiketit vaikka unessa, eli hän ei istu eteenkään minihameessa jalat ritissä, vaan sääret ovat sievästi ja tiiviisti rinnakkain ja hieman vinossa. Muutoin ei jää katsojille mitään arvailujen varaan.

Pentti Järvi

Lauantaisin klo 10:05 Ylellä haastattelee kaunissäärinen nainen, jolla vaikuttaa olevan hommat hanskassa. Raunio, Raitio...?

Tapio Vehmaskoski

Mukavaa todeta, että kommenttini sai vastakommentteja. Kiroilemisesta en pidä, kuten et sinäkään. Kari varmaankin ottaa opikseen?

Mitä tulee Susannan muuhun olemukseen niin enpä oikein tiedä? Nykyään en juurikaan jaksa katsoa Susannan toimittamia ohjelmia kuten en esim. tätä Pressiklubin kaljupäätä.

Mitä tulee Susannan nimeen niin mitä vikaa on Susannassa pelkän nimen perusteella. Sanoppas se järskäles Ari? En ole tottunut niuhottajiin kuten ei Annekaan.

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Tapio, et varmaankaan pitäisi jos sinua sanottaisiin Tapaniksi. Susanne Tapio, Susanne.

Tapio Vehmaskoski

Minua on sanottu vaikka miksi. Yleensä kutsuvat Tapsaksi. On nimityksiä, joita en kehtaa kertoa. Kysymys ei ole mistä minä pidän, vaan niitä nyt tulee tilanteen ja nimittelijän mukaan.

"Ei nimi miestä eikä naista pahenna ellei....."

Anne Lindell

No, niin, ottakaas iisistit pojat! Tämän illan (ke. 7.5.) Kokoomuksen pj. Kataisen eurovaalihaastattelu meni fiksusti. Haastattelija ei kertaakaan keskeyttänyt haastateltavaa, vaan antoi sekä Kataisen että Pietikäisen rauhassa sanoa sanottavansa, eikä haastattelija inttänyt eikä jankuttanut huutamalla ja kimeällä äänellä eikä puhunut päälle eikä etenkään nauraen ilkkunut ja nälvinnyt, kuten tapahtui maanantaina (5.5) Perussuomalaisten pj. Soinin ja Kankaanniemen haastattelussa.

Perussuomalaisia kohdeltiin törkeän epäoikeudenmukaisesti. Sonille ja Kankaanniemelle on annettava uusi tilaisuus ja uusi haastattelu ja uusi haastattelija.

Saa nähdä saako Päivärinta haastatella Kristillisdemokraatteja perjantaina, vai laitetaanko joku toinen hänen tilalleen.

Päivi Räsänen ja Sari Essayah, pankaa hantiin, kieltäytykää Susannen haastettelusta ja vaaditkaa kuka tahansa toinen haastattelija hänen tilalleen.

Olen takuuvarma, että Soini pyysi ennen haastattelua Susannea olemaan puhumatta päälle ja antamaan hänen rauhassa vastata, mutta tästäkö Susanne vähät välittää. Olen varma, että Soini saatiin studioon, lupaamalla hänelle rehellinen ja kunnon haastattelu - ei helppo, mutta oikeudenmukainen haastattelu ilman vastaamisen torperointia, mutta toisin kävi. Lupaus on Susanelle aivan toista maata kuin lupauksen pitäminen. Soinia petettiin. ... mietin tässä vain, että onko Susanne Päivärinnalla lainkaan omaatuntoa. Jos on, niin hän pyytää Soinilta julkisesti anteeksi. Julkisesta tökeryydestä julkinen anteeksipyyntö. Näin se menee.

Anne Lindell

Eurovaaliehdokas, professori (PS) Erkki Havansi kirjoitti tänä iltana aivan samoin blogillaan kuin minäkin. Häntä kehutaan ja kiitellään ja minua haukutaan.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

En tiedä, millainen toimittaja pitäisi olla, että saisi Soinin vastaamaan kysymyksiin. Nyt jäi kokonaan auki se mihin porukkaan perussuomalaiset europarlamentissa tulevat jatkossa kuulumaan. Perussuomalaisten vaalilauseessa luvataan komeasti: "sitä saa mitä tilaa". No, todellisuus on toista: äänestäjä tilaa mitä tilaa, ja vaalien jälkeen Soini kertoo mitä se oikeasti saa.

Anne Lindell

Mika, olen eri mieltä kanssasi siitä, että äänestäjä "tilaa mitä tilaa", sillä kyllä nyt tuntuu selvästikin siltä, että kansalaisia hämätään valtamediassa (varsinkin Yle & Hesari) äänestämään Eurovaaleissa kolmen suurpuolueen Keskustan, SDP:n ja Kookomuksen ja muitten hallituspuolueitten EU-, euro- ja liittovaltiomyönteisiä ehdokkaita tehokkaalla ja ylhäältä johdetulla mediamanipulaatiolla. EU- ja eurokielteiset ja etenkin Liittovaltiota jyrkästi vastustavat Perussuomalaiset halutaan leimata stressihaulikkohaastatteluissa häröileviksi, änkyttäviksi ja hikoileviksi, kun taasen muut puolueet saavat leppoisat TV-keskustelut konsensuksen hengessä.

Miettikää hyvät ihmiset! Nämä Yle TV1:sen eurovaalikeskustelujen valmiiksi sorvatut asetelmat ovat malliesimerkkejä median manipulaatiosta ohjata meitä äänestämään liitovaltiokehityksen puolesta.

Älkää menkö tähän halpaan, vaan kuunelkaa talousasiantuntijoita ja etenkin Toimi Kankaanniemeä (osaa ajatella omilla aivoillaan). Kaikki ei ole sitä, miltä media haluaa teille näyttää. Kankaanniemi on oikeassa: Euro ei ole hyväksi Suomelle - liian yliarvostettu valuutta - on vienyt meiltä kilpailukyvyn. EU:ta on kehitettävä (palautettava) siihen suuntaan miksi se oli alunperin tarkoitettukin ... eli takaisin vapaakauppaunioniin. Nyt se on muodostumassa hirmuvallaksi. Pohjoismaista yhteistyötä on kehitettävä.

Toimituksen poiminnat